אוגוסטוס היל כתב:
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
תוצאה לא רלוונטית. מי שבונה על איבוד נקודות של חיפה לפני הפליאוף חי בסרט.
צריך לא לאבד נקודות ולהתחיל בלחץ פסיכולוגי באופן הדרגתי.
הסרט של שנה שעברה יושב להם חזק בראש.
כל תוצאה היא רלווטית. אם אתה לא בונה על איבוד נקודות של חיפה מתישהו, אליפות לא תיקח. אם חיפה לא יאבדו נקודות עד סוף העונה אתה צריך לנצח 8 מ-8 כולל בחיפה, פעם רביעית רצוף ופעם שלישית בקריית אליעזר. תרשה לי להמר: זה לא יקרה. לא כי אני לא מאמין בהפועל, כי זו משימה כמעט בלתי אפשרית (אני מדבר על 8 נצחונות). נכון שאני מעדיף איבוד נקודות של חיפה בפלייאוף מאשר עכשיו, אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שאתה צריך לנצח בחיפה.
זה מתסכל שהקבוצה שאתה מתמודד מולה על האליפות לא מאבדת נקודות, לא משנה באיזה מגרש, כמה רע היא משחקת ושהיא התחילה את החצי השני בלי 6!!! שחקני הרכב שלה (כולל כל השחקנים היצירתיים של הקישור).
הכל נכון, רק בקטנה-כתבתי שלדעתי הם לא יאבדו נקודות עד הפליאוף (2 משחקים) ולא עד סוף העונה.
אני חושב שבפליאוף יש לנו יתרון (תיאורטי בלבד, כמובן) מכל מיני סיבות.
ראיתי שיש מי שטוען שהם יאבדו נקודות בשני המשחקים הקרובים. נו טוב, הלוואי.
אני לא יודע אם הם יאבדו או לא (אני מאוד מקווה שכן), אבל אין מה לעשות, כרגע אתה תלוי בהם וצריך לקוות שהם אכן יאבדו נקודות. אם לא, אז מה אתה בעצם אומר לי פה?
הסיכוי שהפועל ינצחו עד סוף העונה הוא קטן מאוד. נכון שצריך לקחת משחק אחרי משחק ולא להתעסק יותר מדי בסטטיסטיקות האלה, אבל כרגע, במבט קדימה, זה לא הכי ריאלי.
ושוב, לגבי מה שהזכרת שמישהו כתב פה, הלוואי שיאבדו נקודות בשני המשחקים הקרובים. אני לא אומר שזה יכול להיות, בטוח שיש לזה הרבה יותר סיכוי מזה שהם לדוגמא (אני סתם זורק), יגיעו למשחק אחרון בעונה עם 15 אלף איש בבלומפילד מול קבוצה שהם מנצחים באופן קבוע בבית ובחוץ, ויאבדו אליפות. אבל לכתוב את זה בכזה בטחון קצת מזכיר את "הנתראה בדאבל" של הרקוביץ' עם הגלקטיקוס.