תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 01:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הקללות לטביב אתמול לפני המשחק
הודעהפורסם: 17 אפריל 2011, 09:48 
אני רוצה לציין שאני לא מהתומכים בטביב, בידיוק כמו שאני לא מהתומכים של הראל.
שניהם באותה מידה הורסים את הפועל עם המשחקים שלהם, עם המסע יחצנות שמבוסס על שני אתרים וכל ההתחמקויות אחד מהשני, העיקר כדי להשאיר את המצב כפי שהוא.
אבל אם יש משהו שאני לא רוצה שיקרה, זה שאוהדי הפועל יתפסו פה צד של אחד משניהם. ובכל השבועות האחרונים, והשיא הגיע ללא ספק אתמול, זה קרה.
לא הגיוני שכולם יקללו את טביב, ואפילו לא יזכירו את שמו של מוני הראל, שבכלל לא טרח להופיע למשחק הזה, ואני לא זוכר בכלל מתי הפעם האחרונה שהוא דרך בבלומפילד (כן, כל החסידים שלו צדקתם, ממש אוהד הפועל מלידה).
באמת שהתביישתי בקללות אתמול, אין לי בעיה אם יעשו מחאה נגד שניהם, אין לי בעיה להניף נגד שניהם שלטים, העיקר שזה יהיה נגד שניהם ולא חד צדדי.
הקללות לא רק שגורמות ליותר נזק כי זה פשוט לא נראה טוב, אלא הן נותנות להראל עוד כוח לחשוב שהקהל איתו...ועוד אחרי זה יקומו האוהדים שיגידו שהם שונאים את שניהם.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הקללות לטביב אתמול לפני המשחק
הודעהפורסם: 17 אפריל 2011, 09:53 
אל תבלבל את המוח!!! אתמול היה לא פחות מבזיון!! לא קיללו את טביב הבן זונה שעובר לידנו בשקט. פשוט בושה ובזיון לכולנו.
קללות עלאק
הוא צריך להתחרט שהוא הגיע בכלל

התנהלות בזיונית אחרי דאבל הסטורי
במקום לקחת את הקבוצה כמה רמות קדימה שניהם יחד וכל אחד לחוד התקמצנו לי בינואר. החרא הזה בכלל נעלם. מה אתה מקשקש?? אז נכון שהוא לקח גם החלטות שפגעו, אבל עדיין הוא חתיכת שערוריה. וגם מוני לא חסר לו בכלל. וכשמוני יעבור ליידי הוא ישמע גם כן מה אני חושב עליו.
על הפספוס הזה שלא שידרגנו את הקבוצה אנחנו נצטער ב10 שנים הקרובות, כל שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2011, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
לא בטוח שטביב לא מרוצה מהעניין.
הוא לא מפרש את זה שהקהל מקלל אותו בגלל שהוא נגדו ובעד הראל.
נראה לי שהוא מפרש את זה שהקהל רואה בו כבעל הבית היחיד, הכתובת לכל הטענות של הקהל.
וככה זה נראה לפחות בזמן האחרון.
מבחוץ נראה שהראל כבר לא פקטור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2011, 10:02 
קומוניסים כתב:
אל תבלבל את המוח!!! אתמול היה לא פחות מבזיון!! לא קיללו את טביב הבן זונה שעובר לידנו בשקט. פשוט בושה ובזיון לכולנו.
קללות עלאק

במקום לקחת את הקבוצה כמה רמות קדימה שניהם יחד וכל אחד לחוד התקמצנו לי בינואר. החרא הזה בכלל נעלם. מה אתה מקשקש?? אז נכון שהוא לקח גם החלטות שפגעו, אבל עדיין הוא חתיכת שערוריה. וגם מוני לא חסר לו בכלל. וכשמוני יעבור ליידי הוא ישמע גם כן מה אני חושב עליו.

יאללה יאללה. אנשים פה נתפסים על טביב מהרגע הראשון שהוא נכנס להפועל.
מההתחלה לא ציפיתי מטביב לשום דבר, כי הוא לא פעם אחת אמר שהוא בא להפועל לכסף. הוא לא התיימר להיות אוהד ומעולם לא חשבתי שתיהיה לו טיפת סימפטיה להפועל.
אבל אם מגיע אדון הראל, מצהיר שהוא אוהד הפועל, יודע להגיע לליגת אלופות, אבל למשחקי ליגה רגילים לא, אז אני מצפה שיקללו גם אותו. כל עידכון כזה מגיע אליו, תיהיה בטוח.
אני מההתחלה הסתכלתי על טביב כמו על ספונסר, מגיע רק כדי לשים כסף ולקבל כסף בחזרה. אם באמת הגיע לו קללות זה בליגת אלופות כשהוא החליט על מחירי הכרטיסים, אבל אז היינו בליגת האלופות, אז מה פתאום שאוהדים ימחו, הרי כולם רוצים להיות במשחק הזה, ולשלם כמה שיגידו להם.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2011, 10:06 
גם הראל וגם טביב, שניהם חלאות. כל אחד מהם זכאי לאותם קללות, באותו קצב ובזמן שווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2011, 10:09 
במבה אדומה כתב:
גם הראל וגם טביב, שניהם חלאות. כל אחד מהם זכאי לאותם קללות, באותו קצב ובזמן שווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2011, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
במבה אדומה כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2011, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
לטביב אי אפשר לשכוח את הבריחה לשיזוף בקאריביים בזמן שאנחנו פה אוכלים ת'ראש בקשר לחזיוק .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2011, 10:38 
red-toro כתב:
קומוניסים כתב:
קללות עלאק

יאללה יאללה. אנשים פה נתפסים על טביב מהרגע הראשון שהוא נכנס להפועל.
מההתחלה לא ציפיתי מטביב לשום דבר, כי הוא לא פעם אחת אמר שהוא בא להפועל לכסף. הוא לא התיימר להיות אוהד ומעולם לא חשבתי שתיהיה לו טיפת סימפטיה להפועל.
אבל אם מגיע אדון הראל, מצהיר שהוא אוהד הפועל, יודע להגיע לליגת אלופות, אבל למשחקי ליגה רגילים לא, אז אני מצפה שיקללו גם אותו. כל עידכון כזה מגיע אליו, תיהיה בטוח.
אני מההתחלה הסתכלתי על טביב כמו על ספונסר, מגיע רק כדי לשים כסף ולקבל כסף בחזרה. אם באמת הגיע לו קללות זה בליגת אלופות כשהוא החליט על מחירי הכרטיסים, אבל אז היינו בליגת האלופות, אז מה פתאום שאוהדים ימחו, הרי כולם רוצים להיות במשחק הזה, ולשלם כמה שיגידו להם.

בוא נתחיל בזה שלא הלכתי לאף משחק באלופות למרות הפיתוי המעמד ההסטורי ולמרות "הורדת" המחירים. אני לא זונה ואף אחד לא ימכור אותי. (לא אומר חלילה שהאחרים כן, אני יודע שהיה קשה להרבה מאוד) אני ישרוף כסף ולא יתן לתאב בצע חמדן בן זונה שלא מתבייש לעשות מליונים רבים כל כך על גב אוהדים שרובם צעירים. אבל זה לא נגמר רק בזה. כל הרעש ובאלאגן שהוא יוצר וההסטוריה שלו אמורה להדליק אלף נורות אדומות מהבהבות צווחות בראש של כל אחד פה.
אני לא מבין את השקט המופתי ששרר אתמול כשהוא עבר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2011, 10:43 
שוהם יפת כתב:
לטביב אי אפשר לשכוח את הבריחה לשיזוף בקאריביים בזמן שאנחנו פה אוכלים ת'ראש בקשר לחזיוק .

עוד יום עבר וטביב לא חזר :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2011, 10:48 
קומוניסים כתב:
שוהם יפת כתב:

עוד יום עבר וטביב לא חזר :)

וזה לא רק זה שוהם, אל תקל עם הטביב הזה. הוא יהיה בעלים יחיד זה הסוף שלנו. ברגע שהוא יוכל להביא תמכה הוא לא יחשוב פעמיים.
הוא כבר הוכיח שהוא עלינו אלף זין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2011, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
בוסטרו :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2011, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי טביב אוהב שמקללים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2011, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
מוני נופש במיאמי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2011, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
שוהם יפת כתב:

גזען.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2011, 13:36 
הרוש הודף כתב:
בני12 כתב:
במבה אדומה כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: