תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 14:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 82 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ל-ו-ז-ר-י-ם
הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 22:38 
NOT.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
אלו הלוזרים
http://fcashdod.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 22:41 
צאו דיבוקים צאו מהפורום !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
הלוואי שנחזור ל- 4:3 רק כדי שתוכל לקבור את עצמך
יום בזיוני. אז מה ?

גם בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
RED BULLET תתפטר!

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 22:44 
פותח האשכול מוזמן להיכנס לי לתוך התחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 23:20 
יש לי חדשות בשבילכם: לגמור משחק מול אשדוד בתיקו זו לוזריות ולא משנה איך התפתח המשחק.

גם אם את פותח האשכול צריך לשלוח לפורום של הזונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 23:26 
pogi כתב:
גוטמן לא אמר שחטף התקף לב כי לא הביאו את פצ'לקה ?? אז למה הוא לא נותן לו לשחק במקום הזבל הזקן שכל הזמן מחרבן לנו תמשחקים??

ואגב
המשפט הקבוע :

גיל ורמוט- הבלוף של הכדורגל הישראלי.

כולך קלאסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:

ואגב
המשפט הקבוע :

גיל ורמוט- הבלוף של הכדורגל הישראלי.

אז כנראה שבכל זאת מאמן הנבחרת צודק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 23:51 
כל הבכיינים הם אלה שמן הסתם גם מקללים את השחקנים במקום לעודדם
על אחת כמה וכמה כאשר הקבוצה לא נראית טוב ובפיגור אלוהים ישמור :LOL2:
אבל אני נהנה מכל רגע שהקבוצה שלי משחקת גם בתצוגות מדהימות וגם במשחקים חלשים
ואיך אתם מדרגים את המשחק של היום ?
אני אמשיך לצעוק
הפועל אותך אמשיך רק לאהוב
ומי שלא קופץ צהוב
איזו קבוצה מטריפה :HEART2:
ואזה מאמן מדהים :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 23:57 
אני בטוח שאתה גם צחקת לאנשים בפנים כשאמרו לך שטביב יהרוס את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 00:03 
מה עוד לא נעלו את האשכול הזה???
צא דיבוק צא !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 00:18 
סמל אישי של המשתמש
קבוצה שחוטפת שלישיה במחצית אחת, נמצאת בלחץ קשה של ריצת נקודות לאליפות, אחרי שפסלו לה שער חוקי והיתה צריכה להיות ביתרון, אחרי שקיבלה שער שיוויון מנבדל, אחרי שהבקיעו לה מפנדל שלא היה, אותה קבוצה חוזרת מל3:3.
רד בולט יצאת אידיוט עם משפט שאפילו דני נויימן לא יכול להוציא מהפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 00:21 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
קבוצה שחוטפת שלישיה במחצית אחת, נמצאת בלחץ קשה של ריצת נקודות לאליפות, אחרי שפסלו לה שער חוקי והיתה צריכה להיות ביתרון, אחרי שקיבלה שער שיוויון מנבדל, אחרי שהבקיעו לה מפנדל שלא היה, אותה קבוצה חוזרת מל3:3.

קבוצה שחוטפת 3 מאשדוד במחצית אחת, כשהיא מתיימרת להיות הקבוצה הטובה בארץ, היא קבוצה לוזרית. קבוצה שחוזרת במחצית אחת מ3-0 ל3-3 היא קבוצה ווינרית. כשמשכללים את שתי המחציות, יוצאת הפועל. והפועל הפסידה היום נקודות במאבק האליפות.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 00:21 
חתיכת אפס מאופס אתה פותח האשכול
אפס מאופס
אני בטוח שאם הקהל באשדוד היום היה מורכז מאוהדים כמוך, היינו יוצאים מובסים מהמשחק הזה
מזל שהקהל האמיתי של הפועל גם ב3-0 היה מאחורי השחקנים ועזר לקבוצה לחזור, גם אם אובדן הנקודות הזה קריטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 00:23 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
אם הייתי האדמין הייתי שולח את מי שפותח אשכול שכזה בדקה ה35 למקפיא לחודש חודשיים.

למה? כולה אשכול מטומטם. מאד. אבל לא כזה פשע נגד הפורום.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 00:27 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
גביזון כתב:

קבוצה שחוטפת 3 מאשדוד במחצית אחת, כשהיא מתיימרת להיות הקבוצה הטובה בארץ, היא קבוצה לוזרית. קבוצה שחוזרת במחצית אחת מ3-0 ל3-3 היא קבוצה ווינרית. כשמשכללים את שתי המחציות, יוצאת הפועל. והפועל הפסידה היום נקודות במאבק האליפות.

נו...ואחרי המשחק הזה נראה לך ש"לוזרים" זה מה שמגיע לשחקנים? ניצחנו את חיפה פעמיים העונה, ובמשחק הזה השופט (ואני לא אומר את זה כמעט אפעם) די לקח את המשחק ועשה מה בא לו. לוזרים?? זה שהתקשורת עשתה פה את הפועל ברצלונה, ואמרה שזו ליגה של הפועל וכל השאר מאחור אחרי הניצחון על חיפה, ואנשים קנו את זה, בעיה שלהם.
לוזרים בתחת שלי, תעשה לי טובה ברביידי, גם במחצית הראשונה שלטנו לחלוטין.
ושוב אני אומר, מקרייב חלוץ חריף ,גדול,מהיר, חזק, הייתי רוצה לראות אותו אצלנו אם מישהו ילך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 00:29 
סמל אישי של המשתמש
והנה אני רואה את עמנואל עכשיו רוזן בכותרת: הפועל 3 רמות מעל הליגה. נו אחרי כותרת כזאת שהיא לא נכונה בשיט, גם 5:0 על עכו זה כשלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 00:33 
גביזון כתב:
והנה אני רואה את עמנואל עכשיו רוזן בכותרת: הפועל 3 רמות מעל הליגה. נו אחרי כותרת כזאת שהיא לא נכונה בשיט, גם 5:0 על עכו זה כשלון.

בגלל האפס הזה נהייתה לנו תדמית כזאת. כוכבים. זה כוכב, זה כוכב. כמו בפתיח של ערוץ 1 היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 00:36 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
גביזון כתב:

בגלל האפס הזה נהייתה לנו תדמית כזאת. כוכבים. זה כוכב, זה כוכב. כמו בפתיח של ערוץ 1 היום.

זה לא רק הוא, יום למחרת הניצחון 4:1 על מכבי חיפה (שכולנו יודעים שלא שיקף את המשחק מבחינת ההפרש) מהדורת החדשות של ערוץ 2 אמרו שהפועל בעקרון כבר אלופה, והשאלה זה בכמה היא תשאיר לשאר אבק. מי שבולע את זה אדיוט. אני התעצבנתי רצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 00:45 
סמל אישי של המשתמש
פותח האשכול לך הביתה כבר.
כל השבוע אתה פותח אשכולות זיוני מוח, לא נמאס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 00:49 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
חתיכת אפס מאופס אתה פותח האשכול
אפס מאופס
אני בטוח שאם הקהל באשדוד היום היה מורכז מאוהדים כמוך, היינו יוצאים מובסים מהמשחק הזה
מזל שהקהל האמיתי של הפועל גם ב3-0 היה מאחורי השחקנים ועזר לקבוצה לחזור, גם אם אובדן הנקודות הזה קריטי

בגלל זה הוא לא היה באשדוד
הוא אוהד שרואה תמשחק בבית ומקלל תטלויזיה.
קשר הדוק בין הדברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 00:59 
Officer Barbrady כתב:
גביזון כתב:

זה נכון ואני חושב שמה שגורם להרגשה הזו אצלך אולי ואצל פותח האשכול זה שגם בעונה כזו שהפועל קבוצה טובה יותר ומנצחת פעמיים את חיפה, אנחנו עדיין מתחתיהם.
בכלל, אתה מסתכל על חיפה. בעונת פוסט גיידמאק הם היו קבוצה בינונית והצליחו לאסוף אליפות מהריצפה שאף קבוצה אחרת לא היתה שם בשביל להרים אותה. השנה, למרות שהם קבוצה אפורה ובינונית הם מובילים את הליגה בפער די משמעותי (4 נקודות יתרון בעונה כזו זה פער גדול). מדברים עלינו כל הזמן שאנחנו גדולים, עליהם יורדים והם מסתכלים עלינו מלמעלה. לא משנה מי נפצע אצלם (אנחנו אמנם סבלנו פציעה רצינית של שכטר, אבל זו פציעה אחת לעומתם שהיתה תקופה שהיו בלי 4-5 שחקנים בכירים וגם עכשיו חסרים שחקנים), הם עדיין מצליחים לנצח שבת אחרי שבת. 2:3 את הפועל ר"ג בבית, ק"ש בחוץ דקה 75, אשדוד דקה 88, סכנין בבית דקה 80. הכל שווה 3 נקודות.
אנחנו פעמיים מגיעים למשחקי בית נוחים בשביל לעלות למקום ראשון, מפספסים. 3 פעמים מפסידים נקודות שבוע אחרי שעלינו למקום הראשון. זה מתסכל. מבין אותכם.

עדיין, על הקבוצה הזאת של הפועל, הדבר האחרון שאפשר לכתוב זה לוזרים. עם הבאסה שלי כרגע, ועם כל הפסימיות שאוחזת בי (וכבר כתבתי, האפשרות שהפועל לא יקחו אליפות העונה היא לא ופציה מבחינתי ואין לי מושג איך אני אעכל את זה), זו הקבוצה שהכי נהניתי לראות ב-28 השנה שאני רואה כדורגל, היא נתנה לי רגעים מדהימים ואני מקווה שעוד תיתן לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 01:29 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
Officer Barbrady כתב:
גביזון כתב:

זה נכון ואני חושב שמה שגורם להרגשה הזו אצלך אולי ואצל פותח האשכול זה שגם בעונה כזו שהפועל קבוצה טובה יותר ומנצחת פעמיים את חיפה, אנחנו עדיין מתחתיהם.
בכלל, אתה מסתכל על חיפה. בעונת פוסט גיידמאק הם היו קבוצה בינונית והצליחו לאסוף אליפות מהריצפה שאף קבוצה אחרת לא היתה שם בשביל להרים אותה. השנה, למרות שהם קבוצה אפורה ובינונית הם מובילים את הליגה בפער די משמעותי (4 נקודות יתרון בעונה כזו זה פער גדול). מדברים עלינו כל הזמן שאנחנו גדולים, עליהם יורדים והם מסתכלים עלינו מלמעלה. לא משנה מי נפצע אצלם (אנחנו אמנם סבלנו פציעה רצינית של שכטר, אבל זו פציעה אחת לעומתם שהיתה תקופה שהיו בלי 4-5 שחקנים בכירים וגם עכשיו חסרים שחקנים), הם עדיין מצליחים לנצח שבת אחרי שבת. 2:3 את הפועל ר"ג בבית, ק"ש בחוץ דקה 75, אשדוד דקה 88, סכנין בבית דקה 80. הכל שווה 3 נקודות.
אנחנו פעמיים מגיעים למשחקי בית נוחים בשביל לעלות למקום ראשון, מפספסים. 3 פעמים מפסידים נקודות שבוע אחרי שעלינו למקום הראשון. זה מתסכל. מבין אותכם.

עדיין, על הקבוצה הזאת של הפועל, הדבר האחרון שאפשר לכתוב זה לוזרים. עם הבאסה שלי כרגע, ועם כל הפסימיות שאוחזת בי (וכבר כתבתי, האפשרות שהפועל לא יקחו אליפות העונה היא לא ופציה מבחינתי ואין לי מושג איך אני אעכל את זה), זו הקבוצה שהכי נהניתי לראות ב-28 השנה שאני רואה כדורגל, היא נתנה לי רגעים מדהימים ואני מקווה שעוד תיתן לי.

לא יכלתי לסכם את זה יותר טוב בעצמי. שיקראו את ההודעה שלך ולימדו מזה תסכול. תסכול כשאתה משחק יפה, נותן תצוגות נגד היריבה שלך לאליפות, ועדיין מסתכל על הגב שלה כל העונה.
תסכול כשאתה מנצח 2-0 בק"א עם 10 שחקנים, מגיע שבוע אחרי זה לבלומפילד ומקבל תיקו מול קבוצה חלשה כמו בית"ר. תסכול כשאתה מפסיד בבית לאשדוד, מה זה השטויות האלה?
תסכול כשאתה מגיע לק"ש ולא מסוגל לנצח. תסכול כשאתה מנצח 4-1 את חיפה ושבוע אחרי זה מפסיד(!!) לקבוצה כמו בית"ר. הפסד זה דבר מאוד לא מקובל לקבוצה שרצה לאליפות, קבוצות אלופות מסיימות לרוב עונה עם הפסד או שניים. דווקא מהבחינה הזאת, חיפה עושה הכל לפי הספר. היא הפסידה רק לקבוצה שיותר טובה ממנה. אנחנו הפסדנו לקבוצות כל כך חלשות, שאפילו לא ראויות להיות בליגה שלנו. נגיד שעל ההפסד להפועל חיפה וק"ש אפשר להבליג, אבל כל איבוד נקודות אחר היה פשוט מתסכל ברמות. אתה לא יכול לקחת נקודה מתוך 6 נגד אשדוד. אתה לא יכול להיות אלוף כשאתה לוקח נקודה מתוך 6 נגד ק"ש.
אז לקחנו את כל הנקודות נגד חיפה, זה יפה וזה מוביל למחמאות. מה זה שווה לעזאזל אם כל ההפסדי נקודות המיותרים האלה? הקיזוז עושה לנו רק רע, כולם בהרגשה שהנקודות לא חשובות. אז הן דווקא כן חשובות, ואתה תתארח בק"א העונה, ואני בספק עם תוציא משם נקודות. ומי אמר שלא נאבד נקודות עד המשחק בק"א?
אנחנו יכולים להגיע למצב שגם אם ננצח בק"א, לא נעלה למקום הראשון. אי אפשר לקחת ככה אליפות, אי אפשר להוציא נקודה בשתי מפגשים מול אשדוד.
חיפה לא הייתה נותנת לזה לקרות, ובידיוק בגלל זה הם משתינים עלינו מלמעלה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 01:38 
אופיסר ורוני אני מסכים ים כל מילה, אבל רבאק, אחרי משחק כזה לקרוא להפועל לוזרים זה סוג של חוצפה.
אפשר היה לבחור מילי אחרות (מה גם שהאשכול נפתח במחצית)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 01:39 
Officer Barbrady כתב:
redrony כתב:
Officer Barbrady כתב:
גביזון כתב:

לא יכלתי לסכם את זה יותר טוב בעצמי. שיקראו את ההודעה שלך ולימדו מזה תסכול. תסכול כשאתה משחק יפה, נותן תצוגות נגד היריבה שלך לאליפות, ועדיין מסתכל על הגב שלה כל העונה.
תסכול כשאתה מנצח 2-0 בק"א עם 10 שחקנים, מגיע שבוע אחרי זה לבלומפילד ומקבל תיקו מול קבוצה חלשה כמו בית"ר. תסכול כשאתה מפסיד בבית לאשדוד, מה זה השטויות האלה?
תסכול כשאתה מגיע לק"ש ולא מסוגל לנצח. תסכול כשאתה מנצח 4-1 את חיפה ושבוע אחרי זה מפסיד(!!) לקבוצה כמו בית"ר. הפסד זה דבר מאוד לא מקובל לקבוצה שרצה לאליפות, קבוצות אלופות מסיימות לרוב עונה עם הפסד או שניים. דווקא מהבחינה הזאת, חיפה עושה הכל לפי הספר. היא הפסידה רק לקבוצה שיותר טובה ממנה. אנחנו הפסדנו לקבוצות כל כך חלשות, שאפילו לא ראויות להיות בליגה שלנו. נגיד שעל ההפסד להפועל חיפה וק"ש אפשר להבליג, אבל כל איבוד נקודות אחר היה פשוט מתסכל ברמות. אתה לא יכול לקחת נקודה מתוך 6 נגד אשדוד. אתה לא יכול להיות אלוף כשאתה לוקח נקודה מתוך 6 נגד ק"ש.
אז לקחנו את כל הנקודות נגד חיפה, זה יפה וזה מוביל למחמאות. מה זה שווה לעזאזל אם כל ההפסדי נקודות המיותרים האלה? הקיזוז עושה לנו רק רע, כולם בהרגשה שהנקודות לא חשובות. אז הן דווקא כן חשובות, ואתה תתארח בק"א העונה, ואני בספק עם תוציא משם נקודות. ומי אמר שלא נאבד נקודות עד המשחק בק"א?
אנחנו יכולים להגיע למצב שגם אם ננצח בק"א, לא נעלה למקום הראשון. אי אפשר לקחת ככה אליפות, אי אפשר להוציא נקודה בשתי מפגשים מול אשדוד.
חיפה לא הייתה נותנת לזה לקרות, ובידיוק בגלל זה הם משתינים עלינו מלמעלה.

לצערי, התגובה הזו, שלא כוללת את המילה לוזרים, היא נכונה ומדוייקת להפליא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 02:05 
אוגוסטוס היל כתב:
אופיסר ורוני אני מסכים ים כל מילה, אבל רבאק, אחרי משחק כזה לקרוא להפועל לוזרים זה סוג של חוצפה.

קראת את התגובה שלי עד הסוף, נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 02:35 
סמל אישי של המשתמש
דבר ראשון, מצטער על שגיאות הכתיב ב"אם" ו"עם", אני שונא שאנשים עושים את זה, וכנראה השעה השפיעה עלי.

אוגוסטוס, האשכול נפתח במחצית, כשכולנו היינו מתוסכלים והפועל באמת היו לוזרים במחצית הזאת. שים לב איך ספגת את השערים. הגנה לא קיימת בשער הראשון, כתוצאה מזלזול ביריב, דבר שממש לא מתאים להפועל(העונה כן, בכל שאר העונות לא). גול שני מפנדל, שהגיע מטיפשות של בלם. והכי חשוב, הגול השלישי, שהגיע 30 שניות אחרי הגול השני, כשאתה מתחיל בחצי וכל כך מזלזל ביריב שכרגע מוביל עליך 2-0, אז אתה מרשה לעצמך לטעות במסירה ועדיין לא לעשות הגנה(ראבק, 30 שניות, כל השחקנים של הפועל אמורים להיות עדיין בחצי שלהם) ולחטוף בהתקפה הראשונה אחרי הפנדל. התסכול והכאב שהיו לי באותן שניות שחטפנו את הגול השלישי זה משהו שאפילו הפסד בדרבי לא מביא לי. לא האמנתי שקבוצה שחוטפת גול בצורה כזאת(השלישי), מעיזה להגיד שהיא רצה לאליפות. הדרך שבה חטפנו את הגולים הייתה כל כך מתסכלת, בידיוק כמו התסכול שחשו אוהדי חיפה בדקה הראשונה בבלומפילד. הם הבינו שחיפה לא יכולה להגיד שהיא יותר טובה מהפועל ולחטוף כבר בדקה הראשונה. כל כך שמחתי שאני לא אוהד חיפה באותה שניה, והנה היום בגול השלישי הרגשתי את התסכול שהם הרגישו בגול של שהר. ר"ג, שלא נזכיר את היכולת שלה, חזרה פעמיים בק"א מול חיפה. חיפה ניצחה בסוף באותו משחק, כי היא הבינה שאם היא רוצה להיות אלופה, היא לא יכולה לא לנצח במשחקים כאלה. אם הפועל הייתה מנצחת היום, התמונה הייתה שונה מבחינתי. הם היו מוכיחים לי כמה הם מתאימים לאליפות. אבל הם לא, הם אמנם הוכיחו איזה קבוצה מצויינת הם, עם אופי, כשחזרו מ3-0 ל3-3(אגב, אני נותן את כל הקרדיט לגוטמן), אבל הם לא הוכיחו שהם קבוצה שמגיע לה לזכות באליפות. כי קבוצה שרוצה אליפות לא תספוג גול שלישי נגד אשדוד, 30 שניות אחרי שהם ספגו את השני.

יש הרבה שמאשימים את גוטמן במחצית הראשונה, ואני אומר שזה שטויות. הפיגור היה באשמת השחקנים בלבד, כי גוטמן לא מעמיד קבוצה שחוטפת 3 שערים נגד אשדוד במחצית. גוטמן לא מעמיד קבוצה שמזלזלת ביריב שלה, שאפילו אחרי שהכניס לה 2 גולים, היא עד כדי כך זחיחה עד שהיא חוטפת גול שלישי כבר אחרי 30 שניות. לא, כאן השחקנים עשו בידיוק ההפך ממה שגוטמן מלמד אותם, וזה לשחק כקבוצה אלופה. במחצית השניה, אחרי שגוטמן לא צעק עליהם, ואמר להם בשיא הרצינות "נו, אתם רוצים לבכות על ההפסד או לנצח את המחצית?", ואחרי שגוטמן עשה חילופים מצויינים, הם התנהגו כמו שהם אמורים להתנהג. קבוצה אלופה הייתה אמורה לנצח 3-0 היום מצמד של טוטו ושער של בן שהר. אבל היא לא ניצחה, כי במחצית הראשונה היא התנהגה כמו קבוצת תחתית, כמו מכבי תל אביב. אחרי כל איבוד נקודות, כשאני רואה את הפנים של זהבי, ורמוט, ידין, שהר וטוטו, אני חושב לעצמי שהנה הם קיבלו את הכאפה, הנה נכנס שכל ואפשר לדהור לאליפות. בטח עם יכולת כמו שלנו.
אבל כל פעם אני מתאכזב מחדש. אחרי שיצאנו תיקו עם בית"ר והיינו בפיגור בסכנין, וחזרנו לנצח, חשבתי שעכשיו הכל ישתנה. ואז הפסדנו לאשדוד בבית.
כשהפסדנו לבית"ר, אחרי הזחיחות הבלתי מוסברת אחרי הניצחון על חיפה(ציטוט של אחד השחקנים ביום המשחק, "לבית'ר אין מה למכור נגדנו"), חשבתי שהפעם, לקראת הישורת האחרונה והרצון לארח את משחק העונה בבלומפילד, הנה סוף סוף הם קדימה בדרך למקום הראשון לפני הקיזוז. אבל לא, שוב התסכול, שוב הפרצוף של זהבי, שוב איבוד נקודות קריטי, שוב הוכחה שאנחנו לא עשויים מחומר של אלופים. אנחנו מצויינים, ברצלונה הישראלית, אם ברצלונה היא קבוצה שבסוף לא לוקחת אליפות.
כולם אמרו אחרי ההפסד לאשדוד, שהמשחק נגד בנפיקה חזר אלינו כמו בומרנג, וזה ההפך. בולשיט. לכל איבודי הנקודות(לארבעת המחזורים הראשונים אני לא מתייחס) האלה יש מכנה משותף, זחיחות. הפסדת לאשדוד אחרי שניצחת את בנפיקה, הפסדת לבית"ר אחרי שהבסת את חיפה, איבדת נקודות נגד בית"ר בבית אחרי שניצחת את חיפה בחוץ, יצאת תיקו בק"ש אחרי רצף של איזה 8 ניצחונות עם יחס שערים 50-0. הפועל לא יודעת להוריד את עצמה לקרקע, לא משנה כמה גוטמן ידבר ויזהיר, על המגרש הזחיחות מתבטאת יפה מאוד, וזה, לצערי, מה שיכול להפסיד לנו את האליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 07:24 
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

קראת את התגובה שלי עד הסוף, נכון?

כן. זה לא בא נגדך אלא כנגד פותח האשכול שמצא לו זמן במחצית לפתוח אשכול כזה.
זו עדיין כותרת האשכול הזה. אותי זה מעצבן.
אופיסר- לוזריות זו לא המילה. אני גם לא בטוח שזחיחות זו הסיב הכאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2011, 07:28 
RedBullet -הלוזר האמיתי

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 82 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: