תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 11:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: התמיכה של גוטמן בקנדה
הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 21:33 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
bigi37 כתב:
bloodbrother כתב:
Royi כתב:
bloodbrother כתב:
העיקר שליבואה, על טעות חד פעמית ועם נסיבות טרגיות מאד, היה כזה עליהום, ולא שמענו את גוטמן מגונן עליו.

על יבואה לא היה שום עליהום בגלל הטעות.
הוא שיחק אחרי החזרה שלו שנה והיה גרוע מאוד.

היה ועוד איך עליהום. כולל שריקות בוז במשחק, אנשים שהתבטאו ש"הוא לא ראוי ללבוש את החולצה האדומה", תקשורת שעשתה מהלוויית אימו צחוק, וכו', בגלל טעות שעשה שגרמה לו להפסיד משחק וחצי בשל הלוויית אימו בגאנה. (וזה התחיל בזה שגוטמן בכלל לא אישר לו לצאת להלוויית אימו. האיש הטוב והרחום הזה).

דווקא הייתה תמיכה גדולה ביבואה, גם כשהוא חזר מהלווית אימו. היו כמובן את המקללים וכו', אבל יש כאלו גם היום והקללות מופנות לכל שחקן אפשרי בסגל. העליהום התחיל אחרי הראיון שלו, לפי דעתי.

זה לא נכון. לא קרוב אפילו. והקללות והשנאה לא היתה דומה לקללות לאיזה שחקן שלא מוסר.

למרות שאני כנראה בנודניקים אצלך-
מאיפה אתה יודע יא פוץ מציק? אתה מתעדכן על הפועל באינטרנט ועל הקהל דרך הפורום,
מה נראה לך שזה מייצג לעזעזל?

כמה תמיכה המניאק הזה קיבל. חוץ מזה שלא כעסו על מות אמו ועל זה שהוא נסע, מספיק עם הדמגוגיה שלך.
הוא ברח למועדון בזמן קריטי (ביתר וחיפה אם אני לא טועה), לא ענה לטלפונים, אפילו לא יצר קשר עם הסוכן שלו שירגיע את המצב בזמן שספקולציות רצות עליו,
וגם כשהוא חזר וקיבל את שיא התמיכה המשיך לשחק חרא והתהלך בעצב על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 23:07 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
מצטער על הציניות אבל אני לא קונה את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 23:43 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:
למרות שאני כנראה בנודניקים אצלך-
מאיפה אתה יודע יא פוץ מציק? אתה מתעדכן על הפועל באינטרנט ועל הקהל דרך הפורום,
מה נראה לך שזה מייצג לעזעזל?

כמה תמיכה המניאק הזה קיבל. חוץ מזה שלא כעסו על מות אמו ועל זה שהוא נסע, מספיק עם הדמגוגיה שלך.
הוא ברח למועדון בזמן קריטי (ביתר וחיפה אם אני לא טועה), לא ענה לטלפונים, אפילו לא יצר קשר עם הסוכן שלו שירגיע את המצב בזמן שספקולציות רצות עליו,
וגם כשהוא חזר וקיבל את שיא התמיכה המשיך לשחק חרא והתהלך בעצב על המגרש.

אתה לא בנודניקים שלי.

וכן כעסו מאד עליו. אתה גם כועס פה. אז מה אתה רוצה? כן, הוא עשה טעות שלא הבהיר לקבוצה כמה זמן הטקס נמשך. הפסיד משחק וחצי שלא היה מפסיד אם היה חוזר יותר מוקדם (אבל אתה, מה אכפת לך בכלל שהוא היה צריך לנסוע להלוויית אימו, מבחינתך הוא "ברח". בושה שהוא לא תיאם את הלוויית אימו עם המשחק מול חיפה). קנדה עשה הרבה יותר טעויות. גם שחקנים אחרים, כמו שכטר ודה סילבה עשו טעויות לא פחות קשות. זאת צביעות לכתוב שהוא קיבל את שיא התמיכה. היו פה בפורום (כן, קליק קליק, אתה גבר-גבר שמתעדכן מהמגרש. וואו) דיונים שלמים האם בכלל לשיר את שיר השחקן שלו. ממש תמיכה מהלב. כל הכבוד. ושרקו לו בוז (לא הרבה, אבל גם דרך הטלביזיה שמעתי שריקות בוז בכל נגיעה שלו, שלא היו לשחקנים אחרים, כך שזה לא היו אוהדי הקבוצה היריבה ששרקו).

למה היחס השונה לקנדה לעומת יבואה? לא יודע. תופעת העדר? שנאת זרים? ("אבל את אניימה אנחנו מאד אוהבים"). נראה לי שאין טעם לנסות לשכנע את המשוכנעים. לא שונאים אותו? הרי חלק מהרפרטואר נגדי הוא שאני אוהב את יבואה. כלומר שונה מהרוב. היו לאורך הזמן כמה צדיקים בסדום שהגנו עליו גם בפורום פה.

אבל בסה"כ רציתי להביא פה נקודה נוספת למחשבה (בעיקר בנוגע לאלי גוטמן שלא אישר בכלל ליבואה לצאת להלווית אימו. איזה איש חם ורחום הוא על קנדה. או כמו שכתבו פה "לא קונה את זה").. קנדה, שטועה פעם אחר פעם, פוגע בקבוצה פעם אחר פעם.. מקבל יחס הרבה יותר סלחני מיבואה. בעיני היחס אליו הוא כמו שצריך, אגב. אני מת עליו וסולח לו. וגם לבונדר עם הראיונות שלו שפוגעים בקבוצה.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 23:49 
nirog כתב:
אם גוטמן לא היה מעלה אותו הוא היה נשבר מנטלית סופית
גוטמן התנהג בבגרות כמו אבא שסולח לבנו
זאת למרות יחסי גוטמן-קנדה בעונה שעברה

גוטמן מתנהג כמו שגוטמן מתנהג,
הוא עושה חשבון לבונדר על הראיון, ומנצל את זה כדי לקשקש על תמיכה לקנדה, אחרי שהוא לא נתן לו כזאת שנתיים.

שיחתימו אותו ל-50 שנה כי הוא המאמן הכי טוב שהיה לנו מאז שוויצר, למרות שהוא פופוליסט, לא בזכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: