סלקטר כתב:
מכיוון והופנו אליי לא מעט שאלות, האשמות והעלבות באשכול זה, אני אשתדל לענות רק לאלה הראויים לכך.
ראשית שלא תבינו אותי לא נכון, הקבוצה שלי הפסידה את האליפות בשנה שעברה, אני לא חושב שקופחנו ובטח לא שהופלנו. אני ראיתי איך הקבוצה שלי מאבדת את האליפות בעיניים שלי ותאמינו לי שעברו עליי לא מעט לילות מאז במיטה עם פלאשבקים איומים מאותו היום (ואני גם בטוח שזה מסב לכם הרבה אושר, שרמוטות).
אבל יחד עם כל זה באמת השגתי יותר נקודות בעונה שעברה, אי אפשר להתכחש לעובדות. ואי אפשר להתכחש לעובדה שהחוק הזה מתחרה עם חוק הנאמנות על איזה חוק יותר מפגר. והרי רק לפני שנה אחת אתם דיברתי כמוני. והורג אותי שפתאום, כשזה עזר לכם, אתם לא מדברים על זה יותר. זו צביעות!
גולפיטק היקר, אני לא יודע מספיק על אותה אליפות ב91, הייתי צעיר מאוד. אני אשמח לשמוע עוד. בקשר לאליפות ההיא, שדדתם אותנו, לא יעזור כלום...
חבל לי שבגלל הודעה מטומטמת ומפגרת שלך כנראה תושעה מכאן ולא תוכל לענות לי, אבל אם תספיק, אתה מוזמן (אדמין, תשאיר אותו, שיענה לשקרים שלו ושל התקשורת הירוקה, נראה אותו. מעבר לזה שהוא באמת משתמש חביב שלא יודע מה עבר עליו כשקישקש פה קצת יותר מדי)
שוד הדאבל -
מתוך הערך של הפועל פ"ת בויקיפדיה:
ציטוט:
בעונת 1990/1991 ההחמצה הייתה גדולה במיוחד, כשלמרות עונה מצוינת הפסידה הפועל פתח תקווה את תואר האליפות ואת גביע המדינה בתוך שלושה ימים, במה שזכה בהמשך לכינוי "שוד הדאבל" - ביום שבת, בליגה, הסתיים המשחק המכריע מול מכבי חיפה בתיקו מאופס, כשהשופט חיים ליפקוביץ' פוסל שני שערים של יוסי שושני. ביום שלישי, בגביע, הסתיים גמר גביע המדינה מול אותה קבוצה בהפסד 3:1, לאחר שהשופט עובדיה בן-יצחק הרחיק את גיא גת כבר בדקה השנייה של המשחק.
קצת מוזר שאף אחד לא מדבר על זה, ועל גילי לנדאו ו86 כולם מדברים, לא?
מנושא לנושא באותו נושא, גילי לנדאו. שדדנו אותכם, לא יעזור כלום?
במיוחד בשבילך ובשביל התקשורת שתומכת בגרסא שלכם, להלן פרק בהיסטוריה של חוק הנבדל
http://www.corshamref.org.uk/files/offsidehistory.pdfאתה מוזמן לגשת לעמוד 7. בעונת 78-79 נכנס חוק הנבדל הפאסיבי. יותר מ7 שנים לפני שאלי יאני עמד בנבדל פאסיבי, וגילי לנדאו עמד לפני קו ההגנה החיפאי. שער חוקי למהדרין! שער חוקי לגמרי שאתם בוכים עליו כבר 25 שנה.
בקשר לנקודות. לא השגתם יותר נקודות מאיתנו שנה שעברה. שתי הקבוצות השיגו 48 נקודות. נכון שעל פי שיטת הניקוד ברוב מדינות העולם השגתם יותר, אבל פה יש שיטת ניקוד אחרת, שהוחלטה לפני, ששווה לכולם, ולא משנה כמה היא מפגרת (והיא אכן מפגרת לדעתי), היא זו שמשחקים על פיה. אגב, לפי שיטת 2 נקודות לניצחון, שהיתה כאן עד שנות ה90, אנחנו אלופים שנה שעברה גם כן. אז מה? שונתה שיטת הניקוד. מה ההבדל בין מעבר לשיטת ניקוד שונה לניצחון ולמעבר לשיטת ניקוד אחרת כמו שהיה שנה שעברה?
אני מכיר את הסיפור. בעת שירותי הצבאי ישבתי עם נהג אוטובוס אוהד הפועל פתח תקווה שסיפר לי את הסיפור בכאב רב.
אני לא יודע הרבה להגיד כי אני לא ראיתי את המשחקים אבל זה ברור שכשהאליפות מוכרעת בשער אליפות מפוקפק בדקה ה90, התקשורת תעסוק בו יותר מבאשר כל שערורייה אחרת. לא הצלחתי לפתוח את הלינק שלך.
ובקשר לקיזוז, אני באמת לא רוצה לדבר עליו עוד כי זה לא לרמתי. אמרתי את זה כבר, מכבי חיפה הפסידה את האליפות, אף אחד לא לקח לה אותו. ואין שום צורך שתסנגר על השיטה, זה לא מכבד לא אותך ולא אותי. אני פשוט מצפה מאוהדים לוחמניים ואנטי ממסדיים בדר"כ, שלא תקבלו גזרה שלילית מסויימת, רק אם היא שירתה את מטרתכם. זה הכל.