תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 00:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 22 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שלא תעזו לדבר על חיפה
הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 23:33 
משחקים גרוע, חרא קבוצה, חרא קהל, חרא מאמן וכל החרא הזה במקום הראשון שאוגר וצובר נקודות ולא נופל בקטנות הדביליות האלה כמו הפועל וכל משחק הם עולים ורצים ולא מחכים לדקה 65 להתחיל לשחק.
שוב לנצח בקרית אליעזר? כנראה שלמרות היום, לא כל יום פורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שלא תעזו לדבר על חיפה
הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
למרות היום? לצאת תיקו מול אשדוד זה לא פורים.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 23:35 
לצאת תיקו עם אשדוד? כשחיפה מעלייך? לא משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Officer Barbrady כתב:
למרות היום? לצאת תיקו מול אשדוד זה לא פורים.

למרות היום=היום חג פורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

JustZiv כתב:
משחקים גרוע, חרא קבוצה, חרא קהל, חרא מאמן וכל החרא הזה במקום הראשון שאוגר וצובר נקודות ולא נופל בקטנות הדביליות האלה כמו הפועל וכל משחק הם עולים ורצים ולא מחכים לדקה 65 להתחיל לשחק.

בדיוק כמו שנה שעברה..

נפגש במחזור האחרון של העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:

כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 23:47 
שחר כתב:
JustZiv כתב:

בדיוק כמו שנה שעברה..

נו ו...? ונניח שוב ניקח אליפות דרמטית(לא יהיה מאושר ממני) עדיין, יש לנו קבוצה שצריכה לקחת אליפות 3 מחזורים לסוף ולא להתפלל לנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 23:53 
אני מהמר הימור פרוע שלחיפה לא פוסלים את השער של זהבי כן פוסלים שער של אשדוד ולא שורקים פנדל נגדם.
וזה מוכח סטיסטית.
ועדיין הם לא מציגים משחק נירפה מול הקטנות, ואני גם חושב שלנו אין שום סיבה לרדת עליהם, חוץ מזה שיש להם חרא של קהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 23:56 
ולהבדיל מהעונה שעברה, היום הם באים למשחקים כשיש להם משהו להוכיח אחרי שכל העונה מהללים אותנו ומכתירים אותנו כאלופים עוד לפני שעונה התחילה.

זזו בדיוק הגישה שצריך כדי לנצח את כל המשחקים האלה נגד הקטנות למרות שקיבלו מאתנו בראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 23:58 
JustZiv כתב:
שחר כתב:
JustZiv כתב:

בדיוק כמו שנה שעברה..

נו ו...? ונניח שוב ניקח אליפות דרמטית(לא יהיה מאושר ממני) עדיין, יש לנו קבוצה שצריכה לקחת אליפות 3 מחזורים לסוף ולא להתפלל לנס .

אולי די כבר עם הגישה הזאת? לא רק שסביר מאוד שהיא המקור לשאננות ולזחיחות בקבוצה שלנו , היא גם לא ממש נכונה. חומר שחקנים והנעת כדור זה לא הכול בכדורגל. הפן המנטלי ואופן החשיבה גם הם חלקים קריטיים במתכון להצלחה , ובצד הזה חיפה עולה עלינו בענק. אי אפשר לייחס את ההפסדים שלנו למעידות חד פעמיות , זה פשוט האופי של הקבוצה השנה...
יהיה קשה וצמוד עד הסוף ונקווה שהטובים ינצחו :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 00:01 
סמל אישי של המשתמש
יש לנו קבוצה שאם היא רוצה והיא לא שאננה לאף קבוצה אין מה למכור נגדינו.
באופן אישי, אני מעדיף לאבד אליפות כי אנחנו לא מספיק טובים ולא כי אנחנו שאננים/שמים זין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 00:07 
chimpfive כתב:
אני מהמר הימור פרוע שלחיפה לא פוסלים את השער של זהבי כן פוסלים שער של אשדוד ולא שורקים פנדל נגדם.
וזה מוכח סטיסטית.
ועדיין הם לא מציגים משחק נירפה מול הקטנות, ואני גם חושב שלנו אין שום סיבה לרדת עליהם, חוץ מזה שיש להם חרא של קהל.

די, בחייאת די עם הבכיינות כבר. נכון, פסלו גול (ראיתי עכשיו את השידור, זה לא מקרה פשוט לקוון). הפועל היום שיחקו לא טוב. גם בחצי השני. אני כבר לא מדבר על זה שבמשחק כזה קריטי להגיע לכזה מצב זה מחדל.
אני מדבר פה על חיפה כל העונה. כתבתי שאני לא מבין איך הם מתמודדים על האליפות, שהפועל קבוצה טובה יותר בשתי דרגות. הכל נכון. יכול להיות שהפועל יזכו באליפות העונה שוב. יכול להיות.
בשורה התחתונה, הפועל מאבדים המון נקודות במקומות שחיפה לוקחים אותם. אין מה לעשות, בסוף לוקחת אליפות מי שיש לה יותר נקודות. אז בעונה שבה הפועל מנצחת את חיפה פעמיים, עושה תוצאות יפות בליגת האלופות, משחקים בליגה, היא שוב מוצאת את עצמה במצב שבו היא צריכה לנצח את חיפה בקריית אליעזר או לחילופין להתפלל לכל מיני ניסים דוגמת שנה שעברה. זה לא המצב שהפועל רצו להיות בו בשלב הזה בעונה ומהבחינה הזאת, זה סוג של כשלון. נקודתי, כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 00:09 
הבעיה היא שאחרי נצחונות גדולים כולם במועדון מרשים לעצמם להיות שיכורים פתאום, מרוב שאנחנו לא רגילים לדברים האלה.
מתי שזה יפסיק הפועל תהיה באמת קבוצה למופת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 00:19 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
ולהבדיל מהעונה שעברה, היום הם באים למשחקים כשיש להם משהו להוכיח אחרי שכל העונה מהללים אותנו ומכתירים אותנו כאלופים עוד לפני שעונה התחילה.

זזו בדיוק הגישה שצריך כדי לנצח את כל המשחקים האלה נגד הקטנות למרות שקיבלו מאתנו בראש.

שנה שעברה הם התמודדו עם אותו דבר
מאז אמצע הסיבוב הראשון דיברו על זה שהפועל הקבוצה הכי טובה בארץ למרות שהיינו במינוס 11 לעיתים.
ההבדל הוא ששנה שעברה נתנו להם טיפה יותר קרדיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 01:04 
אגב, חיפה לא חוזרת מ0-3 ואל תגידו לי אקטובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 01:06 
Adom Bdam כתב:

אמנם מתבקש אבל... חיפה לא מגיעה למצב של 3-0.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 01:11 
gilnd כתב:
Adom Bdam כתב:

אמנם מתבקש אבל... חיפה לא מגיעה למצב של 3-0.

זה נכון שהם לא היו מגיעים.
אבל אם וכאשר היו מגיעים לא היו חוזרים.
פרט לקאקטובה לא נראה לי שחיפה חזרה מפיגור ב2 העונות האחרונות פרט ל2-3 פעמים,חיפה לא רגילה לחזור מפיגור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 01:25 
chimpfive כתב:
וזה מוכח סטיסטית.

ופה מתחיל ונגמר הכל.

עם כל העצבים שאני חוטף כשחקנים של מכבי\ביט"ר לא מקבלים כרטיסים, לא נשרקים נבדלים כשמגיע וכן נשרקים כשלא מגיע...כמות המתנות שחיפה מקבלים מהשופטים זה משהו בלתי נתפס, ואני אפילו כבר לא כועס, אלא השלמתי עם זה כבר כמו עם חוק טבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 07:14 
gilnd כתב:
JustZiv כתב:
שחר כתב:
JustZiv כתב:

בדיוק כמו שנה שעברה..

נו ו...? ונניח שוב ניקח אליפות דרמטית(לא יהיה מאושר ממני) עדיין, יש לנו קבוצה שצריכה לקחת אליפות 3 מחזורים לסוף ולא להתפלל לנס .

אולי די כבר עם הגישה הזאת? לא רק שסביר מאוד שהיא המקור לשאננות ולזחיחות בקבוצה שלנו , היא גם לא ממש נכונה. חומר שחקנים והנעת כדור זה לא הכול בכדורגל. הפן המנטלי ואופן החשיבה גם הם חלקים קריטיים במתכון להצלחה , ובצד הזה חיפה עולה עלינו בענק. אי אפשר לייחס את ההפסדים שלנו למעידות חד פעמיות , זה פשוט האופי של הקבוצה השנה...
יהיה קשה וצמוד עד הסוף ונקווה שהטובים ינצחו :SMOKE:

ומה שנה שעברה? באת, ניצחת, דרסת, הבסת ועדיין היית צריך להגיע למצב של נס משמיים(ומאבי לוזון) בשביל לקחת אליפות.
איך יכול להיות שאומרים שזאת אחת הקבוצות הגדולות בהיסטוריה אם שנתיים רצוף אתה במקום הראשון 4 מחזורים בטוטאל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 07:26 
פשוט
חיפה תכליתיים מרוכזים במטרה והיא,
להחזיר להם את האליפות שמבחינתם נלקחה/נגזלה מהם,
כדי לקחת השנה אליפות-אנחנו צרכים לצאת מהזחיחות בה אנו שרויים,כל שחקן ושחקן צרכים להעלות הילוך במיוחד אלו המובילים ובעיקר גילי וורמוט.קודם כל שאנחנו נעשה את העבודה שלנו וניצור רצף נצחונות שזה גם מבחינת נקודות וגם מורלי.
אם חיפה תמעד בדרך-הרווחנו,ולא ניפגש בקריית אליעזר,ומשם מי יודע מה יהיה?
אני בעצמי לא יודע.
:hapoel:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 07:43 
אולי המשחק אמש יתרום במשהו להפחתת הזחיחות שלנו
הקבוצה עולה לשחק כאילו הנצחון כבר בכיס והציפיות שלנו כאוהדים הן בהתאם
מתעסקים בכל כך הרבה שטויות ששכחו שמדובר בכדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 07:53 
tadmored כתב:
פשוט
חיפה תכליתיים מרוכזים במטרה והיא,
להחזיר להם את האליפות שמבחינתם נלקחה/נגזלה מהם,
כדי לקחת השנה אליפות- אנחנו צרכים לצאת מהזחיחות בה אנו שרויים,כל שחקן ושחקן צרכים להעלות הילוך במיוחד אלו המובילים ובעיקר גילי וורמוט. קודם כל שאנחנו נעשה את העבודה שלנו וניצור רצף נצחונות שזה גם מבחינת נקודות וגם מורלי.
אם חיפה תמעד בדרך-הרווחנו,ולא ניפגש בקריית אליעזר,ומשם מי יודע מה יהיה?
אני בעצמי לא יודע.
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 22 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: