מושקוביץ כתב:
בני12 כתב:
מושקוביץ כתב:
נועם שחם כתב:
מושקוביץ כתב:
איזה יופי של הודעות יש כאן של חלק מהמשתמשים, אנשים שלא הכינו או תלו דגל בחיים שלהם חוץ מעל החלון באוטו ביום העצמאות מתלוננים על התפאורה.
מצד אחד, אתה צודק. מצד שני, יש בזה משהו צורם שהתפאורה למשחק היא איזשהו קוד פנימי שרק אחוז שולי מהקהל יודע במה מדובר.
אני גם לא חושב שמישהו ממכיני התפאורה חייב לי משהו, גם אם תרמתי פה ושם . זה פשוט נראה לי כמו שיקול דעת מוטעה במקרה הזה.
מדויק.
ומי שלא טוב לא או קשה לו מדי לפענח את הקודים שלא יתרום ושיכין לבד, אבל להקליק בפורום (כל פעם אותם אנשים אגב שפועלים מתוך אג'נדות טהורות) לא נראה לי שזה עוזר למישהו (אולי למפזרי האג'נדות).
יש גופים שיודעים להקשיב לבקורת, גם אם הם לא מסכימים איתה, כדי להשתפר בעתיד.
יש גופים שמוכנים לקבל תגובות רק אם הן

או

(ואחר כך לטעון שכאן זה לא איראן כשהם מתנהגים בדיוק כמו שם).
בני, אני מרשה לעצמי להאמין שאתה מחזיק ממני קצת אינטיליגנט עם חשיבה עצמאית ולא אחד כזה שהולך אחרי העדר.
היתה פה תפאורה מאוד יפה
שמאוד מייצגת את הפועל בעיני.
אם לאנשים לא טוב עם דגל כזה או אחר שילכו לעשות בעצמם.
אם לא טוב להם שאולטראס הפועל לא מיידע אותם באסיפה שבועית על מהות התפאורה ולא מוציא להם חשבונית על התרומה שלא יתרמו.
להקליק אשכול פעם בחודש עושה טוב רק למי שמחפש את הרע.
אם התפאורה יפה או לא יפה לא רלוונטית לדיון.
אנשים חושבים שראוי שהתפאורה תהיה למען הקבוצה או שתפנה לקהל הרחב.
כשאנשים רוצים לעשות שלט עבור בן אדם ספציפי הם כותבים "XXX, האם תתחתני איתי?".
הגישה של "אם לאנשים לא טוב עם דגל כזה או אחר שילכו לעשות בעצמם." היא גישה שמתחמקת
מביקורת (והאולטראס אף פעם לא ידעו לקבל בקורת, בשום נושא).
מצחיק להרים שלט לעיני 11000 אלף אנשים ואז כששואלים על מה השלט (וזה לא היה בן אדם בודד) מקבלים
תגובה של "זה לא עניינך ומי שמבין מבין"
מותר להעביר בקורת על התפאורות שהאולטראס מרימים (הם רשאים לא להסכים איתה) מבלי לקבל תגובות
של "לך תזדיין" שזאת הרוח שנושבת מתגובותיהם של פואד וחבריו.