תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 16:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 415 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שחקן הפועל ברגעים אלה חוגג בנוקיה
הודעהפורסם: 02 אפריל 2011, 18:00 
Frank Serpico כתב:
HEADSHOT כתב:
לא הגיע הזמן לנעול את האשכול הזה כבר?

למה? כדי שהביזיון שלכם יימחק ויישכח ?

אז לא, לא לפני שכמה משתמשים (אנחנו זוכרים את כולכם!) שעשו לו רצח אופי על פני עמודים שלמים פה באשכול, יתנצלו מלוא הפה.

תגובה ראשונה שלי באשכול הזה והיא דווקא קשורה להודעה שלך .
מי אתה יא חתיכת כלום שאתה דורש התנצלות ?
" אנחנו זוכרים את כולכם " - מה זה , בדיחה ? ושוב , מי אתה ? , חבל שאי אפשר להעלות תמונה שלך הנה כדי שיראו מי מסתתר מאחורי כל הדיבורים שלהאלה.
לך לישון כבר , 2000 הודעות ביום אתה כותב בפורם שרובם הם שטויות שמתובלות בהתנשאות על אנשים שלא רואים אותך ממטר . .
מי שהפיץ את השטות הזאת התנצל ,אז יאללה חלאס , לנעול את הגועל נפש הזה ויאללה הפועל .
קנדה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2011, 18:04 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
ItaiH6 כתב:
אדום נחמד כתב:
תתאבד כבר כתב:
אני מצפה לשמור על יותר איפוק כשמדובר בשחקן של הפועל מאשר באיזה סמרטוט שכבר הודעה בעבר שהוא שונא אותך.

יש אנשים שהוציאו עליו טינופת מעבר להיותו ביד אליהו (מהמר וכולי). זה לא לעניין בלי קשר.
אבל כשבאים כמה ילדים ואומרים שמאה אחוז זה הוא. אין מקום לאיפוק.

זה לא מחזיר אותנו לדוגמא על 20 הילדים שמוכנים להישבע שהם ראו אותך נכנס אתמול לשירותים של מועדון ידוע מלווה ב"אשת" יחסי הציבור של מכבי לירון פנאן?

שים לב, שפרט לאלה שטינפו אותו עם אג'נדה, שאליהם אין טעם להתייחס בכלל, השאר אמרו משהו בנוסח
אם קנדה באמת היה שם אז **** ו**** וגם ****....
ורובנו ביקשו עדות, כלומר תמונה.

התגובה הנכונה הייתה לבקש הוכחה מצולמת, כמו שלא מעט מאלה שקוראים בפורום אבל לא בוער להם גם לכתוב בו לפני שהם יודעים על מה הם מדברים עשו, ולא ללכלך ולסייג ב"בתנאי שזה באמת נכון".

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2011, 18:08 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico בחור מאוד נחמד.
פגשתי אותו פעם אחת בלבד ועושה רושם שהוא אחל'ה בנדם.
יפתיע אותי מאוד אם יתברר שהוא טיפוס אלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2011, 18:12 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
עזרן, חיכיתי בר מצוות עמודים להגיד לך.
אתה משתמש דביל שלא תורם כלום, אבל כלום לפורום. אם אדמין היה נורמלי ומתפקד, אין מצב שהוא היה נותן לך לצאת מגבולות קנסו.

לא רק שאתה מפגר, גם השמצת ללא סיבה את שמו של שחקן הפועל - ועל זה אין מחילה.

אז בבקשה אל תמחל גם למשתמש ר'אצו גביזון ועוד.
אני עדיין לא מבין מה עשיתי לך רע,אתה מחפש אותי כאן מהיום הראשון שלי,אני לא מכיר אותך ובחיים שלי לא דיברתי איתך,אתה סתם מחפש אותי ולא ברור לי למה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2011, 19:02 
מה עם התמונה? :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2011, 19:17 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה של רוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2011, 19:20 
סמל אישי של המשתמש
05.2010 כתב:
בגלל זה בפעם הבאה צריך לשים קישור לזה.
כדי שעד ששום דבר לא יהיה סגור ב100% לא נגיע למצב הזה.

וואלאק צודק,
טעיתי ויצאתי לא רק טמבל אלא גם דיי חרא,
רק אלוהים יודע כמה אני אוהב את קנדה, אבל זה הרגיש כמו קש ששוברי לי כבר את הגב.
עמרי :ROSE:
הוצאת את כולם פה פסיכים :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2011, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
Frank Serpico כתב:
HEADSHOT כתב:

אז לא, לא לפני שכמה משתמשים (אנחנו זוכרים את כולכם!) שעשו לו רצח אופי על פני עמודים שלמים פה באשכול, יתנצלו מלוא הפה.

" אנחנו זוכרים את כולכם " - מה זה , בדיחה ? ושוב , מי אתה ? , חבל שאי אפשר להעלות תמונה שלך הנה כדי שיראו מי מסתתר מאחורי כל הדיבורים שלהאלה.
לך לישון כבר , 2000 הודעות ביום אתה כותב בפורם שרובם הם שטויות שמתובלות בהתנשאות על אנשים שלא רואים אותך ממטר . .
מי שהפיץ את השטות הזאת התנצל ,אז יאללה חלאס , לנעול את הגועל נפש הזה ויאללה הפועל .
קנדה :ROSE:

מה זה, חרא בנאדם אני. באמת גועל נפש.

לפחות אני לא רוצח שחקנים של הפועל קבל עם ועדה על סמך שמועות שמפיצים פה אוהדים של חיפה.

אופטימי, בהחלט, וגם לא אלים. לא בפורום וגם לא בחיים. לפחות האלים כאן הוא לא אני ;) .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
ענק
קראתי הכל
אני רק רוצה להוסיף שעמרי באופן ספציפי כן אוהד של המחלה וכבר נראה חוגג נצחונות שלהם בעבר
אבל צריך לדעת שלא להשתין מהמקפצה
בושה לאלה שהאשימו אותו סתם ככה
ואני מקווה שזה יהיה תמרור אזהרה
לנו האוהדים מהיסחפות כזאת בקלות דעת
ולשחקנים שידעו שלא להתקרב ליד ושם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
ענק
קראתי הכל
אני רק רוצה להוסיף שעמרי באופן ספציפי כן אוהד של המחלה וכבר נראה חוגג נצחונות שלהם בעבר
אבל צריך לדעת שלא להשתין מהמקפצה
בושה לאלה שהאשימו אותו סתם ככה
ואני מקווה שזה יהיה תמרור אזהרה
לנו האוהדים מהיסחפות כזאת בקלות דעת
ולשחקנים שידעו שלא להתקרב ליד ושם

בקטנה: אפשר לבקש, אולי במטותא, להפסיק לקרוא להיכל הספורט ביד אליהו בשם 'יד ושם'?
מיותר, טיפשי, ילדותי, מביש אפילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
ענק
קראתי הכל

תרשה לי לפקפק מעט - הוא לא בהכרח אוהד של מכבי כדורסל - הוא סתם ישראלי ממוצע. רוב הישראלים "בעד" מכבי כדורסל באירופה. רוב הישראלים יושבים בימי חמישי מול המקלט, או באיזה פאב, מפצחים גרעינים וקוראים "יש!" בסל של מכבי. זה עדיין לא הופך אותם ל"אוהדים" משער 11.

אני משער (אולי אני טועה ולקנדה היה גם מנוי קבע ליד אליהו ולשער 11 בבלומפילד) שגם קנדה נופל לקטגוריה הכלל-ישראלית הזאת.

למה אני משער כך ? כי יש לי רושם שברגע שהוא התחיל לשחק אצלנו, ונתפס באדום-אדום הזה, ואפילו עושה חברות בעמותה ומגיע למשחקים של הפועל כדורסל, משהו השתנה לגבי "מי שהוא בעדו" בכדורסל. סתם תחושה כזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
אוהד של המחלה הוא אדם ש.. אוהד את המחלה
ז"א , לא חשוב אם זה מכוח האינרציה או לא
אני אתן לך דוגמא
חזרתי כרגע מאכסניה בירושלים . ביום חמישי ישבתי בלובי וראיתי עם קבוצת אנשים את המחצית הראשונה מהמשחק של מכבי . הם נדהמו בכל פעם שקפצתי משמחה בשלשה ספרדית או קיללתי את התחת המזדיין של בלותנטל, שלא לדבר על הריקודים שלי עם השלשה המטורפת בבאזר של הרבע השני
אני מכיר את האנשים. חלקם מנויים למכבי, חלקם אוהדים מכוח האינרציה
בעיני כולם הפכתי לאוייב הציבור, עוכר ישראל
עצם זה שאתה שמח בניצחונה של מכבי הופך אותך לאדם שמעודד אותה
הפואנטה במה שכתבתי פה היא שחשוב לי ששחקנים יבינו, שגם אם הם אוהדים את מכבי בכדורסל (אפילו באירופה) - שידאגו לעשות את זה בבית כדי לא להצית אש מיותרת
בלי להתייחס לעניין הספציפי של עמרי (יש כאן הודעות ערוכות אבל אם הבנתי נכון - התנפלו עליו סתם) , שחקנים של הפועל צריכים להיזהר מאוד מלהשתין מהמקפצה במקרה כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 12:29 
עמי נאווי כתב:
כל מילה של רוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 12:52 
עזרא כתב:
כשהייתי ילד קטן,לקחו אותי לראות אימון של הפועל,עמדתי ליד יענק'ה אקהויז,סיני ושאבי ובקושי הייתי מסוגל להוציא מילה לידם בלי לגמגם מרוב התרגשות.
היום בעידן הפייסבוק שחקנים מאשרים כל אוהד אפילו אם הוא בן 15 ואותם אוהדים לא בדיוק יודעים לעשות את ההפרדה בין השחקן שהוא לבן היותו בן אדם פרטי שלא חייב להם כלום.אותם ילדים בעיקר גם חושבים שהשחקנים האלה חברים שלי ומרשים לעצמם יותר מדי.
אם אני שחקן,אני חושב טוב טוב אם אני בכלל מאשר אוהדים בפייסבוק,בעיקר ילדים חסרי שכל שלא יודעים לכבד ולא יודעים לעשות את ההפרדה בין החיים בבלומפילד,לבין החיים בבית של אותו שחקן בשעות הפנאי והמנוחה שלו.
זה קרה לביברס שאישר כל ילד מושתן,ואחרי משחק היה שומע ממנו אם היה גרוע או טוב ועכשיו עם עמרי קנדה.
שחקנים יקרים (וחלקכם בוודאי קוראים פה) תפסיקו לאשר בפייסבוק אוהדים,ואם אתם מאשרים כדאי שתבדקו טוב טוב מיהם אותם אוהדים ואם הם מסוגלים לכבד אתכם ואת פרטיותכם.

הדבר הזה נכון דווקא מהכיוון ההפוך. לא סתם יש משפט באנגלית שאומר never meet your heroes.
אם אנחנו רוצים להמשיך להעריץ את השחקנים עדיף שלא באמת נכיר אותם מקרוב, לפחות את רובם הגדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
עזרא כתב:
כשהייתי ילד קטן,לקחו אותי לראות אימון של הפועל,עמדתי ליד יענק'ה אקהויז,סיני ושאבי ובקושי הייתי מסוגל להוציא מילה לידם בלי לגמגם מרוב התרגשות.
היום בעידן הפייסבוק שחקנים מאשרים כל אוהד אפילו אם הוא בן 15 ואותם אוהדים לא בדיוק יודעים לעשות את ההפרדה בין השחקן שהוא לבן היותו בן אדם פרטי שלא חייב להם כלום.אותם ילדים בעיקר גם חושבים שהשחקנים האלה חברים שלי ומרשים לעצמם יותר מדי.
אם אני שחקן,אני חושב טוב טוב אם אני בכלל מאשר אוהדים בפייסבוק,בעיקר ילדים חסרי שכל שלא יודעים לכבד ולא יודעים לעשות את ההפרדה בין החיים בבלומפילד,לבין החיים בבית של אותו שחקן בשעות הפנאי והמנוחה שלו.
זה קרה לביברס שאישר כל ילד מושתן,ואחרי משחק היה שומע ממנו אם היה גרוע או טוב ועכשיו עם עמרי קנדה.
שחקנים יקרים (וחלקכם בוודאי קוראים פה) תפסיקו לאשר בפייסבוק אוהדים,ואם אתם מאשרים כדאי שתבדקו טוב טוב מיהם אותם אוהדים ואם הם מסוגלים לכבד אתכם ואת פרטיותכם.

הדבר הזה נכון דווקא מהכיוון ההפוך. לא סתם יש משפט באנגלית שאומר never meet your heroes.
אם אנחנו רוצים להמשיך להעריץ את השחקנים עדיף שלא באמת נכיר אותם מקרוב, לפחות את רובם הגדול.

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 12:58 
Frank Serpico כתב:
רועי כתב:
ענק
קראתי הכל

תרשה לי לפקפק מעט - הוא לא בהכרח אוהד של מכבי כדורסל - הוא סתם ישראלי ממוצע. רוב הישראלים "בעד" מכבי כדורסל באירופה. רוב הישראלים יושבים בימי חמישי מול המקלט, או באיזה פאב, מפצחים גרעינים וקוראים "יש!" בסל של מכבי. זה עדיין לא הופך אותם ל"אוהדים" משער 11.

אני משער (אולי אני טועה ולקנדה היה גם מנוי קבע ליד אליהו ולשער 11 בבלומפילד) שגם קנדה נופל לקטגוריה הכלל-ישראלית הזאת.

למה אני משער כך ? כי יש לי רושם שברגע שהוא התחיל לשחק אצלנו, ונתפס באדום-אדום הזה, ואפילו עושה חברות בעמותה ומגיע למשחקים של הפועל כדורסל, משהו השתנה לגבי "מי שהוא בעדו" בכדורסל. סתם תחושה כזאת.

חבל על הדיון הפילוסופי כי הוא אינו קשור לנושא האשכול.
תכיר פשוט בעובדה שעומרי קנדה בכבודו ובעצמו בראיון עיתונאי הודה שאהד את מכבי ת"א -כדורסל(ואני מדגיש-כדורסל ),ולכן מה שכתב רועי הוא נכון.
לי אין טענה לגבי זה,כי זו זכותו -כל עוד הוא לא מחצין את זה.בתחילת דרכו בהפועל הוא החצין זאת למרות היותו שחקן של הפועל ולאחר מכן למד את הלקח ותיקן את דרכו.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 13:18 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
Frank Serpico כתב:
רועי כתב:
ענק
קראתי הכל

חבל על הדיון הפילוסופי כי הוא אינו קשור לנושא האשכול.
תכיר פשוט בעובדה שעומרי קנדה בכבודו ובעצמו בראיון עיתונאי הודה שאהד את מכבי ת"א -כדורסל(ואני מדגיש-כדורסל ),ולכן מה שכתב רועי הוא נכון.
לי אין טענה לגבי זה,כי זו זכותו -כל עוד הוא לא מחצין את זה.בתחילת דרכו בהפועל הוא החצין זאת למרות היותו שחקן של הפועל ולאחר מכן למד את הלקח ותיקן את דרכו.

תימצות מדוייק של מה שכיוונתי אליו :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 13:46 
האשכול הזה איננו על עמרי קנדה. האשכול הוא על הכותבים בפורום. הוא על לחרוץ גורלות ללא התמקדות בעובדות. על דימוים קודמים. על לשון בוטה חסרת רסן. על קלות ראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 13:55 
עמי נאווי כתב:
תזכורת לכל אלה שקופצים פה וצועקים להעיף כל שחקן שייצפה בנוקיהו:
מאמן השוערים שלכם עשה משהו הרבה יותר חמור, ואף אחד (חוץ ממספר מאוד מצומצם של אנשים) לא מסביר לו מה דעתו בנושא.
הוא עדין שם על הדשא, ואני מניח שהוא ימשיך להיות שם גם בשנה הבאה, כשהתירוץ שלו, ויני, כבר לא יהיה.

מדויק.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
Frank Serpico כתב:
HEADSHOT כתב:

קנדה

רוי מי שהעלה את הנושא והקפיץ את האשכול בהחלט התנצל,
הבעיה שזה לא אחד או שנים, וחלקם אפילו חברים שלך שהפלטפורמה הזאת שנקראת "פורום השדים האדומים" משמשת בשבילם
בעיקר ככלי לניגוח משתמשים אחרים ושחקנים. האשכול והקפצתו בסה"כ היו טריגר של השתלחות בקנדה, ומקשה לכתיבת ההדעות הבאות:
ציטוט:
:PUKE: :PUKE: :PUKE:

ציטוט:
בטח הימר על המשחק. בן זונה אפס...

ציטוט:
תיחנק יא צהוב מהמר בן זונה

נ.ב אין בציטוטים להעיד על כותביהם המקוריים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
עמי נאווי כתב:
מאמן השוערים שלכם עשה משהו הרבה יותר חמור, ואף אחד (חוץ ממספר מאוד מצומצם של אנשים) לא מסביר לו מה דעתו בנושא.
הוא עדין שם על הדשא, ואני מניח שהוא ימשיך להיות שם גם בשנה הבאה, כשהתירוץ שלו, ויני, כבר לא יהיה.

מדויק.

צור מאושר,אגב צור הוא הפך כעת לעוזר מאמן של הבוגרים וקצת יותר מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 14:49 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
עמי נאווי כתב:

מדויק.

כמה מפתיע . :)
אבל באמת מדויק .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 15:18 
azran כתב:
צור ש. כתב:
עמי נאווי כתב:

מדויק.

לא ממש, אסי דומב היה על תקן "עוזר"..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 15:31 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
azran כתב:
צור ש. כתב:
עמי נאווי כתב:

מדויק.

לא ממש, אסי דומב היה על תקן "עוזר"..

לא מבין מה ניסית לומר פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 16:18 
מהרגע בו הוזכר מאמן השוערים של הקבוצה, מן הראוי שיושעה המשתמש "צור ש." מהדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 415 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: