תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 17:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 85 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום חמישי 17/2
הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 05:38 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

שי אבוטבול שוקל להחרים אימונים
רותם גרוסמן וליאב נחמני
שחקני הפועל ת"א אמורים לקבל היום משכורות פרט לשי אבוטבול ולמהראן לאלה שאלי טביב מסרב לאשר לגבי קצרה לחתום להם על הצ'קים.
בעקבות זאת שוקל אבוטבול להחרים היום את האימון.

ידיעות

ראיון עם אבוקסיס שאומר : זאת העונה האחרונה שלי כעוזר מאמן

הארץ

אלי גוטמן להפועל ת"א: אל תמהרו עם החוזה

מאמן הדאבליסטית הודיע לראשי המועדון כי אין בכוונתו לדון בקרוב על הארכת חוזה. "זה לא הזמן להתעסק בזה", אמר גוטמן
אלי גוטמן, מאמן הפועל תל אביב השוהה בביתו מאז לקה בלבו, הודיע לאחרונה לראשי המועדון כי אין בכוונתו לדון בקרוב על הארכת חוזה. גוטמן ביקש מראשי הפועל להמתין עם הנושא עד לחודש אפריל. מקורבים למאמן הסבירו כי גוטמן מעדיף להתמקד כעת במאבקי האליפות, להמתין למשחקי הנבחרת במארס ולמצות את האפשרות האירופית. "זה לא הזמן להתעסק עם זה", אמר גוטמן.
אתמול הודיע גוטמן לנציגו של אלי טביב בהנהלה, דורון אוסידון, כי "כל מה שמעניין אותי עכשיו זו הבריאות שלי והחזרה לפעילות מלאה. כל השאר יכול לחכות".

שחקני הקבוצה, למעט שי אבוטבול ומהרן לאלא, קיבלו אתמול את משכורות חודש ינואר. לאבוטבול ולאלא נאמר כי משכורתם קוזזה מההלוואה שקיבלו, בסך 200 אלף שקל כל אחד.
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 17/2
הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 06:21 
סמל אישי של המשתמש
ב'ידיעות' מליניאק שוב מקדיש עמוד שלם לאוהדי הפועל תל אביב. כנראה שהוא במצוקת חומרים.
מזכיר את שלט ההתנצלות למשפחת תומר בשער 2, ואת הניוזלטר של הפועל אוסישקין עם הקריאה לחדול מקריאות השואה.
מביא תגובות קוראים ומגיב עליהן, לרבות תגובה של שוטר מג"ב שמתלונן על הקריאות נגד המשטרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 06:24 
סמל אישי של המשתמש
מה הקטע הזה עם שי? אני לא קולט, שחקן שנותן כל כך הרבה למועדון, שחקן שמתאים להרכב, למה עושים לו את כל השטויות האלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 06:39 
אני בכלל מזמן לא הבנתי את העניין הזה עם שי ומהארן.
מצד אחד מענק של 200 אלף שקל לא בא ברגל, מצד שני לשניהם הוצע שדרוג שכר שלא מומש, איפה בין זה לזה נכנס 200 אלף כהלוואה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 07:54 
מה שלא נשלם היום נשלם בקיץ עם ריבית דריבית!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 07:58 
בוואלה מפרסמים שטביב יגיע בתחילת שבוע הבא
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1794042

כמה פעמים כבר שמענו את המשפט הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 08:06 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
בוואלה מפרסמים שטביב יגיע בתחילת שבוע הבא
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1794042

כמה פעמים כבר שמענו את המשפט הזה?

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 08:09 
איזה טינופות. לתת משכורות לכל השחקנים ולא לשלם לשי ולמהראן? איזה גועל נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 09:17 
נועם שחם כתב:
איזה טינופות. לתת משכורות לכל השחקנים ולא לשלם לשי ולמהראן? איזה גועל נפש.

