תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 23:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 117 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דני בונדר
הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
לא, זה אומר שאתה מכוון גבוה מדי את הכדורגל שאתה מצפה לו.
אין בנבחרת ישראל מגן שיודע להגביה בצורה טובה.
אין בנבחרת ישראל יותר מקשר אחד (וגם פה אני נחמד. אף אחד לא עולה לי לראש אבל אני מפרגן בכל זאת) שיודע להגביה טוב.

היסודות מחורבנים, השחקנים לא שולטים במגוון של פעולות (כמו ורמוט לדוגמה. השחקן הכי טוב בארץ לא יודע לבעוט). אני שיחקתי כדורגל, אני חולה כדורגל וחי סביב הכדורגל מאז שנולדתי וכל יום כל היום. אני מבין שבמה שראיתי בהפועל ובכלל מהכדורגל בארץ בונדר הוא שחקן מצויין בשבילי. הוא לא מייקון, אבל הוא בודאי אחד מ3-5 מגנים הכי טובים בארץ. יתכן שגם קנדה שם, לא שולל את זה, אבל בונדר בוודאי טוב כמוהו אם לא יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 20:24 
Maor7 כתב:
לא, זה אומר שאתה מכוון גבוה מדי את הכדורגל שאתה מצפה לו.
אין בנבחרת ישראל מגן שיודע להגביה בצורה טובה.
אין בנבחרת ישראל יותר מקשר אחד (וגם פה אני נחמד. אף אחד לא עולה לי לראש אבל אני מפרגן בכל זאת) שיודע להגביה טוב.

היסודות מחורבנים, השחקנים לא שולטים במגוון של פעולות (כמו ורמוט לדוגמה. השחקן הכי טוב בארץ לא יודע לבעוט). אני שיחקתי כדורגל, אני חולה כדורגל וחי סביב הכדורגל מאז שנולדתי וכל יום כל היום. אני מבין שבמה שראיתי בהפועל ובכלל מהכדורגל בארץ בונדר הוא שחקן מצויין בשבילי. הוא לא מייקון, אבל הוא בודאי אחד מ3-5 מגנים הכי טובים בארץ. יתכן שגם קנדה שם, לא שולל את זה, אבל בונדר בוודאי טוב כמוהו אם לא יותר.

נכון הוכחנו כבר שנה שעברה שאפשר לקחת דאבל בלי מגן ימני.
זה לא אומר שאסור לשאוף ליותר טוב, חלוצים וקשרים ישראלים טובים דווקא יש בשוק ואפשר להביא , מגנים אין , בשביל זה אפשר להביא זרים.
ככה או ככה אני בספק אם שנה הבאה יהיו את המשאבים לשיפור הזה אז זה לא אקטואלי כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 20:53 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
http://www.issta.co.il/flights/to/russia/moscow.aspx

ביי ביי

לך לך ואל תחזור!

כשישחטו אותך הקווקזים האלה תבין שאתה שחקן ברמה של ליגה לאומית אולי.

אתה בנאדם דוחה
אני מקווה שיעיפו אותך על טיל בגלל זה

כמה רוע בבנאדם אחד?
מה ההבדל בין מה שאתה עושה לבונדר עכשיו לבין מה שעשו לקנדה בחמישי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
סוסים רצים לי בדם כתב:
עומרי קנדה כתב:

ביי ביי

לך לך ואל תחזור!

אתה בנאדם דוחה

כמה רוע בבנאדם אחד?

אחרי שבונדר אמר את הדברים ההם, אי אפשר להשוות אותו לקנדה או לאף אחד אחר. כל מי שמקלל אותו, יודע טוב מאד למה הוא מקלל:
http://sports.walla.co.il/?w=//1805982
ציטוט:
בשנה האחרונה החלטתי שאני עושה מה שאני רוצה. אמרו לי ללכת אחורה אז הלכתי קדימה. אמרו ללכת שמאלה אז הלכתי ימינה.
החלטתי שאני עושה מה שאני חושב לנכון. כל החיים בהפועל עשיתי את מה שטוב לקבוצה. כשדדי עלה למעלה אני זה שהייתי מאחורה ובגלל זה הוא כבש כל כך הרבה שערים.
השנה אמרתי די - אם עכשיו בא לי לעלות, אז אעלה להתקפה ולא חייב לאף אחד כלום. הייתי כמו חייל טוב שלוש שנים ועשיתי את כל מה שביקשו, עכשיו אני לא סופר את מה שמבקשים אלא עושה מה שטוב לעצמי, לדני.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 21:50 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
סוסים רצים לי בדם כתב:
עומרי קנדה כתב:

ביי ביי

לך לך ואל תחזור!

אתה בנאדם דוחה

כמה רוע בבנאדם אחד?

אחרי שבונדר אמר את הדברים ההם, אי אפשר להשוות אותו לקנדה או לאף אחד אחר. כל מי שמקלל אותו, יודע טוב מאד למה הוא מקלל:
http://sports.walla.co.il/?w=//1805982
ציטוט:
בשנה האחרונה החלטתי שאני עושה מה שאני רוצה. אמרו לי ללכת אחורה אז הלכתי קדימה. אמרו ללכת שמאלה אז הלכתי ימינה.
החלטתי שאני עושה מה שאני חושב לנכון. כל החיים בהפועל עשיתי את מה שטוב לקבוצה. כשדדי עלה למעלה אני זה שהייתי מאחורה ובגלל זה הוא כבש כל כך הרבה שערים.
השנה אמרתי די - אם עכשיו בא לי לעלות, אז אעלה להתקפה ולא חייב לאף אחד כלום. הייתי כמו חייל טוב שלוש שנים ועשיתי את כל מה שביקשו, עכשיו אני לא סופר את מה שמבקשים אלא עושה מה שטוב לעצמי, לדני.

תוסיף את היציאה נגד הקהל:
ציטוט:
יש אנשים בקהל של הפועל שיש להם משהו נגדי. כשאני מאבד סתם כדור יש תגובה אחרת מחלק הקהל מזו כששחקן אחר מאבד כדור במצבים הרבה יותר קריטיים. יש אנשים בקהל שלא מפרגנים כל כך

חלק מהקהל של שער 2 ו-13 הם קהל של הצלחות ויש להם איזו אינטרס אישי נגדי שלא כל כך קשור לכדורגל ואני לא יודע מאיפה זה בא.

ואת העקיצות לקנדה:
ציטוט:
אם יספרו את המשחקים שהפועל הפסידה העונה בליגה, יגלו שאני לא הייתי שותף לאף אחד מהם

אני יכול להגיד שכשאני משחק, גוטמן רגוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 22:07 
שיהיה לו בהצלחה ברוסיה, אני לא יכול לסבול אותו יותר.
ולא, אין שום קשר ליכולת החלשה שלו במגרש. שום קשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
תפוז אדום כתב:

אז למה בדיוק אתה לא יכול לסבול אותו?
בגלל האופי? הוא לא מספיק חכם לדעתך? לא מספיק חתיך? הוא הפקיר אותך בטיול המשותף שלכם לדרום אמריקה? לא עזר לך כשעשיתם יחד מארב בצבא? על מה לעזאזל אתה מבלבל את המוח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 22:54 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
תפוז אדום כתב:

בגלל האופי? הוא לא מספיק חכם לדעתך? לא מספיק חתיך? הוא הפקיר אותך בטיול המשותף שלכם לדרום אמריקה? לא עזר לך כשעשיתם יחד מארב בצבא? על מה לעזאזל אתה מבלבל את המוח?

בטח כי יש לו שיער שטני.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
תפוז אדום כתב:

קרא שוב את ההודעה הקודמת שלי. אתה באמת לא מבין למה שונאים את מי שאומר דברים שכאלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 00:26 
סמל אישי של המשתמש
כבר הרבה שנים שאף שחקן של הפועל לא הרשה לעצמו לומר דברים על הקהל או חלקים ממנו, כפי שעשה דני בונדר.
אפילו שחקנים שאכלו לא פחות חרא ממנו, אם לא יותר (מישהו אמר עידן סרור? יגאל אנטבי?).
האמת, היחיד שטוען לגבי חלקים בקהל ש״מסמנים״ אותו זה אחד, משה סיני.
אבל בונדר חכם, הוא יודע מי מסתובב בוולפסון ולמי כדאי להתחנף.
ככה הוא יכול להרשות לעצמו לדבר על הקהל, על שחקנים אחרים ועל מה שהא לו.
ילד מניאק גרסה 2.0.
לא שורק לו בוז אבל בטח שלא מעודד אותו או אצטער אם יילך.
כל מה שהוא מקבל עכשיו הוא בישל לעצמו. זה בערך הבישול היחיד שהוא מסוגל לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 00:28 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
תפוז אדום כתב:

קרא שוב את ההודעה הקודמת שלי. אתה באמת לא מבין למה שונאים את מי שאומר דברים שכאלה?

תגיד, כשמתייחסים אליך כמו אל תפוח רקוב, כשכולם מסביבך מרוויחים מאות אלפים בחודש ואתה עם משכורת של 10,000 שקל, למרות שאתה שחקן הרכב בנבחרת ישראל ומחזיק בהצעות מחו"ל וכולם, אבל כולם יודעים להעריך אותך חוץ מההנהלה וחלקים משמעותיים בקהל, בתוספת עיוותים עיתונאים כאלה או אחרים, מה אתה מצפה לקבל?

יש כאן שחקן בית שמעולם לא אמר מילה רעה על שום דבר. אם מישהו צריך לקרוא משהו שוב, זה אתה את הראיון. תבין כמה עוול נגרם לילד הזה, כשכולם מסביבו משתתפים בקרנבל השכר והמענקים, והוא נשאר עם הזין ביד. מבחינה מקצועית - יעיד המאמן הטוב בארץ שמרכיב אותו מדי שבוע, בונדר המגן הימני הטוב ביותר שיש לך. אז הוא לא מרים כמו מייקון לרחבה. אבל הוא שחקן אחראי מאוד, קיר בהגנה (ויקפצו לי פה כולם), והכי חשוב שחקן בית. לשרוק בוז כשהוא מקבל כדור? לקלל אותו אחרי הרמה לא טובה? האם נפלתם על השכל? טוב מאוד שאמר את הדברים שאמר. כל מה שאמר - הוא צודק. ואם ראית אותו פעם אחת עושה "מה שבא לו" על המגרש, אני אזמין אותך לארוחה באיזו מסעדה שתבחר.

אם כן, נשאלת השאלה - על סמך מה אדון תפוז אדום לא יכול לסבול אותו יותר? אם מדובר בראיון יחיד שלא אהבתם, המילה יותר לא שייכת. תגידו שמחקתם אותו בגלל ראיון. אם זה בגלל שקנדה הוא דני אלבס ובונדר הוא הכרית הסופגת שהכי נוח לקלל בקבוצה, לפחות תקראו לילד בשמו.

נערך לאחרונה על ידי Eros Ramazzotti בתאריך 06 אפריל 2011, 00:30, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 00:30 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
כבר הרבה שנים שאף שחקן של הפועל לא הרשה לעצמו לומר דברים על הקהל או חלקים ממנו, כפי שעשה דני בונדר.
אפילו שחקנים שאכלו לא פחות חרא ממנו, אם לא יותר (מישהו אמר עידן סרור? יגאל אנטבי?).
ילד מניאק גרסה 2.0.

איך אתה משווה בין בונדר, שכל פשעו (עד שפתח את הפה בראיון) הוא שהוא לא מספיק טוב לדעת כמה אנשים פה, לסרור שזרק זין במגרש.
אנטבי אכל קללות המון, אבל בשלב בקריירה שלו שהוא עשה מספיק ואין לו את הרצון או החשק לצאת נגד הקהל. במשך רוב הקריירה שלו הוא היה השחקן הכי אהוד בהפועל (עלי גם בסוף).
גם אם מה שבונדר עשה היה מיותר, מבחינתי הוא צודק מאה אחוז.

איציק, אתה אכזבת, כי נתת את הראיון שלו כדוגמא ללמה מקללים אותו, אבל כבר שנה שניה שעושים לו את המוות והוא, חוץ מלתת את הנשמה על המגרש, לא אמר מילה. בדר"כ אתה מדבר עם הרבה יותר הגינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 05:28 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
איציק, אתה אכזבת, כי נתת את הראיון שלו כדוגמא ללמה מקללים אותו, אבל כבר שנה שניה שעושים לו את המוות והוא, חוץ מלתת את הנשמה על המגרש, לא אמר מילה. בדר"כ אתה מדבר עם הרבה יותר הגינות.
אני מאמין ששחקנים צריכים לדבר במגרש. רק מי שלא מסוגל, ולצערי דני לא מסוגל לדבר במגרש, מגיע למצב שהוא מלכלך כך מחוץ למגרש.
אם הקהל בבלומפילד לוקח קשה את יכולתו המוגבלת, אז אולי הקהל הזה צודק? אלפי אנשים רואים שחקן מוגבל ומשתגעים מזה, ורק בונדר בטוח שהוא כוכב בינלאומי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 06:28 
בונדר היה שחקן שמשך כל השנים לא התראיין ,
השנה משום מה החליט לדבר ,לי יש יסוד סביר להניח מה היו הסיבות.
לגבי מה שאמר שהוא עושה מה שהוא רוצה במגרש -מדובר בטמטום ,ולא בכוונה ומעשה ממשי,
גם דבריו לגבי הקהל -מדובר בקללות שהוא סופג כל משחק בשירי השחקן ,בכל רגע שהכדור אצלו והקללות האלו נשמעים גם בשער 5 וכנראה גם בשערים אחרים-אז אני במקומו למרות זאת לא הייתי אומר זאת -עדיף להיות חכם ולא צודק.
אגב בגלל הראיון ,כנראה הוא סופסל על ידי גוטמן כי מבחינתו הוא היה באנקר בהרכב.
מכאן לסגנון הביקורת עליו , המרחק הוא רב וכמו שאמרתי ,יש כאן כמה שעושים לו רצח אופי וזה לא לעניין,אבל שיבושם להם.
אם הוא היה כוכב מבריק ,אז גם על כל מה שאמר לא היו מצייצים פה.
יחד עם זאת מדובר בספורטאי הוא דוגמה שהלוואי שכל שחקני ליגת העל היו מתנהגים ומתאמנים כמוהו.
זה שיש וויכוח על יכולתו ,זה לגיטימי ובכל מקרה מבחינת הצוות המקצועי -הוא השחקן המועדף לעלות בהרכב מסבות ברורות.
דני בונדר :HEART2: :HEART2: :HEART2:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 07:16 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אם יספרו את המשחקים שהפועל הפסידה העונה בליגה, יגלו שאני לא הייתי שותף לאף אחד מהם

הפועל חיפה 1-0?
ומה אם נספור את התיקו ואז השתתפת גם כן בכמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 07:20 
מקצועית אם לדני לא מובנת הביקורת, חבל. זה מראה שה"חיילות" כפי שהוא קורא לה דפקה
לו את המוח. אפשר לחשוב שאנחנו רואים דברים אחרים ממה שהוא עושה. אם לא פאצ'לקה
החורים שבונדר יצר בהגנה היו הופכים לגולים. התמיכה שלו בהתקפה די מוגבלת
ולא רואים שיפור לאורך זמן...
מהבחינה הניהולית, כל מילה של דני בסלע, הזלזול הזה,בשי וגם בלאלא, זועק אבל
את הקבלות נשלם בקיץ, במקום לשלם סכומים סבירים בחורף.
ולגבי ה"לעשות הפוך"....הצעה אישית, תחזור להיות דני הישן, על המגרש תחזור להיות חייל,
כל השאר יבוא בקלות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 08:13 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
מחצית ראשונה באמת קטסטרופה.
מחצית שניה היה מצוין.
וגם כשהוא טועה- :HEART2: . הלואי והיו לנו יותר דני בונדרים בקבוצה...

אה כן, יוס, לך קיבינימט

כבר אמרו לך, נדמה לי יותר מפעם אחת, שאתה צריך להחליף כינוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 08:52 
ערן כתב:
ילד מניאק גרסה 2.0.

לא יודע. בעיני זה לא הוגן לשפוט שחקן על סמך כתבה אחת, גם אם הוא אמר בה הרבה שטויות. אם אנשים היו שופטים אותי על כל שטות שאמרתי בחיים, זה היה יכול להיות די עצוב :WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 09:26 
שיבקש סליחה קודם כל מאלפי אוהדים שאתרע מזלם ואינם יושבים בשער 5 על שהכפיש את שמם לשוא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 09:29 
נועם שחם כתב:
ערן כתב:
ילד מניאק גרסה 2.0.

לא יודע. בעיני זה לא הוגן לשפוט שחקן על סמך כתבה אחת, גם אם הוא אמר בה הרבה שטויות. אם אנשים היו שופטים אותי על כל שטות שאמרתי בחיים, זה היה יכול להיות די עצוב :WHOME:

לא על סמך כתבה אחת. על סמך זה שהוא בכיין. ב-2007, בעונה הראשונה שלו בבוגרים שניר לוין הוציא מההרכב לקראת סוף הסיבוב השני הוא עשה פרצופים במשך שבוע באימונים. כותבים פה על קנדה, שהוא מהמר, ומוכר וכל הקשקושים. שיראו לי עוד הרבה שחקנים שיעברו מה שעבר על קנדה בשנתיים האחרונות ועדיין נותנים 100% בכל פעם שהם עולים על המגרש.
אני באמת לא רוצה להיכנס כאן לדיון מקצועי על בונדר. דעתי ברורה, ידועה וחריפה על האיכויות שלו בתור שחקן. מה שמטריף אותי זה התדמיות שנוצרות לשחקן אחד מול שחקן כאלה שמודבקות לשחקן אחר.
בונדר, כמו 90% משחקני הכדורגל עושה ויעשה קודם כל מה שטוב לו והדבר שהכי מעניין אותו זה בעיקר דני בונדר. ושלא יעבדו עליכם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 10:29 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
אדום נחמד כתב:
מחצית ראשונה באמת קטסטרופה.
מחצית שניה היה מצוין.
וגם כשהוא טועה- :HEART2: . הלואי והיו לנו יותר דני בונדרים בקבוצה...

אה כן, יוס, לך קיבינימט

כבר אמרו לך, נדמה לי יותר מפעם אחת, שאתה צריך להחליף כינוי?

למה? כי אמרתי לך ללכת קיבינימט?
תראה מה זה, גם נחמדים מאבדים לפעמים את הסבלנות לנוכח אנשים רשעים כמותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
אבל הוא שחקן אחראי מאוד, קיר בהגנה (ויקפצו לי פה כולם)

לי לא ממש איכפת מה שחקן מסוים אומר בראיונות וכמה אידיוט הוא יוצא, הדבר שבאמת מטריד שהוא אפילו בהגנה לא טוב וראינו את זה במשחק האחרון. ומעבר לחורים שהוא עושה כשהוא מגן (איך זגורי עבר אותו כמו מים, זה היה לרגעים אפילו מביך), גם כשהוא עולה להתקפה ואתה מתחנן לאיזה הרמה טוב ומקבל על פי רוב איזה איבוד כדור, הוא לא רץ לעצור את השחקן התוקף. היה רגע ששיש עצר בעבירה שחקן שהתחיל מתפרצת בצד ימין, שיש!!! ואני כל המשחק רואה את בונדר מתנהל בכבדות חזרה להגנה כשפ"ת תוקפים. אז אני לא חושב שקנדה מרים יותר טוב (יש לו טכניקה של אחד על אחד יותר טובה) אבל אצלו לא ראיתי את האדישות שהשתלטה על בונדר בתקופה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
אדום נחמד כתב:
אני מאמין ששחקנים צריכים לדבר במגרש. רק מי שלא מסוגל, ולצערי דני לא מסוגל לדבר במגרש, מגיע למצב שהוא מלכלך כך מחוץ למגרש.
אם הקהל בבלומפילד לוקח קשה את יכולתו המוגבלת, אז אולי הקהל הזה צודק? אלפי אנשים רואים שחקן מוגבל ומשתגעים מזה, ורק בונדר בטוח שהוא כוכב בינלאומי.

אבל הביקורת המוגזמת על דני, כמו שאמרתי, התחילה הרבה לפני הראיון. הוא בסיטואציה שפרט לגוטמן ופרננדז, אף אחד לא חושב על לפרגן לו. לא הקהל (למרות שהוא נותן מעצמו תמיד), לא התקשורת (שחושבת ששפונגין טוב יותר), ולא ההנהלה (שנותנת לו דמי כיס במקום משכורת). אז אני מבין (ולא מקבל) את מה שהוא אמר בראיון.
פרט לקשקוש הזה שהוא עושה מה שבא לו במגרש (אין מצב שזה באמת נכון), הוא אמר שנמאס לו מהקהל שמקלל אותו, בין אם הוא יושב ב5 או ב2 או ב10. תכלס, הוא צודק. זה נמאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 11:26 
ערן כתב:
ילד מניאק גרסה 2.0.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 11:40 
chimpfive כתב:
ערן כתב:
ילד מניאק גרסה 2.0.

תשמעו, אם אפשר לקרוא לזה ככה, אני מ"מחנה קנדה" וחושב שכל פעם שבונדר עולה בהרכב זו טעות, אבל הרצח אופי שאתם עושים לו על ביקורת מרוסנת במשפט וחצי, זאת צביעות. אם הוא היה שחקן של דריבל והרמות לא הייתם אומרים מילה. קל לטפס עליו, כי בקבוצה הטכנית שלנו בשנתיים האחרונות, הוא הדבר הכי אפור על המגרש, אבל לא צריך להרוג ילד שהרבה פעמים שם את הגוף שלו בשביל הקבוצה, ונתן הרבה פעמים משחקים טובים.

הלוואי שיישאר. הייתי מחתים אותו ואת קנדה לעוד 10 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
בונדר טעה בראיון, אבל בונדר עדין שחקן הפועל.
במידה והוא ישים / יבשל גול ניצחון בקללה עוד חודש כולנו נשמח על זה, ונגיד תודה
על זה שבונדר איתנו. לכן מומלץ בחום לא לקלל או לקטר על שחקני הפועל באופן כללי,
כדי שאחרת זה לא יפגע לנו בשימחת הניצחון אשר לא תבוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 12:02 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
בונדר טעה בראיון, אבל בונדר עדין שחקן הפועל.
במידה והוא ישים / יבשל גול ניצחון בקללה עוד חודש כולנו נשמח על זה, ונגיד תודה
על זה שבונדר איתנו. לכן מומלץ בחום לא לקלל או לקטר על שחקני הפועל באופן כללי,
כדי שאחרת זה לא יפגע לנו בשימחת הניצחון אשר לא תבוא.

וגם כי הוא עדיין בנאדם ולא עבד של אף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 12:21 
mkorman1 כתב:
שיבקש סליחה קודם כל מאלפי אוהדים שאתרע מזלם ואינם יושבים בשער 5 על שהכפיש את שמם לשוא

אתה בכלל לא בעינינים,
יש מיושבי שער 5 שמקללים את בונדר כל המשחק וגם לפניו -בשירי השחקנים.
וזה שהכליל את כל יושבי השערים ,אכן זה היה מיותר ולא במקום.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
mkorman1 כתב:

אתה בכלל לא בעינינים,

כבר ניהלנו את הדיון הזה.
דני לא אמר שכולם מקללים אותו, הוא רק כעס על כל אלה שכן.
הוא לא קיטר על אלה היושבים בשער 2, אלא רק על אלה שיושבים שם ומקללים אותו.
מתוך כל אלה שמקללים אותו, מפתיע שאכן כולם מקללים אותו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 12:52 
tadmored כתב:
mkorman1 כתב:

אתה בכלל לא בעינינים,

הוא יצא על יושבי שער 2 ו-13 וציין לטובה את שער 5
בשער 5 לא ביקרתי כבר 35 שנה כך שאין לי אפשרות לדעת מה קורה שם
היכן שאני יושב ה"קללה" הכי גרועה ששמעתי כלפי דני היא "אין לך מושג" וגם את מי שאמר את זה השתיקו
אז כן ,
אני מרגיש פגוע מההכללה שדני עשה ונראה לי שלא רק אני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 117 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: