מבחינת נק' מאבק האליפות לא גמור. הפער רק 2 נק'. (אחרי קיזוז) כנארה שנסיים מקום שני. מה שאומר כרגע: נסיעה לחיפה , נסיעה לקריית שמונה(?) ואירוח דרבי,מקום 5/מקום 6. השאלה היא מה עדיף לנו. טבלה כרגע של מקומות 3-6: 3.מכבי 49 4.קריית שמונה 45 5-6. מכבי פ"ת והפועל עכו 40. 7-8.נתניה ובני יהודה 39. 9.הפועל חיפה 37. התסריט שטוב לנו : הפועל מקום ראשון , קריית שמונה רביעית ,מכבי שלישית , בני יהודה שישית ותבחרו את מקום חמישי אותו נארח לפליאוף בבלומפילד. שכל הקבוצות יהיו בפערים קטנים אחת מהשנייה - מה שיגרום לקבוצו להלחם ולא לפתוח רגליים. התסריט הריאלי : הפועל מקום שני , קריית שמונה חמישית , מכבי שלישית , נתניה/מכבי לוזון פ"ת מקום 4 ומקום 6 הפועל חיפה - מה שאומר מזחור אחרון מול מקום 4 . התסריט הפחות טוב : הפועל מקום שני , קריית שמונה רביעית , מכבי שלישית , עכו חמישית ובני יהודה שישית. התסריט הגרוע: הפועל מקום שני , קריית שמונה שלישית , מכבי רביעית , עכו חמישית והקבוצה שאתם הכי לא רוצים מקום שישי. גם דרבי חוץ וגם מול חיפה בחוץ. משחקיה של חיפה: במחזור ה28 חיפה מול עכו - האם אנחנו רוצים לנסוע מחזור אחרון לעכו אם נסיים ראשונים במקרה שנעשה את הבלתי יאומן? או שאנחנו רוצים שחיפה תסיים ראשונה? במחזור ה29 - חיפה מול קריית שמונה - האם אנחנו רוצים את חיפה מקום ראשון? או שאנחנו נסיעה לקריית שמונה מחזור אחרון. מחזור אחרון - חיפה נוסעת לנתניה - אנחנו חייבים ניצחון של נתניה . (אני אישית חושב שגם צריך את נתניה בפליאוף העליון,עדיף על הפועל עכו) המשחקים שלנו: מחזור 28 : מול הפועל פ"ת בבית מחזור 29 : מול בני יהודה בבית מחזור 30 : מול הפועל ר"ג בבית. חייבים לנצח הכל. חוץ מהפועל פ"ת אף קבוצה פה לא מוקש . משחקי מחזור 28 (של מקומות 3-9) הפועל חיפה - בני סכנין : שהפועל חיפה ינצחו,אולי הם יעלו לפליאוף. מכבי נתניה - מכבי פ"ת : משחק מפתח לפליאוף העליון. אני מעדיף שנתניה ינצחו וישמרו על סיכוי לפליאוף ואולי למקום 4 (מה שאומר נסיעה לקופסא במקום לקריית שמונה). מי שרוצה את מכבי פ"ת אז שהם ינצחו. העיקר שלא יהיה תיקו שמבטיח כנארה לעכו וקריית שמונה כרטיס בפליאוף העליון. בני יהודה-המחלה : אני אישית רוצה שבני יהודה יהיו בפליאוף, ואולי לשמור על סיכוי שקריית שמונה יהיו מקום 3 ? מחזור 29 : בית"ר - עכו : את האמת אין לי מושג מה אני רוצה פה. לא את עכו בפליאוף העליון ולא את בית"ר בפליאוף אמצע. תיקו יהיה לי פה טוב. אשדוד-הפועל חיפה : אם המשחק יהיה רלוונטי , אז שהפועל חיפה ינצחו. מכבי פ"ת - המחלה : בהתאם לתוצאות המחזור ה28. אם עכו ניצחו במקרה את חיפה אז שיהיה ניצחון לפ"ת. הפועל באר שבע - נתניה : שנתניה ינצחו . שיאבקו על מקום בפליאוף מחזור אחרון: הפועל חיפה - הפועל פ"ת : אם זה רלוונטי אז שהפועל חיפה ינצחו. מכבי ת"א - באר שבע: אם אנחנו לא נוכל לסיים מקום 1, אז שינצחו ויסיימו שלישי.(או שיפסידו ויסיימו רביעי? תלוי מה אתם מעדיפים) בני יהודה - מכבי פ"ת : תבחרו את מי שאתם רוצים לפליאוף. הפועל עכו - בני סכנין : שסכנין ינצחו , לא רוצה את עכו בפליאוף. הפועל קריית שמונה - בית"ר ירושלים : זה תלוי. אם אנחנו מקום 1 ובמקרה לקריית שמונה יש סיכוי למקום 3 , שיפסידו , אם אנחנו מקום 1 ולקריית שמונה יש סיכוי למקום 5 אז שינצחו. אם אנחנו מקום 2 שיעשו תיקו .
_________________ המשקיף ציין בדו"ח מספר אירועים קשים, שכללו קללות קשות כמו: "שמעון מזרחי בן זונה",שנשמע לאורך כל המשחק ע"י הקהל האדום. נותר לראות אילו עונשים יקבלו הקבוצות בעקבות השירים הלא נעימים שנשמעו במשחק הנ"ל.
|