אהלן.
דבר ראשון, כידוע לכולם, חשוב מאוד שכמה שיותר אוהדים יתייצבו ויגיעו לאימון המסכם לקראת בית"ר, שגם אם אינה קבוצת צמרת העונה, היא יריבה מרה שלנו וחשוב שהשחקנים יבינו שחייבים לצאת משם עם ניצחוון, בטח ובטח כשהטבלה כה צמודה וכשחיפה תשיג נקודות מול הפועל ר"ג.
אם כך, האימון המסכם לקראת המשחק ייערך מחר, יום ראשון, בשעה 17:00. כאמור, חשוב שכמה שיותר יגיעו ויתמכו בשחקנים שרגילים למתיחות והתרגשות גדולה הרבה יותר לקראת משחקים כאלה משנים עברו.בנוסף, רציתי לפרסם פה את נושא ההסעות לטדי אחרי שזה פורסם בפורום השני. ייסלחו לי האולטראס שאני מפרסם כך את הנושא שלא נוגע אליי ישירות, פשוט בדר"כ הוא מפורסם במקביל בשני הפורומים כדי לקבל חשיפה גבוהה, והפעם אין אזכור לגביו כאן, ואני בטוח שכך תהיה היענות גדולה יותר שתתרום לכל הצצדים (הקבוצה, האוהדים והאולטארס).
ציטוט:
ביום שני הבא יערך משחק במסגרת ליגת העל מול ביתר ירושלים, באיצטדיון טדי בשעה 20:45.
למשחק זה יצאו הסעות מאורגנות מטעם אולטראס הפועל. ההסעות יצאו משתי תחנות עיקריות:
1. אוסישקין הי"ד בחניון של הטניס ממול לרידינג בשעה 16:30
2.בלומפילד מחוץ לשער 5 בשעה 17:00
מחיר ההסעה הלוך חזור הוא 50 ש"ח, חובה להירשם להסעה מי שלא יהיה רשום לא יוכל לעלות על האוטובוס!
ההרשמה תהיה בשתי הדרכים הבאות:
1. שליחת הודעה למספר 0525920422 עם שם מלא ומספר טלאפון ליצורת קשר.
2. שליחת אימייל לאתר שלנו עם אותם הפרטים:
webmaster@ultrashapoel.com*בכל הודעה ניתן לרשום את מספר המקומות המבוקש.
** יש להגיע לתחנה כ-15 דקות משעת היציאה המתוכננת. ההסעה לא תחכה לאף אחד.
יאללה הפועל !!
http://www.red-workers.com/forums/viewtopic.php?f=3&t=34566שבת שלום ושבוע אדום לכולם!