שחר כתב:
תכתוב מה שאתה רוצה (אגב, ספיניור עלוב שעשה קורס אצל מוני וטביב זה באמת מתחת לחגורה, הרגת אותי).
אתה כתבת וקיטרת העונה כ"כ הרבה על היכולת של הפועל תל אביב והתהפכת כמו סטייק. מי שרוצה יכול לראות את זה בארכיון. כל הנתונים המספריים האלה שאתה שולף לא רלוונטים כי ברור שאם זה היה הפוך ואתמול היינו מאבדים את המקום הראשון לאחר הפסד לחיפה היית אומר שמי שיש 0 מ6 במשחקי עונה לא מגיע לקחת אליפות וזה לא רלוונטי שאנחנו מוציאים נקודות מול הקבוצות החלשות יותר. הריי לפני 3 מחזורים אנחנו היינו ראשונים, באו 2 משחקים לא טובים ופתאום זה ההבדל בין אליפות לבין הקבוצה הטובה בליגה בדרגה?
אני לא כתבתי שאני לא מבין בכדורגל, אלא הדגשתי שאני לא מתיימר להבין יותר מאף אחד אחר (בניגוד לאחרים שכן) מה שבטוח שלא הייתי מוריד לספסל אף אחד משלישיית -שי,ידין וזהבי עבור איזה קולמה או סידיבה והם בטח לא הבעיה שלנו.
ואני מודה מאוד על הציונים שנתת לי וניתוח האישיות..מרתק ממש.
מה שבטוח זה שלא צריכים להיות דרמטיים ועמוקים כ"כ, לפעמים מה שעושה את ההבדל בין אלופה לקבוצה מתיימרת זה לא כל מיני ניתוחים אלק מקצועיים וברבורים על ניהול משחק ועל הכנות מנטליות אלא שער של זהבי שנפסל ולפעמים שער אחר שלו שנכבש בדקה ה92. לא צריך להיות כאלה שליליים כל החיים. בטח כשיש לנו כזו קבוצה מקסימה.
תגיד לי, אתה גם קורא מה שאתה כותב? אני דיברתי על מגיע או לא מגיע? ברור ששני משחקים לא טובים עושים את ההבדל בין לקחת אליפות, לבין להיות הקבוצה הכי טובה בליגה בדרגה בלי אליפות (הבנת שהתכוונתי להפועל, נכון?). אתה כתבת שחיפה גם איבדו נקודות נגד "קבוצות מצחיקות", הראיתי לך את ההבדלים באיבודי הנקודות. מה יותר רלוונטי מזה?
אני כתבתי קולמה? סידיבה? או שגם את זה תיכף תביא לי מהארכיון. אני כתבתי שזהבי צריך להיות על הספסל? אני, שחושב שזהבי ברמה מעל הליגה הזו?
אני לא שלילי כל החיים, אני ריאלי עם נטייה לפסימיות. מה לעשות, אני כן אוהב לברבר על כדורגל, וכן אוהב לנתח. אתה יכול להתעלם, להתייחס, אבל אתה בוחר להשתמש בביטויים לא נעימים ולא מכבד דעות שלא תואמות לשלך או את התיאוריות שפיתחת לעצמך. לא רק זה, אתה גם קובע, שלא צריכים להיות "עמוקים כל כך"? מי אתה חושב שאתה? זאת הבעיה שלך איתי, שאני עמוק, דרמטי? אולי בכלל אני גורם לדה-מורליזציה בקהל של הפועל? אולי בכלל אסור להעביר ביקורת?
הבעיה איתך ידידי, שאתה רואה שני צבעים. שחור ולבן. אם כותבים ביקורת על היכולת של הפועל, זה ישר אומר שאי אפשר גם להנות מהקבוצה, שהיא לא טובה. אצלך זה נקרא להתהפך כמו סטייק.
אז הנה: הפועל הקבוצה הכי טובה בליגה, הקבוצה של השנתיים האחרונות היא הקבוצה שהכי נהנתי לראות מאז שאני אוהד הפועל ועם זה, הפועל של העונה פחות טובה בעיניי מהפועל של העונה שעברה. להפועל העונה יש גם משחקים לא טובים שאני חושב שאפשר להגיד ולכתוב אחריהם שהם לא טובים והפועל כרגע נמצאים במצב נחות במירוץ לאליפות וזה מבאס. מותר לי להיות מבואס? זה מתיישב עם איך שצריך להתייחס לכדורגל בעיניך?
אז שוב, אם אתה לא מבין את מה שאני כותב (והוכחת את זה יותר מפעם אחת, אפילו בתגובה האחרונה שלך), אני מוכן להסביר לך. אם זה לא מעניין אותך, או שזה עמוק מדי עבורך, אתה לא חייב להגיב. אם אתה נהנה להמשיך ולהגיב בדרך שבה אתה מגיב כלפיי, שיבושם לך. אני מעולם לא חיפשת אותך על רקע אישי וחבל שאתה בוחר לעשות את זה באופן קבוע. זו ה"רמה" שדיברתי עליה בתגובה הקודמת שלי.
לילה טוב, חביבי.