תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 97 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור 29 - הפועל תל אביב נגד בני יהודה [אשכול רשמי]
הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 14:06 
John John כתב:
לירון האדום כתב:
אין לכם זהות בכלל.

ניר דוידוביץ', שי מימון, אריק בנאדו, טאלב טוואטחה, ליאור רפאלוב, מוחמד גדיר, יניב קטן, תומר חמד.
8 שחקני הרכב לכל דבר שהם תוצרת ירוק לבן.

אין לנו זהות :BOW:

בוא נדבר קצת על הסמל הגדול שלכם אריק בנאדו- אתה חושב ששמעון גרשון היה יכול לחזור להפועל למשל?
אתם קהל של סמרטוטים, קיללתם את בנאדו ובצדק, והופ כמה משחקים טובים שלו והוא שוב האליל שלכם, אתם פאתטים!
אין לכם זהות כי לא אכפת לכם ששחקנים שלכם משתינים עלייכם(בנאדו) וחוזרים אלייכם כאילו כלום לא קרה.
שי מיימון זה לא אותו אחד שלא הפסקתם לקלל אותו?
תומר חמד זה לא אותו אחד שזרקתם אותו לכל מיני קבוצות וגם העונה בינואר הוא היה אמור לעזוב?
גדיר זה לא אותו אחד שאוהדי חיפה שורקים לו בוז כל הזמן?
קטן זה לא אותו אחד שעושק אתכם כמו מלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 14:07 
zink כתב:
John John כתב:
לירון האדום כתב:
אין לכם זהות בכלל.

ניר דוידוביץ', שי מימון, אריק בנאדו, טאלב טוואטחה, ליאור רפאלוב, מוחמד גדיר, יניב קטן, תומר חמד.

:)

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 14:09 
John John כתב:
לירון האדום כתב:
אין לכם זהות בכלל.

א. שי מימון לא שחקן בית.
ב. אם אני אגיד שאני לא מקנא בכישרון שיש לכם בנוער, אני אשקר. הלוואי עלינו.
ג. איך זה קשור לזהות? הרי בנאדו ודווידוביץ', כמו שעמון גרשון אצלנו, ברחו בהזדמנות הראשונה שהייתה להם. אח"כ הם סיפרו סיפורים על הסמל...
אין לכם זהות, כי כל מה שמנחה אתכם זו ההצלחה. אצלנו בעלים כמו יענקל'ה שחר, שדורך עליכם כל שנה ולא סופר אתכם, לא היה מקבל יחס סלחני ואוהב כמו אצלכם, כי זהות המועדון חשובה מהצלחה. יש לכם בעלים שרוצה לאחד אתכם עם הפועל חיפה יותר מעשור ועוד לשנות את שם הקבוצה. מה יכול להיות יותר גרוע מזה? ועל הדרך הוא גם מרשה לעצמו להצטלם עם צעיף של מכבי ת"א ואתם עוברים על זה בשתיקה. זהות עלק...

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פוצל: לנו יש יותר גדול! [ויכוח טיפשי על חיפה]
הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 14:11 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
למכבי חיפה יש זהות???
:LOL2: :LOL2: :LOL2:
גם מודעות עצמית בשפע יש לכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 14:12 
רד טורו- יש להם בעלים שמשקר להם בפנים, הריי יעקב שחר בעצמו אמר אי אפשר לשחק בבלומפילד בליגת האלופות(והופ מסתבר שדווקא כן),
יעקב שחר בוכה על הקיזוז אבל הוא בעצמו אישר את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו דה סילבההההה....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 14:14 
לא מצליח...............

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 14:14 
אגב, לצערי גם אצלנו מתחילים לאבד את הזהות.
כמות השחצנות והיהירות של הקהל לנו, כולל באשכול הזה, תמית עלינו אסון בסוף.
רק אלוהים יודע מאיפה לאנשים יש חוצפה לזלזל בקבוצה שנמצאת מעלינו כבר 3 שנים ועושה לנו בי"ס לכדורגל כמעט בכל משחק בעשור האחרון, כולל באלו שניצחנו.
שבו קצת בשקט יא מנאייק. אנחנו הפועל.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 14:15 
red-toro כתב:
John John כתב:
לירון האדום כתב:
אין לכם זהות בכלל.

א. שי מימון לא שחקן בית.
ג. איך זה קשור לזהות? הרי בנאדו ודווידוביץ', כמו שעמון גרשון אצלנו, ברחו בהזדמנות הראשונה שהייתה להם. אח"כ הם סיפרו סיפורים על הסמל...
אין לכם זהות, כי כל מה שמנחה אתכם זו ההצלחה. אצלנו בעלים כמו יענקל'ה שחר, שדורך עליכם כל שנה ולא סופר אתכם, לא היה מקבל יחס סלחני ואוהב כמו אצלכם, כי זהות המועדון חשובה מהצלחה. יש לכם בעלים שרוצה לאחד אתכם עם הפועל חיפה יותר מעשור ועוד לשנות את שם הקבוצה. מה יכול להיות יותר גרוע מזה? ועל הדרך הוא גם מרשה לעצמו להצטלם עם צעיף של מכבי ת"א ואתם עוברים על זה בשתיקה. זהות עלק...

ברור, טביב ומוני מקבלים יחס לא סלחני ואוהב, חס וחלילה בעלים כמו שחר.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 09 אפריל 2011, 14:19, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
ורמוט.. הרוש הודףףף.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 14:16 
וזה בחוץ!!!!!! איזו החמצה של ערן זהבי!!!!!

וזה נגמר, זה נגמר, מכבי חיפה היא האלופה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 14:16 
סמל אישי של המשתמש
1. קודם כל לגבי משחק הגביע נגד חיפה ב- 2008/09
בזיון קשה מאוד של הפועל כי היינו צריכים דה פקטו למקום את שלטי הפרסומת במהלך ההארכה מאחורי שער 5 ואז הפנדלים היו נבעטים לשער 5. והפועל מעולם לא הפסידה דו קרב פנדלים ששוחק בבלומפילד לשער 5. הטעות היא שאפשרו לשופט לבחור את שער 11.

2. חיפה קבוצה שמבוססת מטבעה על אוהדים שלא ידעו ימים קשים ברובם. רובם הגדול של אוהדי חיפה הצטרפו ב- 15 השנים האחרונות ועל כן החגיגות המביכות בצהרי ה- 15 למאי. הפועל, למרות השם הלוזרי שנבנה לה, סידרה לחיפה את האליפות הראשונה שלה בתצוגה של ווינריות, לקחה לקבוצה "הכי גדולה בישראל" שתי אליפויות בדקות האחרונות של המחזור האחרון, וזה רק בסקירה מקיפה מאוד ומבלי להיכנס להישגים האירופאיים (ד"ש למינסק).
אם הפועל יצליחו להתעשת ולקחת את האליפות השנה, גם אובדן של שחקנים מובילים לא ישנה כי אנשים ירצו לבוא לשחק בהפועל, מה גם שהסגל הנוכחי בלי 2 זרים נוספים שיצטרפו מספיק בהחלט מול רוב קבוצות הליגה. לקוף הירוק שכותב פה: קשה לי להבין מאיפה הזלזול הזה שלך כלפי ורמוט. לא למדת שלא חוגגים לפני שנגמר ?

3. אם אכן חיפה לא תצליח לקחת השנה אליפות, היא עלולה להיכנס לסחרור שיהפוך אותה לקבוצה קטנה בתוך מועדון הגדולות. במצב כזה אתה שואל את עצמך: הפועל תל אביב מביאה 9500 אוהדים למשחק תחתית נגד בני יהודה כשהיא ניצחה פעם אחת בסיבוב וחצי ולא כבשה כבר חודשים. אפילו הנבלות הפאתטיים מעבר לכביש הביאו מספרים יפים בעונות של תחתית.
מה יקרה לכל אותם אוהדים שהטריגר שלהם לאהדה לקבוצה היה העובדה שהיא לקחה אליפויות ושיחקה בליגת האלופות ?

4. 4:1. סתם רציתי להזכיר.

יום טוב, ושהקבוצה הטובה יותר תיקח את האליפות (לכולנו ברור מי זו) - בלי עין הרע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 14:18 
סמל אישי של המשתמש
Puki כתב:
וזה בחוץ!!!!!! איזו החמצה של ערן זהבי!!!!!

וזה נגמר, זה נגמר, מכבי חיפה היא האלופה!

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 14:18 
סמל אישי של המשתמש
John John כתב:
Officer Barbrady כתב:
John John כתב:
Officer Barbrady כתב:
צודק מתוקי, אנחנו כנראה הקבוצה הכי לוזרית ולא אלופה בהיסטוריה.
תמונה

לשבור שיא שלילי באירופה ולהיות הקבוצה הכי גרוע בצ'מפיונס, לאבד את האליפות בדקה 92 ולהשתין כל פעם שרואים את היריבה לאליפות? זה כלום, זה לא מה שיפריע לחיפה להיות מועדון גדול וחזק.
לעומת זאת, הפסד לבית"ר בטדי, תיקו באשדוד ועוד כמה איבודי נקודות מעידים על קבוצה חלשה ולוזרית.
כן אחי.

תמונה

הכל זמני, נשמה של ברבור, הכל זמני. שכחת איך במשך שנים הייתם מפסידים לנו משחקים עוד במחלף עתלית וגם בבלומפילד לא ליקקתם דבש. הגלגל עוד יתהפך בחזרה, אולי כבר בשנה הבאה - בלי אניימה, זהבי ושכטר - ועל זה אני מדבר.

אין ספק שנגדכם בק"א היינו משתינים. אבל תראה איזה יופי, מתוקף היותנו מועדון גדול, הצלחנו להפוך את הקערה.
שמע עוד משהו מצחיק, בכל העשור המפואר שלכם, רק אליפות אחת לקחתם כמו שצריך(כשאנחנו היינו היריבים שלכם, האליפות הראשונה והיחידה של אלישע לוי), בכל שאר העונות כל הקבוצות האחרות היו פח אשפה ואתם הייתם הרע במיעוטו. גם כשכבר לקחתם אליפויות, נראיתם כמו הפועל רעננה. בעונות אחרות, כשהייתה עוד קבוצה חזקה חוץ ממכם, הוכחתם כמה אתם מועדון קטן והפסדתם את האליפות. אם זה שנה שעברה(משהו עם ערן זהבי, רענן את זכרוני), אם זה כשארקדי הגיע ואם זה להפסיד במחזור האחרון, בהפרש שערים לקבוצה תל אביבית(הפעם מכבי, בקטנה). נראה שאתם תמיד מחרבנים ברגעים המכריעים, וכשיש תחרות אמיתית, אתם חוזרים להיות אשדוד ומפסידים את האליפות.

אתה לא אמיתי..
מכבי חיפה של גרנט שזכתה בשתי אליפויות רצופות עם ז'וטא, רוסו, פראליה, בניון ויעקובו הייתה הפועל רעננה? (אגב, גם אז הייתם חזק במאבק איתנו).
מכבי חיפה ב-2004/5 ו-2005/6 של רוני לוי עם גוסטבו בוקולי, רוברטו קולאוטי, מיכאל זנדברג ויניב קטן של אז הייתה הפועל רעננה?
הקבוצות האלו מפרקות את מכבי חיפה והפועל ת"א של העונה. אם לזה אתה קורא הרע במיעוטו...

באמת? אתה באמת מזכיר את חיפה של רוני לוי? חיפה של רוני לוי סופגת 6 מחיפה של היום, וזה חתיכת הישג עם קבוצת הפח שאתם היום.
וזה קל להביא את בניון ויעקובו בתור שמות, פשוט כי אי אפשר לדבר על היכולת עצמה. הנה תראה.
מכבי של 11/10 עם עטר, בוזגלו, קולאוטי, מדוניאנין, יצחקי, אבידור, אלברמן, רנגלוב, ניבאלדו, סידיבה הייתה הפועל רעננה?
הקבוצה שלכם תמיד שמרה על קו אחד של יכולת. יותר טובה מקבוצת פח ממוצעת בליגת העל, הרבה פחות טובה מקבוצת אליפות. כשלא הייתה כאן קבוצה טובה, הקו שלכם הייתה מעל כולם ולקחה אליפות. כשהייתה כאן קבוצה ראוייה, בכל המקרים(פרט לאחד) לא הצלחתם להתעלות ולקחת את האליפות. להפסיד בעשור אחד 2 אליפויות במחזור האחרון מעיד על כמה שאתם מועדון קטן ולוזר. ואלפי ניצחונות על סכנין ור"ג "במשחקים הקטנים והחשובים" לא ישנו את זה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 14:19 
ציטוט:
רק אלוהים יודע מאיפה לאנשים יש חוצפה לזלזל בקבוצה שנמצאת מעלינו כבר 3 שנים ועושה לנו בי"ס לכדורגל כמעט בכל משחק בעשור האחרון, כולל באלו שניצחנו.

תודה, סוף סוף.
אופיסר, פה זה לא ריאל מדריד המזדיינים שלך. תלמדו לשתוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
למכבי חיפה יש זהות, שהקבוצה השנואה עליה היא בית שאן, עד ששנה שעברה הם נהיו חברים ממש טובים. עכשיו הם די בקונפליקט את מי לשנוא, הפועל חיפה( :HEART2: ) - לא יספק אותם, בית שאן - הם צריכים אותם לפלייאוף כי שחר לא מסתדר לבד, ביתר ירושלים - האינפרנו שלהם מנסה כל הזמן לתנגד לעובדה שיש להם שחקנים ערבים בקבוצה, הפועל תל אביב- זה מעבר חד מידי מבית שאן ואפילו להם זה יראה דבילי.
אני בחיים לא אוכל לשנוא את מכבי חיפה, יש לי את בית שאן ברוך השם, ומתחת בהרבה את ביתר. אני באמת ובתמים לא מוצא בקבוצה הזאת כלום, לא אופי, לא מהות, לא משנה כמה אני אחפש. ג'ון אתה יכול לכתוב פה כמה שתרצה, כמה שלא תנסה להתסיס, אתם עדיין אשדוד עם תארים, באמת לא מעניינים פה אף אחד. אני אגיד לך יותר מזה, אם אתם תתמודדו על האליפות מול בית שאן או ביתר, אני אפילו ארצה שתנצחו וגם תשפילו אותם. אתם פשוט לא מעניינים, פרווה, נאדה, או במשפט אחד:

אתם אמצעי של קבוצות אחרות להתנגח בקבוצות שאחרים שונאים, סה טו.

נערך לאחרונה על ידי גביזון בתאריך 09 אפריל 2011, 14:21, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 14:21 
chimpfive כתב:
red-toro כתב:
John John כתב:
לירון האדום כתב:
אין לכם זהות בכלל.

א. שי מימון לא שחקן בית.

ברור, טביב ומוני האראל מקבלים יחס לא סלחני ואוהב.

טביב ומוני הראל ממש לא מקבלים יחס סלחני. מוני הראל קצת יותר, בגלל הלובי שהוא עשה לו בקהל, אבל גם זה ישתנה. שניהם לא רצוים ושניהם יודעים את זה. הסיטואציה בעייתית וזה לא כזה פשוט להעיף אותם, כי כל אחד מהם מחכה שהשני ימצמץ ראשון.
ועדיין, הם לא מתקרבים לזלזול של שחר בקהל ובמועדון שלו.
וכן, גם אצלנו הקהל לוקה מאד בהחלטות שלו, כמו למשל במשחקי ליגת האלופות.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 14:27 
red-toro כתב:
chimpfive כתב:
red-toro כתב:
John John כתב:
לירון האדום כתב:
אין לכם זהות בכלל.

א. שי מימון לא שחקן בית.

ברור, טביב ומוני האראל מקבלים יחס לא סלחני ואוהב.

טביב ומוני הראל ממש לא מקבלים יחס סלחני. מוני הראל קצת יותר, בגלל הלובי שהוא עשה לו בקהל, אבל גם זה ישתנה. שניהם לא רצוים ושניהם יודעים את זה. הסיטואציה בעייתית וזה לא כזה פשוט להעיף אותם, כי כל אחד מהם מחכה שהשני ימצמץ ראשון.
ו עדיין, הם לא מתקרבים לזלזול של חיפה בקהל ובמועדון שלו.
וכן, גם אצלנו הקהל לוקה מאד בהחלטות שלו, כמו למשל במשחקי ליגת האלופות.

אני באמת מקווה שאתה יכול להביא לי דוגמאות, כי לי זה נראה שטביב ומוני במשך שנה עושים הכל כדי להשמיד את המועדון למען האגו. "לוקה" זו מילה יפה לאדישות שתופסת בנו, אדישות שאפשר לייחס רק להצלחה על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
כן, פעם הם ניסו למכור גם שיש יריבות ושנאה בינם לבין בית"ר.
מעניין היה לראות את התגובות של אוהדי בית"ר העונה לעזיבת שלושה שחקנים מרכזיים.
נגד מכבי הם מחאו כפיים וקראו בשמו של יצחקי.
נגד חיפה הם מחאו כפיים וקראו בשמו של עידן ורד.
ונגד הפועל הם נהמו לטוטו תמוז.
ברור שאם יצחקי היה חותם אצלנו ותמוז בחיפה, הכפיים והנהמות היו מתחלפים.

אבל מה אפשר לצפות מקבוצה שהסמל הכי גדול שלה עבר ליריבה העירונית תמורת בצע כסף, ואחרי זה עבר לבית"ר כשהוא מצהיר שמילדות הוא אוהד בית"ר (כיאה לילד שגדל בטירה), וגם אלה לא גרמו לסדיקה במעמדו כסמל הגדול ביותר של הקבוצה ב-30 השנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 14:29 
סמל אישי של המשתמש
JOHN JOHN
חוצפן שכמוך
דבר ראשון, תפוס מטר דיסטנס ומהר!
דבר שני, כרע ברך לפני שאתה בכלל פונה אל אלופת המדינה.
דבר שלישי, אתה לא פונה אלינו סתם ככה, אתה אומר לפני תחילת כל משפט "הקשב האלופה".
אוקיי, ואחרי שהבהרנו את זה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 14:42 
quote="chimpfive"] "]

אני באמת מקווה שאתה יכול להביא לי דוגמאות, כי לי זה נראה שטביב ומוני במשך שנה עושים הכל כדי להשמיד את המועדון למען האגו. "לוקה" זו מילה יפה לאדישות שתופסת בנו, אדישות שאפשר לייחס רק להצלחה על המגרש.[/quote]

דוגמאות?
יענק'לה שחר מנסה לרדם כבר שנים איחיוד בין מכבי חיפה ומהפועל חיפה ולקרוא לקבוצה "חיפה יונייטד". בנוסף, הוא מצטלם בזמנו הפנוי עם ציעיף של מכבי ת"א וגם החלך לעודד אותה כשיא שיחקה נגד מכבי חיפה בכדורסל.
אני מעדיף לרדת עשר ליגות ולתפרק ושלא יהיה לי בעלים כזה.
וכן, היחס של הקהל צריך להיות הרבה יותר תוקפני. את הדעות שלי על האדישות של הקהל הזה אני רושם בכל הזדמנות כבר שנים. יש פעולות מאחורי הקלעים בהם מופעלים לחצים על שני הבעלים הגרועים שלנו, אבל הם נעשים בשקט ע"י אנשים שמקבלים כאן ביקורות באופן שוטף ושאוהדים כאן כ"כ אוהבים לשנוא.
וגם זה לא מספיק. היינו צריכים להיות על הגדרות כבר ביום שהבנו שצמד הנוכלים הזה בא לעשות אקזיט על הפוע ואפילו קודם לכן, ביום שהיה ברור מי זה מוני הראל ומהי הקומבינה הבאה שיחפש כדי לשמור על הכסא שלו בהפועל. אבל תראה את ההודעות שהיו כאן בפורום בעדם ואז תבין עם מי יש לנו עסק בקהל הזה.

אה, ואנטיגונה הזכיר לי כמובן את ראובן עטר. מי שאם תעשה סקר היום יבחר לסמל הגדול בתולדותיה של חיפה וכמאמן המועדף עליהם לאימון הקבוצה. בעיקר בגלל הערסים מטירת הכרמל. הלך לכסף הגדול של רובי שפירא וחצה את הכביש.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 15:06 
John John כתב:
לירון האדום כתב:
אין לכם זהות בכלל.

איזו זהות יש לכם? הקהל ששר סלים טועמה תתפוצץ (חצי מהמפל"ג בשירות שלי) כשאצלכם יש שחקנים ערבים על הדשא? או אולי העיר חיפה עצמה. הגנים הבהאיים? הטכני? או הקהל שלכם שאוהד חיפה בכדורגל ומכבי/חולון/עירשקרכלשהו בכדורסל? 30 שנה חיפה שולטים בכדורגל הישראלי. מנצ'סטר יונייטד, החיפה האנגלית, נבחרה לתאגיד השנוא ביותר באנגליה. אתם? מצד ציבור הכדורגל הישראלי שאתם תיקחו כל שנה אליפות, רק לא התל-אביביות. תבין, קבוצה עם זהות מעוררת באופן טבעי אנטגוניזם. בין אם זה הפלורליזם שלנו, השחצינזם של המחלה או הגזעניזם של ביט"ר. אתם סתם אשדוד עם תארים ותו לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 15:17 
הרוש הודף כתב:
JOHN JOHN
חוצפן שכמוך
דבר ראשון, תפוס מטר דיסטנס ומהר!
דבר שני, כרע ברך לפני שאתה בכלל פונה אל אלופת המדינה.
דבר שלישי, אתה לא פונה אלינו סתם ככה, אתה אומר לפני תחילת כל משפט "הקשב האלופה".
אוקיי, ואחרי שהבהרנו את זה...

"איך הם שמחו ב0-0 הבני זונות" :BOW: :HEART2: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 15:19 
John John כתב:
לירון האדום כתב:
אין לכם זהות בכלל.

ניר דוידוביץ', שי מימון, אריק בנאדו , טאלב טוואטחה, ליאור רפאלוב, מוחמד גדיר, יניב קטן, תומר חמד.

:BOW: :LOL2:

ענק!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
לא קראתי את הכל זה אותו היצור של אינפרנו ורדה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
א.ב כתב:
ציטוט:

תודה, סוף סוף.
אופיסר, פה זה לא ריאל מדריד המזדיינים שלך. תלמדו לשתוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 15:34 
שיש עם כדור החוץ....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
זה מגיע לשכטר, טיבי איתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
עדיין שכטר, לא מצליח לעבור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 16:04 
סמל אישי של המשתמש
ידין.....
הנה הניסיון של גילי ורמוט, מנסה להכנס לבד לוקח את הבעיטה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 97 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: