redrony כתב:
joshsoos כתב:
רוני, במילותיהם של אנשים טובים ולגיטימיים ממני
bloodbrother כתב:
רוני, הוא התכוון להגיד לך שאין טעם להתדיין איתי כי אני טרול
עכשיו, לך תירגע, אכן אובך נורא, לא בריא לאסטמתיים להתרגש עוד ביום כזה...
אני רגוע עכשיו, אבל אני אגיד לך ממה לא הייתי רגוע אתמול. לא יכול שערן זהבי נותן משחק כמו שהוא נתן אתמול, ובטלויזיה לא מזכירים אותו בכלל. אני חושב שצריך לפטר שם את כולם. אני מאוהב, ואתה?
אני לא יודע למי מהטלוויזיה אתה מכוון, משום שלוין ואיינשטיין, התיחסו והמון לעובדה שמבחינתם זהבי הוא המצטיין של המשחק וציינו אותו לשבח, במיוחד לוין שהבהיר שטוב עשה הצוות המקצועי בהפועל, כשהחליט שמקומו של זהבי קדימה ולא בקישור האחורי.
אם אתה מכוון לתוכנית האינפנטילית של ערוץ הספורט, בהנחיית דני ענבר הדוחה, על סקירת משחקי השבת, אז אני עימך.
באשר לנוימן, אני מצדד בבלאד, לא צריך לפטר אותו על רקע שנאתו להפועל ואולי טוב שהוא כנה, כך ההתיחסות של האנשים אליו באשר לפרשנותו, תהיה מלווה בספקות באשר לאמינותו בעצם העובדה שהוא מודה שהוא שונא את אוהדי הפועל.
פרט לכך, הכתבה שהביא היל מגלובס , כל כך נכונה ומשקפת, שאני טוען זאת כבר שנים. מילא, שאנו בקיאים ממירב הפרשנים בצפיה במשחקים בליגות השונות באירופה ומנתחים מערכים בעזרת סטטיסטיקות ומהלכים על סמך צפיה טוב מהכלומניקים שלא מכינים עצמם(יש יוצאי דופן, אבל הרב מחפפים ובגדול), אבל גם פרשנות לגיטימית ונכונה על הליגה שהם מכירים כביכול כל כך טוב, אין לנו מהם ואנו נאלצים לשמוע גיבובי שטויות ופרשנות דה לה שמאטה ואני לא אומר דבר על העילגות שהם מציגים.