תתאבד כבר כתב:
למרות שאני כנראה בנודניקים אצלך-
מאיפה אתה יודע יא פוץ מציק? אתה מתעדכן על הפועל באינטרנט ועל הקהל דרך הפורום,
מה נראה לך שזה מייצג לעזעזל?
כמה תמיכה המניאק הזה קיבל. חוץ מזה שלא כעסו על מות אמו ועל זה שהוא נסע, מספיק עם הדמגוגיה שלך.
הוא ברח למועדון בזמן קריטי (ביתר וחיפה אם אני לא טועה), לא ענה לטלפונים, אפילו לא יצר קשר עם הסוכן שלו שירגיע את המצב בזמן שספקולציות רצות עליו,
וגם כשהוא חזר וקיבל את שיא התמיכה המשיך לשחק חרא והתהלך בעצב על המגרש.
אתה לא בנודניקים שלי.
וכן כעסו מאד עליו. אתה גם כועס פה. אז מה אתה רוצה? כן, הוא עשה טעות שלא הבהיר לקבוצה כמה זמן הטקס נמשך. הפסיד משחק וחצי שלא היה מפסיד אם היה חוזר יותר מוקדם (אבל אתה, מה אכפת לך בכלל שהוא היה צריך לנסוע להלוויית אימו, מבחינתך הוא "ברח". בושה שהוא לא תיאם את הלוויית אימו עם המשחק מול חיפה). קנדה עשה הרבה יותר טעויות. גם שחקנים אחרים, כמו שכטר ודה סילבה עשו טעויות לא פחות קשות. זאת צביעות לכתוב שהוא קיבל את שיא התמיכה. היו פה בפורום (כן, קליק קליק, אתה גבר-גבר שמתעדכן מהמגרש. וואו) דיונים שלמים האם בכלל לשיר את שיר השחקן שלו. ממש תמיכה מהלב. כל הכבוד. ושרקו לו בוז (לא הרבה, אבל גם דרך הטלביזיה שמעתי שריקות בוז בכל נגיעה שלו, שלא היו לשחקנים אחרים, כך שזה לא היו אוהדי הקבוצה היריבה ששרקו).
למה היחס השונה לקנדה לעומת יבואה? לא יודע. תופעת העדר? שנאת זרים? ("אבל את אניימה אנחנו מאד אוהבים"). נראה לי שאין טעם לנסות לשכנע את המשוכנעים. לא שונאים אותו? הרי חלק מהרפרטואר נגדי הוא שאני אוהב את יבואה. כלומר שונה מהרוב. היו לאורך הזמן כמה צדיקים בסדום שהגנו עליו גם בפורום פה.
אבל בסה"כ רציתי להביא פה נקודה נוספת למחשבה (בעיקר בנוגע לאלי גוטמן שלא אישר בכלל ליבואה לצאת להלווית אימו. איזה איש חם ורחום הוא על קנדה. או כמו שכתבו פה "לא קונה את זה").. קנדה, שטועה פעם אחר פעם, פוגע בקבוצה פעם אחר פעם.. מקבל יחס הרבה יותר סלחני מיבואה. בעיני היחס אליו הוא כמו שצריך, אגב. אני מת עליו וסולח לו. וגם לבונדר עם הראיונות שלו שפוגעים בקבוצה.