תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 22:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יאלללה,כלום לא קרה - מסתכלים קדימה
הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 11:51 
ofer23 כתב:
redrony כתב:
zink כתב:
לא יעלה על הדעת שחיפה ביכולתה הנוכחית לא תשמוט משחק או שניים.
אבל ברור שהכל אבוד.

יש הבדל בין זה שזה יעלה על הדעת לבין מה שקורה ויקרה במציאות. לחיפה יש 5 משחקים. אחד מהם בטוח נגד אשקלון בבית. עוד שניים בקריית אליעזר ועוד שינים נגד עכו ונתניה בחוץ.
אז קודם כל גם לך יש 5 משחקים שלפחות אחד מהם הוא משחק חוץ קשה באשדוד ו-3 משחקי בית שאתה אמור לנצח, אבל שנייים מהם נגד קבוצות שיבואו להילחם על החיים שלהם והשלישי נגד קבוצה משתפרת. אם חיפה פתאום יאבדו נקודות בקצב שלא איפיין אותם העונה, מצוין. עד עכשיו הם איבדו 18 נקודות ב-25 משחקים ו-7 נקודות ב-14 משחקים האחרונים. הם יודעים לקחת נקודות ביכולת הבינונית שלהם, בעיקר בחוץ. העניין הוא שכרגיל, אתה עכשיו תלוי בהם ורודף אחריהם ונכנס לסיטואציה שאסור לך לטעות יותר. לא טעות שופט, פציעות והרחקות, משחקים שבהם אתה פחות טוב. אין את המרווח נשימה הזה יותר. לא כל שנה תנצח 9 מתוך 10 משחקים אחרונים כולל את היריבה שלך בחוץ.

רוני, לדעתי אתה מקדים את המאוחר. ברוב הסיטואציות הסבירות עד לסיום הסיבוב השני הכל יישאר פתוח. שיטת הקיזוז ובפרט משחקי הפלייאוף שמפגישים בין כל קבוצות הפלייאוף העליון מבטיחים שהמאבק על האליפות יישאר פתוח (כנראה כולל גם את מכבי). בעונה שעברה הרי חיפה לא ניצחה במחזור הסיום את בני-יהודה. אינני בטוח שהיא לא תאבד נקודות במפגשי הפלייאוף שלה נגד ק"ש ושתי הקבוצות האחרות שתסיימנה במקומות 5 ו-6 (נתניה ? מכבי-פ"ת ? הפועל-חיפה ?). בכל מקרה גם עד סיום הסיבוב השני יש לחיפה משחקים שעשויים להקשות עליה (דרבי חיפאי, ק"ש בחיפה ונתניה בקופסה שתרצה להיאבק על מקום בפלייאוף).
אולי הדבר המשמעותי שאיבדנו במחזור הזה הוא מומנטום מסוים לעומת חיפה, או כפי שניסחת: עכשיו אנחנו חזרנו לרדוף אחריהם. אבל שוב, כמעט בכל סיטואציה, הכל יישאר פתוח בתחילת משחקי הפלייאוף (עם או בלי ביתיות במפגש נגד חיפה בפלייאוף).

אז שוב אני אחזור על עצמי: ברור שהכל פתוח. גם אם היה 6 הפרש לחיפה הכל היה פתוח בגלל הקיזוז. בשנייה שחיפה תהיה לפניך אחרי 30 משחקים זה מחייב ברב התסריטים לנצח אותם שם. נכון, חיפה איבדה נקודות נגד בני יהודה במחזור האחרון. כמה פעמים אתה חושב שעוד יהיה לך מזל כזה? זה יכול לקרות פעם ב-20 שנה.
הפועל היו צריכים להיות היום במקום הראשון עם פור של 4-5 נקודות על מכבי חיפה אם מסתכלים על הבדלי הרמות. לצערי, הפועל לא יודעים לקחת נקודות במשחקים שהם לא טובים בהם, בעיקר בחוץ, לפחות לא באחוזים הנדרשים כדי שהטבלה תראה את פער הרמות האמיתי בין הקבוצות. אם הפועל לא ייקחו אליפות העונה, מבחינתי לפחות, זה דבר שלא יהיה לי קל לעכל אותו. מה שקורה עכשיו, זה שהעונה תתרכז למשחק אחד אותו נצטרך (אם לא נסיים לפני חיפה ב-30 משחקים) לנצח בחוץ. זה תסריט רחוק מאידיאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 11:52 
redrony כתב:
שחר כתב:
נקודה וחצי הלכה. באמת לא קרה כלום.
אם מנצחים עד הפלייאוף את כל המשחקנים אנחנו במקום הראשון עם לפחות 3 נקודות הפרש מהמקום השני (לפני הקיזוז), בסופו של דבר אם נחזור לשחק כרגיל ונבוא למאני טיים, כלומר לפלייאוף, מוכנים, אף אחד לא יזכור שהמשחק הזה התקיים בכלל.

זה מעצבן להפסיד, במיוחד לבבונים הגזענים, אבל אין מה לעשות, אי אפשר רק לנצח ולנצח כל הזמן.

אם לדקדק הפסדת אתמול 2 נקודות כי עברת ממצב אי זוגי לזוגי בסוף העונה (כלומר מבחינת הפועל, מעכשיו, אין הבדל בין הפסד לתיקו מבחינת הנקודות אחרי הקיזוז).
ושוב, הפסד הנקודות בתמונה הכוללת פחות קריטי כמו זה שהפחתת מהסיכוי לסיים לפני חיפה אחרי 30 משחקים מה שאומר שתצטרך לנצח אותם בחוץ. זה אפשרי אבל מאוד קשה, בטח פעם שלישית רצוץ (בחוץ).

התאוריה שלך נכונה אם אתה לוקח בחשבון שחיפה והפועל ינצחו את כל המשחקים עד הפלייאוף ואני מתערב כבר עכשיו שזה לא יקרה וזה יכול להשתנות שוב לזוגי וללא זוגי. חיפה עוד ימעדו לפחות פעם אחת עד הפלייאוף וזה יספיק כדי לעבור אותם, בכלל לנצח בלי הפסקה את כל המשחקים חוץ מחיפה , הרבה יותר קשה מלנצח את חיפה בקללה פעם שלישית. בשורה התחתונה, הכל פתוח ושום דבר לא השתנה דרמטית לרעתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 12:01 
שחר כתב:
redrony כתב:
שחר כתב:
נקודה וחצי הלכה. באמת לא קרה כלום.
אם מנצחים עד הפלייאוף את כל המשחקנים אנחנו במקום הראשון עם לפחות 3 נקודות הפרש מהמקום השני (לפני הקיזוז), בסופו של דבר אם נחזור לשחק כרגיל ונבוא למאני טיים, כלומר לפלייאוף, מוכנים, אף אחד לא יזכור שהמשחק הזה התקיים בכלל.

זה מעצבן להפסיד, במיוחד לבבונים הגזענים, אבל אין מה לעשות, אי אפשר רק לנצח ולנצח כל הזמן.

אם לדקדק הפסדת אתמול 2 נקודות כי עברת ממצב אי זוגי לזוגי בסוף העונה (כלומר מבחינת הפועל, מעכשיו, אין הבדל בין הפסד לתיקו מבחינת הנקודות אחרי הקיזוז).
ושוב, הפסד הנקודות בתמונה הכוללת פחות קריטי כמו זה שהפחתת מהסיכוי לסיים לפני חיפה אחרי 30 משחקים מה שאומר שתצטרך לנצח אותם בחוץ. זה אפשרי אבל מאוד קשה, בטח פעם שלישית רצוץ (בחוץ).

התאוריה שלך נכונה אם אתה לוקח בחשבון שחיפה והפועל ינצחו את כל המשחקים עד הפלייאוף ואני מתערב כבר עכשיו שזה לא יקרה וזה יכול להשתנות שוב לזוגי וללא זוגי. חיפה עוד ימעדו לפחות פעם אחת עד הפלייאוף וזה יספיק כדי לעבור אותם, בכלל לנצח בלי הפסקה את כל המשחקים חוץ מחיפה , הרבה יותר קשה מלנצח את חיפה בקללה פעם שלישית. בשורה התחתונה, הכל פתוח ושום דבר לא השתנה דרמטית לרעתנו.

היא נכונה כל עוד הפועל לא מפסידים. תוצאות תיקו משאירות על זוגי (כלומר אין סיטואציה שהפועל לא מפסידים משחק ויש להם אי זוגי וכפי שאמרתי, עד להפסד הבא, מבחינת הפועל אין הבדל בין הפסד לתיקו).
לגבי השורה התחתונה שכתבת: הכל פתוח נכון, המצב כן השתנה לרעתינו, אם דרמטית, את זה נראה עוד 5 משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 12:04 
redrony כתב:
אז שוב אני אחזור על עצמי: ברור שהכל פתוח. גם אם היה 6 הפרש לחיפה הכל היה פתוח בגלל הקיזוז. בשנייה שחיפה תהיה לפניך אחרי 30 משחקים זה מחייב ברב התסריטים לנצח אותם שם. נכון, חיפה איבדה נקודות נגד בני יהודה במחזור האחרון. כמה פעמים אתה חושב שעוד יהיה לך מזל כזה? זה יכול לקרות פעם ב-20 שנה.
הפועל היו צריכים להיות היום במקום הראשון עם פור של 4-5 נקודות על מכבי חיפה אם מסתכלים על הבדלי הרמות. לצערי, הפועל לא יודעים לקחת נקודות במשחקים שהם לא טובים בהם, בעיקר בחוץ, לפחות לא באחוזים הנדרשים כדי שהטבלה תראה את פער הרמות האמיתי בין הקבוצות. אם הפועל לא ייקחו אליפות העונה, מבחינתי לפחות, זה דבר שלא יהיה לי קל לעכל אותו. מה שקורה עכשיו, זה שהעונה תתרכז למשחק אחד אותו נצטרך (אם לא נסיים לפני חיפה ב-30 משחקים) לנצח בחוץ. זה תסריט רחוק מאידיאלי.

רוני,
על מצב של תיקו נגד חיפה בפלייאוף ומאבק עדיין פתוח - אתה מסכים ?
אם איבוד נקודות של חיפה במחזור האחרון יכול לקרות רק פעם בעשרים שנה, אז אני לא בטוח שחיפה לא תאבד נקודות בשלושת משחקי הפלייאוף האחרים (למעט המפגש מולנו): יהיו להם משחקים נגד מכבי, ק"ש ושתי קבוצות נוספות (כנראה מבין מכבי-פ"ת, בני-יהודה, הפועל-חיפה, עכו ונתניה). אם למכבי עוד יישאר סיכוי כלשהו לזכות באליפות אז אני בספק אם הם שוב יפתחו רגליים לחיפה ; לק"ש יהיה אינטרס לשמור על סיכוי להגיע לאירופה וכך גם אולי לשתי הקבוצות האחרות. הקבוצות שמביניהן יעפילו שתיים למקום 5 ו-6, אינן נראות לי תבוסתניות כל-כך ולכן גם במשחקים של חיפה וגם במשחקים שלנו נגדן, התוצאה לא ידועה מראש (למרות יחסי הכוחות הברורים מראש). הפועל-חיפה בפלייאוף עליון הוא בכלל מצב שמסתמן כמוקש למכבי-חיפה.
ולכן אני טוען שאתה פשוט מקדים את המאוחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 12:08 
אל תדברו על האליפות,גם אם הפער 6 הכל פתוח.

אני לא מאוכזב מזה שאנחנו מקום 2 בכלל לא,אני מאוכזב מאוד שבאנו יהירים ולא נלחמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2011, 12:20 
ofer23 כתב:
redrony כתב:

רוני,
על מצב של תיקו נגד חיפה בפלייאוף ומאבק עדיין פתוח - אתה מסכים ?
אם איבוד נקודות של חיפה במחזור האחרון יכול לקרות רק פעם בעשרים שנה, אז אני לא בטוח שחיפה לא תאבד נקודות בשלושת משחקי הפלייאוף האחרים (למעט המפגש מולנו): יהיו להם משחקים נגד מכבי, ק"ש ושתי קבוצות נוספות (כנראה מבין מכבי-פ"ת, בני-יהודה, הפועל-חיפה, עכו ונתניה). אם למכבי עוד יישאר סיכוי כלשהו לזכות באליפות אז אני בספק אם הם שוב יפתחו רגליים לחיפה ; לק"ש יהיה אינטרס לשמור על סיכוי להגיע לאירופה וכך גם אולי לשתי הקבוצות האחרות. הקבוצות שמביניהן יעפילו שתיים למקום 5 ו-6, אינן נראות לי תבוסתניות כל-כך ולכן גם במשחקים של חיפה וגם במשחקים שלנו נגדן, התוצאה לא ידועה מראש (למרות יחסי הכוחות הברורים מראש). הפועל-חיפה בפלייאוף עליון הוא בכלל מצב שמסתמן כמוקש למכבי-חיפה.
ולכן אני טוען שאתה פשוט מקדים את המאוחר.

אני מסכים שעוד יהיה סיכוי, אבל הסיכויים שלך יקטנו משמעותית. ככל שאתה מתקרב לסיום הליגה ואתה תלוי בקבוצה אחרת, הסיכוי שלך קטן יותר. חיפה לא צריכה שיפתחו לה רגליים בשביל לנצח. כלומר, זה תמיד עוזר, אבל זה לא אומר שאם קבוצות יילחמו נגדה נגדה, הם לא ינצחו.
משום מה יוצא הרושם כאילו אני טוען שהכל גמור. אז ממש לא. אני כן טוען שכל איבוד נקודות הוא משמעותי ומקטין את הסיכוי, כולל זה שהיה אתמול. בשנה שבה הפועל טובה משמעותית מהיריבות שלה לאליפות, להגיע למצב "שהכל פתוח" ושמשחק אחד יכריע אליפות (בטח אם הוא יהיה בחוץ ובטח אם נהיה חייבים לנצח בו), זה מצב שהפועל לא היו צריכים למצוא את עצמם בו. ברור שכמו שחיפה נראים, הם יכולים לאבד נקודות בשניים או שלושה משחקים עד סיום העונה הרגילה והכל יהיה סבבה. עד היום, קצב צבירת הנקודות שלהם לא מאפשר לי להיות אופטימי.
אני שוב אנדנד ואחזיר אותכם למה שכתבתי אחרי המחזור ה-17 ואחרי הדרבי. אחרי המחזור ה-17 אני טענתי שצריכים 10 נצחונות שלושה תיקו (או שני תיקו והפסד) בשביל לגמור במקום הראשון (וגם אז נהיה תלויים באיבוד נקודות של חיפה). זה המקסימום שהפועל יכולים לעשות וכמובן שצריך עוד איבוד נקודות של חיפה. אחרי הדרבי טענתי שהפועל צריכים 8 נצחונות מ-9 משחקים ושחיפה יצטרכו איבוד נקודות נוסף חוץ מהמשחק נגדנו. זה המצב גם עכשיו. תקרא לי ריאלי עם נטיות פסימיות קשות. אני לא איעלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: