תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 21:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שכטר, אתה מתחיל להימאס עלי
הודעהפורסם: 04 מרץ 2011, 15:01 
ידיעות של היום: "איתי שכטר לא הורשה בסופו של דבר לטוס היום לוורונה, לאחר שהמנהל הספורטיבי של קייבו ביקש ממנו להגיע לאיטליה יחד עם סוכנו רונן קצב על מנת להתרשם מהמתקנים ולשוחח עם המאמן."

לקורא שכטר שלום.
כיוון שנשארת בארץ, אני מניח שאתה קורא בפורום, וחיכית להודעה שלי. אז הנה היא.

אהבתי אותך. נתת הרבה להפועל, אבל הפועל נתנה לך לא פחות.
יש לך חוזה. מה שצריך לעניין אותך עכשיו זה איך אתה חוזר עוד העונה לשחק. בהפועל, לא בקייבו.

מה זה החרטא הזה "להתרשם מהמיתקנים"? אם יציעו לך חצי מיליון יורו לעונה ובמגרש האימונים יש עשבים לא תעבור לשם?
אני מציע שתתקשר למאמן שם ותשאל אותו אם הוא מרשה לשחקנים פצועים לנסוע באמצע העונה להתרשם ממיתקני אימון בחו"ל.

אתה מתחיל להימאס עלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שכטר, אתה מתחיל להימאס עלי
הודעהפורסם: 04 מרץ 2011, 15:14 
הגזמת ובגדול..
לא מכל עכבר צריך לעשות פיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2011, 15:15 
כן, איזה חוצפן הוא שהוא רוצה לטוס לשם לשלושה ימים במהלך תקופה בה הוא מושבת לפחות לחודשיים הקרובים
פשוט אסון גדול לאפשר לו את זה.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2011, 15:21 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
כן, איזה חוצפן הוא שהוא רוצה לטוס לשם לשלושה ימים במהלך תקופה בה הוא מושבת לפחות לחודשיים הקרובים

אל תהייה תמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2011, 15:26 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
Red or Dead כתב:

אל תהייה תמים

נכון, אל תהיה תמים. למרות שכולם מסתירים את זה, הפועל היא לא המועדון המפואר באירופה. הליגה הישראלית היא לא הליגה הטובה בעולם. יש מועדונים קצת יותר גדולים ועשירים, ויש שחקנים(גם אם מסתירים, אל תהיה תמים) שבשבילם זה חלום להגיע למועדונים וליגות כאלה. יש שחקנים שחולמים על משכורות של מיליוני יורו לעונה, יש שחקנים שרוצים לשחק כל משחק מול 40 אלף אוהדים, יש שחקנים שרוצים להתקדם מישראל והפועל, אבל זה סוד כזה גדול, שכל מי שייעז לנפץ את האשליה, יקבל אשכול לא נחמד בפורום השדים.
שמעת, איתי? אל תעז לחשוב על שדרוג, כי יש אוהדים שעדיין חיים בשנות ה-70, שם כל שחקן הוא סמל וכל מחשבה על מעבר נחשבת לבגידה. הם לא שמעו על אירופה או כסף, סתם מחכים לפתוח אשכולות על שחקנים. אז לקורא איתי, שכל כך חיכה לאשכול הזה, קיבלת.
איתי שכטר, אתה מתחיל להימאס עלי.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2011, 15:26 
סמל אישי של המשתמש
מילא הוא היה יכול משהו כדי לזרז את תהליך ההחלמה שלו האשכול הזה היה ראוי, אבל גם זה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2011, 15:27 
למה אני תמים ?
שכטר אמר שהוא רוצה לעזוב לאירופה בסיום העונה
איפה החלק של התמימות נכנס פה ?

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2011, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2011, 16:25 
אין שום סיבה שלא ישים את הקריירה שלו לפני שני הלייצנים שמנהלים את הקבוצה וינסה להתקדם כי אף אחד לא ממש יודע מה יהיה בהפועל עוד כמה חודשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2011, 16:34 
שכטר יכול העונה, אם בכלל, לשחק רק בהפועל ת"א .
אם כעת שמחלים, רוצה לטוס לשיחות רקע עם מועדון איטלקי, לא רואה שום בעיה.
כל עוד ביקורו לא פוגע בקצב החלמתו, אם בכלל יש סיכוי שישחק העונה, הוא יכול לנסוע לקייבו ולדבר עמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2011, 16:37 
סמל אישי של המשתמש
יוסי ידידי,
כמו שכתבתי באשכול אחר ,אני חסיד של המשפט :
" דרוש מעצמך את מה שאתה דורש מהאחרים. אל תדרוש מהאחרים את מה שאתה דורש מעצמך"
לטעמי זה נכון לכל תחומי החיים.

עכשיו ככה בננו בלי שאף אחד שומע או קורא.
אתה היית נוהג אחרת ?

אתה בחיים שלך לא התראיינת אצל מעסיק אחר כאשר עבדת במקום מסויים ?
לא ביקרת אף פעם במשרדיו של המעסיק האחר כאשר היית מועסק ע"י מעסיק מסויים ?

יכול להיות שנימאס משכטר אבל לא מהסיבה שציינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2011, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
אתה סתם עוצם עיניים.
זה ששכטר אוהב את הפועל זה ברור וזו עובד
זה ששכטר רוצה לעבור לשחק באירופה, אם אפשר גם אז אפילו בדקה הקרובה, זו עובדה או יותר ברורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2011, 17:50 
סמל אישי של המשתמש
Maor7 כתב:
אתה סתם עוצם עיניים.
זה ששכטר אוהב את הפועל זה ברור וזו עובד
זה ששכטר רוצה לעבור לשחק באירופה, אם אפשר גם אז אפילו בדקה הקרובה, זו עובדה או יותר ברורה.

אני רוצה לבקר בטהרן.
מי יקח אותו עם הכפתיים אחרי השבתה של עונה שלמה ?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2011, 18:06 
סמל אישי של המשתמש
איתי מי?

איך שחקן שלא שיחק משחק אחד העונה, אה אולי אחד, יכול לצאת לאירופה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2011, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
איתי מי?

:D :D :D

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2011, 18:08 
אשכול מגעיל ומסריח :ASS:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2011, 18:10 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
אין שום סיבה שלא ישים את הקריירה שלו לפני שני הלייצנים שמנהלים את הקבוצה וינסה להתקדם כי אף אחד לא ממש יודע מה יהיה בהפועל עוד כמה חודשים

אתם אוהדי הפועל או אוהדי שכטר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2011, 18:31 
סמל אישי של המשתמש
יש משהו בעייתי באובססיה של שכטר לגבי אירופה.
עם כל הכבוד לאיתי, הוא בסה"כ נתן עונה אחת טובה בהפועל.. כמה שאני אוהב אותו לא ישנה את העובדה שהוא לא הכי נאמן למועדון.

את זהבי או אניימה לא שומעים כל היום מזמר על אירופה. לא יזיק לשכטר קצת צניעות וסבלנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2011, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
שכטר מוסר דרך גורם שלישי שהוא מעוניין להתנצל בפנייך ולהביע את צערו על כך שנעלבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2011, 18:41 
סמל אישי של המשתמש
ramig76 כתב:
יש משהו בעייתי באובססיה של שכטר לגבי אירופה.
עם כל הכבוד לאיתי, הוא בסה"כ נתן עונה אחת טובה בהפועל.. כמה שאני אוהב אותו לא ישנה את העובדה שהוא לא הכי נאמן למועדון.

את זהבי או אניימה לא שומעים כל היום מזמר על אירופה. לא יזיק לשכטר קצת צניעות וסבלנות.

1. שכטר הוכיח שהוא מתאים לרמות הגבוהות באירופה. וכשאני אומר גבוהות אני לא מתכוון לקייבו או סלטיק.
2. אניימה לא מפסיק לדבר על אירופה, גם זהבי התחיל לדבר הרבה, והסיבה שהוא לא דיבר עד עכשיו זה בגלל שהוא לא ממש התאים ולא היה מבוקש.
3. שכטר השחקן הכי מבוקש בישראל, ובגלל היותו כזה, שומעים הרבה פעמים על שכטר וקבוצה אירופאית. שכטר לא מדבר הרבה על אירופה, התקשורת מדברת עליו ועל אירופה הרבה. מה לעשות, ככה זה כשאתה השחקן הכי טוב ומבוקש בארץ, כל אירופה רודפת אחריך. או שאולי עדיף את יובל אבידור או אלירן עטר, שמות שאף פעם לא מתקשרים עם אירופה?

הפועל היא לא המועדון הכי גדול באירופה, בטח שלא הכי עשיר. עצוב שאנחנו לא יכולים לפרגן לשחקן כל כך נשמה(נשמה, זונת קהל, לא ממש מעניין אותי), שתרם כל כך הרבה לקבוצה, שביקש לעלות בדרבי טוטו למרות ששאר הכוכבים נשארו ביציע, היחיד שהתאמץ במשחק הביזיון נגד ק"ש והיחיד שליגת האלופות לא חדרה לו למוח והשפיעה עליו בליגה. אוהדי הפועל תמיד יודעים לחשוב קצת מעבר לקופסא, ולהבין ששכטר הוא שחקן כל כך מוכשר, שפרסומים על מעבר לאירופה הם בלתי נמנעים, זה דווקא אנחנו יכולים לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2011, 18:52 
את אניימה שומעים כל שנה מצהיר שהוא לא נשאר בארץ, רק שיש לו חוזה ותג מחיר שאף אחד לא היה מוכן לשלם
את ערן זהבי תשמעו כשיהיו לו הצעות קונקרטיות ולא דיבורים באוויר(ואמרו כבר שהוא חתם עם סוכן צרפתי לחודש, וידוע שפיני זהבי עובד בשבילו)
את איתי שכטר שמעו לפני הפציעה אומר שהוא מעוניין לחתום בקבוצה בחו"ל בינואר ולעבור לשחק בתום העונה, אחרי שהוא מסיים בהפועל
הפציעה קצת שיבשה את החלק השני של הדברים, אבל עדיין אין שום פסול ברצון שלו להתקדם
כאילו שאת כל הבכירים של שנה שעברה לא שמעתם מדברים כל שעה על יציאה לאירופה.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2011, 19:01 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
יוסי ידידי,
כמו שכתבתי באשכול אחר ,אני חסיד של המשפט :
" דרוש מעצמך את מה שאתה דורש מהאחרים. אל תדרוש מהאחרים את מה שאתה דורש מעצמך"
לטעמי זה נכון לכל תחומי החיים.

עכשיו ככה בננו בלי שאף אחד שומע או קורא.
אתה היית נוהג אחרת ?

אתה בחיים שלך לא התראיינת אצל מעסיק אחר כאשר עבדת במקום מסויים ?
לא ביקרת אף פעם במשרדיו של המעסיק האחר כאשר היית מועסק ע"י מעסיק מסויים ?

יכול להיות שנימאס משכטר אבל לא מהסיבה שציינת.

יש הבדל גדול בין מישהו שחתום על חוזה כמו שחקן כדורגל ובין שכיר.
שכיר ניתן לפטר עם תשלום פיצויי פיטורין, לשכטר צריך לשלם את מלוא שכרו גם אם יהיה הגרוע בשחקני הפועל וישב על הספסל מעתה ועד סוף החוזה.
מהבחינה הזו מאוד נח לשחקן שקיים חוזה. הבעיה היא שרוב השחקנים (ובעיקר הסוכנים שלהם שמקבלים עמלה פר העברה) מסרבים להכיר בהדדיות של חוזה ולאחרונה החלה אופנת שידרוגי שכר באמצע החוזה (אף פעם לא שנמוכי שכר חלילה) ותביעות יציאה לחו"ל במועדים שאינם מסוכמים ובחוזים ללא סעיף מתאים.
שכטר חתם על חוזה מצויין מבחינתו, כעת הוא מחוייב אליו. אם אין סעיף יציאה לחו"ל אז הוא צריך לכבד את החוזה.
אני כמובן לא קשור לבעלים והאינטרס הזה, שחוזים יכובדו גם מצד השחקנים הוא שלי ולטובת הפועל.
ולסיום: לפי מיטב הבנתי אם קייבו מנהלת מו"מ עם שכטר ללא הסכמת הפועל ניתן לתבוע אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2011, 19:09 
סמל אישי של המשתמש
אני האחרון שלא יסכים עם האמרה "שחוזים יש לכבד ככתבם וכלשונם".
לצערי , לא רק שחקנים לא מכבדים חוזים. גם קבוצות. להם יש דרך לגרום לשחקנים להרים ידיים. חלק מההנהלות לא בוחלות לגייס אוהדים לתוך הלחץ על השחקן כשהן רוצות . כמובן שקיימים מקרים הפוכים בהם שחקנים מגייסים אוהדים במאבק בהנהלה. אפילו אצלנו.

אם אין לשכטר סעיף שחרור לחו"ל , הרי שהמעשה שלו נוגד את החוזה שיש לו ואז הוא חייב להענש, לא על ידינו אלא ע"י ההנהלה. ככל שאני זוכר לא זה המצב.

חוץ מיזה שניראה לי שההנהלה מאוד תשמח לקבל הצעה טובה מחו"ל עבור שכטר, ולכן אולי אפילו מברכת על הנסיעה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2011, 19:15 
סמל אישי של המשתמש
קודם כל, אשכול מטופש. אבל לגופו של עניין, אני כן מסכים עם ההנהלה בנושא הזה, ולמען האמת יש גם עילה לפנייה לאופ"א אם קייבו ימשיכו עם השטויות שלהם. אין שום סיבה בעולם לתת לו לבקר שם.

שכטר שחקן תחת חוזה. הוא חתם בקבוצה, מרצונו הטוב והחופשי, על חוזה לחמש שנים בלי סעיף יציאה לחו"ל. אף אחד לא הכריח אותו, אף אחד לא הצמיד לו אקדח לראש, וכל מה שהוא קיבל מהמועדון הזה זה נטו אהבה. הגדילו לעשות ובגלל עונה טובה מאוד שנתן פתחו לו את החוזה ושדרגו לו את השכר, וזה לא דבר מובן מאליו.

אנחנו אולי קבוצה קטנה, אבל יש לנו זכויות. אם קייבו רוצים את שכטר הם יכולים להציע הצעה רשמית, כמו שמקובל בכל מקום בעולם, ואם ההצעה הכספית תתאים לנו אז הם יהיו רשאים לנהל מו"מ מול השחקן ולהזמין אותו גם לאורגיה עם שחקני הנוער אם מתחשק להם. לפני הפציעה של שכטר הם הציעו הצעה שלא הייתה מקובלת בעיני המועדון, ואני לא שמעתי שהם שיפרו את הצעתם, בטח לא לשחקן שמושבת לתקופה ארוכה מאוד.

שיהיה ברור, אין לי טענות לאיתי, הוא עושה את מה שכל אחד אחר היה עושה. אבל קייבו והסוכן שלו יכולים לדחוף אחד לשני מלפפונים אירופאיים לת**.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2011, 19:20 
מסכים עם מה שאמר מברצ'ה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2011, 19:45 
mbracha כתב:
קודם כל, אשכול מטופש. אבל לגופו של עניין, אני כן מסכים עם ההנהלה בנושא הזה, ולמען האמת יש גם עילה לפנייה לאופ"א אם קייבו ימשיכו עם השטויות שלהם. אין שום סיבה בעולם לתת לו לבקר שם.

שכטר שחקן תחת חוזה. הוא חתם בקבוצה, מרצונו הטוב והחופשי, על חוזה לחמש שנים בלי סעיף יציאה לחו"ל. אף אחד לא הכריח אותו, אף אחד לא הצמיד לו אקדח לראש, וכל מה שהוא קיבל מהמועדון הזה זה נטו אהבה. הגדילו לעשות ובגלל עונה טובה מאוד שנתן פתחו לו את החוזה ושדרגו לו את השכר, וזה לא דבר מובן מאליו.

אנחנו אולי קבוצה קטנה, אבל יש לנו זכויות. אם קייבו רוצים את שכטר הם יכולים להציע הצעה רשמית, כמו שמקובל בכל מקום בעולם, ואם ההצעה הכספית תתאים לנו אז הם יהיו רשאים לנהל מו"מ מול השחקן ולהזמין אותו גם לאורגיה עם שחקני הנוער אם מתחשק להם. לפני הפציעה של שכטר הם הציעו הצעה שלא הייתה מקובלת בעיני המועדון, ואני לא שמעתי שהם שיפרו את הצעתם, בטח לא לשחקן שמושבת לתקופה ארוכה מאוד.

שיהיה ברור, אין לי טענות לאיתי, הוא עושה את מה שכל אחד אחר היה עושה. אבל קייבו והסוכן שלו יכולים לדחוף אחד לשני מלפפונים אירופאיים לת**.

יפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2011, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
אשכול מטופש ומיותר. מאוד מיותר.

ציפיתי לקצת יותר מפותחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2011, 19:52 
יוסי האדום כתב:
ידיעות של היום: "איתי שכטר לא הורשה בסופו של דבר לטוס היום לוורונה, לאחר שהמנהל הספורטיבי של קייבו ביקש ממנו להגיע לאיטליה יחד עם סוכנו רונן קצב על מנת להתרשם מהמתקנים ולשוחח עם המאמן."

לקורא שכטר שלום.
כיוון שנשארת בארץ, אני מניח שאתה קורא בפורום, וחיכית להודעה שלי. אז הנה היא.

אהבתי אותך. נתת הרבה להפועל, אבל הפועל נתנה לך לא פחות.
יש לך חוזה. מה שצריך לעניין אותך עכשיו זה איך אתה חוזר עוד העונה לשחק. בהפועל, לא בקייבו.

מה זה החרטא הזה "להתרשם מהמיתקנים"? אם יציעו לך חצי מיליון יורו לעונה ובמגרש האימונים יש עשבים לא תעבור לשם?
אני מציע שתתקשר למאמן שם ותשאל אותו אם הוא מרשה לשחקנים פצועים לנסוע באמצע העונה להתרשם ממיתקני אימון בחו"ל.

אתה מתחיל להימאס עלי.

נכון להיום מה מצב הפציעה שלו? בעוד כמה זמן הוא חוזר, אם בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2011, 21:00 
אני מסכים עם יוסי ב100%. יש הבדל בין להתעניין בקבוצה אחרת (התעניינות שהיא לחלוטין לא חוקית אגב לפי חוקי פיפ"א באשר לשחקן תחת חוזה וטוב היה עושה המועדון אם היה מתלונן) לבין ההשתנה על הקבוצה מהמרפסת שזה מה ששכטר עושה. אם לקבוצה הזאת היו בעלים רציניים זה לא היה נגמר בטוב.
אופטימי, רובנו הגדול לא עובדים תחת חוזה. אני יכול לעזוב א תהמעסיק שלי מחר בבוקר והוא יכול לפטר אותי מחר בבוקר. יש נורמה אתית בארה"ב (שבישראל היא גם החוק למיטב זכרוני) שצריך לתת התרעה קצרה כזאת או אחרת, אבל בגדול לא ממש מקובל לחתום על חוזה עבודה ארוך טווח. כדורגלנים, ושכטר בתוכם, הם מקרה שונה. איתי שכטר החצוף חתם על חוזה. זה חוזה ל5 שנים. זה לא חוזה שהוא חתם על מפית כאשר הוא חצי שיכור. הוא הולך השנה לקבל מאות אלפי שקלים בשם החוזה הזה מבלי שהוא עשה כמעט כלום. אז לא, המקרה שלו לא לגיטימי כמו מקרים של אנשים שלא תחת חוזה. וגם אם שיחות גישוש כאלו או אחרות היו לגיטימיות, יש דרך לעשות אותם.
לשם השוואה, מישהו כאן יכול להזכיר לי כמה פעמים התפרסמו בוואן ידיעות על התעניינות של קבוצות בזהבי, על זה שהוא דורש מהמועדון לשחרר אותו כאן או שם, על סקאוטים שבאים, על זה שהוא רוצה לטוס להתרשמות, על איומים או דיבורים בכלל של הסוכן שלו וכו' וכו' וכו'. זהבי לא שחקן פחות מוכשר משכטר, לא עם פחות פוטנציאל, וגם הרבה יותר בריא ממנו. רק שהוא מקצוען עם קלאסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2011, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
גיא יקר,
אנסה להיות יותר ברור.
אם בחוזה של שכטר אין סעיף שחרור אזי אתה צודק ואני מסכים איתך
מאחר וככל שאני זוכר יש לו סעיף שחרור , אזי איני רואה הבדל לאור העובדה שהוא מושבת בין נסיעה עכשיו לנסיעה בקייץ.

לצערי בתרבות הכדורגל בארץ לחוזה לטווח ארוך אין משמעות כמעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: