תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 14:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 97 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: טביב מקנא בחיפה
הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/?w=/157/1797730
ציטוט:
אלי טביב, אחד הבעלים של הפועל תל אביב, רואה את מכבי חיפה ומקנא. כן. מקנא ביעקב שחר שיש לו מאמן שלא מבזבז לו הרבה כסף – תבינו לבד. "ההתנהלות של שחר בשנים האחרונות היא שפויה ונכונה", אומר טביב. "בעבר הוא נהג לזרוק סכומים לא הגיוניים. השינוי הגיע דווקא בזכות אלישע לוי. מהיכרות אישית, הוא מאמן שדוגל בשחקנים צעירים ובקידומם. אכפת לו מאוד מהכסף שאתה בתור בעלים מוציא. גם אלישע וגם אלי אוחנה אמרו לי לא פעם להשקיע סכומים שתכננתי לרכש לטובת קידום צעירים, כי הם מאמנים שאכפת להם מהמועדון ואכפת להם שהכסף לא יתבזבז סתם. אלישע לוי איפשר לשחר לנהל מדיניות כללית שפויה, בלי שכר גבוה לשחקנים, אלא הוא משלם לחיילים שכר של שלושת אלפים שקל בחודש ויש לו את האפשרות להרוויח אחר כך כשהוא מוציא את אותם שחקנים לאירופה. כך מועדון צריך להתנהל".
תאומים לעומתו:
ציטוט:
משה תאומים, מבעלי הפועל תל אביב לשעבר ואוהד מושבע של האדומים, סבור אחרת: ששחר חייב לקרוא את המפה, כפי שהפועל תל אביב העזה לעשות עם אלרואי כהן. "שחר עשה דברים שאף אחד בכדורגל לא הצליח ועל זה מגיע לו כל הקרדיט, אבל אני לא יודע אם קיים מודל עסקי נכון בתחום שהוא כל כך אמוציונאלי", אומר תאומים. "קשה לי לקבוע האם המדיניות של מכבי חיפה תצליח גם בשנים הבאות. קשה להתווכח עם ההצלחה שלהם, אבל אני רואה היום את הפועל תל אביב כקבוצה שבנויה ומשלבת הכי הרבה אלמנטים נכונים. גם ביכולת וגם בשיקולים הכלכליים שלה. אני בתור אוהד של הפועל תל אביב יכול לקוות כי המדיניות של הפועל, שהיא גם לשלב שחקני בית וגם להביא רכש של ישראליים נכונים, תביא לנו את ההגמוניה בעשור הקרוב. חשוב שנתגבר על חיפה לא רק על המגרש, אלא גם מבחינת מחשבה נכונה".

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: טביב מקנא בחיפה
הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 18:29 
אני פשוט שונא אותו.. לא מאמין שהקבוצה תלויה באפס הזה...
אם הוא היה משקיע בנוער את כל הכסף של ליגת אלופות אז אולי יצאו משם שחקנים כמו שיוצאים מחיפה..
ושמישהו יגיד לו שהוא יכל להביא להפועל את גולסה כמו שחיפה הביאו אותו, כנ"ל גדיר..

להקיא עליך :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 18:31 
סמל אישי של המשתמש
מפחיד מאוד אם זה מה שטביב חושב, כל המערכת שמכשירה שחקני נוער אצל חיפה מפותחת בכמה רמות מעל זאת שלנו ואין לנו שום סיכוי להתחרות בהם בתחום הזה בשנים הקרובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 18:33 
אוחנה אמר לו? אז אם אוחנה אמר... כמובן שהוא מוצא דרך מענינת להעביר ביקורת על גוטמן. גוש של זבל האיש בזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 18:35 
ושמישהו יספר לו שזהבי, שחקן צעיר שלא עלה לו כסף כמעט(לא בטוח ב100 אחוז שגדל בנוער שלנו) הביא לו אליפות.
ועוד שחקן בית(אבוטבול) עשה תפנית במשחק שבזכותו העפלנו לליגת אלופות ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 18:38 
הקמצן הזה לא מבין שגם בשביל לפתח שחקנים נורמלים לפחות כמו אצל חיפה צריך לא מעט כסף. מה לעשות טביבי? היום דברים טובים עולים כסף. עוף כבר מאיתנו קמצן מסריח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 18:41 
שילך ויקנה 50 אחוז מחיפה ואז הוא לא יצטרך לקנא בשחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
דור מ. כתב:
ושמישהו יספר לו שזהבי, שחקן צעיר שלא עלה לו כסף כמעט(לא בטוח ב100 אחוז שגדל בנוער שלנו) הביא לו אליפות.

ערן גדל והושאל לשנתיים לרמה"ש וחזר.
הוא מכר את נאתכו עוד שחקן בית בינואר...
שלא ישכח שהוא הביא אלינו את דאלגלאס ויבואה ומכר אותם במחירים יפים מאוד וליגת האלופות שהוא עשה בוחטות.
כוס אמא שלך טביב !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 18:42 
chimpfive כתב:
גוש של זבל האיש בזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 18:49 
אני גם חולק את הדעה של טביב, אבל אני פשוט לא מסוגל להבין את הבן אדם.
אם הוא כל כך רוצה לבנות על שחקני בית ושחקנים צעירים, שישקיע בנוער!!
הוא חושב שזה יקרה בהוקוס פוקוס? שחר משקיע בנוער מעל 5 מיליון דולר כל שנה. כמה טביבי משקיע? מישהו יודע איך נראים המתקנים של קבוצות הנוער? מישהו יודע כמה מרוויחים מאמנים במחלקת הנוער של הפועל?
הוא פשוט בן אדם לא חכם, בלשון המעטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 18:54 
צריך להזכיר לו שעל שחקן בית כמו זהבי הוא היה מוכן לוותר בגלל 100 אלף דולר,ובגלל התעקשות של גוטמן הוא נשאר והביא לו 60 מיליון דולר צ'מפיון ליג, איזה חוצפה להאדיר מאמן של יריבה, איזה איש מיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
הוא חושב שזה יקרה בהוקוס פוקוס? שחר משקיע בנוער מעל 5 מיליון דולר כל שנה. כמה טביבי משקיע? מישהו יודע איך נראים המתקנים של קבוצות הנוער? מישהו יודע כמה מרוויחים מאמנים במחלקת הנוער של הפועל?
הוא מקנא בהכנסות שיש מהנוער, הוא לא מקנא בהוצאות הכרוכות בכך...
אבל ברצינות, הוא לא דיבר על נוער אלא על "צעירים" זולים, סטייל טוברוק.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 19:00 
its-sick כתב:
אדום כתב:
הוא מקנא בהכנסות שיש מהנוער, הוא לא מקנא בהוצאות הכרוכות בכך...
אבל ברצינות, הוא לא דיבר על נוער אלא על "צעירים" זולים, סטייל טוברוק.

סבבה.
אז שיעשה הסכם ראשונים עם טוברוק/קבוצה סטייל טוברוק, כמו שעושה חיפה (אגב, זה גם עולה כסף, שמישהו יעדכן אותו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 19:01 
chimpfive כתב:
צריך להזכיר לו שעל שחקן בית כמו זהבי הוא היה מוכן לוותר בגלל 100 אלף דולר,ובגלל התעקשות של גוטמן הוא נשאר והביא לו 60 מיליון דולר צ'מפיון ליג, איזה חוצפה להאדיר מאמן של יריבה, איזה איש מיותר.

צריך להזכיר לו שלפני שבוע הוא היה מוכן לזרוק שחקן בית בגלל התחייבות כספית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 19:05 
אלישע לא בזבז מיליון יורו על הקאנוטו הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 19:06 
אדום כתב:
הוא חושב שזה יקרה בהוקוס פוקוס? שחר משקיע בנוער מעל 5 מיליון דולר כל שנה . כמה טביבי משקיע? מישהו יודע איך נראים המתקנים של קבוצות הנוער? מישהו יודע כמה מרוויחים מאמנים במחלקת הנוער של הפועל?

קצת הגזמנת בן אדם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 19:12 
segev כתב:
אדום כתב:
הוא חושב שזה יקרה בהוקוס פוקוס? שחר משקיע בנוער מעל 5 מיליון דולר כל שנה . כמה טביבי משקיע? מישהו יודע איך נראים המתקנים של קבוצות הנוער? מישהו יודע כמה מרוויחים מאמנים במחלקת הנוער של הפועל?

קצת הגזמנת בן אדם...

יש מצב שזה 5 מיליון שקל, אבל הנקודה ברורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 19:19 
צריך להאיר את עיניו של טביב שמכבי חיפה אימפריה בעשוריים האחרונים לא בזכות מאמנה הנוכחי אלישע לוי, יותר בזכות זה שהיה לה בעלבית ששפך הון לתוך הקבוצה במימדים שלא היו פה עד גאידמאק את שניידר את גולדהאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 19:24 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 19:27 
redead כתב:
שילך ויקנה 50 אחוז מחיפה ואז הוא לא יצטרך לקנא בשחר.

מוותר לו על שנת צינון!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 19:34 
דור מ. כתב:

נעזוב לרגע שמי שכנראה אמר את הדברים זה אלי טביב.
כמה שחקנים תוצרת בית השתלבו בהרכב הפותח של הפועל ת"א בעשור אחרון (כולל עונות שאלי טביב לא היה אצלנו)?
שי.
בונדר.
זהבי.
ביברס.
ברח לי מישהו?
הפועל ת"א משקיעה סכומים גדולים בפיתוח מחלקות נוער ובתי ספר לכדורגל בכל הארץ. הפועל ת"א בונה את ההרכב שלה על רכש. מכבי חיפה בשלוש עונות אחרונות, על שחקנים תוצרת בית (כולל שת"פ עם נס טוברוק). עובדה.
כנרקאה שלא מאלצים את המאמן לשלב שחקנים צעירים (כמו שיעקב שחר דורש מאלישע לוי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 19:37 
להפועל יש הרבה שחקנים צעירים והרבה שחקני בית בהרכב.
אגב, מה טביב עושה במחלקת הנוער? כמה כסף השקיע שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 19:45 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא אמור להתעסק בספינים על רצון להחתים את גוטמן? אין דבר יותר טוב מלהחמיא למאמן של היריבה לפני משחק העונה, זה בטח מועיל לכולם.
כלב בן כלב.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 19:47 
אדום כתב:
segev כתב:
אדום כתב:

קצת הגזמנת בן אדם...

יש מצב שזה 5 מיליון שקל, אבל הנקודה ברורה.

כה, דולר, שקל, מה זה חשוב..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 19:48 
moshiko כתב:
דור מ. כתב:

כמה שחקנים תוצרת בית השתלבו בהרכב הפותח של הפועל ת"א בעשור אחרון (כולל עונות שאלי טביב לא היה אצלנו)?
שי.
בונדר.
זהבי.
ביברס.
ברח לי מישהו?
הפועל ת"א משקיעה סכומים גדולים בפיתוח מחלקות נוער ובתי ספר לכדורגל בכל הארץ. הפועל ת"א בונה את ההרכב שלה על רכש. מכבי חיפה בשלוש עונות אחרונות, על שחקנים תוצרת בית (כולל שת"פ עם נס טוברוק). עובדה.

בטח שלא מאלצים, עם המתקנים המביכים של מחלקת הנוער, עם זה שיש פרוטקציות וקומבינות וכל מיני מקורבים להנהלה מסדרים לילדים שלהם מקום בקבוצה, עם זה שאין שיטתיות וסדר, שהביג בוס נמצא ברוב הזמן בחו"ל במקום לצפות בצעירי הפועל מרצצים על הדשא מידי שבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הנוער של הפועל לא מספיק טוב,
רואים את זה גם בכמות השחקנים שעלו והצליחו בבוגרים, וגם בטבלה וביכולת של קבוצת הנוער.
למעשה, מאז בונדר, הנוער לא העלה שום שחקן טוב. הגל האחרון האיכותי היה של סהר, זהבי ונאתכו, אבל אלו שחקנים שמשחקים בקבוצות בוגרות כבר מעל ל3-4 שנים.

טביב היה יכול להיות צודק מבחינת מדיניות,
אבל רק ככה, על הדרך, שידע ששחר משקיע בנוער בערך פי 4 מהפועל.
הוא לוקח את כל בני ה14 הכי טובים בליגות הנערים ומביא אותם לחיפה. עם מימון משפחה, נסיעות, בית ספר, והכל.
הפועל ניסתה בזמנו להרים פרוייק דומה שאני חושב שעדיין פועל (הבית האדום) אבל העסק לא מתרומם ובטח שלא זוכה להצלחה גדולה. לשחר יש אנשי מקצוע שפזורים בארץ וממליצים לו על שחקנים, להפועל אין.
בגלל זה חיפה העלתה בשנתיים האחרונות שחקנים כמו טוואטחה, גאדיר, גולאסה, תומד חמד ובירם כיאל.
תרצו להוסיף לזה את המעגל השני? יש גם את רפאלוב, שי מימון (בינוני, אבל יותר טוב מכל בלם שהנוער של הפועל העלה), ישראל זגורי, דקל קינן, עדן בן בסט וסינטיהאו סולליך.

חלקם כבר לא במכבי חיפה, חלקם יהיו שייכים למעמד הבינוני בליגה,
אבל כולם כבר שמות מוכרים ולגיטיימים בליגת העל, כולם צעירים יוצאי מכבי חיפה. כמה מהם כבר בדרך להיות כוכבים.
איפה אנחנו ואיפה הם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

טביב פגע בעבר וגם כעת מנסה לפגוע בגוטמן.נקודה
פשוט חלאת המין האנושית,
מצא גם את העיתוי המתאים,
מאיפה נפל עלינו העיסת זבל הדוחה הזו.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
דור מ. כתב:

שי.
בונדר.
זהבי.
ביברס.
ברח לי מישהו?

למרות שיש לנו בהרכב מספיק שחקני בית ואני דווקא מרוצה, אתה צודק. הפועל באמת לא בנתה על שחקני נוער מאז הדאבל הקודם :HEART2: .

אבל אם טביב הנכבד חושב שיש דברים שצריך לשנות, יאללה, תשנה. לדבר כולם יכולים..השאלה לאיזו מטרה? מה עומד מאחורי הראיון הזה? שחר, עם כל הבוז שיש לי אישית כלפיו, פעם אמר בתקשורת משהו בסגנון? לא, הוא הלך והשקיע כסף בנוער.

המעשה של טביב מכוער וטיפשי. אין שום דרך אחרת להציג את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 19:50 
NARKOTIKA כתב:
הנוער של הפועל לא מספיק טוב,
רואים את זה גם בכמות השחקנים שעלו והצליחו בבוגרים, וגם בטבלה וביכולת של קבוצת הנוער.
למעשה, מאז בונדר, הנוער לא העלה שום שחקן טוב. הגל האחרון האיכותי היה של סהר, זהבי ונאתכו, אבל אלו שחקנים שמשחקים בקבוצות בוגרות כבר מעל ל3-4 שנים.

טביב היה יכול להיות צודק מבחינת מדיניות,
אבל רק ככה, על הדרך, שידע ששחר משקיע בנוער בערך פי 4 מהפועל.
הוא לוקח את כל בני ה14 הכי טובים בליגות הנערים ומביא אותם לחיפה. עם מימון משפחה, נסיעות, בית ספר, והכל.
הפועל ניסתה בזמנו להרים פרוייק דומה שאני חושב שעדיין פועל (הבית האדום) אבל העסק לא מתרומם ובטח שלא זוכה להצלחה גדולה. לשחר יש אנשי מקצוע שפזורים בארץ וממליצים לו על שחקנים, להפועל אין.
בגלל זה חיפה העלתה בשנתיים האחרונות שחקנים כמו טוואטחה, גאדיר, גולאסה, תומד חמד ובירם כיאל.
תרצו להוסיף לזה את המעגל השני? יש גם את רפאלוב, שי מימון (בינוני, אבל יותר טוב מכל בלם שהנוער של הפועל העלה), ישראל זגורי, דקל קינן, עדן בן בסט וסינטיהאו סולליך.

חלקם כבר לא במכבי חיפה, חלקם יהיו שייכים למעמד הבינוני בליגה,
אבל כולם כבר שמות מוכרים ולגיטיימים בליגת העל, כולם צעירים יוצאי מכבי חיפה. כמה מהם כבר בדרך להיות כוכבים.
איפה אנחנו ואיפה הם.

כן, אבל העיקר להפיל על המאמן. גוטמן אשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2011, 19:50 
חוצפון.
אלי גומטן הביא בליגת האלופות חמש נקודות ששוות מעל מליון וחצי דולר, כמה הביא אלישע?
אלי גוטמן שיבח לו בלם שנמכר בקרוב לשלוש מליון יורו, ואת שכטר שרבע אירופה רודפת אחריו.
אפשר לחשוב כמה כסף הוא הכניס למועדון, איזה כסף, שלושה שחקנים הוא הביא מכפר-סבא.

התבטאות מיותרת, ושימו לב לטיימינג, רגע לפני שפוגשים את יענק'לה ואלישע.
פגע רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 97 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: