תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 197 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: התפאורה
הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 09:49 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
נכון. וזו הדרך הישירה לאבד את הקהל שתומך בכם ותורם לכם.

עלו והצליחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 09:52 
נעלה ונצליח אל תדאגו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 09:54 
בהצלחה להפועל בתקווה שתחזרי להיות הדבר הכי חשוב לקהל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 09:54 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
נעלה ונצליח אל תדאגו

מי זה "אנחנו" לדידך ? הפועל ? הקהל של אוהדי הפועל ? האולטראס ? צובעי השלטים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
האמת שגם כל הקטע הזה של "אף אחד לא אוהב אותנו, לנו לא אכפת"
מיצה את עצמו מזמן,
בדיוק כמו שירי השואה והנאצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 10:23 
כולם ביחד זה אנחנו אבל הוא ניראה לי הוא התכוון יותר בכיוון של האולטראס אז אני זורם איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
סימרוטיץ כתב:
פואד כתב:
סימרוטיץ כתב:
האולטראס ושער 5 כבודם במקומם מונח,אבל פה זה לא איראן ! מותר גם להביע דעה נגד !
אין לי ספק שהתפאורות של הפועל הן רמה אחת מעל הליגה אבל כמו בכל דבר צריך לשמור על איזון ,כמו קפה שצריך להוריד שניה לפני שהוא גולש.
אם הוא גלש אז הכל התחרבש , ככה גם הפואנטה של התפאורה ,יותר מידי שה לפעמים מוגזם !
עדיין לא הבנתי מה רע בתפאורה בעד הקבוצה ???

נכון כאן לא אירן וכל אחד יכול להגיד מה שהוא חושב ואני חושב שלא תגיד את מה שאתה חושב, זכותי...אתה נהנה?
קפה אני לא שותה, אולי תה טוב אם יש לך.
אם התפאורות הן רמה אחת מעל הליגה אז היית מוותר הפעם ושותק.

קודם כל אתה מוזמן אני מכין נח'לה מעולה וגם מי שלא אוהב קפה שותה אותו.
הבעיה שזה לא הפעם הראשונה ויש הרגשה שמפספסים את הפואנטה של התפאורה והעידוד בכלל !!!
כאילו הקבוצה הפכה מקום שני לקהל, קודם כל נדאג לאינטרסים של הקהל ואחרי זה להפועל.

זה מה שאתה לא מבין...שאתה דואג לקהל אתה דואג בדרך הזאת להפועל .... ולא צריך הסבר, מי שהבין הבין מי שלא לא, אין יותר פרשנויות.

אני מסכים בדרך כלל, תורם וכו', מפרגן לתפאורות המדהימות. לא ככה היה אתמול. איך התפאורה של אתמול דואגת להפועל?

וכל מילה של האדס כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 10:32 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע למה אבל בשניה הראשונה שראיתי את התפאורה חשבתי על המורחקים (מפרשת השירה נגד אהובה תומר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
אדום אופטימי שכל דבר שיש האולטראס עושה יש לא למצוא מה לא בסדר, תעשו טובה ואם לא ניראה לכם אל תתרמו... נסתדר בילעדכם.

דובשניה מתוקה,
איזה מזל שאתה יכול לתקוף את אופטימי.
יש כאן עוד כמה כמוני שלא הכינו שלט בימי חייהם, וגם אולי לא הורידו חולצה במשחק כדורגל, ואפילו לא פרצו לדשא כי מישהו עיצבן אותם, ואפילו לא תרמו להפועל אלפית ממה שאתה תרמת,....ובכל זאת מצאו לנכון לשאול אותך כמה שאלות ואתה בדרכך ממשיך להתחמק מהם.
לא כולם חכמים כמוך ולא כולם מבינים את השלטים כמוך . אני בוודאי שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 11:44 
תפאורה בשביל גוטמן

ודחוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 13:02 
האינטרנט זה האויב הגדול ביותר של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
תפאורה בשביל גוטמן

ודחוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
STFUorCCnewB כתב:
Nobody likes us
We don't care
אף אחד לא אוהב אותנו
לא אכפת לנו
:BOW:

שימו לב כמו החתימה שלי :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 13:23 
azran כתב:
לא יודע למה אבל בשניה הראשונה שראיתי את התפאורה חשבתי על המורחקים (מפרשת השירה נגד אהובה תומר)

לא ניחוש פרוע שהשלט כוון למשטרה גם כהמשך לאותו מקרה מחפיר.

אולי מתכנני השלט התכוונו לכתוב :

" לא מתנצלים,לא מוותרים,לא נכנעים,לא מלשינים,לא אוהדים את הפועל אלא רק את עצמנו "

אבל לא היה להם בד מספיק ארוך..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
כותבי השלט לא חייבים לכם כלום יא חבורה של ילדי פורום מטומטמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 13:35 
HEADSHOT כתב:

הבעיה שזה לא ילדי פורום...זה מבוגרי פורום וזה באמת דפוק שאנשים מבוגרים במקום לחשוב קצת באים וזורקים כל מיני תאוריות של ילדים בני שנתיים כי הם לא הבינו, אם הם היו מבינים הם לא היו מגיבים, מזל שאנגלית הם יודעים אחרי זה אולטראס הפועל היה באמת בבעיה מהביקורת הנוקבת שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 13:38 
אדום אופטימי כתב:
פואד כתב:
אדום אופטימי שכל דבר שיש האולטראס עושה יש לא למצוא מה לא בסדר, תעשו טובה ואם לא ניראה לכם אל תתרמו... נסתדר בילעדכם.

דובשניה מתוקה,
איזה מזל שאתה יכול לתקוף את אופטימי.
יש כאן עוד כמה כמוני שלא הכינו שלט בימי חייהם, וגם אולי לא הורידו חולצה במשחק כדורגל, ואפילו לא פרצו לדשא כי מישהו עיצבן אותם, ואפילו לא תרמו להפועל אלפית ממה שאתה תרמת,....ובכל זאת מצאו לנכון לשאול אותך כמה שאלות ואתה בדרכך ממשיך להתחמק מהם.
לא כולם חכמים כמוך ולא כולם מבינים את השלטים כמוך . אני בוודאי שלא.

גבר מתוק (לא באמת)
אין לי בעיה שלא הכנת שלט או הורדת חולצה או כל שאר השטויות שאתה רושם... הבעיה שלי שאתה גם לא עושה ולא תורם וגם יש לך טענות איך ניראה השלט או מה רשום בו, לאלה שעוד תרמו אולי בא לי להסביר אבל גם מהם יצא החשק עם כל השטויות והטענות שכל פעם אחרי משחק משמיעים פה. חוץ מזה אנחנו לא באירן... ואני לא חייב לאף אחד כלום...במיוחד שאני לא מייצג כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 13:41 
פשוט מדהים שבמשחק נגד פאקינג הפועל פ"ת יש תפאורה ברמה של דרבי אצל קבוצות אחרות.
איזה עוד קהל עושה תפאורה מיוחדת לכזה משחק?
מדהים :ROSE:
התפאורה מוסיפה המון לחווית ההגעה לבלומפילד. ילד שמגיע פעם ראשונה לשער 8 ורואה את הצבע הזה, זה אחד הדברים שנותנים לו חשק להגיע שוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
בקיצור בואו נסגור את הדיון מי שהבין(שכנראה זה אחוז קטן מהקהל) הרוויח מי שלא,לא נורא פעם הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 13:47 
גביזון כתב:
NARKOTIKA כתב:
תפאורה בשביל גוטמן

ודחוף

גוטמן כל משחק מקבל את המחמאות ואת הקול שלנו אבל הוא לא רוצה להישאר כל עוד זהות הבעלים אינה ידועה ושלטים נגד הבעלים ובעד הבמבי וכו' היו כבר, הלכנו אילהם הביתה (לשניהם) ודיברנו איתם ביפה ובצעקות אז בנתיים מי שעושה כלום זה אותם מתלוננים שמחכים ש"אולטראס הפועל" יעשה במקומכם הכל ואם זה לא מוצא חן בעינכם אתם תבואו לאיזה פורום ותעבירו ביקורת כמה אתם לא מרוצים למרות שלא עשיתם דבר... אתם זה הישראלי המצוי.

מזכיר לי איזה בדיחה שיש אחד שכל פעם עולה לכותל להתפלל לזכות בלוטו ובוכה לאלוהים ויום אחד בא מלאך ושואל את אלוהים למה אתה לא נותן למסכן הזה לזכות? אז ה' אומר לו אני רוצה לתת לו לזכות אבל הוא לא ממלא לוטו. אותו דבר אתם...רוצים להזיז דברים אבל שמישהו אחר יעשה את זה בלי שתעשו דבר וחצי דבר וככה זה לא עובד. תראו דוגמא כמה אנשים רשמו פה על שלט לגוטמן....אף אחד ממכם לא יכל להכין אחד כזה? ואחרי זה תלכו "ותלוננו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 13:48 
פואד כתב:
גביזון כתב:
NARKOTIKA כתב:
תפאורה בשביל גוטמן

ודחוף

גוטמן כל משחק מקבל את המחמאות ואת הקול שלנו אבל הוא לא רוצה להישאר כל עוד זהות הבעלים אינה ידועה ושלטים נגד הבעלים ובעד הבמבי וכו' היו כבר, הלכנו אילהם הביתה (לשניהם) ודיברנו איתם ביפה ובצעקות אז בנתיים מי שעושה כלום זה אותם מתלוננים שמחכים ש"אולטראס הפועל" יעשה במקומכם הכל ואם זה לא מוצא חן בעינכם אתם תבואו לאיזה פורום ותעבירו ביקורת כמה אתם לא מרוצים למרות שלא עשיתם דבר... אתם זה הישראלי המצוי.

מזכיר לי איזה בדיחה שיש אחד שכל פעם עולה לכותל להתפלל לזכות בלוטו ובוכה לאלוהים ויום אחד בא מלאך ושואל את אלוהים למה אתה לא נותן למסכן הזה לזכות? אז ה' אומר לו אני רוצה לתת לו לזכות אבל הוא לא ממלא לוטו. אותו דבר אתם...רוצים להזיז דברים אבל שמישהו אחר יעשה את זה בלי שתעשו דבר וחצי דבר וככה זה לא עובד. תראו דוגמא כמה אנשים רשמו פה על שלט לגוטמן....אף אחד ממכם לא יכל להכין אחד כזה? ואחרי זה תלכו "ותלוננו".

אנחנו לא רוצים שהאולטראס יעשה הכל בשבילנו.
אנחנו רוצים שהאולטראס יכוון אותנו מה לעשות.
ברגע שיוצאת הודעה רשמית כלשהי של האולטראס על הפגנה אני מאמין שהרבה יבואו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 13:48 
segev כתב:
פשוט מדהים שבמשחק נגד פאקינג הפועל פ"ת יש תפאורה ברמה של דרבי אצל קבוצות אחרות.
איזה עוד קהל עושה תפאורה מיוחדת לכזה משחק?
מדהים :ROSE:
התפאורה מוסיפה המון לחווית ההגעה לבלומפילד. ילד שמגיע פעם ראשונה לשער 8 ורואה את הצבע הזה, זה אחד הדברים שנותנים לו חשק להגיע שוב

קשקוש מקושקש
ונניח שהילד ישאל אותך אבא מה כתוב בשלט
מה תסביר לו ?
שאף אחד לא מבין מה שכתוב?
העיקר שהצבעים יפים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
HEADSHOT כתב:

הבעיה שזה לא ילדי פורום...זה מבוגרי פורום וזה באמת דפוק שאנשים מבוגרים במקום לחשוב קצת באים וזורקים כל מיני תאוריות של ילדים בני שנתיים כי הם לא הבינו, אם הם היו מבינים הם לא היו מגיבים , מזל שאנגלית הם יודעים אחרי זה אולטראס הפועל היה באמת בבעיה מהביקורת הנוקבת שלהם.

סורי, אבל זה נראה לי כמו ראיה לסתור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 13:51 
KORGi כתב:
azran כתב:

לא ניחוש פרוע שהשלט כוון למשטרה גם כהמשך לאותו מקרה מחפיר.

אולי מתכנני השלט התכוונו לכתוב :

" לא מתנצלים,לא מוותרים,לא נכנעים,לא מלשינים,לא אוהדים את הפועל אלא רק את עצמנו "

אבל לא היה להם בד מספיק ארוך..

יאלה יש עוד ניחושים לא פרועים? ואולי תתרום שיהיה אפשר לרשום את ההמשך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
עם כל האהבה שלי לאולטראס הפועל, אני לא רוצה לתרום לשלט שמכוון ל2 אנשים בקהל או אלוהים יודע מה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

פואד כתב:
גביזון כתב:
NARKOTIKA כתב:
תפאורה בשביל גוטמן

ודחוף

אתה צודק מיליון אחוז, אבל מה לעשות שאולטראס הפועל הוא הארגון שמכין את השלטים? בסך הכול מבקשים שתכינו שלט שכל הקהל בעדו, וכל הקהל רוצה לראות כבר ממזמן במשחקים של הפועל, אתם מייצגים את הגרעין הקשה של האוהדים, זה שבא לכל משחק ולא מוותר גם שקשה, ולכן זה מאוד מוזר שארגון אוהדים כזה, שמביע את דעתו בכל נושא שיש, עדיין לא הביע את עמדתו בעניין אלי גוטמן, עניין שיש עליו הסכמה רחבה אצל כל אוהדי הקבוצה.

נערך לאחרונה על ידי slash בתאריך 05 אפריל 2011, 13:53, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
גביזון כתב:
NARKOTIKA כתב:
תפאורה בשביל גוטמן

ודחוף

המשוואה לא עובדת במקרה הזה. אף אחד מהאוהדים האחרים לא ביקש מהאולטראס לעשות שלט כלשהו, שחלק גדול מהקהל לא יבין את תוכנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 13:56 
אני מסכים עם הדברים של "סלאש"
ואני באמת עדיין לא מבין מה היה פשר השלט בעברית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
תפעילו את השכל ותבינו על מה התפאורה הזאת מדברת.
אני ממשיך לתרום, לא יודע מה איתכם. על תפאורה אחת שלא "נראית" לכם טוב לא צריך לרדת על אלה שעומלים קשה ומכינים את כל שאר 9372593275329 התפאורות שאתם רואים במהלך העונה.
UHTA99 :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 14:08 
סתם בשביל הויכוח.... מה אם אלה שלא רוצים את גוטמן ? (ויש כאלה) אז מחר זה יהיה הם שיזיינו פה את השכל?

כל אחד בא עם בקשות לתפאורה,לשירים ולאלף ואחד דברים ומי שלא מקבל את מבוקשו פותח את הפה כאילו מישהו מת, לא הבנתם את השלט לא נורא שלטים אחרים עד עכשיו הבנתם? את הרוב סבבה ממשיכים הלאה, פה זאת לא תוכנית כבקשתך, פה אתה תורם וסומך על הבחורים שיהיה בסדר, לא נורא להתאכזב ליפעמים. רוצים שלט מסויים? תעשו אם זאת לא בעיה כזאת גדולה וככה תגיעו לסיפוק, אולטראס הפועל לא יכול למלא את הבקשות של כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 197 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: