תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 10:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בלומפילד 1963
הודעהפורסם: 19 מרץ 2011, 21:11 
א) הצילום אוויר הנוסף מוכיח שיש הבדל בין שערים 5 ל11 בשיפוע (מה גם שלא יכול להיות שבגלל צילום קצת מוטה יהיה כזה הבדל). אף פעם לא שמתי לב לזה עד עכשיו. עכשיו מעניין אותי איך יותר נח לראות משחק, סעמק.

ב) את התמונה הנוספת שהועלתה עם הכיתוב "אצטדיון הפועל" צריך להכניס לויקיפדיה. כבר יש שם תמונה אחת עם הכיתוב אבל היא מחוץ לאצטדיון נראה לי, זאת הרבה יותר טובה.

ג) הגיע הזמן להחזיר את המושבים בין 7 ל8.
אם אני לא טועה הם הורדו בזמנו אחרי שהמשטרה לא אישרה שנשב ליד אוהדי בית"ר באחד המשחקים של סוף שנות ה90. כיום בכל מקרה 7 ו8 שייכים לאותה הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2011, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
התמונה היא מתוך האצטדיון. זה אותו שלט, עשו את טקס חנוכת האצטדיון מתחתיו. מאחורה ברקע העצים של גן כרונינגן, מימין תחילת יציע שער 8, משמאל תחילת יציע שער 7.
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2011, 21:37 
Psycho Pat כתב:

התמונה מ-63 מדהימה כי יש שם שתי קבוצות גדולות בלשהי התקופות הגדולות שלהן. מכבי חיפה עם מנ'צל שמוביל אותה ואחריו הרדי. הבלונדיני זה שמעון שנהר...לפניו נדמה לי שזה דני שמילוביץ'.
בפ"ת גם בועז קופמן וגם יעקב ויסוקר. גם ב-68 קופמן מוליך את הפועל פ"ת לגמר הגביע כשמהלל מוליך את בני יהודה.
תמונות גדולות כי בלומפילד בשביל הדור שלנו הוא אצטדיון חדיש והשחקנים האלה נראים תלושים מהאיצטדיון. אלה שחקנים של יציעי עץ ומגרשי כורכר וחול. בלומפילד בהחלט הקדים את תקופתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
א.ב כתב:
א) הצילום אוויר הנוסף מוכיח שיש הבדל בין שערים 5 ל11 בשיפוע (מה גם שלא יכול להיות שבגלל צילום קצת מוטה יהיה כזה הבדל). אף פעם לא שמתי לב לזה עד עכשיו. עכשיו מעניין אותי איך יותר נח לראות משחק, סעמק.

הפריים המלא של הצילום הוא 1.2 מטר על מטר, בלומפילד נמצא בקצה ויש סיכוי יותר מסביר שהשינוי הוא בגלל העיוות של עדשת המצלמה.
במבט ממש מעל האיצטדיון, הכל נראה זהה לחלוטין (גם אין שום הגיון תכנוני בלבנות איצטדיון לא סימטרי)

תמונה

נערך לאחרונה על ידי שאולין בתאריך 20 מרץ 2011, 12:46, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 12:46 
א.ב כתב:

ג) הגיע הזמן להחזיר את המושבים בין 7 ל8.
אם אני לא טועה הם הורדו בזמנו אחרי שהמשטרה לא אישרה שנשב ליד אוהדי בית"ר באחד המשחקים של סוף שנות ה90. כיום בכל מקרה 7 ו8 שייכים לאותה הקבוצה.

נכון וכבר אמרתי את זה בתחילת השנה
מחפשים בנרות איפה להכניס עוד קהל לבלומפילד בימים שהוא מלא כמעט כל שבוע,
רבאק, יש לכם עוד 200 מקומות שאפשר לנצל, רק תעיפו משם את הגדר ותתקינו כסאות
מה גם שזה נראה ממש מכוער שיש "חור" באמצע באיצטדיון.
אגב, זכור לי שבזמנו שקלו להושיב שם את אוהדי פארמה או משהו כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: