סימרוטיץ כתב:
זה נכון שבכל מקום אומרים עלינו שאנחנו טובים ומהללים את היכולת של הפועל ,אני בדרך כלל סופר פסימי ושונא שעושים דברים כאלה ,אבל אחרי הדרבי האחרון פשוט נפל לי האסימון.
הפועל של השנתיים האחרונות לא דומה בכלל לשנים עברו ,זו קבוצה מיוחדת עם יכולות גבוהות מאוד עוצמתית,דורסנית,מהנה ובעיקר חכמה אבל בכל זאת לדרבי האחרון הגענו עם יותר מידי כבוד למכבי ,באותו משחק אם היו קוראים להם בכל שם אחר זה היה נגמר בתבוסה.
אני לא משתחצן ולא מתנשא ,אבל על מנת להוכיח שהפועל הנוכחית היא שונה מכל מה שהכרנו היא צריכה לבוא לבלומפילד עם הרבה בטחון לחשוב שמולה משחקת מכבי חיפה עם יכולת של מכבי פ"ת כי זה רק השם שמבלבל ,מבחינת יכולת של שתי הקבוצות בשיא הכושר שלהן הפועל שווה הפרש של שני שערים ויותר (כך אני מאמין) .
הפועל של השנתיים האחרונות שברה כל סטיגמה אפשרית שהקופים ,הבבונים או המחלה מתגאים בהן , ניצחנו בקללה (פעמיים) ,כבשנו הכי הרבה שערים ,הפכנו את מאזן הניצחונות בדרבי ,לקחנו אליפות בטדי, עשינו עונה מופלאה באירופה ובכל זאת לקחנו דאבל והגענו לליגת האלופות והרשמנו.
נותר רק דבר אחד שצריך להשלים ,ניצחון על חיפה בבלומפילד ביכולת טובה.
גילי,שי,ערן,וואליד,דדי,דני,בביאן,אביחי,בן,טוטו,וינסנט,אלרואי,יוסי,ויקטור,עומרי,גל,מריו,איתמר,סלים,שי לטיפולכם !
נ.ב :
איפה המזבח הכי קרוב לאלוהי הנאחס ??? אני צריך להעלות קורבן .
הכל נכון ואתה לא צריך להקריב שום קורבן, רק צריך לזכור, שעם כל מה שצויין, הפועל כרגע מקום שני בפיגור 2 נקודות והפסד ביום ראשון מביא אותנו לפיגור של 5. מה לעשות, משחקים כדורגל ובמשחק אחד הכל יכול לקרות והפסדנו השנה, גם בבית, לקבוצות פחות טובות ממכבי חיפה. נקווה שיבואו מפוקסים וחדים ושיילך במשחק. אני פחדתי בדיוק ממצב כזה. שמשחק אחד לא טוב בזמן הלא נכון יגמור את העונה. אז פה זה לא יגמור, אבל זו תהיה מכה קשה.