mbracha כתב:
אדום אופטימי כתב:
גיא יקר,
אנסה להיות יותר ברור.
אם בחוזה של שכטר אין סעיף שחרור אזי אתה צודק ואני מסכים איתך
מאחר וככל שאני זוכר יש לו סעיף שחרור , אזי איני רואה הבדל לאור העובדה שהוא מושבת בין נסיעה עכשיו לנסיעה בקייץ.
לצערי בתרבות הכדורגל בארץ לחוזה לטווח ארוך אין משמעות כמעט.
לשכטר אין סעיף יציאה לחו"ל. ישנה הסכמה מעורפלת בין הסוכן שלו למוני שאם תהיה הצעה טובה הוא ישוחרר, כשהצעה טובה זה סביב השני מיליון יורו.
לשכטר אין סעיף יציאה, יש לו סעיף שאומר שאם הוא ירצה לצאת לאירופה, הפועל ושכטר הולכים לבוררות וקובעים את תג המחיר שלו.
וזה שהפועל לא משחררת אותו לאיטליה כרגע לא אומר שהיא לא אישרה לו לנהל מו"מ עם קייבו. כבר בדצמבר הם ניהלו מו"מ, ככה שאני מאמין שהפועל ידעה ואישרה.
גם העונה, כשהיה מבוקש מאוד(גם בקיץ וגם בינואר), הוא ממש לא דיבר הרבה על אירופה, במיוחד כשלידו דה סילבה לא מפסיק לדבר על מעבר לאירופה, וגם הצהיר שהוא רוצה לסיים את העונה בהפועל. ממש רודף כסף השכטר הזה, איך הוא מעז לבקש לעלות למשחק גביע טוטו לא חשוב, אבל טעון, עם סיכוי גבוה להיפצע(הנה, לאלא נפצע באותו משחק), במקום לשבת בשער 5 עם ורמוט וזהבי? ממש כוסית ששומרת על הרגליים שלו לטובת אירופה.
יאללה יאללה, היה פצוע כמה חודשים אז שכחתם אותו? שכחתם שהוא היחיד שנתן את כל כולו גם בליגה, שכל הקבוצה זרקה זין. היחיד שירד מהמשחק בק"ש וידע שה"כל אירופה על הזין" לא מכוון אליו, היחיד שהעדיף לקבל צהוב בנצרת והעיקר לבוא ולחגוג עם האוהדים.
אבל לא, הוא מתחיל להימאס על פותח האשכול, בגלל שרצה לצאת לכמה ימים לאיטליה, בזמן שהוא מושבת ב-100% ואפילו לא יכול לרוץ.