ramig76 כתב:
יש משהו בעייתי באובססיה של שכטר לגבי אירופה.
עם כל הכבוד לאיתי, הוא בסה"כ נתן עונה אחת טובה בהפועל.. כמה שאני אוהב אותו לא ישנה את העובדה שהוא לא הכי נאמן למועדון.
את זהבי או אניימה לא שומעים כל היום מזמר על אירופה. לא יזיק לשכטר קצת צניעות וסבלנות.
1. שכטר הוכיח שהוא מתאים לרמות הגבוהות באירופה. וכשאני אומר גבוהות אני לא מתכוון לקייבו או סלטיק.
2. אניימה לא מפסיק לדבר על אירופה, גם זהבי התחיל לדבר הרבה, והסיבה שהוא לא דיבר עד עכשיו זה בגלל שהוא לא ממש התאים ולא היה מבוקש.
3. שכטר השחקן הכי מבוקש בישראל, ובגלל היותו כזה, שומעים הרבה פעמים על שכטר וקבוצה אירופאית. שכטר לא מדבר הרבה על אירופה, התקשורת מדברת עליו ועל אירופה הרבה. מה לעשות, ככה זה כשאתה השחקן הכי טוב ומבוקש בארץ, כל אירופה רודפת אחריך. או שאולי עדיף את יובל אבידור או אלירן עטר, שמות שאף פעם לא מתקשרים עם אירופה?
הפועל היא לא המועדון הכי גדול באירופה, בטח שלא הכי עשיר. עצוב שאנחנו לא יכולים לפרגן לשחקן כל כך נשמה(נשמה, זונת קהל, לא ממש מעניין אותי), שתרם כל כך הרבה לקבוצה, שביקש לעלות בדרבי טוטו למרות ששאר הכוכבים נשארו ביציע, היחיד שהתאמץ במשחק הביזיון נגד ק"ש והיחיד שליגת האלופות לא חדרה לו למוח והשפיעה עליו בליגה. אוהדי הפועל תמיד יודעים לחשוב קצת מעבר לקופסא, ולהבין ששכטר הוא שחקן כל כך מוכשר, שפרסומים על מעבר לאירופה הם בלתי נמנעים, זה דווקא אנחנו יכולים לעשות.