תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 19:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: כמה דקות מזמנכם בבקשה
הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 07:25 
סמל אישי של המשתמש
שלום חברים וחברות,
יש לי כמה דברים על הפרק, אני פותח נושא חדש כדי לרכז את כולם ולהביא אותם לידעת כמה שיותר אוהדים.

קודם כל... היום!!
חברים, בואו תוכיחו שאתם אנשים טובים, אירוע יחיד במינו ייתקיים הערב בהדר יוסף
שחקני הכדורגל והכדורסל יגיעו לערב התרמה מיוחד שכל מטרתו היא לעזור לאנשים לסעוד משולחן החג.
האירוע מתחיל היום בשעה 20:30 בהדר יוסף, הכניסה לאירוע היא בתמורה למוצר כזה או אחר שתתרמו (אורז, חלב עמיד וכד')
האירוע הוא בשיתוף קבוצת הכדורגל וקבוצת הכדורסל של הפועל ת"א יחד עם עמותת "פועלים באדום"
חשוב מאוד מאוד להגיע ולהוכיח, במעשים, שאנחנו באמת אחרים.

דבר שני..
אמש הסתיימה הליגה הסדירה בכדורסל, בשבוע הבא ייצא לדרך הפלייאוף, סדרות שייקבעו מי תעלה לליגת העל בסיום העונה.
האיגוד ייקבע ביום חמישי מול מי נשחק (זה תלוי בעונש של הפועל כפ"ס שמועמדת לדין) ולפי התחזיות אנחנו ניפגש לסדרה הראשונה עם לב השרון.
כרטיסים למשחק ומנויים לכל סדרות הפלייאוף נמכרים כבר מתחילת השבוע במשרדי העמותה (כל יום בין השעה 9 ל13:00 בטלפון 036960450)
גם הערב באירוע ההתרמה תוכלו לרכוש את המנויים / כרטיסים.

עכשיו בנימה קצת יותר אישית
זהו, נגמרו המשחקי ילדים, והפעם באמת. אני כבר שנה רביעית "חופר" לכם על משחקי עונה כאלו ואחרים נגד שומרונים חולון ומכבי בת-ים,
הפעם זה באמת זה. הפועל תל-אביב נאבקת על החזרה לליגה הראשונה בישראל, 8 קבוצות נלחמות על כרטיס בודד!
אנחנו פצועים וחבולים מהעונה הארוכה שעוברת אלינו , אנחנו חסרים זר (אדריאן יוטר) שזה בעיה רצינית מאוד
בלי דחיפה משמעותית של הקהל הקבוצה תתקשה מאוד בכל משחק ומשחק, החל מהסדרה הראשונה שמתחילה ביום שלישי הקרוב.
זה הזמן שלכם להבין - צריכים אותכם, מאוד צריכים אותכם. בלי הקהל סיכויי העלייה לליגת העל יורדים משמעותית.
הוכחנו העונה לא פעם איזה עוצמות הקהל של הפועל מביא לאולם, האנרגיות שאנחנו מביאים לשחקנים שווים יותר מכל סם ממריץ שאני מכיר.
זה הזמן שלכם להוכיח שאתם מאחוריי הקבוצה. נכון עד היום היה משעמם לפעמים, אבל עכשיו זה זמן האמת.
שכל אחד ואחד מאיתנו יעשה את המאמץ האישי שלו להגיע למשחקי הקבוצה עד למשחק האחרון במטרה לחגוג חזרה לליגה הראשונה בישראל לאחר שנים רבות של העדרות ממפת הכדורסל הישראלי.
אני עוד אציק בנושא במהלך השבועות הקרובים, זו ירית הפתיחה, אבל חשוב מאוד שכל אחד מאיתנו יירתם למאמץ הקבוצתי שלנו.

יאללהפועל!!!
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: כמה דקות מזמנכם בבקשה
הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 07:27 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 07:34 
סמל אישי של המשתמש
ישר כח!

איך עובד הפלייאוף 5 או 7 משחקים?
יש שידורים? חצי\גמר בנוקיהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 07:49 
סמל אישי של המשתמש
הפלייאוף מתנהל בשיטת: רבע גמר הטוב משלושה משחקים, חצי גמר הטוב משלושה משחקים, גמר הטוב מחמישה משחקים.

בעקבות זה שסיימנו את הליגה הסדירה במקום הראשון אנחנו זוכים ליתרון ביתיות לאורך כל הסדרות
להלן לו"ז:

רבע גמר, יום ג, 12/04/2011 בית

רבע גמר א 17/04/2011 חוץ

רבע גמר ד 20/04/2011 בית

----

חצי גמר ג 26/04/2011 בית

חצי גמר ב 02/05/2011 חוץ

חצי גמר ה 05/05/2011 בית

---

גמר ה 12/05/2011 בית

גמר ב 16/05/2011 חוץ

גמר ה 19/05/2011 בית

גמר א 22/05/2011 חוץ

גמר ד 25/05/2011 בית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 07:49 
:hapoel: :hapoel: :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 07:53 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 08:46 
סמל אישי של המשתמש
הפועל :ROSE: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 11:23 
בוקר טוב לכם, כן כן לכם, אוהדי הפועל תל אביב בכדורסל. את חלקכם אני מכיר ככאלה, אך משום מה בשבועות האחרונים אני לא רואה אתכם במשחקים. האמת? אל לי להיות מאוכזב מהקהל של הפועל השנה, שהוכיח כי גם בכדורסל הוא הקהל הכי טוב שיש – תומך, מעודד, אוהב, שונא, כל מה שמצפים מקהל ברמות הכי גבוהות שיש.

בשבוע שעבר הפסדנו בפעם השלישית העונה, במשחק ביתי מול הוד השרון. כ-400 צופים הגיעו למשחק. הפרצופים של אלה שאני מכיר כאוהדי הפועל כדורסל לא היו שם, היו שם אותם חבר'ה שמגיעים בכל יום שלישי למגרשים, מבארי ורמלה ועד לטבעון. לאחר שבראיין החטיא את הזריקה האחרונה עברו בראשי פרצופים, אותם פרצופים שראיתי נגד חולון ונגד מכבי חיפה, שלא לדבר על חצי הגמר הארור ההוא. איפה נעלמתם חברים?

בשבוע הבא נגמר הטיול, בשבוע הבא מתחילות סדרות רבע גמר הפלייאוף, והפועל שלנו כידוע תעלה לשחק בלי יוטר שנפצע, מה שאומר שאנחנו נמצאים בנחיתות של זר משמעותי ודומיננטי מול הקבוצות האחרות בליגה. במידה והערעור לבית המשפט המחוזי יידחה, מי שיצטרכו להשלים את מקומו של יוטר זה לא רוקני, שוורצמן או מתנאור. יהיו אלה אתם – השכנים שלי ליציע.

רק בעזרת קהל חם ותומך, כזה שעושה צרות לשופטים ומשרה אווירת פחד על היריבות, כזה שמרעיד את האולם בשירה אחידה ואדירה. רק ככה נוכל לשמור על הסיכוי לעלות ליגה.

קחו את זה לתשומת לבכם: בלי אוהדים – אין עלייה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 11:50 
כל כך חשוב לבוא, באמת, זה לא אותו דבר בלי אוטר וכל קבוצה עולה מולנו בפול מוטיבציה!

למי שלא גר קרוב לת''א (כמוני למשל), המשחקים מסתדרים מצויין עם רכבות וללכת ברגל מהדר יוסף זה גג רבע שעה לתחנת האוניברסיטה.
אנחנו יכולים וחייבים לעשות את ההבדל, בואו נעזור להפועל לחזור לליגת העל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 11:54 
הפועל תל אביב-כדורסל
הכי הפועל שיש :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
איזה רצף משחקים משוגע

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 12:23 
כל מילה של מאור :ROSE:
להגיע היום
ולכל משחקי הפליאוף

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 12:44 
השאלה הגדולה היא מי יבוא אם חו"ח נגרר למשחק שלישי ברבע כיוון שזה נופל על משחק הגביע נגד בית"ר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 12:49 
נגד שומרונים חולון זה אכן היה משחק עונה!

יאללה הפועל מלחמה!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 13:07 
איפה תהיה מכירה לפלייאוף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 13:20 
סמל אישי של המשתמש
משחקים בערב ערב ליל הסדר (17.4)במימונה (26 לאפריל) מוצאי יום השואה (לא יכול להתחיל לפני 20:00 ב2.5 ) ל"ג בעומר (22 למאי)

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 14:29 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אני עוד אציק בנושא במהלך השבועות הקרובים

לדעתי זוהי בושה שבכלל מאור הראל צריך להציק ולתזכר אוהדי הפועל על משחקי כדורסל של הפועל תל אביב.
משחקים חשובים לפנינו - פשוט תגיעו בלי לשאול שאלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 14:31 
גיא ברזל כתב:
משחקים בערב ערב ליל הסדר (17.4)במימונה (26 לאפריל) מוצאי יום השואה (לא יכול להתחיל לפני 20:00 ב2.5 ) ל"ג בעומר (22 למאי)

ברזל
המועדים בעייתיים מאד גם מבחינת החגים וגם מבחינת ארועי ספורט אחרים שמתקיימים באותם מועדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
חבל שאירוע ההתרמה באמצע השבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 15:17 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
בוקר טוב לכם, כן כן לכם, אוהדי הפועל תל אביב בכדורסל. את חלקכם אני מכיר ככאלה, אך משום מה בשבועות האחרונים אני לא רואה אתכם במשחקים. האמת? אל לי להיות מאוכזב מהקהל של הפועל השנה, שהוכיח כי גם בכדורסל הוא הקהל הכי טוב שיש – תומך, מעודד, אוהב, שונא, כל מה שמצפים מקהל ברמות הכי גבוהות שיש.

בשבוע שעבר הפסדנו בפעם השלישית העונה, במשחק ביתי מול הוד השרון. כ-400 צופים הגיעו למשחק. הפרצופים של אלה שאני מכיר כאוהדי הפועל כדורסל לא היו שם, היו שם אותם חבר'ה שמגיעים בכל יום שלישי למגרשים, מבארי ורמלה ועד לטבעון. לאחר שבראיין החטיא את הזריקה האחרונה עברו בראשי פרצופים, אותם פרצופים שראיתי נגד חולון ונגד מכבי חיפה, שלא לדבר על חצי הגמר הארור ההוא. איפה נעלמתם חברים?

בשבוע הבא נגמר הטיול, בשבוע הבא מתחילות סדרות רבע גמר הפלייאוף, והפועל שלנו כידוע תעלה לשחק בלי יוטר שנפצע, מה שאומר שאנחנו נמצאים בנחיתות של זר משמעותי ודומיננטי מול הקבוצות האחרות בליגה. במידה והערעור לבית המשפט המחוזי יידחה, מי שיצטרכו להשלים את מקומו של יוטר זה לא רוקני, שוורצמן או מתנאור. יהיו אלה אתם – השכנים שלי ליציע.

רק בעזרת קהל חם ותומך, כזה שעושה צרות לשופטים ומשרה אווירת פחד על היריבות, כזה שמרעיד את האולם בשירה אחידה ואדירה. רק ככה נוכל לשמור על הסיכוי לעלות ליגה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: