ג'ופ, מצטער אבל אני לא ממש אוהב את ההרכב שלך.מבחינת המערך הוא אחלה, זה בדיוק המערך שאני אוהב, אבל היית צריך לעשות שינויים.
למכור את אניימה,לשים את שיש בהרכב כי הוא פשוט אדיר,זהבי בהרכב ? ורמוט בשמאל ? מה...?
איך לא למכור את אניימה כשהוא מסיים חוזה ? הרי ידוע שיתנו לך מספיק כסף עליו, ויש מספיק שוערים צעירים ישראליים (!!) שאפשר להביא במקום והם מתפתחים לתותחים,אז למה לא ? אפשר בכיף להביא על אניימה 3M יורו מינימום.
----------
סיימתי עונה שנייה עם הפועל.האמת, זאת הייתה עונה אדירה.נהניתי מכל משחק.
קצת על מה שעשיתי מבחינת רכשים בשנתיים האלה :
2010-2011 :
רכש - ליאור רפאלוב,חן עזרא,אלרואי כהן,שניר דורי,Lucas Correa
מכירות - אניימה (2.5M), בן דיין (1.4M), גילי ורמוט (היה חלש להחריד אצלי,רצה ללכת אז אפשרתי) - 2.6M בינואר.סה"כ - 6.5M יורו.
2011-2012 :
רכש - דימיטאר מקרייב,Edgar Cani (בהשאלה)
מכירות - ערן זהבי (מיליון יורו),רומאן רוקי (400K יורו).
עונה ראשונה הייתה חלשה אצלי מאוד.כנראה לקח לי זמן להתרגל למשחק,להכנות למשחק,לשינוי באימונים ועוד.
בצ'מפיונס עפתי בנוק-אאוט מול רוזנבורג,הנאחס שלי מאז 2009.
קיבלתי בית בליגה האירופאית עם מנ.סיטי,יאנג בויז וצ'סקא מוסקבה.בית מוות.ניצחתי פעמיים את יאנג בויז ועשיתי תיקו ביתי עם צ'סקא.הפסדתי לצ'סקא בחוץ 2-0 והפסדתי פעמיים לסיטי 0-1.סה"כ היה לי קמפיין די טוב כי שיחקנו מעולה, היה חוסר מזל אמיתי שלא ניצחנו משחקים.
בליגה סיימתי במקום החמישי,בגביע עפתי בחצי הגמר מול אשדוד.לא עונה שארצה לזכור, אבל ידעתי שאפשר רק לשאוף לטוב יותר.
עונה שנייה הייתה מעולה.הבאתי שני חלוצים כי בן סהר חזר בהשאלה לאספניול ושכטר לא נתן את עונת חייו בעונה הקודמת, והחלטתי לשים אותו כAMR.
הבאתי את מקרייב ואת Edgar Cani, והצמד הזה פשוט אדיר.קאני הגיע בהשאלה, נתן 25 שערים.מקרייב שחקן אדיר ומומלץ בחום,הבאתי אותו ב1.3M יורו והשווי שלו רק עלה,אמנם הוא בן 26-27 (?) אבל הוא לא מפסיק להשתפר, אחד החלוצים הטובים במשחק לדעתי.חן עזרא אגב, שהבאתי בעונה הראשונה,פשוט שחקן אדיר.הוא AML טבעי,ומי שיביא אותו - שימו אותו כInside Forward.הוא אדיר.
לקחתי את גביע הטוטו (לא יודע איך), אבל שמחתי בסופו של דבר.אף אחד לא נפצע לי וזה שימח את כולם - מה רע.
בליגה היה משהו מדהים.הפסדתי את שני המשחקים הראשונים שלי (חיפה ונתניה), ועד המשחק השלישי בפלייאוף (מכבי פ"ת - נאחס) לא הפסדתי !!! נוסיף לזה את משחקי הגביע שהיו בדרך, משהו כמו 30 וכמה משחקים ללא הפסד.משהו שאף פעם לא היה לי.יש לציין שבדרבי השני של העונה דפקתי את מכבי עם 4 בראש

בגביע המדינה קיבלתי את בת-ים בבית(משחק ראשון),חיפה בחוץ(שמינית גמר),בית"ר בחוץ(רבע גמר),בית"ר שמשון ת"א (חצי גמר) ומכבי פ"ת (גמר)
הפסדתי בפנדלים ובעיקר כי חטפתי גול שוויון דקה 88.
אה כן, הבאתי עונה ראשונה את שניר דורי במקום אניימה.תקשיבו, הוא פשוט חיה רעה.מומלץ אם אתם צריכים שוער...
עונה שלישית עוד לא התחילה, אבל כמה דברים -
מכירות : שכטר - 4.6M יורו
דה סילבה - 2.5M יורו
רכש -
איזה ריג'ן אדיר, בלם מהמילואים של היונייטד (כאילו עלה מהנוער).ספרדי בן 17 או 18.הגיע בהשאלה.שחקן אדיר.
wellington silva - חלוץ צעיר שודאי רובכם מכירים, מארסנל.הגיע בהשאלה.
מוחמד גאדיר
עכשיו נשארו לי לא מעט מזומנים ואני חושב על בנייה לעתיד ומנסה להביא שחקנים ישראליים צעירים.
זהו לבינתיים, מעניין אם תקראו את כל החפירה הזאת...
אם יש למישהו הערות\הארות אשמח לשמוע