תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 22:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 226 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גיל ורמוט
הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אלוהים ישמור אותנו מאוהדים כמוך. לצערי, יש הרבה אוהדים כפויי טובה כמוך ביציעים שלנו, כאלו שאין להם טיפת כבוד לשחקנים. עצוב מאד. כנראה שהקהל שלנו לא יותר טוב מהקהל של מכבי.

תופעה מתפתחת בפורום שכשבחור בא ואומר דברים שלאו דווקא מתאימים למי ששומע, הוא הופך לסכנה קיומית לקהל הפועל ת"א.
חביבי, אני אוהד לא פחות ממך. אני מעולם לא מקלל שחקן במשחק, אני מקבל בהבנה הפסדים, ולא מצפה להצלחות בלבד.
התנאי היחיד שלי הוא לחימה.
גילי הוא סמן ימני בכל הנוגע לחוסר לחימה השנה.
שנה שעברה מת כי זה לא עוזר לך להביא אליפות השנה. כשאני אהייה בן 50 והילד שלי ישאל אותי מה היה הרגע הכי מאושר בחיי, אני אספר לו על ה15 במאי ועל כל הגיבורים שהיו שם.
אבל אם ברצוננו לקחת אליפות גם השנה, וזה קריטי להמשך הדומיננטיות שלנו בליגה, גילי צריך לקחת אחריות. את זה הוא לא עושה, ומבחירה. אז אני אבקר אותו.

נמאס כבר מהאשכולות האלה. כל שבוע אומרים אותו דבר וכל שבוע יש את אלה שעדיין חיים ב2010. די נגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 22:11 
אני חושב שבמובן מסויים גילי צריך להיות מוחמא מהאשכול הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 22:14 
זה בדיוק מה שאתה מתעקש לא להבין.

מה זה "2010 נגמר"? מה, לא היה לנו שחקן ב-2010 בשם גילי ורמוט שנתן עונה חלומית?

האם כשאתה יורד על גילי ורמוט של 2011, לא ראוי שתזכור לו גם את 2010?

מה לעשות, לא הולך לו העונה. אתה חושב שזה מבחירה? עם הגיון כזה באמת קשה להתווכח.

ואני לא עושה תחרות עם אף אחד מי אוהד יותר טוב. מי אני בכלל? אבל אני פשוט לא מסוגל לסבול את כפיות הטובה שיש אצלנו בקהל. יש לנו קהל בכיין, יללן, בלי טיפת כבוד לשחקנים. קהל מפונק ומקולקל, והאשכול הזה הוא דוגמא מובהקת לכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 22:16 
נועם שחם כתב:
joshsoos כתב:
כן, אני חושב שהוא לא רוצה מספיק. אני יכול להבין שהוא מנסה ולא הולך לו, אבל לא כשהוא הולך על המגרש או כשהוא מתחבא, וזה מה שמאפיין את גילי העונה.

ברור. הוא לא רוצה. רק אתה ואני רוצים. גילי סתם בא להעביר את הזמן עד הקיץ.

תגדיר את זה איך שאתה רוצה, גילי ורמוט של השנה הוא אותו שחקן שלמדנו להכיר ברוב הזמן שלו בהפועל, אדיש, מתחבא, הולך ברגעים לא מעטים, לא מכסה בהגנה. אם חשבנו שהעונה שעברה הייתה מפנה בקריירה שלו והוא שינה ולמד לקחים, היא מסתמנת כיוצאת דופן, סטיית תקן.
שחקן שהיה צריך לבלות הרבה על הספסל. שחקן שמקבל הון עתק, ובמשכורת שלו צריך להיות לנו שחקן שתורם הרבה הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 22:25 
joshsoos כתב:
נועם שחם כתב:
joshsoos כתב:
כן, אני חושב שהוא לא רוצה מספיק. אני יכול להבין שהוא מנסה ולא הולך לו, אבל לא כשהוא הולך על המגרש או כשהוא מתחבא, וזה מה שמאפיין את גילי העונה.

ברור. הוא לא רוצה. רק אתה ואני רוצים. גילי סתם בא להעביר את הזמן עד הקיץ.

תגדיר את זה איך שאתה רוצה, גילי ורמוט של השנה הוא אותו שחקן שלמדנו להכיר ברוב הזמן שלו בהפועל, אדיש, מתחבא, הולך ברגעים לא מעטים, לא מכסה בהגנה. אם חשבנו שהעונה שעברה הייתה מפנה בקריירה שלו והוא שינה ולמד לקחים, היא מסתמנת כיוצאת דופן, סטיית תקן.
שחקן שהיה צריך לבלות הרבה על הספסל. שחקן שמקבל הון עתק, ובמשכורת שלו צריך להיות לנו שחקן שתורם הרבה הרבה יותר.

אין מחלוקת שגילי לא תורם מספיק. גם אני חושב שהוא צריך להיות בספסל. אולי זה יעזור לו למצוא כיוון מחדש, אבל זו טענה שצריך להפנות למאמן, לא לגילי.

ובכל מקרה, אין לי שום בעיה עם ביקורת כלפי גילי, אבל המינימום המתבקש הוא לעשות את זה בצורה מכובדת, ולא לזלזל בשחקן שבכל זאת תרם דבר או שניים למועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 22:33 
סמל אישי של המשתמש
שחם, אני לא מבין על מה אתה מתעצבן.
אין פה אחד שיכול לקחת לגילי את חלקו ממה שקרה בשנה שעברה.
אין פה אחד שיכול להגיד שגילי לא מסוגל להוביל קבוצה לאליפות.
ודווקא בגלל זה, בגלל גודל הציפיות - גודל האכזבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 22:35 
עמי נאווי כתב:

גם אני מאוכזב. זה עדין לא מצדיק התבטאויות מכורעות ומזלזלות שיש כאן כלפי גילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 22:36 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:

!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
אני לא רואה בזה:
ציטוט:
שיתחיל לצפות בקלטות של ליאור רפאלוב.
אולי יחזור לו הזיכרון של איך מובילים קבוצה לאליפות.

שום דבר מבזה או מזלזל.
גילי צריך להחזיר את הרעב שלו לאליפות, פרונטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
חס וחלילה לא זלזלתי לרגע ביכולת של גילי ורמוט.
כשהוא בשיא הכושר הוא אחד הגדולים בארץ(אחרי יצחקי ושכטר)
כואב לי לראות את הזריקת זין שלו,זה לא הגיוני ששחקן עונה שלמה לא פוגע חוץ ממשחק מסכן נגד עכו.
הוא שבע,אין הסבר אחר.אם אצלכם זה מתקבל על הדעת,אז עליי לא.
אני מצפה ממנו להתחיל להוביל את הקבוצה.

מי שרוצה לחיות על 2010 יגמור כמו שפיגלר בבובה של לילה,"אני כאן במקסיקו 70,מניף את הרגל וכובש"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 22:45 
באמת שרפאלוב (העונה) טוב ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 22:56 
סבבה ביקורת והכל. זה באמת מתסכל.
אבל לצד הביקורת היה צריך להיות אצטדיון שלם שיודע לעודד, שבוע אחרי שבוע את אותו גילי ורמוט. עד שהוא חוזר.
לצערי, מה שאני שומע זה בעיקר קללות.

לעודד את מי שהולך לו זה הכי קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 23:00 
אולי לא היית במשחק, גילי מקבל עידוד בדיוק כמו כולם, זה לא עוזר ולא יעזור, הוא צריך לשנות דיסק בראש, יעזור לעצמו יעזור גם לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
ביננו, יותר מהכל, גילי צריך את שכטר לידו.
חוץ מהחיבור בינהם וכל הממבו-ג'מבו הזה, שכטר מוריד המון לחץ (מנטלי ופיזי) מגילי, ובעיקר משלים אותו בצורה מדהימה.
טוטו ובן חלוצים טובים והכל, אבל הם לא אותו סוג חלוץ כמו איתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חושב שזה עניין של רצון.
אני חושב שהוא פשוט לא מסוגל.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
שטויות, איתי.
מדובר בשחקן הכי מוכשר בארץ.
ראית יחד איתי בשבת בדקה ה92 איך הוא עבר 2 שחקנים בתוך הרחבה והיה קרוב מאוד להוציא כדור רוחב שאולי היה מנצח משחק.
כאלה פעולות גדולות אני מצפה משחקן ברמתו, ועדיף לא להזכר בזה בדקה ה92, פעם ב3-4 משחקים.
(כמעט) הכל בראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 23:28 
עמי נאווי כתב:
שטויות, איתי.
ראית יחד איתי בשבת בדקה ה92 איך הוא עבר 2 שחקנים בתוך הרחבה והיה קרוב מאוד להוציא כדור רוחב שאולי היה מנצח משחק.
כאלה פעולות גדולות אני מצפה משחקן ברמתו, ועדיף לא להזכר בזה בדקה ה92, פעם ב3-4 משחקים.
(כמעט) הכל בראש.

!!!!!!
אמרתי למישהו שאת הדריבל הזה שהוא עשה בדקה ה-92, שהוא הצליח לעבור 2 שחקנים בצורה יפה ולהיכנס לרחבה, הוא היה צריך לעשות כבר בדקה 15.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
גילי לא צריך את שכטר לידו.
גילי צריך צורת משחק שתתן לו להתבטא.
להיות קיצוני על האגף שאין שחקנים שעושים תנועה, ואין אופציות מסירה זה לא המשחק של גילי.
הבעיה היא שככה הפועל משחקת השנה.
למה? כי נתקענו עם שני חלוצי רחבה טיפוסיים שאסור להוריד אותם לספסל.
למה? כי יש לנו 2 קשרים אחוריים שלא דוחפים מספיק קדימה, שאחד מהם שחקן בית :BOW: והשני :HEART2: .
מי שלא שם לב שהפועל השנה משחקת שונה משנה שעברה עיוור. השיטה הזאת פשוט פחות מתאימה לגילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 23:45 
el dudernio כתב:
להיות קיצוני על האגף שאין שחקנים שעושים תנועה, ואין אופציות מסירה זה לא המשחק של גילי.
למה? כי יש לנו 2 קשרים אחוריים שלא דוחפים מספיק קדימה, שאחד מהם שחקן בית :BOW: והשני :HEART2: .
מי שלא שם לב שהפועל השנה משחקת שונה משנה שעברה עיוור. השיטה הזאת פשוט פחות מתאימה לגילי.

צודק לגבי מה שרשמת, בעיקר על החלוצים והקשרים האחוריים בשיטת המשחק הנוכחית.
למרות שזה נכון, גילי הרבה פחות טוב לא רק בגלל זה.
אם גילי לא מצליח לעשות דריבל נורמלי על מגנים שלא ספר בעונה שעברה, זה בטח לא אשמת השחקנים האחרים.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2011, 00:18 
Red or Dead כתב:
el dudernio כתב:

צודק לגבי מה שרשמת, בעיקר על החלוצים והקשרים האחוריים בשיטת המשחק הנוכחית.
למרות שזה נכון, גילי הרבה פחות טוב לא רק בגלל זה.
אם גילי לא מצליח לעשות דריבל נורמלי על מגנים שלא ספר בעונה שעברה, זה בטח לא אשמת השחקנים האחרים.

מסכים עם שניכם. עם אל דוד על הניתוח במאקרו ועם ההערה של רד לגבי גילי. נכתב פה כל כך הרבה על השילוב הלא מוצלח בין ידין לאבוטבול. אז הגיעו שני משחקים נגד חיפה וב"ש שהפועל ניצחו בהם. בב"ש ידין היה מצוין. הלך עם הכדור קדימה, עשה תנועה. נגד חיפה, הפועל התחילו חזק ונעלמו ואז הגול של זהבי הגיע ממהלך של ידין ליד ה-16. כרגע אביחי ידין חזר להיות אותו שחקן של החצי הראשון של העונה. זה שמקבל כדור ולא מסתכל קדימה ואני כבר לא מדבר על תנועה בלי כדור. נוצר מצב שהכשהפועל עם הכדור, במיוחד במעבר בין הגנה להתקפה, יש פערים עצומים בין השחקנים וככה זה נראה. על כל זה תוסיפו תקופה לא טובה של גילי וזהבי וזה רק מדגיש יותר את האימפוטנציה. גילי כרגע משחק עם אפס בטחון ואם מוסיפים לזה קבוצה תקועה, שמשחקת לאט ושבלוני, אין לו גם איך להחזיר לעצמו את הבטחון. שיטת המשחק של הפועל היא כביכול שונה, כי באמת אין לך שכטר כזה, אבל הבסיס נשאר אותו דבר. הנעת כדור רוחבית, עם נסיון לבודד שחקנים באגפים או לעשות דאבל פס דרך האמצע. בשביל שזה יצליח צריכה להיות תנועה כל הזמן בלי כדור ועוד קשר אחורי חייב להצטרף להתקפה אחרי שהוא משחרר את הכדור בשביל שתהיה עוד אופציית מסירה. שני הדברים האלה לא קורים והפועל תקועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2011, 00:36 
בלי שכטר ורמוט לא יכול לשחק כמו שנה שעברה, אין מה לעשות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2011, 01:50 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
שטויות, איתי.
(כמעט) הכל בראש.

נו, אם הראש לא נותן לו אז סימן שהוא לא מסוגל, לא שהוא לא רוצה.
פשוט אין לו את זה, ויכול מאוד להיות שזה בגלל סרט הקפטן (אני לא קונה את זה שהוא לא יכול להיות טוב בלי שכטר לידו) כי הוא בערך הדבר הכי רחוק ממנהיג שיש בהפועל.
קח ממנו את הסרט, תסביר לו שהוא צריך להוכיח שהוא ראוי לו ואולי משהו ישתחרר בראש, בדיוק כמו שהיה בשנה שעברה.

כל עוד זה לא קורה הנחת העבודה צריכה להיות שהוא שחקן מאוד מוכשר עם מנטליות מאוד דפוקה, ושהשנה שעברה היא יוצאת הדופן לטובה ולא "השנה לא הולך לו", כי השנה הוא בדיוק אותו ורמוט של קרית אליעזר אפריל 2009 רק לאורך עונה שלמה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2011, 02:02 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:
נועם שחם כתב:
אדום אופטימי כתב:
שמוליקיפוד כתב:

:ROSE:

אולי כדאי שאתם תצפו בכמה קלטות, שיזכירו לכם שגילי יודע יופי להוביל קבוצה לאליפות, ולראש הבית בליגה האירופית, ולגביע.

קצת כבוד לשחקן שהביא לנו כ"כ הרבה שמחה, יא חבורת כפויי טובה עלובים.

לא מבין על מה יצא קיצפכם.
כאילו שגילי הוא אלוהים. כאילו שמישהו אמר חלילה שגילי אפס, כאילו שמישהו אמר שלגילי אין כישרון ושאת מה שרפאלוב שכח גילי עוד לא למד. כאילו...
נהפוכו, נכתב בפורש שאולי יחזור לו הזיכרון איך מובילים קבוצה לאליפות. כימדומני שמשמעות של המשפט היא יותר בכיוון של יש לו את היכולת המוכחת להוביל קבוצה לאליפות וכדאי שהוא ישחזר סוף סוף יכולת כזו.
אבל יותר פשוט להישתלח בכותבים ולציין שאנחנו כפויי טובה ועלובים.
גילי קיבל את כל הסופרלטיבים על יכולתו בעונה שעברה. אם ישחזר את יכולתו אומר שגילי הצעיד אותנו לאליפות שניה ואם לא, אומר שאין לא את האופי הנחישות וההתמדה של מנהיג. עם כישרון הולכים בגיל 18-20 למכולת. במעמדו של גילי מצפים קצת ליותר מכישרון. שחקן מוכשר שיודע לעשות דריבל מקסים פה ושם לא זוכה לחוזה משודרג כמו שזכה לו גילי. גילי קיבל את החוזה שקיבל כי מצפים ממנו למשהו יותר מאחד שיעשה 2-3 דריבלים מקסימים במשחק.
ולא שכחתי את מה שגילי עשה בעונה שעברה. נהפוכו אני זוכר היטב, וכניראה לעולם לא אשכח, ומכאן האכזבה הכל כך גדולה. אה שכחתי אסור גם להיות מאוכזב מיכולתו של שחקן. זה עלול להעליב אותו, זו כפיות טובה.

ממני האוהד העלוב והכפוי טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2011, 02:44 
ואולי הכל התחבר לעונה חד פעמית עבור גילי אשתקד? אולי העונה ההיא היתה יוצאת דופן והשאר הדבר הרגיל? לא מבין למה באים בתלונות אליו. מה שרואים זה מה שיש.
מקבל בהפועל ת"א כל התנאים האפשרים כדי להצטיין : תמיכה גורפת של המאמן, סבלנות של הקהל, חוזה חלומי. לא חוזר על הביצעוים הנפלאים שלו אז כנראה שלא מסוגל ליותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2011, 06:31 
chimpfive כתב:
אולי לא היית במשחק, גילי מקבל עידוד בדיוק כמו כולם, זה לא עוזר ולא יעזור, הוא צריך לשנות דיסק בראש, יעזור לעצמו יעזור גם לנו.

במשחק אחרון באמת לא הייתי אבל זה לא
עניין של משחק אחד (לצערי אין לי אפשרות להגיע לכל המשחקים)
בכל מקרה, ברור שהוא מקבל כמו כולם, כמיטב המסורת בהתאם לכללי הטקס. אני רק טענתי שהוא צריך לקבל עידוד בפרופורציות שהוא מקבל אשכולות ביקורת...
אני מסכים איתך שהכל בראש (והניתוחים הטקטיים שעשו פה למה הוא ככה לא ממש רלוונטיים).
הדבר היחיד שקהל יכול לעשות כאן זה לעודד אותו בטירוף. דווקא כשהוא פחות טוב .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2011, 08:39 
אדום אופטימי כתב:
אבי כתב:
נועם שחם כתב:
אדום אופטימי כתב:
שמוליקיפוד כתב:

:ROSE:

אולי כדאי שאתם תצפו בכמה קלטות, שיזכירו לכם שגילי יודע יופי להוביל קבוצה לאליפות, ולראש הבית בליגה האירופית, ולגביע.

קצת כבוד לשחקן שהביא לנו כ"כ הרבה שמחה, יא חבורת כפויי טובה עלובים.

לא מבין על מה יצא קיצפכם.
כאילו שגילי הוא אלוהים. כאילו שמישהו אמר חלילה שגילי אפס, כאילו שמישהו אמר שלגילי אין כישרון ושאת מה שרפאלוב שכח גילי עוד לא למד. כאילו...
נהפוכו, נכתב בפורש שאולי יחזור לו הזיכרון איך מובילים קבוצה לאליפות. כימדומני שמשמעות של המשפט היא יותר בכיוון של יש לו את היכולת המוכחת להוביל קבוצה לאליפות וכדאי שהוא ישחזר סוף סוף יכולת כזו.
אבל יותר פשוט להישתלח בכותבים ולציין שאנחנו כפויי טובה ועלובים.
גילי קיבל את כל הסופרלטיבים על יכולתו בעונה שעברה. אם ישחזר את יכולתו אומר שגילי הצעיד אותנו לאליפות שניה ואם לא, אומר שאין לא את האופי הנחישות וההתמדה של מנהיג. עם כישרון הולכים בגיל 18-20 למכולת. במעמדו של גילי מצפים קצת ליותר מכישרון. שחקן מוכשר שיודע לעשות דריבל מקסים פה ושם לא זוכה לחוזה משודרג כמו שזכה לו גילי. גילי קיבל את החוזה שקיבל כי מצפים ממנו למשהו יותר מאחד שיעשה 2-3 דריבלים מקסימים במשחק.
ולא שכחתי את מה שגילי עשה בעונה שעברה. נהפוכו אני זוכר היטב, וכניראה לעולם לא אשכח, ומכאן האכזבה הכל כך גדולה. אה שכחתי אסור גם להיות מאוכזב מיכולתו של שחקן. זה עלול להעליב אותו, זו כפיות טובה.

ממני האוהד העלוב והכפוי טובה.

מה לעשות, שלשבת בפורום וכל היום לרדת על שחקני הקבוצה, זה עלוב. כמובן שזה עוד יותר עלוב לעשות את זה במגרש.

אנשים פה שוכחים באיזה מדבר הלכנו שנים שאחרי עונת 2001-2002, ואיך בזכות שחקן ענק כמו גילי ורמוט, סוף סוף יכולנו להרים את הראש ולהיות גאים בקבוצה שלנו.

יכול להיות שאנשים פה מצפים מגילי להיות משהו שהוא לא, אבל גילי הרוויח את הזכות לקבל את מלוא יראת הכבוד הראויה מן הקהל. אפשר להיות מאוכזב משחקן, גם אני מאוכזב מהיכולת שלו, אבל אם אנחנו לא מסוגלים לשמור על הכבוד הבסיסי כלפי שחקן כמו גילי, אז לא מגיע לנו שחקנים ברמתו.

אגב, מה שכתבתי פה נכון לא רק לגבי גילי - התופעה הזו חזרה פה גם ביחס להרבה שחקנים אחרים, ולמעשה כמעט כל שחקן בקבוצה זוכה לה. אפילו על שחקן כמו באדיר מטנפים אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2011, 08:51 
http://one.co.il/cat/extra/glitch.aspx?id=466483

גילי תיסלאם על החולצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2011, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

מה לעשות, שלשבת בפורום וכל היום לרדת על שחקני הקבוצה, זה עלוב. כמובן שזה עוד יותר עלוב לעשות את זה במגרש.

אנשים פה שוכחים באיזה מדבר הלכנו שנים שאחרי עונת 2001-2002, ואיך בזכות שחקן ענק כמו גילי ורמוט, סוף סוף יכולנו להרים את הראש ולהיות גאים בקבוצה שלנו.

יכול להיות שאנשים פה מצפים מגילי להיות משהו שהוא לא, אבל גילי הרוויח את הזכות לקבל את מלוא יראת הכבוד הראויה מן הקהל. אפשר להיות מאוכזב משחקן, גם אני מאוכזב מהיכולת שלו, אבל אם אנחנו לא מסוגלים לשמור על הכבוד הבסיסי כלפי שחקן כמו גילי, אז לא מגיע לנו שחקנים ברמתו.

אגב, מה שכתבתי פה נכון לא רק לגבי גילי - התופעה הזו חזרה פה גם ביחס להרבה שחקנים אחרים, ולמעשה כמעט כל שחקן בקבוצה זוכה לה. אפילו על שחקן כמו באדיר מטנפים אצלנו.

אתה כנראה נדבקת על איזה בחור שדיבר לא יפה על גילי, ובכך אטמת את עצמך לכל מי שמעביר ביקורת לגיטימית.
אופטימי ואני ועוד כמה פה לא עשו שום דבר מהדברים האלה, אבל אתה כמו תקליט שבור חוזר על אותה מנטרה.
זה לא רק עניין של יכולת אישית. זה לא הדריבלים ולא המסירות. זה הנחישות והאופי. את זה אין לו השנה.
אופטימי צודק, את החוזה שלו הוא קיבל בשביל להוביל, לא בשביל להתחבא.
וזה לא רלוונטי בכלל שלדעתך הוא זה שהביא אותנו מחושך לאור (אני לא כל כך מסכים), גם אם כן זה לא אומר שהוא יכול לנוח על זרי הדפנה עד שימצאו לו קבוצה בחול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2011, 10:53 
הטענות שלי לא מכוונות דווקא אליך ואל אופטימי (זה בטח לא דבר אופייני אצלו), אלא באמת בעקבות האווירה השלטת בפורום ובלא מעט מקרים גם ביציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2011, 12:40 
כל מילה של נועם.

נ.ב
אפשר לחשוב שגילי כ"כ חלש. הוא פשוט לא טוב כמו בעונה שעברה, זה הכל. לא שאני מרוצה מזה, אבל מה יעזור כל הזלזול בו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 226 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: