תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חורבן הבית
הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 08:14 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חורבן הבית. לא כתבתי אתמול כי לא הייתי מסוגל ואני עושה זאת עכשיו. בעידן גוטמן בהפועל ת"א או לפחות ברובו - משחקי הבית בבלומפילד היו מנייה בטוחה. זה התחיל בניצחונות בשיניים(07-08), נמשך עם נצחונות טובים וחלקים בהפרש של שני שערים(08-09) ובעונה שעברה(09-10) זה כבר עבר לתבוסות. אז לא הייתה שאלה אם ננצח או לא - אלא כמה ניתן בראש ליריבה שממול. הפועל משחקת גרוע כבר הרבה זמן אבל לא חשבתי שנאבד את הכתר במשחק בית ועוד נגד בני-יהודה שיש קבוצות טובות ממנה. המשחק הזה מסמל את סוף הקבוצה האדירה ההיא שגוטמן בנה - קבוצה שאין לה עוד רוח חיים ולבטח לא מוטיבצייה - כולם שבעים.

השער של צעירי שהוא מאוד אירוני ולכולם ברור למה - היה מכה קשה וסופית אך עדיף להפסיק עם האשלייה הזאת על אפשרות שננצח בחיפה וניקח שוב אליפות עם הקיזוז - זה לא יקרה. זה מה שקורה שהראש של כל השחקנים(להוציא את קנדה, שיש ואבוטבול) נמצא בחוזה הבא באירופה עאלק - מי תיקח אתכם עם איך שאתם נראים. התביישתי לראות אפס תנועה בחלק הקידמי, שום מחוייבות כלפי הסמל והקבוצה שהביאה אתכם עד הלום. מישהו באמת זקוק לתיאור עוד תצוגת נפל של גילי ורמוט? צריך להילחם בכל הכח על הגביע ויותר מזה - להחתים את גוטמן גם לעונה הבאה! אני מכיר את עצמי - למרות שאין סיכוי אני אסע עם הקבוצה לחיפה ואדחוף ואעודד כמו תמיד.

לנצח אצלי בלב, אותך אני אוהב - הפועל ת"א לעולם ועד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חורבן הבית
הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 08:28 
סמל אישי של המשתמש
אין קשר להפסד אתמול ולניצחון אפשרי בחיפה. גם אם הפועל היתה נותנת אמש 4 חתיכות לבני יהודה היא עדיין לא היתה מנצחת בחיפה. אין מצב שחיפה תפסיד לנו בכל 3 המפגשים, מתוכם פעמיים בבית ואין מצב שחיפה תפסיד לנו 3 פעמים רצוף בבית. סטטיסטית זה פשוט לא הגיוני שלא לדבר על ספורטיבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 08:48 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
אין קשר להפסד אתמול ולניצחון אפשרי בחיפה. גם אם הפועל היתה נותנת אמש 4 חתיכות לבני יהודה היא עדיין לא היתה מנצחת בחיפה. אין מצב שחיפה תפסיד לנו בכל 3 המפגשים, מתוכם פעמיים בבית ואין מצב שחיפה תפסיד לנו 3 פעמים רצוף בבית. סטטיסטית זה פשוט לא הגיוני שלא לדבר על ספורטיבית.

אני לא חושב שהוא התכוון למשחק אתמול ספציפית, אלא לאווירה המתה שבקבוצה.
תקרא שוב את מה שהוא כתב..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 08:57 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:

ידידי,
לא משנה אם אתה צודק או לא.
הנבואה ניתנה לשוטים ואתה אינך כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 08:59 
Charlie כתב:

דיי כבר לתלות תקוות על ניצחון בקללה, מספיק עם זה, מי שרוצה לחיות באשליות שיש עוד סיכוי וזה עושה לו טוב אז סבבה אבל תרדו לקרקע, אין סיכוי!! אני לא יודע איפה היו יותר מכות במצרים או השנה להפועל ת"א.
מישהו יכול להגיד לי לכמה מצבי הבקעה הפועל הגיע בשני המשחקים האחרונים? 1. הנגיחה של טוטו מול הפועל פ"ת ביום שני האחרון.
קבוצה לא יכולה לתפקד כמו שצריך שהדג מסריח מהראש בצורה כזאת שאת הריח מריחים עד מיאמי. אין אירגון אחד שיכול לתפקד בצורה תקינה במצב כזה. תוסיפו לזה שהשחקן הכי חשוב על המגרש לא הגיע השנה לבלומפילד (מי שעדיין לא הבין מדובר בגילי), החלוץ הכי טוב בליגה לא שיחק השנה בכלל, 50% מהקבוצה יוצאת (אם לא פיזית אז מוחית) לחו"ל לחפש עתיד, מאמן שמסוכסך עם 50% מההנלה וגם הוא מחפש עתיד אצל הגויים וכו וכו וכו.
ככה קבוצה יכולה לנצח? אני מאוד מקווה ששנה הבאה יעשו ניקוי אורוות (שחקנים בעלים) ונתחיל מחדש משהו נקי.

הפועל :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 08:59 
"חורבן הבית"? רבאק, כנסו קצת לפרופורציות.

באליפות כנראה שלא נזכה השנה, וזה כואב, אבל התגובות של אנשים פה הן כאילו ירדנו ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 09:02 
סמל אישי של המשתמש
כמה התרגלתם לטוב .
לא כל שנה יש דאבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 09:02 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק שאנחנו לא ניראים בשיאנו כבר תקופה.
אבל גם אין ספק שההפסד אתמול יכול היה להמנע אם אניימה היה בשער. כנ"ל יכול להיות שהתקופה היתה ניראת הרבה יותר טוב עם שכטר ודה סילבה על המגרש. אפילו אין לי ספק בזה.
השחקנים לא בשיאם, וזה קורה. הקבוצה בלי ה3 שהזכרתי היא גם קבוצה משמעותית הרבה פחות כשרונית.

לקרוא להפסד שנבע מהרבה חוסר מזל "חורבן בית" זה קצת מוגזם.
אולי תאשים קצת את הקהל השבע שהפך את בלומפילד לבית קברות בתקופה האחרונה. אחרי הכל אנחנו אלו שיוצרים את הביתיות.

בכל מקרה, הכל זה זיוני שכל. צריך קודם כל להרים את עצמנו ואח"כ את השחקנים.
שום דבר לא אבוד ויש לנו מספיק זמן וכלים כדי להפוך את המצב!

משבוע הבא, כל משחק צריך להיות מלחמה!
יאללה הפועל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 09:04 
ההפסד לא קשור בכלום לחוסר מזל. אם כבר, בני יהודה הייתה חסרת מזל, כי היא הייתה צריכה להבקיע הרבה יותר מוקדם. לא הגיע לנו לנצח אתמול, ואם היינו מחלצים תיקו, בני יהודה הייתה זו שיוצאת עצובה מהמשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 09:05 
נועם שחם כתב:
ההפסד לא קשור בכלום לחוסר מזל. אם כבר, בני יהודה הייתה חסרת מזל, כי היא הייתה צריכה להבקיע הרבה יותר מוקדם. לא הגיע לנו לנצח אתמול, ואם היינו מחלצים תיקו, בני יהודה הייתה זו שיוצאת עצובה מהמשחק.

!
ההפסד הכי מוצדק שלנו השנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 09:16 
לא יודע מי התחיל את הקשקוש הזה של כולם שבעים , לא נראה לי ששחקנים כמו :
קדנה , שיש , פאצלקה , פרנסמן , אלרואי , טוטו , וסהר הם שחקנים שבעים כי אין להם בדיוק ממה להיות שבעים
ובקשר לכוכבים שהביאו דאבל שנה שעברה , אפשר להגיד עליהם הרבה מאוד דברים אבל שבעים זה ממש לא המילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 09:32 
סמל אישי של המשתמש
משום מה, העונה הזאת כל הזמן מזכירה לי את עונת 1987/88, העונה שלפני הירידה.
להפועל היתה קבוצה מדהימה שלקחה אליפות והיתה בקלות יכולה לקחת את הדאבל, אבל אחרי הבלאגן שעשו להם עסקני בית ברנר, הם עלו לגמר הגביע, והפסידו למכבי.
אז, 'בית ברנר' הרס את הקבוצה. היום (עם כל ההבדלים הדרמטיים שיש בין אז לעכשיו) - הבעלים הורסים אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 09:41 
redead כתב:
קדנה , שיש , פאצלקה , פרנסמן , אלרואי , טוטו , וסהר הם שחקנים שבעים כי אין להם בדיוק ממה להיות שבעים
ובקשר לכוכבים שהביאו דאבל שנה שעברה , אפשר להגיד עליהם הרבה מאוד דברים אבל שבעים זה ממש לא המילה.

זו יותר בעיה של מנהיגות. להפועל חסר מי שינהיג אותה במגרש. זהבי עשה את זה מצויין בחצי הראשון של העונה, אבל בחודשיים האחרונים, הרבה פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 09:46 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
משום מה, העונה הזאת כל הזמן מזכירה לי את עונת 1987/88, העונה שלפני הירידה.
להפועל היתה קבוצה מדהימה שלקחה אליפות והיתה בקלות יכולה לקחת את הדאבל, אבל אחרי הבלאגן שעשו להם עסקני בית ברנר, הם עלו לגמר הגביע, והפסידו למכבי.
אז, 'בית ברנר' הרס את הקבוצה. היום (עם כל ההבדלים הדרמטיים שיש בין אז לעכשיו) - הבעלים הורסים אותה.

להאשים את בית ברנר בטמטום של שאבי? קצת הגזמת. גם הירידה בכושר של יגאל מנחם והיציאה לאירופה של שלום תקווה תרמה לאליפות ההיא של הפועל, שהיתה די עלובה יחסית לאליפויות של 81' ו-86' וכמובן של 2000 או 2010. זה נכון שעונה אחרי באה הקריסה הגדולה אבל אין מה להשוות, זה היה אז סופו של הליך ממושך והיו גם הורדת נקודות וכו'.
הפועל תתמודד העונה עד הסוף על האליפות ואני מקווה שתזכה שוב בגביע ובעונה הבאה תעמיד קבוצה חזקה מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
נועם שחם כתב:

!

כנראה ראינו משחק אחר
בני יהודה, למרות עמידה נהדרת בחצי המגרש שלה, אפילו לא ניסה לצאת קדימה.
טריקים של בזבוזי זמן החל מדקה 60.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 10:06 
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
נועם שחם כתב:

!

כנראה ראינו משחק אחר

אז אתה טוען שההפסד שלנו לא מוצדק? שתיקו או נצחון שלנו היה משקף יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 10:07 
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
נועם שחם כתב:

!

כנראה ראינו משחק אחר

מסכים איתך !
אנשים כאן יוצאים מגדרם , כל המצבים של בני יהודה היו ממתפרצות.
אם אנחנו היינו באים לשחק גם על תיקו יכול להיות שהכדור היה נמצא במחצית המגרש כל ה90 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 10:19 
redead כתב:
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
נועם שחם כתב:

!

כנראה ראינו משחק אחר

מסכים איתך !
אם אנחנו היינו באים לשחק גם על תיקו יכול להיות שהכדור היה נמצא במחצית המגרש כל ה90 דקות.

כי בני יהודה הבינו איך לשחק נגדנו. למה לא לשחק על מתפרצות נגד קבוצה שכל מתפרצת מולה זה חצי גול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 10:40 
redead כתב:
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
נועם שחם כתב:

!

כנראה ראינו משחק אחר

מסכים איתך !

מה זה משנה שהם באו ממתפרצות? עובדתית, הם עצרו את ההתקפה שלך כמעט לגמרי (לא זכורה לי בעיטה אחת למסגרת), וייצרו לא מעט הזדמנויות בעצמם. כל פעם שהם עברו את החצי הייתה פאניקה באוויר. גלבאן עשה מה שהוא רוצה במגרש.

מבחינה אופטית, אולי החזקנו בכדור יותר, אבל בני יהודה הייתה הרבה יותר מסוכנת ויצירתית בהתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
לא התלוננתי על בני יהודה. הם עמדו מצוין בהגנה והמתפרצות שלהם אכן היו לא רעות.
אבל מפה להסיק שבני יהודה היו טובים יותר או שהגיע להם הניצחון זה פשוט לא נכון.
באופן כללי, הניצחון מגיע לזו שרוצה לנצח.
בק"ש למשל, הפועל לא רצתה לנצח. כלומר רצתה, איפהשהו בחלק האחורי של המח, אבל בפועל לא הראו את זה.
אז כן, אוגוסטוס, להפועל אתמול הגיע לנצח. זאת למרות הראש בקיר וההרמות האומללות. ולמרות ה2 בעיטות של בני יהודה למסגרת מחצית ראשונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 10:54 
אדום נחמד כתב:
לא התלוננתי על בני יהודה. הם עמדו מצוין בהגנה והמתפרצות שלהם אכן היו לא רעות.
אבל מפה להסיק שבני יהודה היו טובים יותר או שהגיע להם הניצחון זה פשוט לא נכון.
באופן כללי, הניצחון מגיע לזו שרוצה לנצח.
בק"ש למשל, הפועל לא רצתה לנצח. כלומר רצתה, איפהשהו בחלק האחורי של המח, אבל בפועל לא הראו את זה.
אז כן, אוגוסטוס, להפועל אתמול הגיע לנצח. זאת למרות הראש בקיר וההרמות האומללות. ולמרות ה2 בעיטות של בני יהודה למסגרת מחצית ראשונה

תשמע, באמת אין לי מושג איך אתה אומר דבר כזה. כנראה ראינו משחק אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 11:00 
אנחנו חזק בהגזמות התקופה האחרונה... אין ספק שבית המקדש של הפועל נחרב בגלל הפסד לבני יהודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

אני חושב שההודעה הראשונה שלי באשכול אמרה את אותו דבר.
אגב, אני מקווה שקראת את כל ההודעה ולא רק את החלק שהדגשת. הסברתי שם למה אני רואה כך את פני הדברים.

אתה לא חושב שבני יהודה מחצית שניה רק קיוותה לצאת עם ה0-0 שלה? לקבוצה כזו כן מגיע לנצח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 11:02 
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אגב, אני מקווה שקראת את כל ההודעה ולא רק את החלק שהדגשת. הסברתי שם למה אני רואה כך את פני הדברים.

אתה לא חושב שבני יהודה מחצית שניה רק קיוותה לצאת עם ה0-0 שלה? לקבוצה כזו כן מגיע לנצח?

גבר, כמה פעמים בעטנו לשער במחצית השנייה?

כמה פעמים בני יהודה בעטה בחצי הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

נראה כאילו אתם לא ממש משתדלים לקרוא מה אני כותב.
כמובן שהפועל לא היתה במיטבה. ופרט ל2 בעיטות של קנדה, היחיד שבא לעבוד, שאר הכדורים נקטפו ע"י העמוד חשמל שעמד שם עם חולצה ירוקה.
אבל אי אפשר להתעלם מהשליטה המוחלטת של הפועל במשחק, המשחק התנהל ברובו ב30 מטר מהשער של בני יהודה.
טבעי שבמקרה כזה המתפרצות של הקבוצה המגנה יהייו משמעותיות ויגיעו למצבים טובים.
והכי חשוב, תחום שבו אנחנו כנראה נמצאים בשני צדדים שונים של הסקלה, אני ראיתי מלחמה חסרת פשרות מכולם פרט לגילי (ואולי טיפה ערן). לבוא בטענות לשחקנים קצת קשה. מזכיר לי קצת את ההפסד לאשדוד, האמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
אין קשר להפסד אתמול ולניצחון אפשרי בחיפה. גם אם הפועל היתה נותנת אמש 4 חתיכות לבני יהודה היא עדיין לא היתה מנצחת בחיפה. אין מצב שחיפה תפסיד לנו בכל 3 המפגשים , מתוכם פעמיים בבית ואין מצב שחיפה תפסיד לנו 3 פעמים רצוף בבית. סטטיסטית זה פשוט לא הגיוני שלא לדבר על ספורטיבית.

גם לא היה מצב שחיפה לא תנצח את בני יהודה.
ולא היה מצב שאנחנו ניקח אליפות.

אם השחקנים של הפועל יתעוררו מעכשיו עד הסוף אז הכל אפשרי, תפסיקו עם ההגזמות שלכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 13:55 
אדום נחמד כתב:
נועם שחם כתב:
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

נראה כאילו אתם לא ממש משתדלים לקרוא מה אני כותב.
כמובן שהפועל לא היתה במיטבה. ופרט ל2 בעיטות של קנדה, היחיד שבא לעבוד, שאר הכדורים נקטפו ע"י העמוד חשמל שעמד שם עם חולצה ירוקה.
אבל אי אפשר להתעלם מהשליטה המוחלטת של הפועל במשחק, המשחק התנהל ברובו ב30 מטר מהשער של בני יהודה.
טבעי שבמקרה כזה המתפרצות של הקבוצה המגנה יהייו משמעותיות ויגיעו למצבים טובים.
והכי חשוב, תחום שבו אנחנו כנראה נמצאים בשני צדדים שונים של הסקלה, אני ראיתי מלחמה חסרת פשרות מכולם פרט לגילי (ואולי טיפה ערן). לבוא בטענות לשחקנים קצת קשה. מזכיר לי קצת את ההפסד לאשדוד, האמת.

הטענה היחידה שיש לי לשחקנים היא שהם שיחקו גרוע, ולא נראו כמו קבוצה שרצה לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 14:25 
הפועל החזיקה יותר בכדור אבל ממש לא שלטה במשחק. אלה שני מושגים שונים.
קשטן לא ניסה להתחרות בהפועל על אחזקת כדור אלא בנה תכנית משחק שפוגעת בנקודות התורפה שלנו -סגירה חזקה אחורה ומתפרצות מהירות.
לבני יהודה הגיעו 3 נקודות אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 14:34 
להפועל היתה שליטה פסיבית. הרבה החזקת כדור במחצית השניה אבל היא לא באה לידי ביטוי.
מצד שני יש נטיה להאדיר קבוצות קטנות שלא עשו הרבה, אפשר לחשוב מה בני יהודה הראתה אתמול.

תיקו אפס היה כתוב על המשחק הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:

הקהל שבע! ועל זה אי אפשר להתווכח.
בוא נקווה שהמשחק הזה הכניס סטירה מצלצלת לנו ולשחקנים...
כרגיל, כמו בשנים האחרונות אנחנו אוהבים להתעורר ולנסות להתעשת על עצמנו רק ברגע שהדברים כמעט בורחים לנו מהידיים. אני מקווה שזה לא יהיה מאוחר מידי השנה והשהסגל שלנו בכושרו הנוכחי יצליח להתעלות על עצמו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: