סיכום עונה+חלון העברות לקראת העונה החמישית:
כמו שציינתי קודם הודחתי בליגת האלופות בגלל חוסר מזל משווע:
ציטוט:
סעמעמעמעמעמעמעמק נשבר הזין.
נכון קודם אמרתי שיש לי חוסר מזל באירופה? אז הנה הקמפיין שלי לעונה הרביעית:
משחק 1 - רובין קאזאן בבית, 2-0 מצמד של שכטר).
משחק 2 - ארסנל באמירויות, דקה 38 נאסרי עושה 1-0, ניצן דמארי משווה אחרי 6 דקות. פנדל לי דקה 81, רמי גרשון מחטיא פנדל ואחרי 4 דקות ווילשיר עושה 2-1).
משחק 3 - לברקוזן בבית, 1-0 מעולה משער של חן עזרא דקה 77.
משחק 4 - לברקוזן בחוץ, הם עולים ל3-0 אחרי 17 דקות, דמארי מחזיר אותי ל3-2, דקה 81(כמו נגד ארסנל) פנדל לי, הפעם זה שכטר שמחמיץ.
משחק 5 - רובין קאזאן בחוץ, הם שולטים לגמרי מחצית ראשונה אבל הקבוצה שלי עומדת יפה סה"כ, דווקא במחצית השניה שתקפתי הרבה וברבאטוב החמיץ בצרורות הם כבשו, 1-0 להם.
במצב העיניינים הזה אני צריך או לעשות תיקו ולנצח את ארסנל או שרובין קאזאן לא תנצח את לברקוזן בחוץ כדי להמשיך באירופה(ניצחון ואני עולה מהמקום ה2).
אם אני מפסיד ורובין קאזאן מנצחים אני לא בליגה האירופאית.
ארסנל עולים ל2-0 במשחק חרא שלי מצמד של ואן פרסי, איוונשיץ' במשחק מעולה שלו עושה 2-1, אמור להיות לי פנדל דקה 81(כן עוד פעם 81), כמה דקות אחרי זה קורה של איוונשיץ', רובין קאזאן מנצחת 1-0 משער דקה 81(כן עוד פעם 81!!!), ביי ביי אירופה.
הליגה כמובן הכול הלך בקלילות, לקחתי אליפות עם 54 נק' מ60(אחרי קיזוז), 30 ניצחונות 3 תיקו ו2 הפסדים סה"כ, סיבוב שני מושלם עם 15 ניצחונות כולל המשחק האדיר הבא:

בינואר ופברואר של העונה הזו היו כמה שינויים:

רציתי הרבה זמן לחזק את האגף הימני בסופרסטאר כי בלי ספק זה היה הצד החלש שלי בהגנה. קיבלתי הצעה חלומית יחסית על עומרי קנדה, 4.4 מיליון אירו ובלי היסוסים מכרתי. אוקידה משאלקה(שיחק נגדנו השנה 2 משחקים, טועמה עשה עליו איזה דריבל כדור והעביר לו כדור בין הרגליים) היה מוצע למכירה תמורת 1.2 מיליון אירו, קפצתי על המציאה.

איבן פאטיץ' שמסיים חוזה בסוף העונה גם נמכר כדי להוציא עליו כסף ושלא יילך בחינם, 1.8 מיליון אירו הצעה טובה יחסית לסיטואציה. סיסרו הזר שהיה בהשאלה בקרוזיירו חזר ונמכר ללבאנטה תמורת סכום גדול, כמעט 5 מיליון, עשה שם חיל ד"א בליגה הספרדית הראשונה ואמנם לא עזר ללבאנטה להינצל מירידה אבל נתן חצי עונה טובה עם כמה שערים ובישולים.
כמו שאתם רואים עוד שם גדול בא, פבריציו קולוצ'יני, הארגנטינאי הבינלאומי לשעבר שמחזיק בעבר במילאן, ניוקאסל ולה קורוניה הגיע בהעברה חופשית בידיעה שלא יירשם עד העונה הבאה, אבל אני מאמין שהוא יכול לעזור לי בטווח הקצר באירופה.
חלון העברות לקראת עונה 5:
טוני - ריג'ן, שוער מוכשר שהגיע מאינטרנסיונל תמורת סכום די גבוה לשחקן בגילו. כרגע ישחק עבור קבוצת הנוער, בעתיד צפוי לקבל מקום בהרכב.

רחמים צ'קול - אחרי המכירה של עומרי בן הרוש היה צריך מגן שמאלי מחליף ואולי אפילו ישתתף ברוטציה עם דוידזדה, החלטתי ללכת עליו.
חסן אבו זאיד - שי אבוטבול כמו שאתם רואים למעלה שוחרר, הייתי צריך עוד קשר מרכזי התקפי יחסית אז הלכתי עליו, בהופעת הבכורה(והיחידה) שלו עשה 2 בישולים.
כמו שאתם רואים ויתרתי על עומרי בן הרוש שהושאל כבר 3 שנים ברציפות וסה"כ לא הטביע חותם במועדון למרות 2 עונות שהיה מחליף.
היה צריך מקום זר לקולוצ'יני ואיבאנשיץ' שילם את המקום, 1.6 מיליון יורו על שחקן בן 31 שהחוזה שלו נגמר בסוף העונה. לא רע.
ניצן דמארי נמכר בעיקר כי את רמי גרשון לא הייתי מוכר ביותר מכמה גרושים, ולא היה לי למה להחזיק 5 בלמים בסגל. הביא עונה אחת אצלי יוצאת מהכלל, קיבלתי עליו סכום יפה.
טוטו תמוז הושאל בעונה שעברה להאנובר ולא שיחק כמעט(ב2 הופעות שכן שיחק הבקיע 4 שערים, צמד בכל אחת), עבר לפרייבורג כי יש לי 3 חלוצים טופ קלאס(ברבאטוב, דמארי ושכטר) ובמקרה הצורך אלירוי כהן או חן עזרא יכולים לשחק כחלוצים.
באלופות הגעתי לבתים בקלות, בפלייאוף קיבלתי את ספרטה פראג, הגרלה לא קלה על הנייר אבל לא על המגרש. בחוץ ניצחתי 5-0 קל, בבית העוזר עשה 3-2. הוגרלתי בבית עם מנצ'סטר, אולימפיאקוס ודינמו קייב, בינתיים 2-2 נגד קייב בחוץ מצמד של דמארי.