תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 22:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 123 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ב'
הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 03:30 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות:

- טביב נכח באימון אתמול ואמר לשחקנים: "תרימו את הראש, הכל תלוי בנו. בעיתונים יש רעל. גם גוטמן חושב אירופה אבל נותן את כולו להפועל. אני נשאר להרבה שנים. אל תחשבו על כלום חוץ מהפועל".

- טביב ייפגש מחר עם אלי גוטמן בנושא הארכת חוזהו לעונה נוספת. בשיחה ביניהם אתמול אמר טביב: "אני רוצה אותך בהפועל לשנה הבאה".

- הראל מתכנן להציע לרכוש את חלקו של טביב תמורת 6 - 6 וחצי מיליון שקלים. טביב מעוניין לרכוש את החלק של הראל באותו מחיר.

- אלי גוטמן דיבר עם השחקנים על האווירה והמצב המקצועי. גוטמן לקח את ורמוט לשיחה אישית ואמר לו: "אני יכול לדבר עם כולם, אבל ברור לי שהכל תלוי בך".

- לפני שבוע וחצי חגג טוטו תמוז את יום הולדתו, החלוץ שיצא לחגוג במועדון בתל אביב, התקשר לדורון אוסידון וביקש ממנו עזרה בכניסה למקום. אוסידון זעם על תמוז מפני שלמחרת בבוקר התקיים אימון, והתקשר לאבוקסיס לעדכן אותו. אבוקסיס הורה לתמוז לחזור מיד הביתה, אבל לפי בדיקה שעשו החלוץ המשיך למועדון בהרצליה. ביום שאחרי זומן טוטו לבירור משולש עם גוטמן ואוסידון ונקבע כי יערוך אימון ריצה בלבד ולא יתאמן עם הקבוצה. לתקשורת דווח כי תמוז יערוך אימון קל כדי להפחית מעומסו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ב'
הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 03:36 
לא מאמין שאלי גוטמן יסכם על המשך עבודתו במועדון כל עוד הוא לא יודע (ואנחנו לא יודעים) מי בעל הבית בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 04:01 
סמל אישי של המשתמש
נמאס מכל הפרסומים השקריים האלה על הבמבי המזדיין הזה. היינו צריכים ללחוץ על הבמבי כבר כשטביב חזר ממיאמי, אבל רצו לשמור על השקט, להתרכז במאבק אליפות ו"את הבמבי לדחות לקיץ".
הנה התוצאות. אין במבי, אין אליפות, אין שחקנים, אין מאמן, אין עתיד.
אולי אנחנו רוצים לחשוב על עצמנו כעל אוהדים חכמים, כאלה שיודעים מתי לפעול ומתי לא, אבל העובדה היא שהפעם כשלנו. ויש מצב מאוד גדול שהכשלון הזה יוביל לקריסה מוחלטת. סתמו לנו את הפה עם אלרואי כהן, אבל הנה הכל חזר שבעתיים, בצורה הכי כואבת. כשאתה לא מצליח להשיג נקודות ברגעי ההכרעה, כשכל שחקן מסוכם כבר בקבוצה אחרת באירופה, ורק אנחנו נשארים עם הזין ביד. בעונה שעברה אף שחקן לא הסתיר את ההתלהבות מהקהל. כמה קיבלתם, יא שרמוטות? חבל שלא הלכתם למכבי, שם הייתם מבינים טוב טוב מה זה קהל ישראלי. פה קיבלתם בית חם, יכלתם להתבטא כמו שבאף מקום לא היו נותנים לכם, וככה אתם מחזירים לנו?
זהבי כבר משנן שירים לדרבי בליסבון, שכטר יוצא לקרוע את גרמניה, ורמוט מחפש קבוצות אמצע טבלה, בן סהר כבר מכין את התיק לספרד, אניימה מסוכם בצרפת ומגיע כמו דון ז'ואן ליציע הכבוד, בונדר קונה מעילים לרוסיה ומפצח גרעינים ביציע, וכל זה בזמן שכל האוהדים הולכים עם הראש למטה ומלאט לאט מעכלים שהלכה האליפות.
שחקנים חרא, לא יכלו לשמור על רמת כבוד בסיסית בינם לבין מי שבאמת אחראים לפריחה שלהם. אבידור, בוזגלו, מדוניאנין, עטר, אלברמן, ישראלביץ', סידיבה, ניבאלדו, אלה שחקנים שהיו חותכים יד כדי להתחלף עם מה שיש לכם. שלא תטעו, בבסיס אתם באותה רמה שלהם, מעניין שרק אחריכם כל אירופה רודפת.
אם רק הייתם לומדים מהאדם היחיד שאפשר להעריך בזמנים כאלה, אלי גוטמן, שלמרות שאותו מזיינים הכי הרבה בהפועל, הוא נשאר נאמן למועדון ולקהל.
צאו כבר לאירופה, ביי ביי, נתראה בגיל 30 כשתחזרו לעונת גלאקטיקוס במכבי.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 06:48 
בהארץ יש כפולה על טביב ועושה רושם שהעיתון לפחות בחר בו כזוכה בבמבי
כך למשל מסופר על התכניות לעונה הבאה
50 מליון תקציב כולם ישארו חוץ מאניימה ובונדר
כל צד יתחייב לשים ערבויות של 10 מליון לפחות (וכך ילך הראל)
טביב מתואר כמי שהתנגד לגיחה של שכטר לחול שלה הסכימו מוני וגוטמן
באשר לחוזה לגוטמן?
יוסי ישאר עם או בלי גוטמן
אה וגם אינוגבה הרשים את בורשטיין וצורף לרשימות של דומב וגם גאלאבן
וחזי מגן נשאר בבני יהודה עוד 6 שנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 06:51 
עוד משהו מהארץ שאותי אישית ענין מאד
טביב ביקש להעסיק את שלום תקוה כמאמן נערים ג או משהו ומוני הכשיל את זה
אם זה נכון אז צריך בדם ואש את מוני לגרש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 07:17 
mkorman1 כתב:

יותר סביר שטביב למד ממוני את מלאכת הספינים על בוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 07:33 
mkorman1 כתב:

תקווה סירב לפני כמה שנים לעבוד כמנהל מקצועי של מחלקת הנוער, איך בדיוק הם רוצים שיעבוד כמאמן נערים ג'?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 07:36 
mkorman1 כתב:

"טביב הציע למנות את שלום תקווה למנהל המקצועי של מחלקת הנוער בעונה הבאה במקום זאב זלצר, אולם הראל הביע התנגדות. "

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 07:36 
שחר למה תקווה סירב?
לפני כמה זמן היתה כתבה גדולה על האחים תקווה בידיעות השרון בה הם אמרו שהם ישמחו להשתלב במחלקות נוער של קבוצות על מנת לקדם את הילדים של היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 07:41 
לירון האדום כתב:
שחר למה תקווה סירב?
לפני כמה זמן היתה כתבה גדולה על האחים תקווה בידיעות השרון בה הם אמרו שהם ישמחו להשתלב במחלקות נוער של קבוצות על מנת לקדם את הילדים של היום.

ציטוט:
בפגישה הוצע לתקווה להישאר במועדון אך רק בתפקיד סקאוט או אחראי על מחלקת הנוער. "כל אחד יעשה את שיקוליו אחרי שהדברים נאמרו", אמר היום מי שכשחקן זכה עם הקבוצה באליפות ושני גביעים. "כל אחד הלך לדרכו ואני לא רוצה לעשות טלנובלה מכל הנושא הזה. אני מצטער שככה הדברים התנהלו ומאד מקווה שלא נצטרך להגיע לבוררות. הציעו לי להישאר רק במחלקת הנוער ואני לא מתכוון להסכים".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3105607,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 08:08 
זה היה נכון לפני 6 שנים אבל למה לא עכשיו?
אני לא מתרשם שזאביק זלצר עשה משהו בנוער המצב שם הולך ומתערער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 08:14 
mkorman1 כתב:
זה היה נכון לפני 6 שנים אבל למה לא עכשיו?
אני לא מתרשם שזאביק זלצר עשה משהו בנוער המצב שם הולך ומתערער

מה זאביק זלצר אמור לעשות תוך פחות חצי עונה כשהוא מקבל מצב נתון של סגל גרוע?
הבעיה יותר עמוקה ושורשית ומתחילה עוד הרבה לפני מחלקת הנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 08:43 
יכולים להביא גם את פרגוסון לנוער וזה לא יעזור הרבה.
צריך להשקיע כסף!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 08:55 
mkorman1 כתב:
באשר לחוזה לגוטמן?

אני מת על זה. "וכך ילך הראל".
אם לטביב יש כ"כ הרבה כסף כמו שהוא מספר, למה הוא לא קונה את החלק של מוני באיזה 10 מיליון שקל? אפילו על חשבון ערבות לעונה הבאה.
הוא משוויץ בכל מקום שאיתו הפועל תוכל להעמיד תקציבים כי הוא הרי מגיע עם "הכסף הגדול", אבל לא נותן אף הצעה עם כסף על החלק של מוני.
ופתאום אוסידון אפילו מספר לאוהדים (כך פורסם אתמול במעריב) שנמצא משקיע שיקנה את החלק של מוני ב10 מיליון שקל. אם טביב כ"כ עשיר, למה שפשוט טביב לא יקנה את החלק הזה, בשביל מה הוא צריך עוד משקיע?
ממש איש צנוע טביב, מחביא ככה את הכסף שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 09:19 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם הראל.
עם כל הכבוד וההערכה והאהבה לשלום תקווה, איך אפשר להשוותו לזאביק זלצר? זלצר נחשב היום אולי למאמן מס' 1 בארץ לגילאי נוער. תקווה היה שחקן עבר טוב. אגב, זלצר אימן את תקווה עוד בנתניה ב-1988...

בכל מקרה, בנייה של נוער זה לא דבר שקורה ביום אחד. זה לא כמו קבוצה בוגרת שיכולה לקנות שחקנים ולהרכיב סגל חזק מהיום למחר כמו בית'ר של גאידמק. נוער זה תהליך. והתהליך הזה החל עוד בתקופה של אברהם בכר (גם איש מקצוע ותיק ומוערך ובעל ניסיון רב יותר משל תקווה בתחום זה) וביתר שאת עם זלצר. את התוצאות נראה עוד 5-6 שנים בערך. ואז תשפטו את זלצר. בינתיים צריך לשמור עליו עם כפפות של משי. זלצר הוא נכס להפועל. ומעניין שחלק מאלו שהיללו את בואו של זלצר בשעתו כיום לפתע רוצים את תקווה במקומו, הגם שלשלום אין כל קבלה ביד בתחום בעוד שזלצר ידוע כאיש מקצוע מהשורה הראשונה.
יותר מהכל, אם זה נכון, זה מראה על כך שטביב מנסה להתחנף לאוהדים (אחרי פרשת ג'מצ'י) ע"י החזרה של סמלים מהעבר גם אם זה על חשבון האיכות והעתיד. זה דבר מסוכן ואני מקווה שזה רק ספין. איך אמר חזי מגן היום בהארץ: "בני יהודה קיימת בשביל האוהדים אבל האוהדים לא ינהלו את הקבוצה". הדברים הללו יפים גם להפועל. טביב צריך לחשוב מה טוב למועדון, לא מה טוב לאוהדים נוסטלגיים בשער 5 או 7.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 09:38 
דני גולפיטק כתב:
mkorman1 כתב:
באשר לחוזה לגוטמן?

אני מת על זה. "וכך ילך הראל".
אם לטביב יש כ"כ הרבה כסף כמו שהוא מספר, למה הוא לא קונה את החלק של מוני באיזה 10 מיליון שקל? אפילו על חשבון ערבות לעונה הבאה.
הוא משוויץ בכל מקום שאיתו הפועל תוכל להעמיד תקציבים כי הוא הרי מגיע עם "הכסף הגדול", אבל לא נותן אף הצעה עם כסף על החלק של מוני.
ופתאום אוסידון אפילו מספר לאוהדים (כך פורסם אתמול במעריב) שנמצא משקיע שיקנה את החלק של מוני ב10 מיליון שקל. אם טביב כ"כ עשיר, למה שפשוט טביב לא יקנה את החלק הזה, בשביל מה הוא צריך עוד משקיע?
ממש איש צנוע טביב, מחביא ככה את הכסף שלו.

יש לי בעיה עם האיפה ואיפה שאנחנו עושים פה, צריך להפסיק עם ההתנהגות הדבילית מצידנו האוהדים ולהתייחס כביכול לספינים שכל חארטתון או חארטתר מפרסם כל ראשון ושני, יש פה שני בעלים שאנחנו צריכים להחליט או ששניהם נשארים או ששניהם הולכים ( וגם אז לצערי ידנו כבולות ), כי מהצד השני אני יכול לבוא בטענה שלאחרונה פרצופו של מוני בכלל לא נראה וקולו כלל לא נשמע מנגד קולו מוצג כל הזמן ע"י לוביסטים ביציע שמחפישים בקרב האוהדים את שמו של טביב בעוד הם מסתודדים איתו באירועים למינהם כגון - התרמת פועלים באדום ( מעשה לא פחות שפל בעיני ), יכול להיות שזו אחיזת עיניים אבל טביב לאחרונה לא מפחד להראות את פרצופו ולהתייחס לפנים מקצועיים בקבוצה ( יכול להיות שגם זה חארטה ), מוני הראל לא כזה קדוש כשם שטביב הוא אינו קדוש, אז אל לנו להיגרר לרפש הזה, עד עתה משום מה נראה כי למרות מחאות כאלה ואחרות, רובנו החלטנו להבליג מהנושא המרתיח הזה של הבעלים כי במצב אחר אני מכיר סיטואציה שהייתה יכולה להגיע לידי הסלמה ואם זה לא קרה עד עכשיו כנראה שזה גם לא יקרה ואולי עדיף שכך !

בסופו של דבר המהלך המתבקש ע"י שני הליצנים זה החתמת גוטמן, חבל שהם לא הבינו את הרעיון שמבחינת המועדון גוטמן מסמל את הדרך ואיזה סוג של יציבות וכל עוד זה לא נעשה שניהם בכלל לא מעניינים !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
הידיעה על כך שתמוז העדיף לחגוג עד הבוקר במקום להגיע מוכן לאימון, מתחברת עם האיטיות והכבדות שלו נגד בני יהודה.
אם הוא רוצה להישאר מלך השערים, כדאי לו שישנה גישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 09:47 
במקרה של תמוז הבילויים לא מפריעים לו לשחק 90 דקות ולהיות בין הבודדים בקבוצה שנותנים יותר מכל אחד אחר על המגרש.
שאוסידן יחנק עם ההדלפות שלו, שטביב *דיין עם הספינים שלו, ושמוני יסע להודו לאשראם לגלות את עצמו ולחזור עם תובנות על החיים ושיעבור ליעוץ תקשורת לח"כ, ושיקח איתו את האח הדפקט שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 09:54 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
הידיעה על כך שתמוז העדיף לחגוג עד הבוקר במקום להגיע מוכן לאימון, מתחברת עם האיטיות והכבדות שלו נגד בני יהודה.
אם הוא רוצה להישאר מלך השערים, כדאי לו שישנה גישה.

כתוב שזה היה לפני שבועיים וחצי. מה קשור בני יהודה.
וכולם נראו כבדים. טוטוט דווקא נתן מאמץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 09:59 
אין לי שום תלונות לטוטו, שימו את הרכילות המחורבנת בצד.
כן טביב, לא הראל. לכו שניכם בבקשה, או לפחות שרק אחד מכם ילך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 10:07 
שחקן מתקשר לנציג הבעלים של הקבוצה או מה שזה לא יהיה, איש הנהלה בקיצור, ומבקש ממנו להכניס אותו למועדון ב-11 בלילה, יום לפני אימון בוקר.
ככה אנחנו נראים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 10:14 
אדום כתב:
שחקן מתקשר לנציג הבעלים של הקבוצה או מה שזה לא יהיה, איש הנהלה בקיצור, ומבקש ממנו להכניס אותו למועדון ב-11 בלילה, יום לפני אימון בוקר.
ככה אנחנו נראים.

ככה המדינה נראת.
הפועל ת"א זה לא מועדון במנצסטר אלא בישראל וככה זה נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 10:23 
redead כתב:
אדום כתב:
ככה אנחנו נראים.

ככה המדינה נראת.
הפועל ת"א זה לא מועדון במנצסטר אלא בישראל וככה זה נראה.

זה מה שהתכוונתי. גם הפועל, המועדון, שמתנהל כמו שכונה, וגם הכדורגל שלנו שנראה ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
אני כבר שנים אומר שאין אדם יותר ראוי לנהל את מחלקת הנוער מאשר תקווה.
אבל כמו שאמרו, זה נשמע כאילו טביב למד קצת להתנהל עם התקשורת מול הקהל שלנו. העונה בדרך לסיום והוא מנסה להכין לעצמו את הקרקע.
סביר להניח שכל מה שנרשם היום חרטא!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 10:35 
unknown כתב:
אני כבר שנים אומר שאין אדם יותר ראוי לנהל את מחלקת הנוער מאשר תקווה.
אבל כמו שאמרו, זה נשמע כאילו טביב למד קצת להתנהל עם התקשורת מול הקהל שלנו. העונה בדרך לסיום והוא מנסה להכין לעצמו את הקרקע.
סביר להניח שכל מה שנרשם היום חרטא!

מאד יכול להיות שאלי טביב מנסה להתפייס עם חלק מהקהל. אבל אם זה לא ספין, מדובר על חדשות טובות .
ימים יגידו. קצת נחת לא יזיק לאף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
מעניין מאוד אם השקט בעניין טוטו היה דומה אם מדובר היה בגילי ודני. הוא כובש, למי אכפת אם הוא שם זין על מה שאבוקסיס אמר. חוצפה ממדרגה ראשונה. צריך לשבת בחוץ שבועיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 11:20 
Eros Ramazzotti כתב:
מעניין מאוד אם השקט בעניין טוטו היה דומה אם מדובר היה בגילי ודני. הוא כובש, למי אכפת אם הוא שם זין על מה שאבוקסיס אמר. חוצפה ממדרגה ראשונה. צריך לשבת בחוץ שבועיים

כשאין בעל בית אין בעל בית..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 11:25 
Eros Ramazzotti כתב:

שטוטו יצהיר שהוא עושה מה שבא לו, והוא לא סופר את המאמן או שיהיה לו ביקורת על האוהדים ושיעיד שהוא מת לעוף מהפועל כי לא מעריכים אותו, או לחילופין שיגלה אדישות במגרש, אתה יכול להיות רגוע הוא יקבל את אותה ביקורת. כל עוד הוא משקיע ורואים את זה יהיה "שקט בעניין שלו" ואגב ההדלפה של אוסידן שקופה ואני לא בטוח שזו לא המצאה, כנראה עוד הפלצה להראות שיש "בעל בית" ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
לירון האדום כתב:
שחר למה תקווה סירב?

ציטוט:
בפגישה הוצע לתקווה להישאר במועדון אך רק בתפקיד סקאוט או אחראי על מחלקת הנוער. "כל אחד יעשה את שיקוליו אחרי שהדברים נאמרו", אמר היום מי שכשחקן זכה עם הקבוצה באליפות ושני גביעים. "כל אחד הלך לדרכו ואני לא רוצה לעשות טלנובלה מכל הנושא הזה. אני מצטער שככה הדברים התנהלו ומאד מקווה שלא נצטרך להגיע לבוררות. הציעו לי להישאר רק במחלקת הנוער ואני לא מתכוון להסכים".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3105607,00.html

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=1751

(תקווה לא שולל את האפשרות שיאמן את הנוער, לפני קצת יותר משנה).

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
מעריב פשוט נראה כמו מדור ריכולת בריינטינג בכל מה שקשור בהפועל.
אפס התעסקות בכדורגל.

ככה זה שהכתב הוא לקקן קטן של מוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 123 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: