תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 12:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: טביב הציל את הפועל מירידה לליגה הלאומית, ואנחנו לא ידענו ?
הודעהפורסם: 26 מרץ 2011, 15:23 
על זה אין וויכוח.
אבל העובדה היא שהקונפליקט צמח והתעצם רק אחרי הפורמאליזציה. זה גם הגיוני כי עד התאריך ההוא, טביב היה צריך לשחק משחקי כאילו.
זה נכון שמהותית זה לא משנה, אבל העניין הטכני הזה נתן לטביב את האור הירוק להתחיל לדרוש להכתיב, לשנות. בקיצור-לערער על הקיים.
באופן טבעי זה הרגע בו תהייה תגובת נגד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2011, 15:45 
סמל אישי של המשתמש
תראו איזה שקט יחסי היה כשטביב ברח לארה"ב, בחלון העברות האחרון(כמובן, רק כדי להמנע מלחזק את הקבוצה). רק הגיע, כבר פתח את הפה המסריח שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2011, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
דורון ג'מצ'י: אין בעיה אתית שאתפקד כדובר של אלי טביב בהפועל ת"א

מאת עירד צפריר, "עכבר העיר" ת"א

- דורון ג'מצ'י, ראיתי ציטוטים שלך נגד הראל. לא ירדת קצת נמוך מדי? נכנסת לו לחיים האישיים, מתחת לחגורה.
"קודם כל מי שטען את הטענות האלה זה אלי טביב. דבר שני, מה שנאמר נאמר".

- רק לא הבנתי מה הקשר לומר שהראל היה שיכור בלובי במשחק צ'מפיונס.
"זה לא נאמר על ידי, אתה מעוות את מה שנאמר".

- ביקרו את המינוי שלך בכל כלי תקשורת אפשרי.
"צריך להבין שבתקשורת יש מקורבים ואנשים שמנסים להשפיע דרך כתבים. חלק נהנים לבעוט בדורון ג'מצ'י. עובד ב-ONE, מגיש ב-103fm בתוכנית הכי מצליחה שיש. אני מבין מאיפה זה מגיע".

- אין בעיה אתית שעיתונאי יהיה דובר של דמות שמקום העבודה שלו מסקר?
"זה קשקוש, טביב חיפש מישהו שיציג דברים בצורה חדה, כנה ואמיתית, תוך כדי שמירה על נאמנות".

- אבל לא ענית לי, אתם מסקרים את טביב ברדיו.
"אני אענה לך בדוגמה. קטש הוא כמו הבן שלי, גודס הוא חבר שלי. אני מבקר אותם ולפעמים בצורה לא נוחה, אני אומר את האמת".

- אין בעיה אתית שעיתונאי ידברר מסוקר?
"לא, אין בעיה אתית, אני איש תקשורת. אוחנה מאמן את נבחרת הנוער, אז הוא לא עובד בערוץ 5?".

- אתה מדמיין מצב שיעקב אילון יהיה דובר של פוליטיקאי? לא יכול לקרות מצב כזה.
"שונא את הצביעות הזו. התגובות שלי יהיו מתוקף תפקידי כדובר ולא כמביע דעה".

- אוקיי. אתה יכול להבין את התגובות של אוהדי הפועל נגד המינוי שלך?
"אני יכול להבין חלק מזה, הם חושבים שמישהו עשה להם את זה בכוונה, אבל זו לא הדרך של טביב".

- יש להם משקעים אישיים נגדך.
"בוא נפרוט אותם".

- לפני חודש אמרת ברדיו שאוהדי הפועל כלבים, לא יהודים.
"תקשיב טוב, מה שאמרתי זה לגבי כל מי שמשתמש בשואה לצורך כזה או אחר, אני לא רוצה לראות בו יהודי. על אותו משקל, ואפילו חמור יותר, גם מי שמכנה את טועמה 'מחבל'. מה לקחו אנשים? שדורון דיבר על הקהל של הפועל. לא, דורון דיבר על אוהדי ספורט שחוצים גבולות".

- ומה היתה הדעה שלך לגבי הריסת אוסישקין?
"רק מפגר יכול לשמוח על ההריסה של אוסישקין".

- איתי שכטר אמר שהמינוי שלך מוזר.
"זה בסדר גמור, הוא מתחבר לתחושות של האוהדים. אני מאוד אוהב אותו באופן אישי ונהנה מההצלחה המקצועית שלו ושל הפועל. פגשתי את בן שהר בתערוכה על אבי כהן ז"ל וסיפרתי לו שב-3:3 קפצתי כאילו נולדתי בהפועל. יגידו אנשים שדורון עושה הצגה, אבל כל דבר אני עושה עם הרגש".

- גם טורק ומוריס ז'אנו ביקרו אותך. זה נהיה ספורט לאומי, לחבוט בג'מצ'י.
"זכותו של כל אחד לומר מה שהוא רוצה. ויקי פרץ עבד כעוזר מאמן בהפועל, רלף קליין היה מאמן בהפועל, מיקי ברקוביץ' שיחק באדום, צביקה שרף אימן בהפועל. מנסים לעשות ספין כאילו נפלה פצצה גרעינית, אבל זה אולי קפצון של פורים".

- יש חשש שרק תגביר את חוסר השקט במועדון.
"הדבר שהכי צריך לעניין את אוהדי הפועל שהם לא יחזרו לימי ההסתדרות. יש המון עבודה לעשות כדי להתמודד על האליפות והגביע, הרשמה לאירופה, העמדת תקציב לעונה הבאה".

- אבל המינוי שלך רק פגע בטביב מבחינת דעת הקהל.
"נעשה כאן קמפיין כדי לנסות לפגוע במי שהציל את הקבוצה מירידה לליגה השנייה. אני לא פוגע בתדמית של טביב כי בלאו הכי אמרו שהוא לא בסדר ויותר גרוע ממה שאמרו לא יכול להיות".

- אנחנו מתייחסים רק לאוהדי הפועל, אבל יצאת קרח מכאן ומכאן כי גם אוהדי מכבי לא אוהבים את זה שכאילו חצית צד.
"אוהדי מכבי הם האחרונים שיכולים לא להבין אותי. ב-2001 התמניתי להיות אחראי קשרי קהילה. בתפקידי עזרתי לאוהדים שהיו זרוקים במחסנים מעופשים ונלחמתי שיכבדו אותם, כשכולם זילזלו בתפקיד של אחראי קשרי קהילה. רציתי להישאר בתפקיד ומי שלא נתן זה שמעון מזרחי".

- ופה יש לך דעה זהה לזו של אוהדי הפועל.
"בנושא של הכוחנות, הדורסנות, העלאת דרכים לקומבינות כאלה ואחרות יש לי דעה מיושרת לא רק עם אוהדי הפועל, אלא עם רבים אחרים".

- שמעתי גם את הראיון המצוין שלך עם ברודי.
"זה מתיישר עם היושרה שלי. יש לי לא מעט במשותף עם אוהדי הפועל, אבל מה שמעניין זה שהפועל תישאר אימפריה. אם אני שם או לא".

- כשאני נזכר בקריירה שלך הדבר הראשון שעולה לי לראש זה הפספוסים בגמרי גביע אירופה ובעיקר בהוא נגד מילאנו.
"עזוב אותנו מכדורסל בראיון הזה. קיבלתי הודעות מאוהדי מכבי ב-0:3 לאשדוד: 'עוד לא נכנסת, קיבלת שלשה על הפנים'. מה עניתי?".

-"ג'מצ'ייייי, שלוש נקודות".
"לא, עניתי 'שבו בלול, תקבלו שלשה מכל המגרש'. נשבע בילדים. ב-3:3 הייתי במיטה, איך קפצתי, נישקתי את הטלוויזיה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2011, 17:39 
טביב החתים את נמני במכבי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2011, 18:08 
הסלע האדום כתב:
דורון ג'מצ'י: אין בעיה אתית שאתפקד כדובר של אלי טביב בהפועל ת"א

מאת עירד צפריר, "עכבר העיר" ת"א

- איתי שכטר אמר שהמינוי שלך מוזר.
"זה בסדר גמור, הוא מתחבר לתחושות של האוהדים. אני מאוד אוהב אותו באופן אישי ונהנה מההצלחה המקצועית שלו ושל הפועל. פגשתי את בן שהר בתערוכה על אבי כהן ז"ל וסיפרתי לו שב-3:3 קפצתי כאילו נולדתי בהפועל. יגידו אנשים שדורון עושה הצגה, אבל כל דבר אני עושה עם הרגש".

- שמעתי גם את הראיון המצוין שלך עם ברודי.
"זה מתיישר עם היושרה שלי. יש לי לא מעט במשותף עם אוהדי הפועל, אבל מה שמעניין זה שהפועל תישאר אימפריה. אם אני שם או לא".

-"ג'מצ'ייייי, שלוש נקודות".
"לא, עניתי 'שבו בלול, תקבלו שלשה מכל המגרש'. נשבע בילדים. ב-3:3 הייתי במיטה, איך קפצתי, נישקתי את הטלוויזיה".

:PUKE: :PUKE: :PUKE:

איזה בן אדם מבחיל. שיידרס מחר בבוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2011, 18:10 
אדום אופטימי כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אדום אופטימי כתב:
גיא האדום כתב:
רגע, אז טביב הוא זה שפיטר את לוזון והביא את גוטמן במקומו? כל הכבוד לו באמת.
ואגב, טביב לא הגיע לקבוצה אחרי שהיא סיימה במקום השני. הוא הגיע לקבוצה אחרי שהיא לקחה דאבל. אם טביב היה במועדון באופן רשמי בשנה שעברה אני בספק אם היינו לוקחים אליפות.

ואתה באמת מייחס "לתאריך הרשמי" חשיבות ?
האם דה סילבה היה שותף לגאבל ? כי אחרת הוא הגיע פורמאלית אחריו.

אני מבין שהאדון קצרה הוא נציגו של מוני ולא של טביב שכן אחרת איני מבין איך הוא היה מנהל הקבוצה בעונת הדאבל אם טביב ניכנס לקבוצה רק לאחר עונת הדאבל.

וודאי שיש משמעות לתאריך הפורמאלי.
אם כל הביב שופכין שיש היום היה יותא בשנה שעברה, אני די משוכנע שלא היינו זוכים באליפות. הגועל נפש של ההנהלה שווה יותר מנקודה אחת (מינוס). הקונפליקטים צצו לאחר חלוקת הבעלות הפורמאלית וזה די טבעי שכך יהיה.

טביב מנהל את הפועל מהיום שקצרה התחיל לנהל את הקבוצה. לתאריך הפורמאלי יש משמעות רק מבחינת ההתאחדות והמגבלה שלה הקשורה בצינון הפורמאלי. שנינו יודעים שהצינון הפורמאלי הוא מסכה ולא יותר מכך.

זה לא מדוייק. מה שטביב עושה השנה הוא לא היה יכול לעשות בשנה שעברה כי הראל היה יכול פחות או יותר להעיף אותו לכל הרוחות והשנה זה כמעט בלתי אפשרי. זה לא מקרי שבשנה שעברה היה שקט תעשייתי שהשנה אין.
ומושקו, עדיין לא הבנתי אם טביב הוא זה שהביא את גוטמן למועדון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2011, 18:22 
סמל אישי של המשתמש
גיא, טביב הוא זה שטרם זרק את גוטמן.
יש מצב שמבחינתו זה שקול.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2011, 18:22 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:

זה לא מדוייק. מה שטביב עושה השנה הוא לא היה יכול לעשות בשנה שעברה כי הראל היה יכול פחות או יותר להעיף אותו לכל הרוחות והשנה זה כמעט בלתי אפשרי. זה לא מקרי שבשנה שעברה היה שקט תעשייתי שהשנה אין.

לא יודע על סמך אתה אומר זאת. אני מניח שאתה לא מכיר את החוזה בין השניים ואיזה רפואות יש לטביב במידה ומוני לא היה מעביר אליו את זכויותיו במועדון.

אתה מניח שטביב ככה סתם יביא ערבויות שאיפשרו לפתוח את העונה שעברה, שחקנים ושמוני לפי מצב רוחה של איתו היה יכול להעיף אותו ? אני מניח שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2011, 18:28 
גיא אדום :
חכם לא נכנס למקום בו טיפש לא יודע איך לצאת ממנו.
קודם מביאים את משפחת לוזון ואחרי זה בשיניים מביאים את גוטמן כדי לחבר את הרסיסים.
אחרי זה, מוני הראל מגלה שלא יכול להחזיק את המועדון ומביא את אלי טביב.
סבבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2011, 19:21 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
גיא אדום :
קודם מביאים את משפחת לוזון ואחרי זה בשיניים מביאים את גוטמן כדי לחבר את הרסיסים.
סבבה.

להתחיל עם לוזון ולבסוף למצוא את עצמך עם אלי גוטמן זה עדיף עשרות מונים מאשר להתחיל עם אוחנה, ולבסוף למצוא את עצמך תקוע עם סיני ...

בינינו, מה הסיכוי שטביב לבדו היה מביא אי פעם את אלי גוטמן למועדון ? הוא הרי לא "אחד מהחבר'ה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2011, 19:27 
moshiko כתב:
גיא אדום :
סבבה.

אם היית רובוט חכם, אז האפליקציה שלך לא היתה בוחרת באג'נדה פרו טביבית ואז לא היית צריך לפלוט כ"כ הרבה שטויות כדי להגן עליה.

אבל אתה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2011, 19:28 
אדום אופטימי כתב:
גיא האדום כתב:

לא יודע על סמך אתה אומר זאת. אני מניח שאתה לא מכיר את החוזה בין השניים ואיזה רפואות יש לטביב במידה ומוני לא היה מעביר אליו את זכויותיו במועדון.

אתה מניח שטביב ככה סתם יביא ערבויות שאיפשרו לפתוח את העונה שעברה, שחקנים ושמוני לפי מצב רוחה של איתו היה יכול להעיף אותו ? אני מניח שלא.

ראשית, באמת שאני לא יודע למה אתה חושב שטביב שם ערבויות.
שנית, לטביב היה אסור להיות הבעלים של הפועל בעונה שעברה. זה מאוד מצמצם את יכולת התמרון שלו. יש הבדל בין זכות שיש לו מול הראל לאחוזי בעלות במועדון. עד לשנה האחרונה הראל היה יכול לעשות מה שהוא רוצה בקופת המועדון. לא היתה לטביב זכות חתימה. יכול להיות שהוא היה יכול לתבוע בדיעבד את הראל אבל לא להשפיע על ניהול המועדון. למשל, כל הבלגאן שמתרחש בימים אלו עם השחקנים שטביב מסרב לשלם להם היה נראה אחרת כשכל מה שהיה לטביב היה חוזה עם הראל. במקרה שכזה הפועל הייתה יכולה לשלם וטביב היה יכול (אולי) לתבוע את הראל. כיום מתחננים לטביב להסכים לבדיוק כזה הסדר. כיום יש לו את הכוח לעשות את זה או שלא.

ומושיקו, אני עדיין מתקשה להבין איך טביב הציל את המועדון מירידה אבל אני בטוח שתצליח להסביר לי. אם גוטמן הוא האחראי העיקרי להצלת המועדון. ואם טביב לא הביא את גוטמן למועדון. ואם טביב הגיע למועדון כאשר גוטמן כבר היה במועדון. אז איך בדיוק טביב הציל את המועדון מירידה? צריך להזכיר שאותו טביב דווקא כן הוריד קבוצות ליגה? אפילו כמה וכמה פעמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2011, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
גיא יקר,
1. מי שם את הערבויות בעונה שעברה ?
2. למה מינו את קצרה למנכ"ל המועדון בתחילת העונה שעברה ?
3. האם לדעתך מוני חשב שקצרה עילוי ולכן מינה אותו ועוד במשכורת כל כך גבוהה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2011, 19:38 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2011, 19:40 
אופטימי,
גם אם אתה צודק, אם אפשר להתעלם מהעובדה שטביב לא היה יכול להתנהל כמו היום.

לך תדע, ייתכן שעל הרקע הזה התחיל הסכסוך בניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2011, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אופטימי,
גם אם אתה צודק, אם אפשר להתעלם מהעובדה שטביב לא היה יכול להתנהל כמו היום.

לך תדע, ייתכן שעל הרקע הזה התחיל הסכסוך בניהם.

לא יודע על איזה רקע. לא ניראה לי שזה על הרקע הזה. ואני סומך על החוש העיסקי של טביב הרבה יותר מזה של מוני ואני בטוח שהוא שריין לעצמו את עמדות הכח לתקופה שלא יהיה פורמאלית בהפועל.

בכל מיקרה כמו שרובינו ידע שטביב אינו תלית שכולה תכלת גם מוני ידע זאת. ואם לא אז הוא שיטחי עוד הרבה יותר ממה שאני חושב.
הוא קיבל את הקבוצה ללא חובות. הוא ניהל אותה כשנתיים ואיים כל הזמן שלא ימשיך, הכל כדי לקבל את הקבוצה בחינם ובאופן מלא. "ללא כל קשר " הגיע קבוצה שערכה שיפוץ במשרדי כתר פלסיק וראה איזה פלא כמה שבועות לאחר מיכן נימסרה הקבוצה כשהיא נקיה מחובות למוני.
סביר להניח שכבר אז היה הסכם בין טביב לבין מוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2011, 21:20 
אדום אופטימי כתב:
גיא יקר,
1. מי שם את הערבויות בעונה שעברה ?
2. למה מינו את קצרה למנכ"ל המועדון בתחילת העונה שעברה ?
3. האם לדעתך מוני חשב שקצרה עילוי ולכן מינה אותו ועוד במשכורת כל כך גבוהה ?

1. אני לא יודע. גם אתה לא.
ראשית, אני לא יודע אם היו צריכים ערבויות. הפועל היא קבוצה בעלת הכנסות גדולות מזה לא מעט שנים. הפועל הייתה סגנית האלופה והיא הייתה יכולה להציג בבקרה את מספר המנויים הגבוה מאוד שלה, את הקהל הגדול, ואת העובדה שהיא משחקת באירופה. אלו דברים שמייצרים הכנסה גדולה ולכן לא ברור כמה ערבויות היה צריך לשים, אם בכלל.
שנית, אם היו צריכים ערבויות בכלל לא מובן בעיני שהראל לא היה יכול לשים אותם.
שלישית, אני לא יודע שהבקרה, שסירבה לחלוטין להכיר בטביב בשלב הזה, קיבלה ערבויות ממישהו שלכאורה זר לחלוטין לקבוצה.

2. קצרה מונה כחלק מהסכם שהיה בין טביב להראל. אז מה? מה היה קורה אם הראל היה מפטר אותו בשנה שעברה? הפיטורים לא היו תקפים או שטביב היה יכול לכל היותר לתבוע את הראל? הם היו תקפים. ואם הראל היה רוצה לשלם לשחקן מסויים מישהו היה שואל את טביב? ואם מישהו היה שואל את טביב וטביב היה מתנגד היתה לו סמכות לעצור את התשלום? לא. הוא לא בעלים. אולי זאת הפרת חוזה עם הראל ואולי לא אבל לא היה לו את הכוח שיש לו היום.
טביב הסכים לקחת סיכון קטן במשך שנת הצינון ותמורת זאת הוא קיבל את כל הכוח הזה היום. לכן, בגלל שהוא לא באמת היה הבעלים של הקבוצה בשנת הצינון היה שקט במועדון. לכן לקחנו דאבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2011, 21:29 
סמל אישי של המשתמש
את העונה שעברה פתחנו בזכות הערבויות שהביא טביב.
אתה אולי לא יודע אבל אני כן יודע. הוא הפקיד ערבות בבנק בו מתנהל החשבון של הפועל, שעל סמך אותה ערבות יכלה הפועל לקבל ערבות לטובת ההתאחדות/הבקרה הכספית. או במילים אחרות ללא הביטחונות של טביב (במקרה הזה נזילים) לא היתה הפועל פותחת את העונה שעברה.
בעונה שעברה , לא היו לנו מינויים כמו העונה וללא הערבויות לא ניתן היה לפתוח את העונה.

ד"א גם העונה הזו לא היתה יכולה להיפתח ללא הערבויות שהביא טביב. הפעם ישירות להתאחדות/והבקרה. גם בעונה זו למרות הגידול המשמעותי בכמות המינויים לא יכולנו לפתוח את העונה ללא הערבויות של טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2011, 21:55 
לפי מה שאני יודע
טביב לא שם שקל שנה שעברה בהפועל.
והשנה לא טביב ולא מוני שמו ערבות בבקרה וזה פורסם-הם הסתמכו על הכספים מהצ'מפיונס ליג

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2011, 21:58 
סמל אישי של המשתמש
הם יכלו להיסתמך על ההכנסות של הליגה האירופאית.
ההתאחדות/בקרה לא יכולה לסמוך על כך.

ולא כתבתי שטביב שם בעונה שעברה כסף. כתבתי שהוא שם ערבויות.
כמה נוח לקרוא את מה שרוצים לקרוא ולהתעלם ממה שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2011, 22:00 
אדום אופטימי כתב:

טביב עד מחזור 29 בכלל לא היה הבעלים של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2011, 22:02 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אדום אופטימי כתב:

טביב עד מחזור 29 בכלל לא היה הבעלים של הפועל.

נכון. פורמאלית.
מעשית מתחילת העונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2011, 22:03 
אדום אופטימי כתב:

אני אתקן את עצמי
למיטב ידיעתי -רק מוני שם ערבויות.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2011, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
מוני לא יכל לשים ערבויות כי מצבו הכלכלי היה בכי רע כבר בתחילת העונה שעברה.
ואם הוא היה יכול לשים ערבויות הרי שהוא לא היה צריך להביא שותף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2011, 01:44 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:

בשנה שעברה התקציב היה הרבה יותר נמוך מהשנה ולכן גם הערבויות הדרושות היו הרבה יותר נמוכות, בהחלט משהו שמוני יכול היה לעמוד בו.
עם כל הערבויות לכאורה כנראה שסתם יו"ר הבקרה פרסם לפני כל שלב במוקדמות ליגת האלופות השנה שאם הפועל לא עוברת היא תצטרך לשחרר שחקנים כי אין ערבויות על החוזים שלהם?

בכל מקרה טביב מחזיק באופן רשמי את הפועל מתחילת עונת 2008/9, כאשר הוא העביר ללא תמורה את דה סילבה, ידין ויבואה מכפר סבא להפועל.
בעונה שכמעט ירדנו ליגה לא רק שהוא לא הציל את הפועל מירידה, הוא גם לא הציל את קבוצתו דאז הפועל כפר סבא מירידה.

ואולי בכלל אלי טביב הוא זה שיצר את ערז"ה (כמעט) בצלמו
:BOW:

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2011, 05:44 
ItaiH6 כתב:
אדום אופטימי כתב:

בשנה שעברה התקציב היה הרבה יותר נמוך מהשנה ולכן גם הערבויות הדרושות היו הרבה יותר נמוכות, בהחלט משהו שמוני יכול היה לעמוד בו.
עם כל הערבויות לכאורה כנראה שסתם יו"ר הבקרה פרסם לפני כל שלב במוקדמות ליגת האלופות השנה שאם הפועל לא עוברת היא תצטרך לשחרר שחקנים כי אין ערבויות על החוזים שלהם?

בכל מקרה טביב מחזיק באופן רשמי את הפועל מתחילת עונת 2008/9, כאשר הוא העביר ללא תמורה את דה סילבה, ידין ויבואה מכפר סבא להפועל.
בעונה שכמעט ירדנו ליגה לא רק שהוא לא הציל את הפועל מירידה, הוא גם לא הציל את קבוצתו דאז הפועל כפר סבא מירידה.

ואולי בכלל אלי טביב הוא זה שיצר את ערז"ה (כמעט) בצלמו
:BOW:

העביר ללא תמורה את.....
כלומר,תמורת השחקנים לא שולמה לכ"ס ?
אתה בטוח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2011, 07:15 
ציטוט:
טביב קטן מינה
את ג'מצי לדובר
אם כך הוא מתנהג
צריך טביב אחר
צריך,צריך,צריך טביב אחר ,צריך,צריך,צריך טביב אחר

טביב קטן הכשיל
ת'במבי במכוון
אם כך הוא מתנהג
אינו רצוי הוא כאן
אינו,אינו,אינו רצוי הוא כאן,אינו,אינו,אינו רצוי הוא כאן

כל הזכויות שמורות ל-ג.ס

ולשאלה שנשאלה מעליי-למיטב ידיעתי הפועל שילמה כ- 7 מיליון שקל עבור השחקנים,כאשרבמקור ההסכם היה אפילו על 12מיליון ש"ח

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2011, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
פעם הלכתי ברחוב וגנבו לי את התיק
וטביב נתן לי לעשות שיחה מהפלאפון שלו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2011, 10:21 
הפועל כתב:

אז מאותו הרגע הוא הבעלים של 50% ממך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2011, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
הפועל כתב:

אז מאותו הרגע הוא הבעלים של 50% ממך?

לא !!
להערכתי המשתמש הפועל לא פרייר כמו מוני, ואינו מוכן למכור עצמו בנזיד עדשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: