שלום חברים וחברות,
יש לי כמה דברים על הפרק, אני פותח נושא חדש כדי לרכז את כולם ולהביא אותם לידעת כמה שיותר אוהדים.
קודם כל... היום!!
חברים, בואו תוכיחו שאתם אנשים טובים, אירוע יחיד במינו ייתקיים הערב בהדר יוסף
שחקני הכדורגל והכדורסל יגיעו לערב התרמה מיוחד שכל מטרתו היא לעזור לאנשים לסעוד משולחן החג.
האירוע מתחיל היום בשעה 20:30 בהדר יוסף, הכניסה לאירוע היא בתמורה למוצר כזה או אחר שתתרמו (אורז, חלב עמיד וכד')
האירוע הוא בשיתוף קבוצת הכדורגל וקבוצת הכדורסל של הפועל ת"א יחד עם עמותת "פועלים באדום"
חשוב מאוד מאוד להגיע ולהוכיח, במעשים, שאנחנו באמת אחרים.
דבר שני..
אמש הסתיימה הליגה הסדירה בכדורסל, בשבוע הבא ייצא לדרך הפלייאוף, סדרות שייקבעו מי תעלה לליגת העל בסיום העונה.
האיגוד ייקבע ביום חמישי מול מי נשחק (זה תלוי בעונש של הפועל כפ"ס שמועמדת לדין) ולפי התחזיות אנחנו ניפגש לסדרה הראשונה עם לב השרון.
כרטיסים למשחק ומנויים לכל סדרות הפלייאוף נמכרים כבר מתחילת השבוע במשרדי העמותה (כל יום בין השעה 9 ל13:00 בטלפון 036960450)
גם הערב באירוע ההתרמה תוכלו לרכוש את המנויים / כרטיסים.
עכשיו בנימה קצת יותר אישית
זהו, נגמרו המשחקי ילדים, והפעם באמת. אני כבר שנה רביעית "חופר" לכם על משחקי עונה כאלו ואחרים נגד שומרונים חולון ומכבי בת-ים,
הפעם זה באמת זה. הפועל תל-אביב נאבקת על החזרה לליגה הראשונה בישראל, 8 קבוצות נלחמות על כרטיס בודד!
אנחנו פצועים וחבולים מהעונה הארוכה שעוברת אלינו , אנחנו חסרים זר (אדריאן יוטר) שזה בעיה רצינית מאוד
בלי דחיפה משמעותית של הקהל הקבוצה תתקשה מאוד בכל משחק ומשחק, החל מהסדרה הראשונה שמתחילה ביום שלישי הקרוב.
זה הזמן שלכם להבין - צריכים אותכם, מאוד צריכים אותכם. בלי הקהל סיכויי העלייה לליגת העל יורדים משמעותית.
הוכחנו העונה לא פעם איזה עוצמות הקהל של הפועל מביא לאולם, האנרגיות שאנחנו מביאים לשחקנים שווים יותר מכל סם ממריץ שאני מכיר.
זה הזמן שלכם להוכיח שאתם מאחוריי הקבוצה. נכון עד היום היה משעמם לפעמים, אבל עכשיו זה זמן האמת.
שכל אחד ואחד מאיתנו יעשה את המאמץ האישי שלו להגיע למשחקי הקבוצה עד למשחק האחרון במטרה לחגוג חזרה לליגה הראשונה בישראל לאחר שנים רבות של העדרות ממפת הכדורסל הישראלי.
אני עוד אציק בנושא במהלך השבועות הקרובים, זו ירית הפתיחה, אבל חשוב מאוד שכל אחד מאיתנו יירתם למאמץ הקבוצתי שלנו.
יאללהפועל!!!