ויקינג באדום כתב:
א.ב כתב:
אני חייב לציין שחוץ מהגדולות (יונייטד, צ'לסי, סיטי, ארסנל) ועוד כמה נספחות (טוטנהאם שהיא כבר חצי גדולה, בולטון שהיא די בסדר וכו') מה שהולך בשאר הפריימר ליג זה פשוט תת רמה. ניסיתי לראות כמה משחקים וזה פשוט בדיחה, חצי מהגולים הם בסגנון הגולים של ווסטהאם אתמול נגד פולהאם.
כל הוולבס, סטוק סיטי, בלקפול, וויגן, בלקבורן ושאר הקבוצות האלו זה פח זבל אחד גדול שפשוט לא ראוי לצפייה. איך אפשר לשבת לראות משחק של פולהאם נגד סנדרלנד אלא אם יש לך קשר לאחת הקבוצות האלה? אנטי-כדורגל.
אתה אדם עצוב.. קבוצות עם כל כך הרבה היסטוריה ושחקנים גדולים אתה זורק לזבל כי אתה רגיל לכדורגל של כסף ולא לכדורגל כמו שהוא צריך להיות
כדורגל בא מספורט משוטף עם רוגבי כלומר ספורט עם הרבה מכות.. לא ספורט של כוסיות כמו שונגר חושב
הכדורגל האנגלי אף פעם לא היה טכני מידי הוא תמיד הלך על כוח מהירות ולחימה וזה מה שיפה בו
כדורגל טוב זה כדורגל עם מסורת ואת זה יש לכדורגל האנגלי (חוץ מכמה קבוצות כמו ארסנל (כיום) וכו' שלא ניראות כבר כ"כ אנגליות)
קבוצה כמו סטוק עם שמות כמו גורדון בנקס סטנלי מת'יוס ועוד גדולים אחרים הקבוצה השניה שנוסדה בכל ההיסטוריה של הכדורגל קבוצה עם הקהל הכי רועש וטוב באנגליה!
אם אתה לא נהנה לראות כדורגל עם מסורת עם לחימה ועם נשמה (גם אם אין שמות כמו רונלדו מסי רוני ודרוגבה) אז אתה לא באמת אוהב כדורגל..
יאללה יא מטחנת שכל, כתבתי את סטוק סיטי ברשימה הלא מחמיאה אז קפצת עם הסקת מסקנות על בנאדם עצוב שלא באמת אוהב כדורגל? מצאת על מי להגיד שהוא אוהב כדורגל של כסף ולא של מסורת (חוץ מהפועל ששורפת לי שעות אני לא רואה הרבה כדורגל מהעולם, פה ושם ליגת האלופות/אנגליה/ספרד)
לא נהנה לראות את הכדורגל המחורבן של סטוק סיטי, מה לעשות? אני גם לא מעביר את זמני באוננות על הקהל שלהם ביוטיוב.
חוץ מאנשים שמתחברים לקבוצות האלה, כמה עוד אנשים יראו סטוק סיטי-וויגאן על חשבון קבוצות שאשכרה משחקות כדורגל?
וואו, היא נוסדה שניה, ואם אני אספר לך שהקבוצה שנוסדה ראשונה משחקת בליגה הסינית אתה בטח תרוץ לראות את טיבט יונייטד נגד פ.צ בייג'ין.