enyema12 כתב:
בתור אחד שנמצא 8 שנים במסגרת של הכדוריד יש לי הרגשה שהשעון לא נתקע סתם..מקקי ראשון וגלעד מאור במיוחד ידועים בזה שהם מלוכלכים ברמות אחרות (במשחק ידידות שהיה לי בעבר נגד קבוצה של גלעד מאור קרה לי דבר דומה, כמה שניות לסיום הוא פשוט אמר למזכירות לעצור את השעון)...ד"א למנהל שלהם קוראים יוסי גבע והוא ממש גרסת מיני מי של שימון מזרחי, הוא יושב בהתאחדות הכדוריד והוא מאוד מאוד משפיע על שופטים ובכלל כל הקבוצות שונאות אותו כי יודעים שהוא מלוכלך.
עוד מישהו שיש לשנוא זה גיל יעקב שחוץ מזה שהוא זבל של בנאדם, הוא עבר מהפועל למקקי ואתמול אחרי שהוא זכה, הוא השוויץ עם הגביע מול העיניים של האוהדים וכל השחקנים שגדלו איתו.
ולגבי השאלות- זה מאוד לא נהוג אבל במקרים קיצוניים שבאמת אין מה להפסיד מעלים שחקן במקום שוער או את השוער עצמו להתקפה, אבל חייבים להבדיל אותו משאר הקבוצה ולכן הגופייה הכתומה (בדומה לשוער שעולה לקרן אחרונה במשחק כדורגל).
והלוואי שיקימו הפועל תל אביב בכדוריד.

לפני אותם 8 שנים שאתה בכדוריד, הפועל ראשון הייתה המקבילה המושלמת למכבי סל עם פחות או יותר 15 אליפויות וגביעים רצופים. אותה הפועל לא הייתה פחות מלוכלכלת מהדון ושותפיו- גם עידן מימון "היקר" הוא אחד מהספורטאים המלוכלכים והבכיינים ביותר...אבל סלחו לו כי היה ווינר.
מכבי בסך הכל מיישמת בהצלחה יחסית את מה שהפועל עשתה בשנות ה90.
עד כאן טיפת היסטוריית כדוריד...
יסלחו לי אלו שאיכשהו הצליחו לקשר בין הפועל ראשון להפועל הגדולה שלנו, אבל חוץ מצבע החולצות באמת שאין בינינו שום דימיון.
חוץ מזה מצטרך למשאלות הלב על הפועל תל אביב יד.