במעריב כתוב שטביב מתנה את החתימה על השיקים בפגישה אישית עם שי, לאלא ורוקי (שגם הוא לא קיבל משכורות שהובטחו לו כדי שיוותר על החוזה לשנה הבאה). כתוב שהיא אמורה להיות מתואמת לתחילת שבוע הבא (בהנחה שהאדון
יטרח להגיע לארץ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 09:23 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות

עם האוכל בא התיאבון: עוזר המאמן יוסי אבוקסיס בראיון לעיתון מצהיר כי לא ימשיך בעונה הבאה כעוזרו של גוטמן אם האחרון יישאר מאמן בקבוצה. "אני מרגיש בשל להיות מאמן ראשי אחרי 3 וחצי שנים בהן הייתי עוזר" כך יוסי.
בהפועל עדיין לא החליטו סופית על זהות היורש של גוטמן, אם זה לא ימשיך עונה נוספת במועדון. כך או כך, גוטמן צפוי לקבל בקרוב הצעה להאריך את החוזה אחרי ששני הבעלים הסכימו על כך. בהפועל סבורים, שאם גוטמן יקבל הצעה לאמן את הנבחרת הוא ייקח עימו את אבוקסיס. ובכלל, בקבוצה יש סימני שאלה לגבי יכולתו של יוסי לאמן את הקבוצה ולמרות היותו סמל וכו', הוא לא השתפשף מספיק כמס' 1 בשביל לקבל את המושכות בהפועל ועל כן שמו של רב"ש עלה כאפשרות להחליף את גוטמן בעונה הבאה.
בעקבות הסכסוך בין הבעלים והיעדרותו של גוטמן, אבוקסיס התקרב לטביב ומרבה לשוחח עמו בעיקר בתקופת ההעברות שהסתיימה. הדבר היה לצנינים בעיני מחנה הראל ויוסי נפגש עם מוני כדי להבהיר שאין לו כל העדפה למחנה זה או אחר.

שחקני הפועל אמורים לקבל היום את שכרם למעט שי ולאלה שטביב מסרב לשלם להם בטענה שקיבלו מקדמה. שי שוקל להחרים עקב כך את האימונים. טביב אף סירב לחתום על שכרו של רוקי שעבר בינתיים לליגה הצרפתית.
ערב המשחק נגד בא"ש נחתה על הקבוצה מכת שפעת ורק 8 שחקנים התאמנו אתמול.
נותרו רק כ-1000 כרטיסים למשחק העונה בעוד שבוע וחצי.

מעריב

לאלה, אבוטבול ורוקי לא צפויים לראות את משכורתם נכנסת היום (באיחור קל) לחשבון. הסיבה - טביב לא מוכן לאשר את התשלום עד שיובהר לו מהם הסיכומים שהוגשו עם השלושה, בלעדיו.
עם רוקי מתברר כי סוכם פיצוי בדמות 3 משכורות נוספות בתמורה לויתור על שכרו בעונה הבאה - עלות של 2 מיליון ש"ח.
על טביב הסיכום הזה לא מקובל וכן לטענתו שי ומהראן קיבלו הלוואות בסך 200,000 ש"ח וטביב דורש לכסות אותן מהמשכורות הקרובות של השחקנים. טביב צפוי להגיש בתחילת השבוע לישראל ולהיפגש ביום ג' עם שי ולאלה. שי לא התאמן אתמול בשל השפעת ואולם אמש, כששמע שלא יקבל שכר, ניתק את הטלפון בזעם ומקורביו טוענים כי טביב הפך אותו לקבצן וכי לא ברור אם יגיע היום לאימון. אוסידון: "מי שהבטיח להם יצטרך לעמוד מאחוריי הבטחותיו".

גוטמן צפוי לעבור בשבוע הבא בדיקות שאחריהן יחליטו הרופאים מתי יוכל לחזור לאמן, כאשר גוטמן עצמו מכוון את שובו למשחק העונה. אמש נמכרו 1,000 מתוך 2,500 הכרטיסים שהוקצו לאוהדי הפועל למשחק העונה כאשר שער 8 הוא סולד אאוט. לאוהדי חיפה הוקצו 1500 כרטיסים כשמשטרה מקפיאה בשלב זה 500 נוספים.

המנהל הספורטיבי של אספניול שוחח שלשום עם בן שהר והודיע לו כי הקבוצה הקטלונית עוקבת אחר התקדמותו בחודשים האחרונים. "אם זה היה תלוי בי, הייתי חוזר עכשיו לאספניול" אמר החלוץ שצפוי לחזור לאירופה בעונה הבאה ולא ימשיך בהפועל.

יום טוב ואדום לכולם!

נערך לאחרונה על ידי Charlie בתאריך 17 פברואר 2011, 09:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 09:28 
פשוט עצוב כל עניין המשכורות.

לפחות שני הבעלים הבינו שכדאי שגוטמן ימשיך (אם היה להם שכל הוא כבר היה חתום על חוזה לעוד 3 עונות לפחות).
ואבוקסיס לא סמל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 09:37 
אני מאושר שאתה מרגיש בשל, לך תיתבשל במכבי הרצליה ותחזור מתישהו.
אם גוטמן לא ממשיך שתי האופציות הם עטר או רוני לוי. גוטמן אל תלך! 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אני מאושר שאתה מרגיש בשל, לך תיתבשל במכבי הרצליה ותחזור מתישהו.
אם גוטמן לא ממשיך שתי האופציות הם עטר או רוני לוי. גוטמן אל תלך! 

רב"ש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 09:49 
הנושא של המשכורות הוא לא עצוב, אלא שערורייה. זו התנהגות מכוערת ובריונית.

עד היום לא הוצאתי מילה אחת נגד טביב והכלבלבים שלו, אבל זה כבר עובר כל גבול (וגם החוצפה וחוסר הבושה של אוסידון בדברים שאמר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
עדיין לא הבנתי את הטענה שהם קיבלו מקדמה או הלוואה או השד יודע מה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 10:04 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
עדיין לא הבנתי את הטענה שהם קיבלו מקדמה או הלוואה או השד יודע מה.

לפי מה שידוע לי:
לא מכיר את הסכומים :
אבל למשל לאלה קיבל נובמבר נניח 200 אלף ש"ח משכורת ,ולא 100 אלף ש"ח שזו משכורתו .
והחודש קוזז לו 100 אלף שח משכורת כי זו "הלוואה",והוא למעשה חייב את הכסף להפועל.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
משחקי אגו וכבוד בין הבעלים פוגעים בשחקנים.
לא לחינם אוסידון אמר שמי שהבטיח - שישלם.
כוונתו היתה שאם מוני הבטיח לרוקי, לאלה ושי אז שהוא ישלם כי הדבר נעשה ללא ידיעתו ו/או הסכמתו של טביב. יתכן וטביב היה מסכים לכך אבל עצם העובדה שלא התייעצו איתו וקבעו לו עובדה מוגמרת (שערוריה בפני עצמה כי מוני הביא אותו כשותף אבל מתנהג אליו כאל סרח עודף, לא לחינם ציטרון ואחרים ברחו מהראל) ועכשיו שישלם. אז טביב עושה שרירים ומראה להראל שהוא לא פראייר ואם מוני הבטיח על דעת עצמו אז שישלם בעצמו.

שוב, חבל שהשחקנים נופלים קורבן ליחסי הבעלים אבל עד שאחד מהם לא ילך זה צפוי להימשך. גם גוטמן קיבל הבטחה ממוני שהתכחש אליה אח"כ לגבי מענק צ'מפיונס וטביב שוב עשה שריר וטען כי מאחר וכלום לא נסגר מולו אז הוא לא חייב אגורה למאמן.
מאחר ו-2 הדפקטים האלה לא מסוגלים להתנהל יחדיו - הבמבי במאי קריטי מאין כמוהו לעתיד המועדון (ואני עדיין מתפלל שאם הקבוצה תזכה באליפות וחלק מהכוכבים יחליטו להישאר יהיה מישהו שלישי שיבוא ויקנה את הקבוצה ממוני וטביב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 10:20 
מה טביב ומוני עשו מה10 לחודש הקודם ועד ה15 בחודש הזה שלא מצאו את הזמן לפתור את הדברים?
שיזדיינו שניהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
מה טביב ומוני עשו מה10 לחודש הקודם ועד ה15 בחודש הזה שלא מצאו את הזמן לפתור את הדברים?
שיזדיינו שניהם

מה שהם עושים בכל אחד מהחודשים האחרונים, מלחמת אגו מטופשת על חשבוננו ועל חשבון השחקנים.
שני אפסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 10:33 
צר לי אבל יש כאן הרבה מעבר למלחמת אגו
כל אחד מהצדדים מתימר לנהל את העסק כאילו השני לא קיים בכלל ולבצע פעולות מתוך ידיעה ברורה שהצד השני לא יסכים להן
הכעס במקרה הזה צריך להיות מנותב לצד שהבטיח ביודעין הבטחת שוא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 10:49 
ההתנהגות מול שי ולאלה היא בהתאם להנחית הבקרה : הפועל ת"א קיבלה הודעה שאם רוצים לשלם מעבר למקדמה ששולמה לשני השחקנים, הקבוצה צריכה לשנות החוזים שהופקדו ולהגדיל את הערבויות. אם בנוסף למענק , משלמים משכורות כרגיל, פירוש הדבר שהמשכורות הועלו בהיקף של שווי המענק (לא כפי שמופיע בחוזה שהופקד בבקרה). אני מעריך שזו גם הסיבה שבגללה שי ולאלה מעדיפים לא לפנות לבקרה (גוף שמפקח על קיומן של התחייבויות חוזיות של המועדונים).

לגיב יוסי : אין כאן שום דבר חדש. יוסי כבר הודיע שרוצה לקבל את שרביט האימון עם פרישתו של גוטמן. אם לא יקבל אותו בהפועל ת"א, יחפש מועדון אחר. כבר השנה היה אמור לעזוב אבל שוכנע על ידי גוטמן להשאר עוד עונה כעוזר מאמן.

גוטמן : גם לגביו אין חדש. הוא רוצה או נבחרת ישראל או אירופה. הפועל ת"א זו האופציה האחרונה לגביו, שוב לא מהיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 10:49 
mkorman1 כתב:
כל אחד מהצדדים מתימר לנהל את העסק כאילו השני לא קיים בכלל ולבצע פעולות מתוך ידיעה ברורה שהצד השני לא יסכים להן

לא מסכים. שיפתרו את הבעיות שלהם בינם לבין עצמם ולא יחזיקו את השחקנים כבני ערובה.

במקרה הזה, בניגוד לבעיות ניהוליות שוטפות, יש פה גם פגיעה ישירה בקבוצה ובמוטיבציה של השחקנים.

זו התנהלות מחליאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 11:01 
נועם שחם כתב:
mkorman1 כתב:

לא מסכים. שיפתרו את הבעיות שלהם בינם לבין עצמם ולא יחזיקו את השחקנים כבני ערובה.

במקרה הזה, בניגוד לבעיות ניהוליות שוטפות, יש פה גם פגיעה ישירה בקבוצה ובמוטיבציה של השחקנים.

זו התנהלות מחליאה.

מחליאה יותר מצד מי שהבטיח בידיעה מראש שהוא לא יכול לקיים והצד השני לא יסכים לקיים מאשר מצד זה שמסרב לקיים בנסיבות אלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
המנהל הספורטיבי של אספניול שוחח שלשום עם בן שהר והודיע לו כי הקבוצה הקטלונית עוקבת אחר התקדמותו בחודשים האחרונים. " אם זה היה תלוי בי, הייתי חוזר עכשיו לאספניול " אמר החלוץ שצפוי לחזור לאירופה בעונה הבאה ולא ימשיך בהפועל.

תודה בן.
אחלה הכרת תודה למקום שהחזיר את הקריירה שלך לחיים אחרי שחיממת ספסלים ב17 קבוצות שונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 11:09 
אין צורך לערוב על תוספות שכר במצב הפיננסי של הפועל ת"א שבו יש עודף תקציבי, צריך רק לדווח על הוצאה נוספת. הכספים מאופ"א הם הערבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 11:12 
mkorman1 כתב:
נועם שחם כתב:
mkorman1 כתב:

זו התנהלות מחליאה.

מחליאה יותר מצד מי שהבטיח בידיעה מראש שהוא לא יכול לקיים והצד השני לא יסכים לקיים מאשר מצד זה שמסרב לקיים בנסיבות אלה

מסרב לקיים מה? אנחנו מדברים על אי תשלום משכורת. טביב לא הסכים לשלם לאבוטבול ולאלה משכורת?

מעבר לכך, אני עדין לא שמעתי על חוק שמרשה לעסק להלין שכר של עובד בגלל ויכוח בין המנהלים. שיתווכחו כמה שהם רוצים, אבל משכורת חייבים לשלם בזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 11:17 
נועם שחם כתב:
mkorman1 כתב:
נועם שחם כתב:
mkorman1 כתב:

זו התנהלות מחליאה.

מסרב לקיים מה? אנחנו מדברים על אי תשלום משכורת. טביב לא הסכים לשלם לאבוטבול ולאלה משכורת?

מעבר לכך, אני עדין לא שמעתי על חוק שמרשה לעסק להלין שכר של עובד בגלל ויכוח בין המנהלים. שיתווכחו כמה שהם רוצים, אבל משכורת חייבים לשלם בזמן.

הטענה היא שמוני הבטיח להם מענק על דעת עצמו ומבלי לרשום או לערב את טביב. אין לי מושג מה נכון אבל אם זה אכן כך זו התנהלות קצת שכונתית של מוני ולטביב יש טיעון לא רע.
זה שההתמודדות עם הבעיההיא בושה וחרפה- זה ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 11:24 
נועם שחם כתב:
mkorman1 כתב:
נועם שחם כתב:
mkorman1 כתב:

זו התנהלות מחליאה.

אין הלנת שכר. כנראה שמוני הבטיח שהמקדמה תהפוך למענק. זה היה על דעת עצמו (הודעה בעל פה). הממסך שהוגש לחתימתו של לאלה (לא ראיתי של שי) התייחס למקדמה. הבקרה הודיעה שנכון לעכשיו החוזה לא שונה, על כן הפועל ת"א לא יכולה לשלם גם משכורות וגם מענקים. אם הפועל ת"א רוצה לשדרג את המשכורות של שי את לאלה , זכותה אך לא חובתה. אם היה כאן מקרה של הלנת שכר, הבקרה היתה מתערבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 11:28 
נועם
ממה שהבנתי יש מחלוקת לגבי סכום של 200000 ש"ח שניתן לכל אחד מהם
הם והראל טוענים שמדובר בהלוואה וטביב טוען שהסך הנ"ל הווה מקדמה ע"ח שכרם ושהוא לא ידע בכלל על התשלום הנ"ל אלא רק בדיעבד
תנסה לרגע אחד להתעלם מנסיבות הרקע (הרי כולם מסכימים שהפרשה מסבה נזק לקבוצה) ולחשוב מה היית פוסק בסכסוך כזה אם היה מובא לפניך (לא ע"י השחקנים אלא ע"י טביב והראל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2011, 11:30 
אפשר בזמן שדנים בסכסוך לשלם לשחקנים את הכסף שהבטיחו להם והם לא גנבו מאף אחד.

מעניין גם כמה זמן הקדישו לדיונים האלה בחודש האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 85 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: