Officer Barbrady כתב:
Nemesis כתב:
Officer Barbrady כתב:
לא ייאמן איך נופר וליהיא עדייך בבית. הן כאלה לא מעניינות, לדעתי ההפקה סימנה אותן כשתי המודחות הראשונות, אבל אז הגיעו ג'קי ועתי והרסו הכול.
לא סובל את נופר.
ההפקה סימנה את נופר כאחת הפייבוריטיות שלהם ופיינליסטית.
זה לא השערה שלי זה מידיעה..משיחות שלי עם ההפקה.
קצת מדאיג שאחת כמוה סומנה כפייבוריטית. היא כל כך אלימה, טיפשה ושחצנית שאני לא מבין איך אף אחד לא מעמיד אותה להדחה.
לב ארי, דנה לדעתי היא אחת הדמויות הכי מעניינות בבית. גם לליאם יש פוטנציאל, היא פשוט צריכה לצאת מהבידוד שהיא נכנסה אליו(לדעתי היא תצא עוד מעט). גם התאומות עדיפות על ליהיא ונופר, שבלי עתי וג'קי, הן הדמויות הכי לא מעניינות בבית.
דנה מאוד מאופקת. זורקת פה ושם הערה, חוץ מזה לא מוסיפה הרבה. היא לא מתנהגת באופן טבעי ולכן לא שווה הרבה במשחק.
ליאם הורידה פרופיל בשבועיים האחרונים. היא לא תצא מההסגר כל עוד חרב ההדחה לא תהיה מונחת על צווארה (כנראה שהיא צריכה לעמוד להדחה כדי ליזום שיחות) או עד שכמה אנשים דומיננטיים יעזבו את הבית (פרידה, למשל). לא אוהב את כל ההתמסכנות שלה והרחמים העצמיים. טיפוס ממורמר ולא שמח. משחקת את החכמה, אבל רחוקה מלהיות באמת כזו.
התאומות - מה הן עושות חוץ מלשיר ולעשן? מזלזלות ביואב? סוגדות לעמיר וסיוון? כלום ושום דבר.
ובוא נבדיל בין ליהיא לנופר. לא רואה בליהיא טיפת חן, מדובר בטיפוס דוחה, מגיבה באופן מוגזם לכל דבר, אפילו הצחוק שלה מזוייף. מפתיע אותי שהיא עדיין בתוכנית.
נופר, לעומת זאת, מאוד אותנטית, יפה, פלפל, ורבלית וקנתה אותי אתמול כשאמרה לעמיר שסיוון היא עלה נידף ונגררת. היא ופרידה היחידות שחשפו את הבלוף הזה. וכן, יש בה גם קצת ממה שציינת, אבל בלי זה היא כנראה לא היתה בתוכנית.