נהניתי בשנתיים האחרונות, לראות קבוצה אטרקטיבית, בלומפילד מלא, הרבה גולים, אליפות, גביע, ליגת האלופות. דברים שלא חלמתי עליהם, ועל כך אני מודה לקבוצה. אבל עם כל הכבוד לזהבי, לדגלאס, שכטר, בונדר ועוד רבים אחרים, אתם מוזמנים לקום וללכת, לי כבר לא אכפת. אתם אשכרה בעיצומה של עונה משמעותית עבור המועדון, 2 (4) נקודות מהמקום הראשון, כשרק העפלה לליגת האלופות יכולה לתקן מעט את העתיד של הקבוצה שנראה כרגע מטריד, וזה לא מפריע לכם לסכם במקומות אחרים, להתראיין כל שבוע לתקשורת ולטוס להתרשמות?! אם ככה, אז גם לי לא מפריע שתלכו.
אתמול חשבתי לעצמי איך כבר שכחתי מדגלאס, שהיה אולי השחקן האהוב עליי בהפועל הנוכחית, איך אני כבר לא מתרגש מפאאס כל פעם מחדש או מברר כל שעה אם אנטבי בהרכב או לא, והבנתי שעם כל האהבה אל שחקנים שהיו וישנם בקבוצה, הכל מתגמד לעומת האהבה להפועל ת"א.
ולכן, אם לאחד השחקנים לא אכפת מהפועל, אז לי לא אכפת ממנו. אני יודע, אליפות כנראה לא ניקח ככה, כשכולם כבר חתומים במקומות אחרים, אבל אולי סופסוף ירוצו פה שחקנים שלא ידברו כל יום על החלום הבא שלהם ויבינו שהם בעיצומו של חלום לא קטן של רבים אחרים - לשחק בהפועל ת"א.
וכל זה, בלי להתייחס לנושא המקצועי: שכטר, חוצפן שכמוך, שנה שלמה לא שיחקת, לא הבקעת השנה, לא בישלת ולא רצת. אחרי האליפות הבטחת להישאר עוד עונה בהפועל, אבל מבחינתי העונה הנוכחית לא נספרת, ככה שאם תעזוב - ההבטחה שלך לא תקויים. כבר שכחת שהיית חלוץ של 7 שערים בנתניה? אז, תגיד לי, העזת לחלום על האנובר וליל?
בונדר, עם כל האהבה אלייך, בקבוצה הנוכחית אפילו את הספסל אתה מבייש (שוב, מקצועית בלבד). אז נכון, השכר של ורמוט ואניימה יותר גבוה משלך, אוי אוי אוי, מעניין באמת למה? איך אתה, תגיד לי, מעז לדבר כל שבוע על מעבר לרוסיה? אני מבין אם אתה רוצה לעבור ולהתקדם, אבל למה אתה חייב לחפור על זה כל העונה כאילו היא כבר נגמרה, למה?
וזהבי, אולי היחיד (למעט אניימה, שעזיבה שלו תיעשה, מבחינתי לפחות, באהבה והבנה) שמבחינה מקצועית העברה שלו בסיום העונה מתקבלת על הדעת, אבל בדיוק כמו קודמיך, למה לעשות את זה כשאתה באמצע עונה ובשלבים המכריעים עם המועדון שבלעדיו אתה עוד קורע שערים ברמה"ש?!
ואל תזיינו לי ת'שכל על ההנהלה, כי נכון שהיא יכלה למנוע את זה, אבל ממנה אני לא מצפה לכלום. ובהיעדר הנהלה, השחקנים שמקבלים כל כך הרבה חום ואהבה מהקהל יכולים להפעיל קצת קומון-סנס ולא לברבר ככה על מעבר לאירופה כל שני וחמישי.
חבר'ה, המועדון מעל הכל. אולי יום אחד, בחורף של גרמניה, רוסיה או צרפת, תשבו לכם קפואים במיטה, לא תרצו לצאת מהבית, ותקוו שהמשחק של קבוצתכם הערב יבוטל כדי שלא תסבלו בקור, תזכרו כמה חם ונעים היה בת"א. בלב, ומחוצה לו.
_________________ רב"ש לנבחרת!
|