תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 14:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפנדל
הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 23:55 
די לחפש תירוצים אצל השופט.
הפנדל היה פנדל ב100% אחוז,ואני לא יודע אם לצחוק כשאני קורה שבכלל השחקן בא לרגליים של באדיר שבמקרה עשה גליץ' לא מכוון על הדשא.
באדיר עשה גליץ' איטי כל כך,ואיחר בשעה את הכדור,ואין מה לעשות,זה פנדל-גם אם הוא כיוון לכדור,בסוף הוא פגע רק ברגליים של השחקן.
ולגבי האופסייד-קופחנו בהחלט,אבל זה מקרה קלאסי של קו אחד (או כמה סנטימטרים) שהרבה שופטים וקוונים נופלים עליו.
בקיצור,היה היום שיפוט זבל לשני הצדדים,אבל להפיל את התיקו הזה על השופט ולהגיד שלא היה פנדל-זה לא רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
פנדל ברור,
ואם אני השופט, אני גם נותן אדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 23:56 
RedWorld כתב:
די לחפש תירוצים אצל השופט.
הפנדל היה פנדל ב100% אחוז,ואני לא יודע אם לצחוק כשאני קורה שבכלל השחקן בא לרגליים של באדיר שבמקרה עשה גליץ' לא מכוון על הדשא.
באדיר עשה גליץ' איטי כל כך,ואיחר בשעה את הכדור,ואין מה לעשות,זה פנדל-גם אם הוא כיוון לכדור,בסוף הוא פגע רק ברגליים של השחקן.
ולגבי האופסייד-קופחנו בהחלט,אבל זה מקרה קלאסי של קו אחד (או כמה סנטימטרים) שהרבה שופטים וקוונים נופלים עליו.
בקיצור,היה היום שיפוט זבל לשני הצדדים,אבל להפיל את התיקו הזה על השופט ולהגיד שלא היה פנדל-זה לא רציני.

עוד לא ראיתי נגיעה של באדיר בשחקן. אם הייתה, רק אחרי הנפילה.
מחכה לזווית שתראה לי אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 00:17 
מהיציע זה נראה פנדל 100%

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 00:25 
השחקן קפץ שעה לפני שבאדיר בכלל היה בסביבה,

גם שנה שעברה הוא עשה אותו דבר נדמה לי בבאר שבע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 00:26 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
סבבה. עכשיו תבוא נקי ותסתכל טוב טוב בתקציר. הוא לא נגע בו. הצגה נטו

לדעתי היה פנדלללל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 00:27 
azran כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
סבבה. עכשיו תבוא נקי ותסתכל טוב טוב בתקציר. הוא לא נגע בו. הצגה נטו

לדעתי היה פנדלללל

נחכה לתמונות של קוביקו. אני די משוכנע שהוא קפץ מעליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 00:29 
אתם באמת מצפים שהוא לא יקבל פנדל על זה ?
השחקן אמנם חיפש את הפנדל ואולי גם התחיל ליפול לפני, אבל וואליד נכנס בו בצורה כל כך מטומטמת שאין ברירה כאן.
הטענות צריכות להיות על השער החוקי שנפסל לנו והשער הראשון של אשדוד שנכבש מנבדל.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 00:32 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
פנדל ברור,

לא יודע אם התגובה הטרולית הזאת שווה תגובה, אבל אם זה אדום אז כל פנדל הוא אדום.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 00:33 
KingAlpaca כתב:
פנדל ברור,

סתם כי בא לך?
פנדל 100%, אבל זה אפילו לא צריך להיות צהוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 00:36 
סמל אישי של המשתמש
אני מבין את האנשים שחושבים שזה פנדל
אני ביציע ראיתי פנדל גם
ובאדיר באמת עשה גליץ' נוראי ולא קשור.
עם זאת, השחקן נופל לפני שהוא מגיע לבאדיר בכלל, וזה נטו התחזות.
כנראה אם הוא היה ממשיך לרוץ ונתקע ברגליים של באדיר הייתי חושב אחרת. מכיוון שלא כך. זה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 00:47 
אדום נחמד כתב:
אני ביציע ראיתי פנדל גם
כנראה אם הוא היה ממשיך לרוץ ונתקע ברגליים של באדיר הייתי חושב אחרת. מכיוון שלא כך. זה לא.

די, מספיק. הוא נופל מהרגליים שלו. אם זה היה הפוך, לא היה נפתח בכלל נושא. לא מכל דבר צריך לעשות סיפור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 00:50 
באדיר אלוף בגלישות מאוחרות, 9 מ 10 שופטים ישרקו לזה פנדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 00:58 
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:
אני ביציע ראיתי פנדל גם

די, מספיק. הוא נופל מהרגליים שלו. אם זה היה הפוך, לא היה נפתח בכלל נושא. לא מכל דבר צריך לעשות סיפור

זה באמת לא העניין, אבל אם תסתכל על התקציר תראה שכל תאוריות הגליץ' מדוייקות, רק שבאדיר לא נגע בו. התחזות מעולה, אבל התחזות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 01:00 
נו ומה הפואנטה? התחזות, קפץ, לא קפץ, כל השופטים היו שורקים לזה. תיקול טיפשי ומאוחר של באדיר, צ'קול הבין את זה, יפת קנה את זה, וסוף הסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 01:02 
אוגוסטוס היל כתב:
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:
אני ביציע ראיתי פנדל גם

זה באמת לא העניין, אבל אם תסתכל על התקציר תראה שכל תאוריות הגליץ' מדוייקות, רק שבאדיר לא נגע בו. התחזות מעולה, אבל התחזות.

אוגוסטוס, ראיתי. נגע אחושרמוטה. אבל עזוב, זה הדבר האחרון שמעניין אותי כרגע. זה לא רלוונטי לכלום. גם אם תוכיח לי שהוא לא נגע, שהשער הראשון של אשדוד היה מנבדל, והשלישי היה אחרי שמקרייב תפס את פרנסמן בביצים, העובדות יישארו. 2 נקודות הפסדנו ושיחקנו רע. אופי זה נחמד, אבל הוא רק יעזור לך במאבק האליפות. הוא לא ייקח אותה בלי כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 01:10 
זה נכון, אבל זה לא כדורגל, זה אופי. רק אופי אחר.
זה הזוי כי המשחק היום של הפועל יותר טוב מרוב המשחקים של חיפה, רק חיפה על פחות מזה היתה מנצחת איכשהו.
יש משהו בדנא שלנו שגורם לנו להתעורר רק כשאנחנו עם הגב לקיר.
המשחק היום היה הרבה פחות רע מהתוצאה. ההגנה היתה מביכה והגולים של אשדוד פשוט הגיעו מכלום. משחק הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 01:20 
אוגוסטוס היל כתב:
זה הזוי כי המשחק היום של הפועל יותר טוב מרוב המשחקים של חיפה, רק חיפה על פחות מזה היתה מנצחת איכשהו.
המשחק היום היה הרבה פחות רע מהתוצאה. ההגנה היתה מביכה והגולים של אשדוד פשוט הגיעו מכלום. משחק הזוי.

אני מצטער, אבל המשחק היום היה רע. גם בחצי השני, למרות הגולים, הכדורגל היה מסורבל, איטי. כמעט בלי מצבים. נכון שהיה לחץ עצום, ואשדוד עזרו בזה שבמקום לעשות לחץ על קו החצי כמו שעשו בחצי הראשון וכמו שבית"ר עשו נגדנו, הם פשוט עמדו על ה-16, אבל זה לא הכדורגל הטוב שהפועל יודעים לשחק.
וביננו, זה לא מפתיע. ורמוט לא טוב, כך שאין את היתרון של שחקן שעובר שחקן ויוצר יתרון מספרי ויותר גרוע מזה, כל המשחק עובר דרך שי אבוטבול, שהוא שחקן מאוד מוגבל. זהבי בתקופה כרגע פחות טובה במבחינת פעולות "כסף" (למרות שהוא עדיין ממשיך להיות מספר אחד בקבוצה) אז אתה צריך לסמוך על כל מיני אירועים שלא באמת קשורים לכדורגל טוב, כמו טעויות של השוער או ריקושט שמגיע לתמוז כמו בגול השני. זה בסדר, גם לך מותר לפעמים, אבל להבדיל מחיפה, הפועל לא מנצחים את המשחקים שהם לא טובים בהם. הנה 4 נקודות לחיפה, במקום 6 לזכות הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 01:38 
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אני מצטער, אבל המשחק היום היה רע. גם בחצי השני, למרות הגולים, הכדורגל היה מסורבל, איטי. כמעט בלי מצבים. נכון שהיה לחץ עצום, ואשדוד עזרו בזה שבמקום לעשות לחץ על קו החצי כמו שעשו בחצי הראשון וכמו שבית"ר עשו נגדנו, הם פשוט עמדו על ה-16, אבל זה לא הכדורגל הטוב שהפועל יודעים לשחק.
וביננו, זה לא מפתיע. ורמוט לא טוב, כך שאין את היתרון של שחקן שעובר שחקן ויוצר יתרון מספרי ויותר גרוע מזה, כל המשחק עובר דרך שי אבוטבול, שהוא שחקן מאוד מוגבל. זהבי בתקופה כרגע פחות טובה במבחינת פעולות "כסף" (למרות שהוא עדיין ממשיך להיות מספר אחד בקבוצה) אז אתה צריך לסמוך על כל מיני אירועים שלא באמת קשורים לכדורגל טוב, כמו טעויות של השוער או ריקושט שמגיע לתמוז כמו בגול השני. זה בסדר, גם לך מותר לפעמים, אבל להבדיל מחיפה, הפועל לא מנצחים את המשחקים שהם לא טובים בהם. הנה 4 נקודות לחיפה, במקום 6 לזכות הפועל.

אותה חיפה שהוציאה תיקו איתם. הפסידו לנו 2:0 עם עשרה שחקנים, הפסידו נקודות לבית״ר ובקושי ניצחו את קרית שמונה, אותה קבוצה שעושה בטן גב עם משחק אחד בשבוע כשאנחנו משחקים בכל המפעלים כולל נבחרת פי 4 משחקים. נכון הפועל לא מספיק חדורת מוטיבציה לאורך 90 דקות אבל ההתאפסות שאוהדים שלנו מפגינים לנוכח האימפריה מהכרמל מביכה. ואתה יכול לקרוא לזה בכיינות, הפועל עם שיפוט מכור כמו שחיפה מקבלת עונה אחרי עונה, פותחת פער של 10 נקודות בצמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 01:54 
chimpfive כתב:
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אותה חיפה שהוציאה תיקו איתם. הפסידו לנו 2:0 עם עשרה שחקנים, הפסידו נקודות לבית״ר ובקושי ניצחו את קרית שמונה, אותה קבוצה שעושה בטן גב עם משחק אחד בשבוע כשאנחנו משחקים בכל המפעלים כולל נבחרת פי 4 משחקים. נכון הפועל לא מספיק חדורת מוטיבציה לאורך 90 דקות אבל ההתאפסות שאוהדים שלנו מפגינים לנוכח האימפריה מהכרמל מביכה. ואתה יכול לקרוא לזה בכיינות, הפועל עם שיפוט מכור כמו שחיפה מקבלת עונה אחרי עונה, פותחת פער של 10 נקודות בצמרת.

צ'ימפ, אתה אחד המשתמשים שאני יותר מעריך בפורום הזה. מה באמת חשוב בסופו של דבר?
אז כן, כל מה שכתבת פה, הוא בסופו של דבר בכיינות, תירוצים, מה שבא לך. אם אתה תולה את זה שהפועל לא ניצחו היום בזה שהשופט פסל גול במצב של 0:0, שלאחריו היו לך עוד 75 דקות לנצח את המשחק, אז אתה עושה עוול לעצמך ולקבוצה שלך.
את מי זה מעניין ששיחקת 10 משחקים יותר? כמה נקודות זה נותן לך בטבלה? אתה רוצה שאני אפרט לך את כל הפציעות שהיו למכבי חיפה העונה? הקבוצה הזו היא נס, אבל נס שמוביל עליך ב-4 נקודות.
שיפוט? נו באמת. מילא העונה הקודמת (וגם אז זה לא באמת היה מעניין). השנה? ובבקשה אל תתחיל להביא לי דוגמאות, שפה הם הבקיעו מנבדל ופה לא קיבלנו פנדל. הפועל מאבדים נקודות, חיפה לא. ככה הטבלה מראה.

ועל איזה "התאפסות" (שזו מילה מעניינת...) אתה מדבר? אני כותב פה לאורך כל העונה שהפועל טובה מחיפה בדרגה וזה בדיוק מה שמתסכל. באת לאשדוד למשחק קריטי. אז פסלו לך גול. באמת, קטסטרופה. ירדת למחצית בפיגור 0:3. נגד אשדוד. הפסדת להם בבית. פתחת את העונה עם 4 נקודות מתוך 12 שבמקרה הרע היה צריך להיות לך 10 מתוכן (וזה באמת במקרה הרע). הנה 8 נקודות פור שנתת להם. כנ"ל בעונה הקודמת (רק שאז הם באמת עשו הישג מאוד מרשים ואי אפשר היה להשיג אותם אחרי 30 משחקים).
ברצלונה קבוצה פנטסטית. כדורגל כמו שלא ראיתי בחיים. גם להם יש משחקים פחות טובים. גם למנצ'סטר יונייטד. ההבדל בין הקבוצות הטובות בליגות האלה, לבין הקבוצה הטובה בישראל, הוא שהקבוצות האלה מנצחות את המשחקים הלא טובים שלהן. הפועל לא. חיפה מנצחת את המשחקים הלא טובים שלה (כלומר, מנצחת ברב המשחקים שלה שהם רובם לא טובים). אתה נותן שלושה משחקים טובים עם רביעיות ומפסיד נקודות בקלות בק"ש, בדרבי, בטדי ועוד אחרי זה אני צריך לקרוא פה אשכולות ש"לא קרה כלום" וזה "הפסד נקודות סביר" (אחד האהובים עליי).
לא שופטים, לא עומס, לא פציעות ולא נעליים. פחות נקודות בסופו של דבר בטבלה. כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 02:20 
סמל אישי של המשתמש
מהמגרש זה היה נראה פנדל ברור .

חזרתי הביתה ראיתי שזו הייתה הצגה מוצלחת של צ'קול .
תפסיקו כבר לתת לאיינשטיין ולדני נוימן להשפיע עליכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 03:39 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אני ביציע ראיתי פנדל גם

שחקנים כמעט תמיד מפילים את עצמם, כי אם הם נשארים על הרגליים הם לא יקבלו את הפנדל שלהם, גם אם היה מגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 04:10 
סמל אישי של המשתמש
מן הסתם שהייתה פה הצגה והוא הפיל את עצמו.
מה זה קשור? לא היה פנדל?
הצורה המטומטמת שבאדיר גלש בה, כשהוא נותן לשחקן עם הכדור בערך 3 שניות לחשוב מה הוא עושה, עזרה לו להכין את התפאורה באופן מושלם לסצינה הגדולה.
אני לא חושב שיש שופט בעולם שלא היה שורק פנדל על כזה דבר, גם אם הוא לא באמת נפל מהגליץ' של באדיר והפיל את עצמו לפני,
אז היה מתקדם עוד 2 ס"מ ונופל לבד, זה לא כאילו באמת היה לו איך לא ליפול מהגליץ' החסר אחריות הזה...
מה רציתם? שהוא ידלג מעליו? פיפא לא בבית ספרנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 05:17 
סמל אישי של המשתמש
על מה אתם מדברים? פנדל של 100%.
זה שבאדיר אדיוט ועושה גליץ' לכדור ק"מ לפני הזמן ולא מסוגל יותר לשלוט בתנועה שלו
זה לא אומר שכאשר הוא פוגע בשחקן זה אשמתו של השחקן.
אחד מהדברים הראשונים שמלמדים בילדים זה לא לעשות גליץ' אם אתה לא בטוח שאתה מגיע לכדור כי אז
אתה מבטל את עצמך מול השחקן, זה מה שבאדיר עשה אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 09:34 
redrony כתב:
chimpfive כתב:
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

צ'ימפ, אתה אחד המשתמשים שאני יותר מעריך בפורום הזה. מה באמת חשוב בסופו של דבר?
אז כן, כל מה שכתבת פה, הוא בסופו של דבר בכיינות, תירוצים, מה שבא לך. אם אתה תולה את זה שהפועל לא ניצחו היום בזה שהשופט פסל גול במצב של 0:0, שלאחריו היו לך עוד 75 דקות לנצח את המשחק, אז אתה עושה עוול לעצמך ולקבוצה שלך.
את מי זה מעניין ששיחקת 10 משחקים יותר? כמה נקודות זה נותן לך בטבלה? אתה רוצה שאני אפרט לך את כל הפציעות שהיו למכבי חיפה העונה? הקבוצה הזו היא נס, אבל נס שמוביל עליך ב-4 נקודות.
שיפוט? נו באמת. מילא העונה הקודמת (וגם אז זה לא באמת היה מעניין). השנה? ובבקשה אל תתחיל להביא לי דוגמאות, שפה הם הבקיעו מנבדל ופה לא קיבלנו פנדל. הפועל מאבדים נקודות, חיפה לא. ככה הטבלה מראה.

ועל איזה "התאפסות" (שזו מילה מעניינת...) אתה מדבר? אני כותב פה לאורך כל העונה שהפועל טובה מחיפה בדרגה וזה בדיוק מה שמתסכל. באת לאשדוד למשחק קריטי. אז פסלו לך גול. באמת, קטסטרופה. ירדת למחצית בפיגור 0:3. נגד אשדוד. הפסדת להם בבית. פתחת את העונה עם 4 נקודות מתוך 12 שבמקרה הרע היה צריך להיות לך 10 מתוכן (וזה באמת במקרה הרע). הנה 8 נקודות פור שנתת להם. כנ"ל בעונה הקודמת (רק שאז הם באמת עשו הישג מאוד מרשים ואי אפשר היה להשיג אותם אחרי 30 משחקים).
ברצלונה קבוצה פנטסטית. כדורגל כמו שלא ראיתי בחיים. גם להם יש משחקים פחות טובים. גם למנצ'סטר יונייטד. ההבדל בין הקבוצות הטובות בליגות האלה, לבין הקבוצה הטובה בישראל, הוא שהקבוצות האלה מנצחות את המשחקים הלא טובים שלהן. הפועל לא. חיפה מנצחת את המשחקים הלא טובים שלה (כלומר, מנצחת ברב המשחקים שלה שהם רובם לא טובים). אתה נותן שלושה משחקים טובים עם רביעיות ומפסיד נקודות בקלות בק"ש, בדרבי, בטדי ועוד אחרי זה אני צריך לקרוא פה אשכולות ש"לא קרה כלום" וזה "הפסד נקודות סביר" (אחד האהובים עליי).
לא שופטים, לא עומס, לא פציעות ולא נעליים. פחות נקודות בסופו של דבר בטבלה. כרגע.

בהחלט זה לא תירוץ, אני מהאחרונים שתולה הפסדים באשמת שופטים. הפועל ירתה לעצמה ברגל בהרבה משחקים העונה. את מכבי חיפה אני מעריך מקצועית, אני גם טרחתי לציין את זה לחברי החיפאים שאלישע לוי מעמיד להם קבוצה שרצה 90 דקות שעושה הכל כדי לנצח, שרמת הרצינות שלהם מול הפועל ר"ג היא אותה רמה מול כל קבוצה.
עם זאת, קשה להתעלם מההנחה שהקבוצה מקבלת מהשופטים, קולמה שאמור להיות מורחק בכל משחק שני, הפנדלים שלא שרקו נגדם, הנבדלים הברורים, אני באמת מאמין שאלון יפת והקוונים שלו נותנים להם הנחות וראו את זה גם העונה בקרית אליעזר.זה אומנם סוג של בכיינות אבל הייתי שמח פעם אחת לראות את מכבי חיפה מתמודדת בלי המועדון חבר של התאחדות השופטים והרפיסות של הקבוצות מולם. הפועל מתמודדת עם שיפוט בעייתי, עם קבוצות שאיכשהו רוצות יותר לנצח אותה מאשר את חיפה, ה עם דרבי יותר מאתגר מהפועל חיפה, היא מתמודדת עם כמות משחקים מטורפת, עם פציעה של שחקנים מרכזיים כמו לאלה שכטר מכירה של בלם כמו דאגלס (נכון גם לחיפה יש פציעות, אבל ורד גולסה ורפאלוב מחליפים יותר טובים ממה שיש לנו לצערי) עם ניהול קטסטרופה, העדרות של מאמן, שחקנים שאיבדו רסן ורצים לתקשורת, הסתבכות עם הימורים... ומה לא, ועדיין אנחנו 4 נקודות מחיפה, עשינו עונה מדהימה בצ'מפיונס משהו שחיפה עשתה רק בכיוון השני של שיאים מביכים.
התאפסות לא היתה מכוונת אישית אליך, אני גם לפעמים לוקה בה ושאני נרגע וקצת חושב לעומק אני אומר לעצמי שאי אפשר לקבל שלמות זה לא קורה בשום ליגה בעולם, מנצ'סטר איבדה נקודות יקרות לליברפול, גם לנו זה קורה, היופי שהפועל חוזרת במשחק כזה והיא ממשיכה במאבק עד הסוף, זה גורם להעריך את הקבוצה יותר מאשר להתאכזב ממנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 10:43 
עד כמה שהצלחתי לראות בטלויזיה, באדיר לא נגע בצ'קול. צ'קול פשוט ניצל את הטעות של באדיר להצגה מושלמת. אני גם לא מאשים את יפת, כי עובדה שאפילו בין אלו שצפו בטלויזיה יש מחלוקת אם היה או לא היה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 11:01 
אני אצטט את אופטימי (למרות שהוא עצבן אותי אתמול)-
הקבוצה היחידה שיכולה לקחת את האליפות להפועל תל אביב זו הפועל תל אביב. נכון שהיא עושה עבודה טובה בלאבד אותה....
אבל בשורה התחתונה זה זה עדיין תקף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
הבדל דק מאוד בין לנסות להיות אובייקטיבי וסתם להרביץ לעצמך.
אותם אנשים שאומרים שזה פנדל, חלקם גם טען שלא היה פנדל על גילי בדרבי. בדיוק מאותן סיבות שבגללן טוענים פה שאתמול זה לא פנדל.

התירוץ שבאדיר עשה גליץ' מפגר לא תופס. השחקן התחזה. המסקנה היחידה שאפשר לקחת מהארוע זה שבאדיר כבר לא חד. זהו. פנדל זה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
20 שניות קודם עשו את אותה עבירה בדיוק על זהבי בפינה הימנית של הרחבה שלהם, בלי תגובה של השופט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
פנדל+אדום.
לפעמים, עדיף לשתוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: