תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 15:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 171 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: זהבי הורחק ממשחק אחד בפועל ו-3 ע"ת
הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
איזה גינוני כוכבות? הבנאדם רצה להיות בפאקינג חתונה של אח שלו. צא מהסרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 13:43 
bruno conti כתב:
כמה דברים:
זה שההתנהגות של זהבי במקרה הנ"ל היתה מבישה אין עוררין,האמת שמזמן כבר עלה לו השתן וטוב שהוא קיבל בראש
אפילו שלכאורה זה פוגע בהפועל.
לדעתי הפועל רק תרוויח מזה,זהבי ינוח עוד שבוע מהפציעה בקרסול,ואולי גם יחדל מגינוני הכוכבות שפיתח לאחרונה.
במקומו ישחק כנראה אלרואי כהן שזו הזדמנות נהדרת בשבילו להיכנס יותר לעניינים ובפעם הראשונה לפתוח בהרכב ולחוש יותר
את בלומפילד לקראת הישורת האחרונה,להזכירכם אלרואי הוא זה שצריך להיות האקס פקטור לקראת סיום העונה ולהביא משהו חדש ומרענן
במשחק של הקבוצה.
אני לא נכנס לעניין העונש וההתאחדות אם זה צודק או לא צודק(ברור שלא) ,אלא מסתכל על המצב הנתון ומה אנחנו יכולים להרוויח מזה ויש לנו
המון מה להרוויח מכך עתידית.
אני חושב שזה מצב קלאסי של " יצא שכרנו בהפסדנו "
והכל כמובן בסיעתה דשמייא ובלי עין הרע...

"יצא שכרו בהפסדו" זה הפסיד למרות שציפה להרוויח. אז או שלא הבנתי את ההודעה שלך, או שאתה צריך להשתמש בביטוי אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 13:51 
וולטון היה שם את זה כתב:
bruno conti כתב:
כמה דברים:
זה שההתנהגות של זהבי במקרה הנ"ל היתה מבישה אין עוררין,האמת שמזמן כבר עלה לו השתן וטוב שהוא קיבל בראש
לדעתי הפועל רק תרוויח מזה,זהבי ינוח עוד שבוע מהפציעה בקרסול,ואולי גם יחדל מגינוני הכוכבות שפיתח לאחרונה.
במקומו ישחק כנראה אלרואי כהן שזו הזדמנות נהדרת בשבילו להיכנס יותר לעניינים ובפעם הראשונה לפתוח בהרכב ולחוש יותר
את בלומפילד לקראת הישורת האחרונה,להזכירכם אלרואי הוא זה שצריך להיות האקס פקטור לקראת סיום העונה ולהביא משהו חדש ומרענן
במשחק של הקבוצה.
אני לא נכנס לעניין העונש וההתאחדות אם זה צודק או לא צודק(ברור שלא) ,אלא מסתכל על המצב הנתון ומה אנחנו יכולים להרוויח מזה ויש לנו

"יצא שכרו בהפסדו" זה הפסיד למרות שציפה להרוויח. אז או שלא הבנתי את ההודעה שלך, או שאתה צריך להשתמש בביטוי אחר.

יצא שכרנו בהפסדנו ,הכוונה היא שכביכול הפסדנו בכך שזהבי מורחק ואני חושב שיש לנו מה להרוויח מזה. פשוט מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 13:56 
אדום אש כתב:
איזה גינוני כוכבות? הבנאדם רצה להיות בפאקינג חתונה של אח שלו. צא מהסרט.

הבן אדם מקצוען וזה אמור לבוא לפני החתונה של אחיו.
לא היה קורה כלום אם היה מגיע לחתונה ב10 בלילה.
רק בישראל...
תכלס הוא עשה מה שהוא רצה ,השתין על הנבחרת ובסוף יצא שהשתין גם עלינו...
אם היה חושב לפני אז היה משחק ביום שני...
ודרך אגב,בערב המדובר זה היה החינה ולא החתונה הבן אדם בטח שתה כמו חולה ולא רצה שיראו אותו חוזר נודף אלכוהול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 13:59 
קישקוש, מה הרווח הענק שהוא לא ישחק בפליאוף בגלל אותו עונש? עד היום גינוני הכוכבות לא פגעו בו, להפך. ואין לך גם מה להרוויח לטווח ארוך, שנה הבאה הוא באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 14:09 
chimpfive כתב:
קישקוש, מה הרווח הענק שהוא לא ישחק בפליאוף בגלל אותו עונש? עד היום גינוני הכוכבות לא פגעו בו, להפך. ואין לך גם מה להרוויח לטווח ארוך, שנה הבאה הוא באירופה.

אל תצחיק אותי גבר...
בהפועל כשאומרים טווח ארוך אני מתכוון לחודשיים הקרובים ,לצערנו...
הרווח הוא לא בכך שהוא לא ישחק,הרווח הוא בכך שאלרואי יקבל יותר במה ודקות משחק.
ואז בעצם נרוויח עוד שחקן שאני אישית חושב שהוא חשוב מאד לנו לקראת הישורת האחרונה.
תקשיב זה ברור שיש מצב אופטימלי שבו אין הרחקות ואין פציעות וכולם יכולים לשחק,אך זה לא המצב
ואני מטבעי חושב אופטימי ומה אפשר להרוויח מכל מצב נתון,ולא לבכות פה כמו כולם על מר גורלי...
מעבר לזה יש גם את ההיבט הפילוסופי... שאם הדברים קורים בדרך מסויימת אז כנראה שככה זה צריך להיות
ואין מה להתנגד לזה כל כך אלא פשוט לקבל את זה ולמנף את הסיטואציה לטובתך...
או במילים אחרות,להיות ווינר לא לוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 15:08 
סמל אישי של המשתמש
סלקטר,
כל הקבוצות בליגה סבלו בזמן כזה או אחר מעונשים לא פרופורציונליים, חוץ ממכבי חיפה או מכבי פ"ת. לא, אני לא חושב שהדון שלך מביא כסף למישהו, אבל עם העובדות האלה אתה לא יכול להתווכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
סלקטר,
כל הקבוצות בליגה סבלו בזמן כזה או אחר מעונשים לא פרופורציונליים, חוץ ממכבי חיפה או מכבי פ"ת. לא, אני לא חושב שהדון שלך מביא כסף למישהו, אבל עם העובדות האלה אתה לא יכול להתווכח.
אם הוא לא משלם שוחד, אז מה הופך אותו לדון?
הכלי העיקרי שבאמצעותו העצים דון מזרחי את קבוצת הכדורסל שלו היה השוחד. הוא לא שבר רגליים ולא רצח, רק שיחד על ימין ועל שמאל.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

נערך לאחרונה על ידי its-sick בתאריך 31 מרץ 2011, 15:19, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 15:19 
יכול גם יכול.
מכבי חיפה מקבלת יחס שווה לכל קבוצה אחרת בליגת העל.
תנו לי להגיד לכם משהו עם קצת פרופורציות. אתם אומנם הרבה אנשים בפורום הזה. לכולכם (פרט אליי ולעוד כמה פליטים כאן) יש אהדה משותפת לאותה קבוצה, אתם מחזקים אחד את השני בכל נושא וכך מקצינים את הדעות המשותפות שלכם.
תנסו להסתכל על המצב מנקודת מבט קצת יותר אובייקטיבית. ועכשיו, כשאתם כאן, אתם באמת חושבים שהדיין שונא הפועל? שיענקלה מדבר איתו לפני הדיון? שכלל העולם כולו שונא את הפועל? גם אם זו אחת הקבוצות הכי אהודות בקרב האליטה?
לשאלתכם, אני לא חושב שהעונש הוגן, על אף המעשה החמור של זהבי. אך הוא לא חמור יותר מעונשים אחרים בליגה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 15:24 
סלקטר כתב:
יכול גם יכול.
תנו לי להגיד לכם משהו עם קצת פרופורציות. אתם אומנם הרבה אנשים בפורום הזה. לכולכם (פרט אליי ולעוד כמה פליטים כאן) יש אהדה משותפת לאותה קבוצה, אתם מחזקים אחד את השני בכל נושא וכך מקצינים את הדעות המשותפות שלכם.
תנסו להסתכל על המצב מנקודת מבט קצת יותר אובייקטיבית. ועכשיו, כשאתם כאן, אתם באמת חושבים שהדיין שונא הפועל? שיענקלה מדבר איתו לפני הדיון? שכלל העולם כולו שונא את הפועל? גם אם זו אחת הקבוצות הכי אהודות בקרב האליטה?
לשאלתכם, אני לא חושב שהעונש הוגן, על אף המעשה החמור של זהבי. אך הוא לא חמור יותר מעונשים אחרים בליגה הזו.

זה שאנחנו הכי שנואים זו עובדה...
וזה שאנחנו הכי אהודים בקרב האליטה לא ממש עוזר בעניין הזה.
לא שיש לי בעיה עם זה שאנחנו שנואים,אבל תדייק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 15:31 
bruno conti כתב:
וולטון היה שם את זה כתב:
bruno conti כתב:
כמה דברים:
במשחק של הקבוצה.

יצא שכרנו בהפסדנו ,הכוונה היא שכביכול הפסדנו בכך שזהבי מורחק ואני חושב שיש לנו מה להרוויח מזה. פשוט מאד.

רק שמשמעות הביטוי היא הפוכה. שכביכול הרווחנו אבל למעשה הפסדנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
Shacham כתב:
סלקטר,
הכלי העיקרי שבאמצעותו העצים דון מזרחי את קבוצת הכדורסל שלו היה השוחד. הוא לא שבר רגליים ולא רצח, רק שיחד על ימין ועל שמאל.

יענקלה יודע יפה מאוד לעשות מניפולציות להתאחדות ולהלחיץ שופטים לפני משחקים של הקבוצה שלו. גם אלה תכונות של דון פעם אחרונה שבדקתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 15:35 
סלקטר כתב:
יכול גם יכול.

החמור הוא הקישור שעשו בין הנבחרת לקבוצה.
מה שהדיין אמר זה שזהבי צריך לעבור לשחק בחו"ל ואז הוא יוכל לזרוק זין על הנבחרת כמה שהוא רוצה.
לשחקן שמשחק בליגה שלנו אסור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 15:40 
אם זהבי באמת תותח עם ביצי שור כמו שאני חושב שהוא, בעונה הבאה שהוא יהיה כוכב בקבוצה כלשהיא באירופה , זה יהיה הזמן לדפוק ברז חוזר לנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 15:43 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
its-sick כתב:
Shacham כתב:
סלקטר,

יענקלה יודע יפה מאוד לעשות מניפולציות להתאחדות ולהלחיץ שופטים לפני משחקים של הקבוצה שלו. גם אלה תכונות של דון פעם אחרונה שבדקתי.
לא, אלו דווקא תכונות של נקבה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
פחחח
טשיירה דחף וקילל שופט במסגרת משחק של מכבי חיפה!
ערן זהבי עשה עבירת משמעת (מי ישמע חטא בכך שחגג בחתונת אחיו) במסגרת משחקי נבחרת ישראל!

עכשיו, בוא נפעיל מעט היגיון, אם כיאל או אוואט או אפילו בניון, היו "חוטאים" באותו "חוסר כבוד" ו"גינוני כוכבות",
האם אדון דיין היה מרחיק אותם ממשחקי סלטיק או צ'לסי?

כמובן, שאתה מעדיף להמשיך להיות בעל רגשי נחיתות, ולהגן על האיש והאגדה בחייו - יעקב שחר
יעקב שחר - למען הצדק!!!111 וירושלים....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 15:55 
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?f ... 35&lang=HE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 15:58 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:

פשששש אחד לאחד
פה מדובר על 4 שחקנים, אצלנו רק 1
פה מדובר על אי הופעה בכלל לאימון הנבחרת, אצלנו רק איחור ללילה לפני האימון בגלל חתונה של האח
פה מדובר על קנס כספי, אצלנו על הרחקה של השחקן הכי ווינר ממשחק ליגה

זיינו אותם!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 16:02 
ציטוט:
בחיפה טענו שהארבעה סובלים מפציעות

:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
כל הכבוד לערן שהעדיף את חתונות אחיו על הנבחרת השרמוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 16:12 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
moshiko כתב:

פשששש אחד לאחד
פה מדובר על 4 שחקנים, אצלנו רק 1
פה מדובר על אי הופעה בכלל לאימון הנבחרת, אצלנו רק איחור ללילה לפני האימון בגלל חתונה של האח
פה מדובר על קנס כספי, אצלנו על הרחקה של השחקן הכי ווינר ממשחק ליגה

זיינו אותם!!!!

יש לציין שגם הם הורחקו ממשחק ליגה אחד ושניים על תנאי.
קשה לי להאמין שבלי העונש של ערן זה גם היה נשאר ככה.

מדהים כמה זה דפוס של מועדון, הפעם לא הלך להם. "הארבעה פצועים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 171 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: