לא יודע איך הצלחתם לחזור לקיזוז, אתם כל פעם עושים את זה. זה רגשי נחיתות! די, היה קיזוז, נגמר. העובדה היא שזה פעל לטובתכם ושזה מפגר, אף אחד לא טוען שעשו את זה בשביל לדפוק את מכבי חיפה. טחנו את הנושא הזה מכל כיוון אפשרי וזהו לא נושא השיחה.
אני באמת לא רוצה להיכנס איתכם לכל טעות שיפוט שהייתה, כי בסופו של דבר שיפוט הוא עניין סובייקטיבי מאוד וכל אדם יכול לראות את המציאות כמו שהוא רוצה לראות, מכיוון ואתם 1000 ואני 1, זה לא ממש כוחות.
אבל אני שומע כל הזמן מנטרות כאלה על המקרים בהם קיפחו אותכם שאני לא יכול לשתוק להם יותר.
אני אתן לכם דוגמה שאולי תמחיש לכם את כוונתי בנוגע לאיך אתם מייצרים לעצמכם מציאות בידיונית.
אותו שער של שלומי ארבייטמן נגדכם במחזור ה13 עונת 2008/2009
http://www.youtube.com/watch?v=ZO9TLEtUS4A&NR=1 הפכם את זה לאיזה אופסייד של מאה אחוז שכולם ראו חוץ מהשופט, אז שוב, לא כך הם פניי הדברים! יניק קטן שולח ספק מסירה לעבר ארבייטמן תוך כדי תיקול של באדיר, שבעצם הוא זה שמוסר את הכדור לשלומי, זו דעתי בכל אופן. תסלחו לי אבל כשאני רואה איך אתם נזכרים בשער הזה ובוכים על מר גורלכם אני מגחך. לי זה לא נראה נבדל, לכם כן. כנראה יש פה מחלוקת, בטח לא נבדל של מאה אחוז!
תחום נוסף שאתם נוהגים באמצעותו לשכתב את ההיטוריה הוא הפיכת "טעויות השיפוט" כגורם מכריע להפסד. שאם לא אותה טעות הניצחון היה כבר בכיס שלכם. כששוב, לא כך הם פני הדברים. השער של ארבייטמן היה במצב של תוצאת 1-0, מכבי חיפה לחצה והשיגה את השער, אם לא השער הזה היינו מבקיעים בדרך אחרת. אני כמובן לא צריך להוסיף שלאחר השער הובקעו עוד 2 שערים ומאז המשחק התפתח למקומות אחרים לחלוטין. זו גניבת דעת גבירותיי ורבותיי!
ויש עוד כאלה: ה"פנדל של מאתיים אחוז" של טשיירה על שכטר. כשבסך הכל זה 2 שחקנים שנותנים גוף אחד לשני, שכטר כרגיל זורק את עצמו לאוויר והשופט לא קונה. בצדק לעניות דעתי. אני כמובן לא מצפה מאף אחד מכם לדבר על הצהוב השני שהגיע לדאגלס דה סילבה לאחר שתיקל שחקן שלנו בחריפות מאחור.
אף אחד מכם גם לא יודה שנתנו הצגה מולכם באותו משחק ושהיינו ראויים לניצחון, חד וחלק.
לא מצפה ממכם להיות אובייקטיבים, רק תהיו מעט הוגנים.