אדום נחמד כתב:
דני גולפיטק כתב:
אם נמני מצליח להביא את ברוכיאן למכבי הוא כזה מלך! (לא שככה הוא לא מלך)
כן נמני! כן! תביא להם אותו!
לא צריך להישאר בשביל להרוס אותם יותר...
הוא גם יבוא על חשבון בוזגלו.
יש פה כמה ששותפים לדעתי-בוזגלו חייב להיות בהפועל.
1. בית'ר חייבת למכור את ברוכיאן כי הוא מסיים חוזה בעונה הבאה והם לא יראו עליו כסף אם יישאר עוד עונה (למעט דמי השבחה כמובן).
2. מכבי צפויה למכור בקיץ את בוזגלו (שמלבד שירצה לעזוב את איווניר מכבי מצידה תרצה למכור אותו מאותה הסיבה של ברוכיאן - מסיים חוזה בעונה הבאה).
3. מכבי צפויה למכור את מדוניאנין שרק מחכה למאי כדי לעוף מפה.
לכן, ללא קשר לנמני, צפוי ברוכיאן לשוב ולשתף פעולה עם חברו הטוב יצחקי, מה גם שהדוד שלו עשה את המעבר הזה בשעתו וממילא הצמד הזה מתואם מאד ושני רק לצמד ורמוט-שכטר בהפועל אשתקד. אציין אבל, כי ממקור פנימי אני יודע שברוכיאן ניהל בשעתו מגעים עם מכבי חיפה וזה לא הבשיל בגלל הצעה שהיתה לשחקן מספרד, שבשל הפציעה, לא התממשה. יתכן ושחר יזדקק לברוכיאן בשל מכירה אפשרית של רפאלוב והעובדה שקטן גמר את הסוס ואולם אני לא מאמין ששחר ילך ראש בראש עם גולדהאר, כמו שלא התמודד נגד התל אביביות בעיסקאות של יצחקי ואלרואי כהן.
שחר חמצא תחליף, ואילו מכבי חייבת קשר קדמי בונה במקום מאור ומדוניאנין שיעזבו. שוב, בלי קשר לנמני.
לגבי בוזגלו - הוא שרוף בחיפה, עדיין לא נחשף מספיק כדי לשחק באירופה ואני בספק אם בית'ר תוכל לשלם את שכרו (לגבי הכרטיס - אפשר לעשות טרייד עם ברוכיאן). בוזגלו התבטא לפני כמה חודשים באזניי אדם שאני מכיר (אוהד מכבי) שהוא מת לעבור להפועל. הפועל היא גם היחידה שיכולה לשלם את שכרו ואת עלות כרטיסו, בכפוף כמובן למכירת שכטר, ורמוט או זהבי הצפוייה בקיץ. לכן הדעת נותנת שהוא ישחק בהפועל בעונה הבאה. ברם, הדעת נתנה שבקיץ האחרון אמורים היו להגיע להפועל בלילי ויצחקי ולבסוף באו שהר ותמוז (וזה רק בגלל הפציעה של לאלה). מנגד סלים כבר היה שרוף בוולפסון בקיץ והנה הוא חתום אצלנו. לכן עד שדברים לא חתומים הכל אפשרי.