תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום ד'
הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
מתנצל מתנצל תרגעו.

אז אליפות בלי כוכבית.

כמו שאמרתי, לי זה לא משנה. ביד, בנבדל, מצידי עם קיזוז וגם בדקה 92. לא איכפת לי איך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 17:01 
גם לי הכי מתוק זה לעשות את זה ככה,
במיוחד לחיפה, שגנבה לנו את אליפות השופטים ב2009, למרות שהפעילה את התקשורת השפוטה שלה כדי לגרום לציבור להאמין שהשופטים עזרו דווקא לנו באותה עונה...
הפועל - מה זה משנה נפוץ או לא נפוץ? אם בעונה נשרקים פחות פנדלים, אז פנדל ברור לא חייבים לשרוק כי זה לא נפוץ? היה חוק. הפועל שיחקה לפי החוק. וניצחה את מכבי חיפה בשער חוקי למהדרין. מכבי חיפה, אותו מועדון ששנתיים קודם לכן קיבל מאיתנו את האליפות הראשונה שלו על מגש של כסף, הוא לא מועדון שיודע להתמודד עם הפסדים, והתחיל להפעיל את התקשורת שבחסותו כדי לגרום לעולם להאמין ולחשוב ששער האליפות לא היה חוקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 17:08 
דני גולפיטק כתב:
במיוחד לחיפה, שגנבה לנו את אליפות השופטים ב2009, למרות שהפעילה את התקשורת השפוטה שלה כדי לגרום לציבור להאמין שהשופטים עזרו דווקא לנו באותה עונה...
הפועל - מה זה משנה נפוץ או לא נפוץ? אם בעונה נשרקים פחות פנדלים, אז פנדל ברור לא חייבים לשרוק כי זה לא נפוץ? היה חוק. הפועל שיחקה לפי החוק. וניצחה את מכבי חיפה בשער חוקי למהדרין. מכבי חיפה, אותו מועדון ששנתיים קודם לכן קיבל מאיתנו את האליפות הראשונה שלו על מגש של כסף, הוא לא מועדון שיודע להתמודד עם הפסדים, והתחיל להפעיל את התקשורת שבחסותו כדי לגרום לעולם להאמין ולחשוב ששער האליפות לא היה חוקי.

:ROSE:
והנה אלי סהר כותב היום את מה שכתב וזה מה שניסיתי להגיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 17:10 
מה אלי סהר כתב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 17:12 
דני גולפיטק כתב:
מה אלי סהר כתב?

zink כתב:
אלי סהר כותב בישראל היום שב-86 היתה הפעם הראשונה שבה הפועל גנבה לחיפה אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 17:17 
סמל אישי של המשתמש
ובראש הגדוד צועד, מהראן המפקד!
http://www.hapoelta-fc.co.il/News.asp?id=1135

ראיון עם מהראן באתר הרשמי לקראת החזרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 17:29 
רגע בזכות מי הם עשו את האליפות הראשונה שלהם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
red in blood כתב:
redead כתב:
red in blood כתב:
redead כתב:
דרך אגב , גם אם קונים את דמארי , בן חיים או את מסי.
אם קונים את אותו השחקן בסכום X ולא מחתימים אותו על חוזה שאומר ששיחרור לאירופה יגיע רק תמורת מינימום 2X , זאת תהיה בושה !

למה?
למה שתהיה התייחסות בכלל בחוזה לסכום בו הוא יימכר?

כי מה לעשות משא ומתן מתקיים ולכל צד יש דרישות.
אתה אומר למה שיהיה בחוזה סכום , הם יגידו שהם רוצים בגלל זה להרוויח מיליון דולר לחודש.

תמיד יש דרישות.
אחת דרישות הבסיס שלך יכולה להיות שלא יהיו סעיפי שחרור.
לשחר זה עובד, אין סיבה שלנו לא.

לאיזה שחר זה בדיוק עובד?

לחיפה.
שחר לא נותן סעיף שחרור לשחקנים שלו, ואם כן, זה סעיף שחרור מגוחך (4 מיליון יורו וכו')

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
הפועל - מה זה משנה נפוץ או לא נפוץ? אם בעונה נשרקים פחות פנדלים, אז פנדל ברור לא חייבים לשרוק כי זה לא נפוץ?

אתה לא יכול באמת להשוות את זה. זה לא שריקה של פנדל לפה או לשם. זה חוק שפשוט כמעט אף פעם לא עשו בו שימוש.
זה לקחת סעיף בחוקה שהשימוש בו נמוך מאד (וממה שאני מבין כמעט לא השתמשו בו בכלל אז. אני עוקב רק מתחילת שנות התשעים ואז בוודאות לא השתמשו בו כמעט אף פעם) ולהשתמש בו דווקא בנקודה הכי קריטית של העונה.
תחשוב שמכבי היו זוכים באליפות על חשבונך בגלל איזה סעיף בחוקה שמשתמשים בו פעם בעונה אולי. לא היית מתחרפן מזה?
אפילו שזה "חוקי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 17:48 
red in blood כתב:
redead כתב:
red in blood כתב:
redead כתב:
red in blood כתב:
דרך אגב , גם אם קונים את דמארי , בן חיים או את מסי.
אם קונים את אותו השחקן בסכום X ולא מחתימים אותו על חוזה שאומר ששיחרור לאירופה יגיע רק תמורת מינימום 2X , זאת תהיה בושה !

למה?
למה שתהיה התייחסות בכלל בחוזה לסכום בו הוא יימכר?

כי מה לעשות משא ומתן מתקיים ולכל צד יש דרישות.
אתה אומר למה שיהיה בחוזה סכום , הם יגידו שהם רוצים בגלל זה להרוויח מיליון דולר לחודש.

תמיד יש דרישות.
אחת דרישות הבסיס שלך יכולה להיות שלא יהיו סעיפי שחרור.
לשחר זה עובד, אין סיבה שלנו לא.

לאיזה שחר זה בדיוק עובד?

לחיפה.
שחר לא נותן סעיף שחרור לשחקנים שלו, ואם כן, זה סעיף שחרור מגוחך (4 מיליון יורו וכו')[/quote]

לא זוכר שהיה שם שחקן שרצה לצאת לחו"ל ונתקל במכשול כזה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 17:58 
סמל אישי של המשתמש
הפועל רמת גן: טלקיסקי הורחק משלושה משחקים

בית הדין של ההתאחדות העניש את הקשר, לאחר שזה העליב את השופט במשחק מול הפועל פתח תקווה וראה את האדום. טלקיסקי: "בכלל לא ירקתי לכיוונו"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4056508,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 17:58 
אדום אדום אדום כתב:
רגע בזכות מי הם עשו את האליפות הראשונה שלהם ?

בזכות הפועל תל-אביב שעלתה לירושלים וניצחה בימק"א 3-1 את היריבה שלהם למירוץ.
כי הפועל מעולם לא תיתן משחק, אפילו אם היא צריכה להשאיר בליגה את היריבה הכי גדולה שלה (הניצחון על הפועל חיפה ב2002 כשהיא נאבקת מול בית"ר על הירידה) ,כמו שחיפה עשתה אגב לא עשתה בסוף עונת 2005, כשהפסידה בכוונה לסכנין כדי להוריד את הפועל חיפה ליגה (שחר אמר אחרי המשחק "סכנין קבוצה חשובה לליגה")

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 18:01 
הפועל כתב:
דני גולפיטק כתב:
הפועל - מה זה משנה נפוץ או לא נפוץ? אם בעונה נשרקים פחות פנדלים, אז פנדל ברור לא חייבים לשרוק כי זה לא נפוץ?

אתה לא יכול באמת להשוות את זה. זה לא שריקה של פנדל לפה או לשם. זה חוק שפשוט כמעט אף פעם לא עשו בו שימוש.
זה לקחת סעיף בחוקה שהשימוש בו נמוך מאד (וממה שאני מבין כמעט לא השתמשו בו בכלל אז. אני עוקב רק מתחילת שנות התשעים ואז בוודאות לא השתמשו בו כמעט אף פעם) ולהשתמש בו דווקא בנקודה הכי קריטית של העונה.
תחשוב שמכבי היו זוכים באליפות על חשבונך בגלל איזה סעיף בחוקה שמשתמשים בו פעם בעונה אולי. לא היית מתחרפן מזה?
אפילו שזה "חוקי".

בשנות ה90 זה השתכלל ובאמת לא שורקים לנבדל אם למשל השחקן שהיה באופסייד השתתף במהלך אחרי שעברה עוד מסירה, אבל אלי יאני בכלל לא היה מעורב במהלך, לא משך שחקנים, לא קיבל את הכדור אח"כ. החוק אז היה ברור, ואמנם הייתי בן 3, אבל אני משוכנע שאפשר למצוא הרבה מקרים שהוא נשרק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 18:57 
דני גולפיטק כתב:
הפועל כתב:
דני גולפיטק כתב:

אפילו שזה "חוקי".

בשנות ה90 זה השתכלל ובאמת לא שורקים לנבדל אם למשל השחקן שהיה באופסייד השתתף במהלך אחרי שעברה עוד מסירה, אבל אלי יאני בכלל לא היה מעורב במהלך, לא משך שחקנים, לא קיבל את הכדור אח"כ. החוק אז היה ברור, ואמנם הייתי בן 3, אבל אני משוכנע שאפשר למצוא הרבה מקרים שהוא נשרק.

עד איטליה 90 שופטים היו מרימים דגל במצבים כאלה ולא התייחסו לאם הנבדל פסיבי או לא. אחרי המונדיאל במסגרת הנסיונות של פיפא ללכת עם התקפה, ביקשו מהשופטים להרים דגל רק אם הכדור הולך לשחקן שבנבדל.
לדעתי במקרה של יאני שאשו התמקד בגילי בגלל זה הוא לא שם לב ליאני אחרת הוא היה מרים את הדגל. גם בהתחלה אף אחד לא דיבר על יאני וכולם אמרו שגילי היה בנבדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 19:15 
אבי כתב:
דני גולפיטק כתב:
הפועל כתב:
דני גולפיטק כתב:

אפילו שזה "חוקי".

עד איטליה 90 שופטים היו מרימים דגל במצבים כאלה ולא התייחסו לאם הנבדל פסיבי או לא. אחרי המונדיאל במסגרת הנסיונות של פיפא ללכת עם התקפה, ביקשו מהשופטים להרים דגל רק אם הכדור הולך לשחקן שבנבדל.
לדעתי במקרה של יאני שאשו התמקד בגילי בגלל זה הוא לא שם לב ליאני אחרת הוא היה מרים את הדגל. גם בהתחלה אף אחד לא דיבר על יאני וכולם אמרו שגילי היה בנבדל .

אני יודע שההודעה שלך באה כיביכול לתמוך בצד השני,
אבל המשפט המודגש ממחיש ומסביר הכל (והרי ברור שגילי לא היה בנבדל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 19:24 
אם אני טועה ושאשו באמת ראה את יאני בנבדל ולא הרים דגל אז זאת החלטת השיפוט הכי צודקת ומוסרית שנשרקה בכדורגל הישראלי מאז ומעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 19:25 
זה "חדשות יום ד'" של לפני 30 שנה או של היום? מה הולך פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 19:27 
מתוך הפייסבוק של הפועל:
"מהראן לאלא עבר בדיקה אחרונה וקיבל אישור לחזור למגרשים. יאללה הפועל"
:HEART2: :BOW: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 19:36 
תפוז אדום כתב:
זה "חדשות יום ד'" של לפני 30 שנה או של היום? מה הולך פה?

חוזרים למצב הטבעי של אוהד הפועל ת"א : להזכר כמה טוב היה פעם....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אפריל 2011, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
אלי סהר כותב בישראל היום שב-86 היתה הפעם הראשונה שבה הפועל גנבה לחיפה אליפות.

אלי סהר בקושי מבין כדורסל אז עכשיו הוא מביע דעה על כדורגל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: