סימרוטיץ כתב:
סנופקין כתב:
סימרוטיץ כתב:
אני מציע לכם להתעורר קצת מעיוות התפיסה שלכם !
כל מי שבא לראות את הפועל הרי זה משובח ,ולא משנה איך הוא מתנהג בתוך היציע (חוץ מלקלל שחקנים שלנו שירי שואה וכו')
אין לאף אחד זכות לקבוע איך מישהו צריך לעודד ואיפה הוא ישב ,כמובן ש יש את האוהד המושלם שכל המשחק שר ומעודד אך לצערנו לא כולם כך.
לכן ההמלצה שלי זה לנסות בטוב ולשכנע את הסביבה שלך לעודד ,לא הולך לא נורא עבור למישהו אחר אין טעם להתעצבן ולנסות לשנות את העולם !
אם אני לא מקלל שחקנים שלנו ולא שר שירי שואה,
אבל בא לשער 2 ונעמד לאנשים מול העיניים במשך כל המשחק, זה בסדר?
ואם אכלתי צ'ולנט בשבת והרגתי את כל השורה מחום בלתי נשלט שיוצא לי מהתחת ???
מה אתה רוצה? האנלוגיה שלו במקום.
מי שיגיע לשער 2 ויעמוד כל המשחק, תוך 5 דקות יושיבו אותו בכח. למה? כי הוא מפריע ליתר והוא צריך לדעת שביציע הזה מקובל לשבת.
מי שעומד בשער 5 ולא מעודד, מפריע לי באותה מידה. וזה לא שהוא מפריע לי רק בעין. כשמישהו עומד ביציע ולא מעודד, הוא פוגע בעידוד וגורם גם לאחרים לא לעודד. אם מאחוריי לא ישירו, אז גם לי יהיה הרבה יותר קשה לשיר. זו גם הסיבה שאוהדים בשער 2 ו- 7, שכן רוצים לעודד, לא בדיוק יכולים לעשות את זה כל המשחק.
ומי שחושב שזו תופעה של ה- 3-4 שנים האחרונות, חי בסרט. הקהל הזה בהדרדרות מתמדת בכל מה שקשר לעידוד כבר קרוב ל- 10 שנים והגורם המרכזי לזה, הם לא הילדים שלא מעודדים, אלא האדישות המעצבנת שמאפיינת את הקהל הזה. האדישות שהביאה לנו את מוני הראל ואלי טביב, האדישות שהפכה את הפועל לקבוצה לעשירים בלבד ברגע הכי גדול שלה, והאדישות שהפכה את הקהל הזה למיעוט זניח שחי את הקבוצה יום-יום ועוד 10-,000 איש שבאים לראות משחק וחוזרים הביתה.
הרי הבעיה שלנו היא לא אנשים כמו בלאד, שגם ככה בקושי באים בשנים האחרונות וגם טוענים שהם נגד עידוד, הבעיה שלנו היא האנשים שחושבים שעידוד תורם לקבוצה והעידוד חשוב להם, אבל לא עושים שום דבר כדי לשפר את המצב. זה כולל אנשים שנטשו את הקומץ ועברו לשער 4 ושער 6, זה כולל אנשים פעם עודדו והיום זה כבר לא לרמה שלהם (הרי הם כבר עברו את גיל 20, אז למה שהם יעודדו? לכו תדחפו יא מאנייק) וזה כולל אנשים שחושבים שהם מעודדים, אבל רוב המשחק הפיות שלהם סגורות. רק באשכול הזה יש כמה אנשים שמדברים על עידוד ומעירים לאחרים, אבל הם לא באמת מעודדים כל ה- 90 דקות. אם כל אחד מאלה שהיו מתלוננים על העידוד, היו באמת מעודדים, המצב שלנו היה טוב בהרבה. יש אולי 50 אנשים ביציע שבאמת מעודדים 90 דקות.
בקיצור, שכל אחד יעשה חשבון נפש עם עצמו.