תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 19:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: באדיר
הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
למה אנשים חושבים שיש פה לאנשים משהו אישי נגד וואליד?
אני אישית מאוד מעריך את זה שהוא שומר על רמה מקצועית מוסיימת גם בגילו המופלג, בטח בתפקיד הקשה שהוא מתופקד בו.
וואליד הוא לא הבעיה, הבעיה היא גוטמן שמפחד להרכיב את הבלם שהוא עצמו כל כך רצה. יש לזה הסבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 16:21 
האדס כתב:
אני אישית מאוד מעריך את זה שהוא שומר על רמה מקצועית מוסיימת גם בגילו המופלג, בטח בתפקיד הקשה שהוא מתופקד בו.
וואליד הוא לא הבעיה, הבעיה היא גוטמן שמפחד להרכיב את הבלם שהוא עצמו כל כך רצה. יש לזה הסבר?

לא זוכר את המשפט שקשור אבל נראה לי שעדיף את המוכר על חסרונותיו מאשר את הלא ידוע. לפחות בשלב כ"כ קריטי של העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:

לך אולי לא, אבל כמו שאמרתי באחת ההודעות כאן, אנשים כאן אמרו ש"נמאס ממנו", שיש לו "מוח של ציפור", שצריך להרדים אותו כמו שמרדימים סוס.
זה בושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
האדס כתב:

לא זוכר את המשפט שקשור אבל נראה לי שעדיף את המוכר על חסרונותיו מאשר את הלא ידוע. לפחות בשלב כ"כ קריטי של העונה.

מה זה שלב קריטי? כל משחק הוא קריטי בעונה הזו. זו ליגה של פחי זבל, שכמעט כל משחק שאתה לא מנצח זה כנראה מטעויות שלך.
את אותה טעות עשו עם פרנסמן בתחילת העונה. כן שיחק, לא שיחק, בסוף ששיחק הרגיש שלא סומכים עליו ולקח לו חצי עונה להראות כמו בלם נורמלי.
פאצ'לקה חתם בהפועל, בתחילת פברואר, היום אנחנו כבר בסוף מרץ. והוא לא ראה יותר מגארבג' טיים. והיו מספיק משחקים לקחת איתו סיכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
אין לי ספק שעם דגלאס דה-סילבה לידו הוא היה נראה טוב יותר - אני פשוט ממש לא חושב שפרנסמן הוא כזה עילוי. בכל משחק הוא עושה לפחות טעות אחת קריטית ואתמול גם הוא היה קטסטרופה. אבל ברור מי הטוב מביניהם.
בכל-מקרה - וואליד נתן המון להפועל ולטעמי בעונה שעברה הוא היה מצויין גם בזכות עצמו, גם הוא תיקן את דגלאס מידי-פעם ואנחנו לעולם לא נשכח לו את הריצה המטורפת עם צלחת האליפות בטדי והבכי כמובן(באדיר לא שחקן שמפגין יותר מידי רגשות).
אבל הגיע הזמן לעבור הלאה - באדיר עולה לנו בהרבה מאוד נקודות וזה לא רק אתמול - גם נגד הפועל חיפה במחזור הראשון, בטדי...
אני מאמין שאם גוטמן הוציא אותו אתמול במחצית זה אומר שבמשחק הבא הוא יירד לספסל. נקווה שפאצ'לקה שווה משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 21:59 
וואליד הוא מסוג הנכסים שפשוט כבר לא קיימים אצלנו בקבוצה.
ולדעתי מאוד חשוב שבוא יהיה על המגרש.

נכון שאתמול הוא לא היה השחקן המצטיין,אבל להפיל עליו את המחצית הראשונה זה פשוט לא פייר.

מה עם בן סהר שאיבד את הכדור (שהפך לפנדל) ופשוט הסתכל על באדיר נשאר לבד (!!!) ונותר בלי יותר מידי ברירות (לדעתי גם הפנדל לא ממש היה,אבל זו לא הנקודה).

ובכללי ההגנה שלנו ובכלל כל הקבוצה בחצי הראשון לא ממש תיפקדה,אז נכון שבאדיר לא היה טוב אתמול אבל להגיד שהוא אשם זה לעשות לכולם ולכולו הנחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: