להשוות בין המחירים בארץ ובחו"ל זה בדיחה כי הרמה בכלל לא אותה רמה.
ואני לא מדבר על כל השטויות האלה של הכריות והפחים והשרשראות.
אפשר להשוות בכלל בין פרטי הלבוש ? חולצת מועדון בלי ספונסר ב-200 שקל ? על מה ולמה ?
וזה אם היית מהראשונים. כי עכשיו חולצות אדומות יש רק שרוול ארוך.
חולצות לבנות יש רק אקסטרה סמול ואקסטרה אקסטרה לארג'.
תלבושת שלישית יש.
אבל את כל הדברים האלה יש רק "בחנות" הרשמית בשביל המפעל, לא משהו שקשור באופן ישיר למועדון. אי אפשר להזמין חולצה באינטרנט. רק את החרא הסיני. למי אכפת בכלל מזה ?
בואו, סיפור אישי.
לאבא שלי היה יום הולדת לא מזמן. חשבתי לעצמי במה אפנק אותו ? בדיוק נקרע לו המעיל האדום הישן שלו, נביא לו מעיל של המועדון שהוא כל כך אוהב.
נכנסתי לחנות באינטרנט:
http://www.hapoelshop.co.il/Product.aspx?productid=24"מעיל חורף מפנק במיוחד". יאללה, למה לא, נרים טלפון.
התקשרתי לחנות האמיתית כדי לראות אם אפשר לבוא ולהתרשם. "לא, אין בחנות האמיתית לראות".
טוב, מה יכול להיות כבר ? נזמין בחנות באינטרנט, זה של הפועל.
התקשרתי לטלפון שבאתר לוודא שיש במלאי, אמרו שכן.
חשבתי ש-400 ש"ח (לפני משלוח) זה קצת מוגזם, אבל גם אבא שלי צריך מעיל וזה גם של הפועל, וזה גם מפנק במיוחד, אז הייתי שם גם 500 ש"ח.
אז ה-"מעיל" הגיע. אז נכון שאבא שלי מרוצה ממנו, אבל תאכלס, אבא שלי גם היה מרוצה מבלוק איטונג עם הסמל של הפועל, כי ככה הוא, אוהד כבר 50 שנה.
אבל המעיל המפנק התברר כחתיכת ניילון, שאפשר אולי לקרוא לה מעיל רוח במקרה הטוב. בטח לא ללכת עם זה לבלומפילד בחורף, כי גשם זה לא יעצור.
אז אני שואל אותכם, ככה מתנהגים לאוהדים ? למה לא לקרוא לילד בשמו ? למה שלא תגידו שזה מעיל ניילון ? למה לא לתמחר את זה בהתאם ?
זה כבר לא המוצרים הסיניים האלה, זה ביגוד רשמי של המועדון.
אז למה ?