איזה שמוקים הם
התחילו לקלל אותי שם חמישה. "בוא ניפגש שם תגיד לי מול הפנים" וקיללו. הומואים.
מה שכתבתי להם:
כותרת: לקראת משחק העונה... כמה מילים חשובות
תוכן:
ציטוט:
כבר תקופה ארוכה שחיכינו לזה, והנה זה מגיע. יום ראשון.
האמת שמזמן היה צריך לסתום כמה פיות.
הרבה זמן שנמאסתם. נמאס מההתבטאויות של שחקנים שלכם, של ההנהלה, אוהדים, תקשורת ירוקה השנואה שתומכת בכם, מהשחצנות והיוהרה שמזכירים את המחלה הצהובה התאומה שלכם, נמאס מאלישע המאמן בשקל הזה שכל שבוע כותב כמה אתם גדולים וכמה הגועל קטנה, כשבאותו זמן, הגועל ה"קטנה" כולה שתי נקודות מתחת.
מדברים על הניצחונות שהתגאינו בהם נגד ראפיד. כן, כי אתם הייתם נותנים להם חמש. אפילו לא שער אחד בליגת האלופות. אני רוצה לראות את רפאלוב נותן מספרת בצרפת להוגו לוריס, אני רוצה לראות את מכבי חיפה רחוקה חמש דקות מלעשות היסטוריה ולרדת לליגה האירופית מליגת האלופות אחרי ניצחון מוחץ על בנפיקה, תיקו נגד שאלקה וכמעט לנצח את ליון במגרש שהבכירות ביותר לא ניצחו בו.
מדברים איתנו במושגים של "קבוצה שמנצחת בקושי",אתם מדברים על מכבי חיפה הנוכחית כקבוצה הטובה ביותר בישראל אי פעם. שלא לקח אליפות למרות שהוביל ביותר מעשר נק' הפרש, שקיבל בראש מלאלה בעונה שעברה וגם קיבל בראש מאבוטבול וגילי. על הפרש השערים, מדברים ומדברים ומדברים ומדברים...כי אתם לא מצליחים ליצר הפרש שערים שיכול להתמודד בהפרש שלנו, לפחות בשלב זה...שכחתם שמולכם עומדת קבוצה שגוטמן אימן אותה ועדיין מאמן, אותה קבוצה שניצחה אתכם 0-2 העונה, בדיר החזירים שלכם בחיפה. והחזירה אתכם גם בעונה שעברה, בידיים ריקות, חזרה לאזור התעשייה ששמו חיפה. עם הפנים בין הידיים.
יום ראשון תהיו עדים לעידוד שלא היה ולא יהיה. איצטדיון שלם של שדים משוגעים שרק רוצים לקרוע לכם את הצורה. אני לא בטוח שננצח במשחק. מה שאני בטוח זה שלא ישמעו ממכם ציוץ אחד קטן.
ועוד משהו, לכל האוהדים האמיצים של מכבי חיפה. אלו שקנו כרטיסים לשער 13/8 ואנחנו יודעים שקניתם...תבואו בהמוניכם, אנחנו מחכים רק לרגע שתסירו אחרי הכניסה את החולצה ותישארו עם הירוק. נטפל בכם כמו שצריך.
חיפה זונה. דאבל בטדי.
יאללהפועל!
מה שהגיבו לי שם:
ציטוט:
סבבה ..
ניפגש שם ישרמוטה
ציטוט:
נוו עוד עבריין מקלדת שתי כפות והא יושב בשקט
ציטוט:
יבן זונה קומוניסט הומו!!
עם אתה גבר בוא לפרטי תגיד לי מקום ושעה וניראה עם תיצא חיי יבן של זונה כוס אמא שלך הזונה שהולידה אותך ביכלל!!
הגועל זונה הגועל זונה הגועל מוצצת לכול השכונה!!
שאלה:שמעתי פעם אל מיגרש כדורסל בשם אוסישקין איפה הוא היום??
אה נכון הרסו אותו חח כמו שאני יהרוס אותך יבן זונה!!
ציטוט:
אם יש לך ביצים .. בוא תגיד לי חיפה זונה יאללה הגועל בבלומפילד .. בבית שלך !!
אם יש לך ביצים .. אני אהיה בתחנת רכבת ההגנה בשעה 17:00 !!
קוראים לי דרור .. אם יש לך ביצים ישרמוטה מזדיינת תן פרטים ומקום יום שני אתה מת !!
ציטוט:
יבן של שרמוטה מה אתה עושה פה בכלל יבן אלף תיהיה גבר ותגיד מקום וזמן יחתיכת ילד מסריח קומוניסט נאצי אמא שלו עובדת בבית בושת לא מגיע לך לחיות בארץ יבן של זונה תיהיה גבר עם ביצים ולא עבריין מקלדת ותגיד זמן ומקום יחתיכת הומו !!

הכי קורע זה הציטוט החמישי
"תן פרטים ומקום יום שני אתה מת"
אפילו מתי המשחק אתה לא יודע חתיכת טינופת