תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: וואליד באדיר
הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 09:29 
לטעמי באדיר אינו סמל וגם רחוק מלהיות קפטן ראוי, הוא לא עשוי מהחומרים האלה. הוא כן שחקן שנותן כל מה שיש לו על המגרש ועל כך הוא מהווה דוגמה ראויה לשחקנים אחרים.
ונו, מה יש לצפות מאנשים שנתנו לדמות לא מתאימה כמוהו את הסרט אם לא למנות למחליף את ורמוט...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
לטעמי באדיר אינו סמל וגם רחוק מלהיות קפטן ראוי, הוא לא עשוי מהחומרים האלה. הוא כן שחקן שנותן כל מה שיש לו על המגרש ועל כך הוא מהווה דוגמה ראויה לשחקנים אחרים.

מסכים. באדיר הוא דוגמה ומופת ללחימה ולמחויבות.
מנהיג הוא אף פעם לא היה.
יכול להיות שבהעדר מנהיג הוא היה הברירה הראויה היחידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
לחמן כתב:
rubin de la red כתב:
א. גילי לא ברח לשום מקום בטדי, הוא בא להודות לנו בסיום.

ב. הוא לא מרתין לותר קינג, אבל בשנתיים האחרונות הוא מאוד השתפר בקטע של לקיחת אחריות ומנהיגות. בעונה שעברה הוא היה שחקן העונה בצדק ולא רק בזכות הדריבל..

ג. מביך להגיד שזה מביך..

א. ממש לא נכון, בפירוש ראיתי אותו רץ עם דדי לחדר הלבשה.

ב. שחקן העונה הוא לקח רק בגלל יכולת מקצועית ובצדק.

ג. שיש לך שחקנים כמו ידין, טועמה, בונדר והיד עוד נטויה, כן... מבחינתי זו בחירה מביכה.

אני ראיתי אותו בא להודות לנו, אבל מכיוון שאתה כבר השני שאומר לי את זה יכול להיות שאני טועה בעניין הזה.

מה זה רק בגלל יכולת מקצועית ? אתה רוצה להגיד לי שגילי של הקדנציה השניה בהפועל לא לוקח אחריות ? בולשיט. הוא עשה התקדמות גדולה בעניין הזה ומי ששבוי בסטיגמות על גילי בנושא הזה בגלל הקדנציה הראשונה שלו אצלינו, חוטא.

ולגבי העונה שעברה, בשליפה מהירה אני נזכר בשלושה משחקים חשובים שהוא הנהיג והוביל אותנו בגדול. 1. סלטיק בבית 2. גמר גביע (+תודה לקנדה) 3. החזרה ההרואית מול נתניה בבית ואני בטוח שיש עוד דוגמאות. אני לא מדבר כמובן רק על בישול או כיבוש שערים, את זה הוא עשה בהרבה משחקים ובעיקר ב"משחקים הגדולים" אגב. אילו 3 משחקים שנחקקו לי ככאלו שהוא סחב אותנו על הגב.

אני אוהב ומעריך את כל השחקנים שציינת אבל חושב שגילי לא רק צריך אלא חייב לקבל את סרט הקפטן כששי ווואליד לא על המגרש.

אני מסכים שגילי לא נולד מנהיג, אבל יש שחקנים שכשנותנים להם את הסרט זה מוציא מהם משהו נוסף ואני חושב שגילי זה אחד כזה. גילי קצת נעלם לנו העונה ודווקא זה אולי יוכל להחזיר לו את הביטחון ואת הדרייב.
אם נקבל חזרה את גילי של העונה שעברה בזכות זה, אז שיהיה מצידי גם קפטן כל הזמן. אני בטוח ששי ווואליד יבינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 16:24 
rubin de la red כתב:
לחמן כתב:
rubin de la red כתב:
א. גילי לא ברח לשום מקום בטדי, הוא בא להודות לנו בסיום.

ב. הוא לא מרתין לותר קינג, אבל בשנתיים האחרונות הוא מאוד השתפר בקטע של לקיחת אחריות ומנהיגות. בעונה שעברה הוא היה שחקן העונה בצדק ולא רק בזכות הדריבל..

ג. מביך להגיד שזה מביך..

א. ממש לא נכון, בפירוש ראיתי אותו רץ עם דדי לחדר הלבשה.

ב. שחקן העונה הוא לקח רק בגלל יכולת מקצועית ובצדק.

ג. שיש לך שחקנים כמו ידין, טועמה, בונדר והיד עוד נטויה, כן... מבחינתי זו בחירה מביכה.

אני ראיתי אותו בא להודות לנו, אבל מכיוון שאתה כבר השני שאומר לי את זה יכול להיות שאני טועה בעניין הזה.

מה זה רק בגלל יכולת מקצועית ? אתה רוצה להגיד לי שגילי של הקדנציה השניה בהפועל לא לוקח אחריות ? בולשיט. הוא עשה התקדמות גדולה בעניין הזה ומי ששבוי בסטיגמות על גילי בנושא הזה בגלל הקדנציה הראשונה שלו אצלינו, חוטא.

ולגבי העונה שעברה, בשליפה מהירה אני נזכר בשלושה משחקים חשובים שהוא הנהיג והוביל אותנו בגדול. 1. סלטיק בבית 2. גמר גביע (+תודה לקנדה) 3. החזרה ההרואית מול נתניה בבית ואני בטוח שיש עוד דוגמאות. אני לא מדבר כמובן רק על בישול או כיבוש שערים, את זה הוא עשה בהרבה משחקים ובעיקר ב"משחקים הגדולים" אגב. אילו 3 משחקים שנחקקו לי ככאלו שהוא סחב אותנו על הגב.

אני אוהב ומעריך את כל השחקנים שציינת אבל חושב שגילי לא רק צריך אלא חייב לקבל את סרט הקפטן כששי ווואליד לא על המגרש.

אני מסכים שגילי לא נולד מנהיג, אבל יש שחקנים שכשנותנים להם את הסרט זה מוציא מהם משהו נוסף ואני חושב שגילי זה אחד כזה. גילי קצת נעלם לנו העונה ודווקא זה אולי יוכל להחזיר לו את הביטחון ואת הדרייב.
אם נקבל חזרה את גילי של העונה שעברה בזכות זה, אז שיהיה מצידי גם קפטן כל הזמן. אני בטוח ששי ווואליד יבינו.

קפטן זה לא רק יכולת מקצועית.
ע"ע שטראובר.
:-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 21:14 
סמל אישי של המשתמש
שטראובר אגדה בחייו. צריך לבנות פסל קטן שלו ליד הפסל הגדול של ויני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 21:45 
קפטן...
מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2011, 21:45 
קפטן...
מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: