בני12 כתב:
כיפה אדומה כתב:
אולי מספיק עם זה? הרי ברור שבסוף יקרה בדיוק ההפך ממה שאנחנו רוצים
זה היה ברור מהשניה שנאחסצ'ו פתח את האשכול.
גם שנה שעברה זה היה ברור?
viewtopic.php?f=4&t=31064 באשכול מלפני שנה שראצ'ו הוסיף אילו לינק, ישנה הודעה שלי ברוח אופטימית וקריאה חוזרת שלה עתה מוכיחה כי לא מעט מציפיותיי התגשמו להן.
redrony כתב:
nirog כתב:
להפועל נותרו משחקים קלים יותר עד לסיום הסיבוב השני:
הפועל פ"ת, בני יהודה, הפועל חיפה - ישחקו גם מולנו וגם מול חיפה
להפועל נותרו: עכו, רעננה והפועל ר"ג
לחיפה נותרו: נצרת, מתא וסכנין
שלושת המשחקים הקרובים הם קשים. לחיפה אכן יש גם 3 משחקים קשים על הנייר (סכנין ובני יהודה בחוץ ומכבי בבית), אבל ההיסטוריה של חיפה מול הקבוצות האלה, לא משאירה הרבה מקום לאופטימיות.
המגרש בפ"ת הוא גרוע וזו תהיה בעיה להפועל, בני יהודה זה משחק קשה ובחיפה בליגה לא ניצחנו את הפועל חיפה כבר 15 שנה. זו הראייה הפאסימית. נקווה שיהיה טוב...
אני מצטער, אבל אסור להתייחס למשחקים נגד בני-יהודה, הפועל פ"ת והפועל חיפה כ"משחקים קשים".
בכל ששת המשחקים הקרובים אנחנו פייבוריטים ועלינו לקוות שננצח בכולם.
לכל היותר מעידה אחת בלבד בכל ששת המשחקים הללו ואני מקווה שגם זה לא יקרה וניקח את מלוא 18 הנקודות.
גם חיפה פייבוריטים בכל ששת המשחקים שלהם ובכל זאת: את בני-יהודה הם יפגשו בבלומפילד
ושחקני הפועל-חיפה צפויים לתת מקסימום מאמץ נגדם כי מדובר בדרבי מבחינתם (כך בכל אופן היה במפגש הקודם בין שתי הקבוצות). ובנוסף יש לחיפה את מכבי, אמנם המשחק בחיפה ובכל זאת אפשר לקוות כי חיפה תאבד נקודות גם במשחק הזה.
לגבי ציפיות וחישובים לפלייאוף: אני מציע שקודם נמתין לסיום הסיבוב השני ...
"לכל היותר מעידה אחת בכל ששת המשחקים הללו" - ואכן למעט תיקו נגד הפועל-פ"ת, ניצחנו בכל חמשת האחרים (נגד בני-יהודה, הפועל-חיפה, עכו, רעננה והפועל-ר"ג).
"ושחקני הפועל-חיפה צפויים לתת מקסימום מאמץ נגדם כי מדובר בדרבי מבחינתם" - ואכן הדרבי החיפאי בעונה שעברה בתום הסיבוב השני הסתיים בתיקו.