רבותיי, הגיעה השעה להשיב מלחמה. אין לנו יכולת להתחרות בבית"ר ירושלים בכמות השנאה, האלימות והברבריות שתומכי המועדון הזה והגורמים הרשמיים שמנהלים אותו מייצרים.
מאות אלפי בני אדם נחשפים שבוע אחר שבוע לגזענות מתועבת ולאלימות שפלה שבשפלות, ואין דין ואין דיין.
בית"ר ירושלים נתמכת על-ידי המונים. חלקם, אנשים רבי עוצמה המגוננים על המועדון הזה. במידה רבה, לא טועים אוהדיה כשהם שרים "בית"ר הדגל של המדינה". להתאחדות לכדורגל בישראל אין ככל הנראה את הרצון או היכולת להתמודד עם המועדון המחליא הזה, וכנ"ל הוא המצב לגבי מי שאמורה להיות המפקחת על הגזענות באיצטדיונים בישראל - הקרן החדשה לישראל.
אי לכך, לא נותרה לנו עוד ברירה אלא לקחת עניינים לידיים שלנו. לא מדובר פה בספורט ולא מדובר פה ביריבות זו או אחרת. כל אדם שוחר חיים ואוהב אדם חייב לרצות בהכחדתו של ארגון הפשיעה הזה המטפח ומעניק במה לשרצים האיומים ביותר שיצאו מקרבה של החברה הישראלית. לא נוכל להרחיק את הגזענים מהחברה הישראלית. בטח שלא באקלים הפוליטי הנוכחי, אבל אפשרי והכרחי הוא מבחינתנו לפעול להרחיקם מנוף הכדורגל והספורט בישראל.
מצ"ב קישורים למכתב מפורט אשר נוסח בידי כמה אוהדים, וחתום בשם "אוהדי כדורגל ישראלים נגד גזענות". זוהי לא יוזמה פרטית של אוהדי הפועל תל-אביב ואנחנו מקווים מאוד שלא רק אוהדי הפועל יקחו בה חלק:קישור ראשון:http://www.upf.co.il/file/289103.html קישור שני:http://www.2shared.com/document/U2FM9Ih ... _2011.htmlרבותיי, אפשר להפסיק לשלוח את המכתב לחו"ל. המסר הועבר והארגונים הרלוונטיים מטפלים בסוגיה. מקווים לעדכן בקרוב.
אפשר וצריך להמשיך ללחוץ על הקרן החדשה לישראל שמועלת בתפקידה כמפקחת על רמת הגזענות במשחקי הכדורגל בארץ. כתובת המייל הבאה נפתחה לשם ריכוז המאבק. לתגובות, הצעות ודיונים בנוגע להרחבת המאבק:
antiraisrael@gmail.comאנא מכם - אל תשאירו את העבודה לאחרים. שכל אחד יפנה חצי שעה לטובת העניין וייקח אחריות לידיו. לא עוד אשכולות על אלימות וגזענות בפורום אינטרנטי - זוהי השעה לעשות מעשה!