הוקיץ' כתב:
טורה מאריי היה בכלל על תקן נבחן ועם טרייסי סמית' היה סיפור אחר. נדמה לי משקל או בעיה בלב.
והנקודה היא שאם היית מעיף אחרי משחק אימון כל שחקן ש"רואים ישר שזה לא זה" אז היית מפספס את ג'וש אוונס, אדריאן בנקס ודוראנד סקוט וחולון הייתה מפספסת את דריון אטקינס, דומיניק מגווייר ומרכוס פוסטר וכן הלאה. קבוצות לא נוטות לחתוך שחקנים לפני פתיחת העונה ומסיבה טובה. זה גם כסף שהולך וגם לשחקנים לוקח לפעמים זמן להיכנס לעניינים או להתרגל לכדורסל האירופי.
לגבי דיבלר אגב אני מסכים איתך. החלטה רעה מאוד של הצוות המקצועי וההנהלה להאריך את החוזה עד סוף העונה.
אבל אני לא מדבר על לחתוך אחרי משחק אימון. העונה הנוכחית התחילה בנובמבר. היה לך משחקי אימון, את האירוע המביך מול באקן בירס, אפילו בלקנית, בחייך נו. היה לך מספיק זמן כדי לראות חלק מהותי מהבעיות ולפחות את חלקן לפתור. רבאק שחקן אחד להחליף, לא יכולת? באמת?
אין מה להשוות לבנקס שהיה שחקן מוכח, ובוודאי דומיניק מגווייר הוא דוגמא לא טובה (כי הוא נחתך מהר מאוד מאילת), מרכוס פוסטר נראה כמו שחקן טוב די מהרגע הראשון ואני זוכר שזה שדרוקר השאיר אותו מחוץ לסגל במשחק הליגה הראשון נראה מאוד מוזר כבר אז.
ואגב, יש גם אפשרות שהיית חותך את למון, הוא היה עובר לאיטליה ומשחק מצוין, אבל אתה היית מביא שחקן שיתאים לך יותר ומשתפר.
מה הבעיה בזה?
ואני שוב חוזר: עונה שלישית שזה ככה.