zink כתב:
redrony כתב:
zink כתב:
הפועל באר שבע לא הצליחה לנצח או לכבוש מול הפועל רמת גן.
נראה לי שזה שם בפרופורציה את היכולת שלנו מולה.
ואם היא הצליחה לכבוש נגד חיפה, אז זה שוב שם בפרופורציה את היכולת שלנו?
אין קשר בין משחק למשחק. ברור שאם הפועל היו משחקים נגד ברצלונה אז כנראה היה הולך יותר קשה, מצד שני, חצי ליגה פה זה פח, אז לפי זה, כל משחק שאתה טוב בו, הוא בגלל שהיריב חלש. הפועל שיחקו נגד יריבות חלשות יותר הרבה פחות טוב.
תנתחו משחק בצורה נקודתית בלי לעשות כל מיני השלכות שמקורן בתוצאות של היריב לפני ואחרי.
למה?
התיקו שהם חילצו מול חיפה היה לפני זמן מה.
לזה שבאר שבע בפורמה איומה לאחרונה אין משמעות?
שבועיים לפני המשחק נגדנו הם ניצחו 0:5 את אשדוד. מה זה אומר? כלום. רב הקבוצות פה הם לא מספיק טובות, לא יציבות, נשברות בקלות ונותנות כבוד לקבוצות הגדולות.
אני תמיד מתרכז בהפועל. משחק שמתפתח להיות משחק קל כמו זה בב"ש, יכול גם להתפתח אחרת, באותו יום נתון של שתי הקבוצות. שהפועל באים נגד יריב, משחקים קדימה, עושים לחץ, תנועה בלי כדור והנעת כדור נכונה, אני מרוצה. הפועל שיחקו נגד אשקלון, קבוצה חלשה על הנייר מב"ש ונראו קטסטרופה.
תצחק, אבל ממשחק הגביע נגד קריית אתא, הייתי גם מרוצה. לא איכפת לי אם זה 0:7 או 0:3. אני נהנה לראות את הפועל עושים דברים נכונים ולא חשוב נגד איזו יריבה.
מצד שני, ממשחק כמו נגד הפועל פ"ת בסיבוב הראשון, שגם הסתיים בתוצאה יפה, לא הייתי מרוצה, כי לא שיחקו שם כדורגל (לפחות לא ב-60 דקות הראשונות) וגם לא מהמשחק נגד בנפיקה פה.
אז ברור שבגדול, ליריבה יש משמעות וזה שהפועל ניצחו שם לא צריך לגרום לאף אחד לחשוב שאנחנו ברצלונה, אבל מצד שני, לא צריך לזלזל שהקבוצה משחקת טוב.